PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Ave

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2019
  Viestejä:
  247
  Oikeaa tattia ei tarvita läheskään yhtä usein kuin vasenta tattia, ellei kyse ole fps-peleistä. Itsellä ei kyllä hirveästi tule pelattua fps-pelejä konsoleilla. Siinä sitä kauan kaivattua logiikkaa joten voit lopettaa tuon lapsellisen kitinäsi.
   
 2. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Sinultahan tässä nähdään lapsellista kitinää viesti viestin jälkeen, kun ei näemmä itsetunto kestä että surkeaakin surkeammat mutuargumentit ammutaan toinen toisensa jälkeen alas.

  Eli vähemmän käytön vuoksi oikea tatti voidaankin sijoitella päin persettä? Nythän vasta jäätävän selityksen keksit. Hauskaa, kun katsotaan xbox liven pelatuimpia pelejä, niin mitähän genrejä siellä eniten pelataankaan? Voisiko täten olettaa että sen oikean tatin paikka on mietitty tätä painottaen? Miksi sitten vasen tatti pitää sijoittaa eri tavalla, jos oletetaan käsien olevan keskenään samanlaiset motoriikaltaan?

  https://www.microsoft.com/en-us/store/most-played/games/xbox

  Pelaat siis mitä ilmeisemmin tasoloikkia tai mätkintäpelejä konsolilla vasemmalla tatilla? Aika moni kun pelaa moisia pelejä ristiohjaimella jo ihan siitä syystä että tämä on tattia tarkempi tapa ohjata pelihahmoa. Missähän tämä mahtaakaan sijaita PS & xbox ohjaimissa? Eli jos halutaan tarkempaa ohjausta ja vasemman peukalon pitäisi olla xbox-ohjaimen tatin asemassa, niin... :think:

  Yhä enemmän kun noita olemattomia argumenttejasi asiasta purkaa auki, niin vaikuttaa siltä että sulle on tärkeintä ohjaimesta löytyvä xbox-logo. Kaikki muu voi olla päin persettä, mutta kunhan tuo löytyy niin ohjain onkin sitten sitä parhautta vaikka kaikki esittämäsi logiikka sotiikin sitä vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2020
  Krokodiileri tykkää tästä.
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Ave

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2019
  Viestejä:
  247
  Puhu vain omasta puolestasi, kun et kestä että joku pitää jostain toisesta ohjaimesta enemmän kuin siitä omastasi. Suurin osa PC-pelaajista käyttää xboxin ohjaimia että sikäli...

  Minua ei kiinnosta mitä xbox livessä pelataan eniten koska ne eivät minua koske. Miksi yrität ujuttaa niitä minun pelaamiseeni? Pelaan roolipelejä, toimintapelejä, ja seikkailupelejä eniten. Niissä oikea tatti on vähemmällä käytöllä. Räiskintäpeleissä varmaan sitten olisi oikean tatin parempi olla ylhäällä.

  Ja mitenkä ristiohjain muka tarkempi kuin tatti? Asia on juuri päinvastoin kun olen tasohyppelyitä aikoinaan pelannut pleikkarilla ja nintendon konsoleilla.


  :rofl::rofl::rofl: Tämä on juuri sitä tyypillistä sonyfanipojan ulinaa kun kaikki ei tykkää omasta suosikkikonsolista.
  Olen vakavasti harkinnut PS5:n hankintaa BC:n & yksinoikeuspelien takia joten tuo ala-aste tason argumenttisi on ammuttu kertaheitolla alas.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2020
 5. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Minullehan on ihan yksi vitun sama millä ohjaimella pelaat, puutuin asiassa vain esittäämisi virheellisiin väittämiin. Faktaa tuosta että xbox-ohjain on suositumpi, vai onko kyseessä jälleen kerran mutuiluasi?

  Tuohan oli vastine oikean ohjaimen sijoittelulle antamallesi syylle. Onko sinun oikeasti noin vaikeaa seurata keskustelua, joka ei ole pelkkiä typeriä one-linereita?

