PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Sen verran suolaisia juttuja on kyllä liikenteessä, et taitavat itsekkin tiedostaa sen että Xbox ei tällä kertaa jää lähtöviivalla. Niin ja tietysti se korpeaa, et me pelataan jo 2vko päästä, ku pleikkaa saa odottaa yli 3 viikkoa:D
   
 2. heeke

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2020
  Viestejä:
  22
  Siis mä en kyllä ymmärrä mistä työ revitte tuon 1 euroa maailman tappiin??? Ei se kyllä ainakaan boxilla anna kuin kerran uusilta käyttäjiltä sen euron tilauksen tehdä...pari kertaa on tullut kyllä se uudestaan vanhoillekin mutta ei kyllä puhuta joka kuukausi uusiutuvasta. Niin selostakaas nyt rautalangasta miten muka onnistuu uusia joka kuukausi euron hintaan?
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Ei mitään hajua, kokonaiset 12.99€ lähtee joka kuukausi. Esimerkkinä ps5 only exclu maksaa 80€, millä saa jo 6kk game passia:D
   
 5. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  580
  Quantumin mukaan onnistuu itsellä taas ei.
   
 6. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650
  Arvasin, että joku botti lähtee keulimaan tällä ja tottakai Gamereactorin jutulla :D

  Toisessa samaa käsittelevässä artikkelissa kerrotaan suoraan asiat

  :rolleyes:
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650
  Mitä siinä on kikkailua kun tilaat ja irtisanot samantien ja taas tilaat kun satut tarvimaan :) Tämän tarjoaa mäsä itse eikä se siitä tienaa mitään.
   
 8. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650
  Ja taas tätä valetta levittelet. Kukaan ei pakota ostamaan sitä kalleinta versiota sen enempää diginä kuin fyysisenä painoksena. Kaikesta huolimatta 80€ maksava huippuyksäri kannattaa aina ostaa kuin pelata listaa vanhoja sekä tusinapelejä.

  Toiselta foorumilta luin, että mäsän uusivanha ohjain on edelleen niin surkea, että pitää ostaa mäsän oma latauspaketti jotta voit suoraan ohjaimeen ladata. Mäsä, tämä suuri pelaajan (lompakon) ajattelija :rolleyes: 2020 vuonna tuollaista touhua LOL
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
 9. heeke

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2020
  Viestejä:
  22
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Irtisanot ja tilaat uudelleen niin et todellakaan saa uudelleen millään eurolla ainakaan boxilla...miksi sinä itse puhut paskaa täällä ja annat ympäripyöreitä vastauksia. Sitä en tiedä miten toimii sitten pilipali puuceellä.

  Oletteko maniacin kanssa kenties veljeksiä...yhtä tyhmät jutut kyllä molemmilla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
  Johguu tykkää tästä.
 10. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Pistäppä linkki halvempaan digitaali versioon?
  Taas niitä vanhoja pelejä? Next gen pelejä on yhtä monta kuin pleikalla, ja suoraan gamepassiin:)
   
 11. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Hyi mitä köyhäilyä, ei kiitos. 12.99€ on naurettava hinta palvelusta.
   
 12. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650
  Miksi sitten jankutat vastaan jos et tiedä pc puolesta?

  Ja nuo asiattomuudet voit jättää pois. Sinun tulemisesi jälkeen olet toistamiseen haukkunut vain muita käyttäjiä joten sinunkin kohdalla alkaa täyttymään penaltit piirteet.
  Laitetaan nyt trollille tämä esimerkki taas kerran. 59€ maksaa meidän valuutassa joten voitko lopettaa tuon paskan puhumisen kun tästä on jo monta kertaa huomautettu. Alkaa rapsanappi pian laulamaan.

  https://www.playstation.com/en-us/games/demons-souls/

  Ja Spider-man maksaa alle $50 eli 42€ ja paketti jossa mukana on myös PS4 Remastered on 59€

  https://www.playstation.com/en-us/games/marvels-spider-man-miles-morales/
  Todellakin naurettava hinta noin heikkotasoisesta palvelusta. Euro on siinä ja siinä mitä siitä joskus viitsii maksaa.
   
  Juusoapina tykkää tästä.
 13. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650


  Surullista kun DF pojat testailee vain vanhoja pelejä kun uusia pitäisi esitellä näin lähellä laitteen julkaisua. Ja mitä sieltä videolta paljastuukaan? Moni peli pyörii edelleen hupaisasti kuten Evil Within 2 puhumattakaan ajosimusta Assetto Corsasta jossa fps tulisi olla ehdottoman vakaa ( :D ) ja RDR2 ei ole vieläkään 30fps lukossa vaan tulee satunnaista droppia ja frame timet vaihtelee. Ja CoD MW pelissä grafiikan laatua on nähtävästi heikennetty DoneX versiosta jotta pyörii 60fps ilman helvetillistä tearingia josta venomi muisti vängätä aiemmin vastaan.