  Ristiohjaimella jää nuo tatin kanssa tulevat virhe-inputit pois kokonaan, kun tatilla ohjatessa käy helposti niin että peli tulkitsee inputin viistoksi. Tämän voi jokainen käydä toteamassa esim. mätkintäpeleistä, jotka näyttävät syötetyt inputit practice modessa. Siinä vaiheessa kun taas tarvitaan Street Fighter -tapaan neljäsosaympyrän inputteja taas kunnon Fight Stick onkin parempi vaihtoehto.

  Kuten jo todettu, mulle on ihan sama millä pelaat. Lähestyinkin asiaa ihan puhtaasti logiikan kannalta, joka näistä vastauksistasi loistaa kokonaan poissaolollaan. Joo todella hienostikin ammuit argumentteja alas mutuilullasi, mistä noita sieniä oikein saa? :D:D:D
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2020
 6. Ave

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2019
  Viestejä:
  247
  Kovasti on puhetta mutuilusta ja logiikasta mutta minun mielipiteet perustuvat kokemuksiin joissa xboxin ohjain on ollut parempi. Ihmisillä on erilaiset kädet ja erilainen pelimaku joten sen perusteella tämä ohjainkeskustelu on aika turha kun sinun kokemukset ovat aivan erilaisia kuin minun.
   
 7. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Keskustelua saattaa edesauttaa se seikka, että ylipäätään kuuntelee mitä toinen osapuoli sinulle kertoo. Asenteestasi kun selvästi paistaa se, että et edes tähän vaivaudu.

  Eipä niissä mielipiteissä ole mitään ongelmaa, kunhan niiden pohjalta ei ala tekemään turhan pitkälle johtopäätöksiä ohjaimien designistä. Muiden käyttäjien leimaaminen vammaisiksi ihan siltä pohjalta, että eivät ole samalla tapaa rajoittuneita ohjaimien käytön suhteen kuin sinä, on aivan typerää.
   
 8. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
  Edelleenkään en ole paskaa puhunut missään vaiheessa vaan kerroin asian juuri niillä tiedoilla joita oli tuohon aikaan saatavilla...plain and simple...

  Vai on änäri jonnepeli? Jos näin on niin mikä Apex sitten on? sitähän nyt ei pelaa kuin sosiaalisesti ja aivokapasiteetiltaan rajoittuneet henkilöt.
   
 9. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Et ole kertonut, että mistä "tiesit", tai ylipäätään millä perusteella oletit, että ohjaimessa on saman kokoinen akku kuin PS4:ssä?
   
  Nasalspray tykkää tästä.
 10. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Haha, ei vittu tätä sun epätoivoista kiemurtelua asian suhteen! :D:D:D Alkaa jo kotimaiset poliitikotkin jäädä kakkoseksi moisessa selittelyssä. Eli epävarmojen olettamusten pohjalta esitit tietoisesti asiasta väitteen, ts. puhuit paskaa.

  Tiimipohjaista peliä pelaa sosiaalisesti ja aivokapasiteetiltaan rajoittuneet henkilöt? :D:D:D Vähän yritystä nyt noihin umpisurkeisiin trolleihin edes.
   
  sl4yer94 ja Nasalspray tykkäävät tästä.
 11. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  Onko x-boteilla oikea ranne kipeä fps-pelejä pelatessa kun oikea tatti on väärässä paikassa? :D
   
 12. KarhuKolmonen

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2013
  Viestejä:
  48
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Haha, herra asia-argumentoija täällä taas vaudissa. Eikö sun pitänyt jo lopettaa tänne kirjoittelu? Vai pitikö tulla tänne takaisin sättimään kanssakeskustelijoita, kun tulit täydellisesti jauhotetuksi tuolla toisaalla?:D:D

  Miten tämä eroaa esimerkiksi sinun jokapäiväisestä kirjoittelustasi?:p:p
   
  cob84 tykkää tästä.
 13. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  • 1.1 Jotta keskustelu olisi kaikille mieluisaa ja rakentavaa, noudata keskusteluissa hyviä käytöstapoja, kunnioita muita kirjoittajia ja vältä turhaa kiroilua.
  Katos, ei näemmä foorumiperseilijä Rift ole vielä saanut bannia myös täältäkin? Mites nyt noin on peppu kipeänä, taitaa vituttaa taannoiset tuplabannisi? Kai nyt saan mieltäni muuttaa, vai elämmekö mielestäsi jossain vitun Neuvostoliitossa? :D

  Mielenkiintoinen näkemys sinulla jauhotuksesta, kun vastapuoli turvautuu puhtaasti henkilökohtaisuuksiin, sensijaan että kertoisi missä olen ollut hänen mielestään väärässä? :D IMO kertoo vaan argumenttien paskuudesta jos muuhun ei pysty. Toisaalta eipä sinultakaan olla saatu tänne muuta kuin päänaukomista, mutta ilmeisesti munaton moderointi tuohon osaa/halua puuttua.

  Toki jos nyt pystyt faktoihin perustuen erittelemään missä olen puhunut paskaa, samaa olen näiltä muiltakin ulisijoilta kysellyt, mutta hiljaista on pidellyt kun pitäisi alkaa perustelemaan että missä on menty vikaan. Koville ottaa näemmä fanituksen kohteen kritisointi, kun pitää toiselle foorumille asti tulla siitä itkemään. :think:
   
 14. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
  Nyt tuli ihan tällaienn visainen kysymys mieleen että nyt kun tulee nämä uudet konsolit niin miten on että pystyykö esim. Xbox Onella ja Series S/X:llä pelaamaan vaikka NHL21:stä samaan aikaan...eli jos kaverilla on viel perus One tai X ja mulla on Series S/X niin onnistuuko tuollainen crossgen pelaaminen Worl of CHEL:ssä? onko kukaan tietoinen asiasta?
   
 15. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
 16. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  sl4yer94, Nasalspray ja cob84 tykkäävät tästä.
 17. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
  Mitä ne pelit siihen vaikuttaa, että konsoli on serjätettä? Samaahan sitä täällä sanotaan series x:stä vaikka sisältää tehokkaampaa rautaa :)
   
 18. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Se on sitä yllämainittua katkeruutta. :kippis:
   
 19. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  610
  öö no pieni rautaero ei kerro lopputulosta. Lopputulos nähdään vasta kun konsolit ulkona. + kaikki qhd:sta korkeammat resoluutiot näyttää jo hyvältä. Häätyy olla hifistelijä ja 4k 120 fps monitori että series x on pakko hankkia ja silloinkin sen korvaa pc.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2020
 20. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  610
  Nhl:ää pääsee vääntään yhdessä. NBA 2k21 tuskin kun kyseessä täysin eri versiot pelistä. NHL 21 ei ole vielä next gen peli.
   
 21. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
  Tuo olisi kyllä loistava juttu jos näin on....vielä kun tulisi crossplay tuki niin aina vain paranisi viikonloppujen CHEL väännöt :)
   
 22. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  610
  Jep tuskin enää se NHL 22 ole crossplay, koskee myös fifaa yms. Silloin EA tuottaa ns uudet pelit. Sama koskee ihan ps4 ja ps5 pelaajia. Pystyvät pelaamaan keskenään muttei enää seuraavien osien kohdalla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2020
 23. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
 24. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Luulin että konsoli ostetaan pelejä varten, eikä pelkäksi koristeeksi :(
   
  Quantum, Nasalspray, Venomikonjakki ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 25. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Sulta kyllä sitten onnistuu nuo aivopierut. :D:D:D Mitähän sillä konsolilla pääosin olikaan tarkoitus tehdä? :think:

  Eiköhän sen konsolin kelpoisuus arvioida juurikin sille julkaistujen pelien pohjalta, vaikka xboteillehan tämä on tunnetusti täysin vieras käsite kun vasta on TV, TV, TV -hehkutuksesta toivuttu. Jos kerran konsolin kelpoisuus määriteltäisiin puhtaasti rautaspeksien mukaan, niin tällöinhän jo Neo Geo olisi ollut jättihitti, kun tämäkin oli aikoinaan kilpailijoita selvästi tehokaampi laite.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Neo_Geo_(system)

  Sen sijaan Spencer haluaa kampittaa oman alustansa kahlitsemalla sen Xbox Onen paskuuden aiheuttamiin rajoituksiin pelisuunnittelussa. Kaikille sitten tasaisen aneeminen pelikokemus, kaippa tuokin jollakin kieroutuneella logiikalla käy järkeen, tai sitten ei.
   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2020
  seebra, Quantum ja