  Ei siis enää yllätä lainkaan miksi mäsä on kieltänyt esittämästä muita kuin rajattuja tapauksia koska eihän tuo huipulta näytä edes vanhoissa peleissä joita botit joutuu pelaamaan. Ja missä uusien tykittely? 2 viikkoa myyntiin tuloon ja mitään ei esitellä :kahvi: Taitaa olla ne Yakuzan 1440p60 vs 4K60 twitter jutut täyttä totta ja tätä yritetään salata viimeiseen saakka..

  DF:n videon paras anti taisi olla siinä, että Just Cause 3 pyörii viimeinkin 30fps LOL
  PC:llä peliä on pelattu 60fps jo vuosia sitten :cool:
   
 14. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Elähän kehtaa, hinta kun on edelleen Euroopan storessa 80€. Joten mistä olen puhunut paskaa?
  Spiderman ei tietääkseni ole next gen peli, kun se kerta pleikka neloselle ilmestyy.
  PS. Mites tuo usa store käytännössä toimii? Ihanko pystyy Suomi tunnareilla tuolta ostamaan?
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
 15. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Kuvailit juuri osuvasti ilman, jolla ei ole mitään todellista arvoa taseessa, siksipä alamäki onkin jyrkkä kun huomataan että pilvilinnoihin ei ylletä. Tesla on aivan samassa tilanteessa, heidän osaamisessa ei ole mitään niin speciaalia, mitä jo vuosikymmeniä autoja valmistaneet konsernit eivät pysty monistamaan. Koomista nähdä jossain 100k eur Teslassa samanlaista työnjälkeä kuin näissä halvimmissa romuautoissa.

  Niin kenestäköhän ne hallituksen jäsenet koostuvat? :facepalm:

  Eli sinun mielestä MS:n pelinkehitys sujuu kuin rasvattu, jos viiden vuoden kehitystyön jälkeen Halo Infinite on tuossa jamassa? Saati sitten tämä Crackdown 3:n hehkutetut pilvitehot ja mitä saatiinkaan käytännössä? Tai sitten pahimassa tapauksessa pelin kehitys joudutaan lopettamaan kokonaan kuten kävi Scaleboundin kanssa?

  Saati sitten kun pelit saadaan edes julkaistua, niin miten käy post-launch supportin kuten kevään Bleeding Edgen osalta?

  https://www.windowscentral.com/has-xbox-and-ninja-theorys-bleeding-edge-been-abandoned

  Koomista että vasta artikkelin kirjoittamisen jälkeen MS:llä herättiin asiaan.

  Paljon tehokkaampaa markkinointia olisikin hoitaa se pelipuoli ihan aikuisten oikeasti kuntoon, eikä pelleillä somessa irtopisteiden toivossa. :facepalm: Ilmeisesti sitten botit keskittyvät ensi genissä puhtaasti somettamiseen nyt kun share-napinkin vihdoin ohjaimeen saitte? :D

  Kuka pässi nyt GP:tä tilaisi jatkuvasti tuolla tarjonnalla? Kyllä mä tuon 1 e tarjouksen kelpuutan joka kerta kun sitä oikein MS:n toimesta tuputetaan, tyhmäähän se olisi maksaa liikaa?

  Konsolien myyntilukuja? MS:ltä? :D:D:D Ei tulla näkemään.

  Laitahan mutubotti nyt sitä faktaa sitten pöytään, jossa käy esiin että kilpailu on tasaisempaa kuin aiemmin? Nythän xbox ottaa jo kuokkaan omalla kotitantereella heti genin alkuun.

  Koville tuntuu ottavat xboteille sen tosiasian myöntäminen että ne uudet konsolit kun ostetaan pääasiassa uusien pelien pelaamiseen. MS niittää taas sitä mitä kylvää, Halo Infiniten failaus tulee olemaan kova kolaus myyntien osalta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
 16. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Vaihteeksi hyvä pohdintaa bottitrollauksen keskellä, kiitos tästä. Tosiaan olisi mielenkiintoista nähdä nuo ROI-laskelmat puhtaasti exclusiivisellä tarjonnalla, jotenkin uskaltaisin väittää että ihan 12,99€ ei enää tähän riitä uudella kustannusrakenteella. Näin ollen nähdäänkö myöhemmin tilanne, jossa GP-tilaajat pääsevät maksamaan extraa vain siitä ilosta että pelit ovat yksinoikeuksia MS:n tukemillla alustoilla?

  Seuraavan kappale on sitten näille exclukiimaisille boteille @Ave @jwp :

  "
  So the Bethesda deal was monumental and took most of us by surprise. What do you hope to gain from this long-term, and I'm talking more broadly here than simply Bethesda titles making it to Game Pass on launch day?

  First of all, I would like to say that we haven't acquired ZeniMax. We have announced our intention to acquire ZeniMax. It is going through regulatory approval and we don't see any issues there. We expect early in 2021 the deal will close. But I say that because I want people to know, I'm not sitting down with Todd Howard and Robert Altman and planning their future. Because I'm currently not allowed to do that, that would be illegal. Your question is completely inbound, but I get a lot of questions right now: "is this game exclusive? Is this game exclusive?" And right now, that is not my job in regards to ZeniMax. My job is not to sit down and go through their portfolio and dictate what happens."

  Alleviivasin vielä olennaisimmat kohdat. Kuten jo totesin aiemmin, tällä hetkellä Spencerillä ei ole mitään sananvaltaa siihen onko esim. Starfield MS-exclu vai ei, joten bottien on aivan turha alkaa edes spekuloimaan asialla kun se ei ole millään tapaa vielä ajankohtainen. Ts. pelin kehitystyö jatkuu aivan normaalisti kuten tähänkin asti.

  https://www.gamereactor.eu/phil-spencer-on-exclusivity-monetisation-and-game-development/

  Hienosti @jwp pussitit itsesi tämänkin osalta, ota edes joskus asioista selvää ennen itsesi totaalista nolaamista. :facepalm:

  Toivottavasti @kodachi et vielä One S:ää kaupannut eteenpäin:  Varsin eeppinen fail medialaitteelle, kun Xbox One -konsolit moista toiminnallisuutta tukivat.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2020
  Quantum tykkää tästä.
 17. heeke

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2020
  Viestejä:
  22
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita.kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.

  Ai neidit taas hakanneet ilmianna nappulaa huolella. On se vittu kun kavereille sanoo että lopettaa tuon tahallisen provoamisen ja paskan puhumisen niin heti itketään ylläpidolle.
  Nämä 2 tyyppiä näköjään saa laukoa täällä ihan mitä sylki suuhun tuo mutta vasta argumenteista mennään kertomaan äidille. Säälittävää!!!
  Quantum on jauhannu ties kuinka kauan miten gamepassi eurolla koko ajan pystyy linkittämään kun ollasn keskusteltu XBOXIN gamepassista. Se ei onnistu todellakaan, eli jauhat paskaa koko ajan ja toinen laulaa samaa laulua vieressä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2020
 18. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 580
  Spencer pyörittelee asiaa, koska ei halua sanoa asiaa suoraan itkun vuoksi. Tuossa on kyse vain siitä, että osapuolet ovat hyväksyneet kaupan jolle tarvitaan vielä viranomaisten hyväksyntä joka tulee vuoden alussa. Vain tämän takia Spencerillä ei ole vielä virallisesti oikeutta päättää asiasta.

  Sinällään kuitenkin naurettavaa, että ei voida hvyäksyä että kyseessä on Xbox studio vaan vastoin itse hyväksyttyä linjaa vaaditaan näitä pelejä pleselle.
   
 19. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  @Man1ac jaksaa edelleen itkeä jostain scaleboundista:rofl: koitahan päästä jo yli siitä, Halo on tietääkseni edelleen tulossa. 15milj. Pässiä ja määrä kasvaa koko ajan.
  Mut hei enää kaks viikkoa:wink:
   
 20. murmur

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2001
  Viestejä:
  6 263
  DolbyVision HDR värikartta toimii pelkästään latausleffoissa sekä peleissä? Osoittaa UltraHD leffojen minimaalisen tärkeyden pelikonsoleissa.

  (Lyhyesti perusteita:
  DVhdr tulee käsittääkseni XBoxSeriesiin 2021 päivityksessä. DVhdr on Dolbyn maksullinen versio dynaamisesta HDR värikartasta.
  HDR10 jota monet telkkarit ja aiemmat konsolit käyttävät on royaltivapaa mutta värikartta on staattinen. Se vaikuttaa miten tarkkaan värejä voi muokata kuvamuutoksiin.
  HDRdynamic royaltivapaa versio tulossa ensi vuoden high-end telkkareihin, sitä käytetään myös DVB broadcast tv lähetyksiin. En tiedä onko tulossa konsoleihin, tarvittaisiin jos se on perushintatelkkarin ainoa tukema dynaaminen HDR värikartta. Kaikki ei saa maksullista dolbya jatkossakaan.

  edit: DVB lähetysten HybridLogGammma(HLG ja HLG10) hdr on staattinen, samassa signaalissa normaalit ja hdr värit. | DVB lähetyksiin on tulossa dynaaminen versio jossain vaiheessa | HDR10+ on Samsungin kehittämä dynaaminen hdr jonka saa heiltä ilmaiseksi. )
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2020
 21. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653

  Eikö botilta taivu Lontoon murre, vai onko todellakin denial noin vahvassa? Spencerillä ei ole tällä hetkellä miktään laillista oikeutta vaikuttaa Bethesdan tekemiin päätöksiin millään tapaa. Miten tämän yksinkertaisen faktan tajuaminen voi olla noin saatanan vaikeaa? :D

  Jokseenkin koomista kuvitella, että aiemmin multiplatformeina ilmestyneet pelit olisivatkin jatkossa keinotekoisen syyn takia excluja, samalla kun Spencer toitottaa kuinka haluaa enemmän ihmisiä pelaamisen pariin. No ei ole vielä tämä memo saavuttanut näitä xbot-foorumitrolleja näemmä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2020
 22. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Ai noinko pahasti sinut tällä kertaa jauhotin kun et tuon parempaan enää pystynytkään? Halo on toki vielä tulossa, nyt vaan Spencer joutuu taas pohtimaan että julkaistaanko peli osina, jotta saadaan edes jotain purkkapaikalla kasaan kevääksi.

  Gamepassia sen sijaan pitää näemmä jaksaa hehkuttaa joka helkkarin viestissä. :facepalm: Silti joudut ostamaan merkittävimmät 3rd partyt erikseen ja nykyisillä 1st partyilla ei kyllä kuuhun mennä. No tämähän denialisi menee luokkaan konsolipelaamisen edullisuus itsensä kusettamisen osalta.
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2020
  Juusoapina ja Palmjc tykkäävät tästä.
 23. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Joo pelkkää kustannusoptimointiahan tuo BD DV:n tiputtaminen on. Kurja yllätys vaan näille jotka haluavat laitteellaan myös mediaa toistaa.

  Eikös tästä rojaltivapaasta HDR10:stä ollut myös vastaava dynaamisella metadatalla, eli HDR10+? Vai tarkoititko samaa tällä HDRdynamicilla?
   
 24. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 580
  Etkö osaa lukea mun vastausta, kun toin aika suoraan esiin miksi ei ole tällä hetkellä laillista oikeutta, vaan vasta vuoden alussa.
   
 25. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 650
  Onhan tuo ollut nähtävissä jo kauan, että fyysisten elokuvien osalta peli on kovaa vauhtia menossa kohti game over tilannetta.

  Uskomatonta kun näin selvässä asiassa pitää bottien vängätä vastaan.

  Tuo herättää suurta ihmetystä miten pahasti peli on keskeneräinen kun osissa ollaan jo julkaisemassa. Taitaa käsillä olla jättimäinen katastrofi, ainakin kustannuksia miettien se on ollut jo pitkään.

  Muille itketään kuinka joudutte ostamaan pelit ja silti 156€/vuodessa kustantavan palvelun lisänä pitää ostaa paljon pelejä :D Ymmärtäisin hehkutusta paremmin jos sieltä saisi kaikki pelit pelata mutta ehei. Se parhaimmisto kun on palvelun ulkopuolella ja miksi ei olisi kun pelit myyvät ja niitä valmistaja saa aivan toisenlaista kassavirtaa.

  Ei todellakaan tuolla tarjonnalla ja erityisesti umpisurkean windows storen takia. 1€ tilaus pari kertaa vuodessa riittää kokemaan kaiken pelaamisen arvoisen. Jos joku hölmö tuota kestotilaa kympillä/kuukausi niin se on oma häpeänsä.

  Mäsältä emme tule koskaan näkemään virallisia myyntilukuja :) Sen verran paha löylytys tuli PS4:ltä ensimmäisenä vuotena, että mäsä alkoi toimiin totuuden piilottamiseksi.

  Halon räpellys tulee vielä kalliiksi ongelmaksi mäsälle. Sen piti olla lippulaiva jolla uusia lootia myydään mutta miten kävi. Konsolit ostetaan uusia pelejä varten ja erityisesti niitä varten joita ei pelata muilla laitteilla. Porukka on ihan mehuissaan uudesta Spidermanista ja Spiderman Remastered pelistä sekä Demon`s Soulsista ja PS5 revitään käsistä vaikka Sony takoo ennätystahtia konsoleita ulos tehtaasta :)
   
 26. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Luehan botti nyt se koko haastis lävitse ennen itsesi pahempaa nolaamista, jos se nyt on enää ylipäätään mahdollista. Siellähän varta vasten Spencer toteaa ettei ala nykyisen portfolion tarjonnan laajuuteen puuttumaan, mutta tätähän ei pysty xbot tajuamaan kun on sekoillut jatkuvasti kaupan julkistamisen jälkeen uusista MS-excluista. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti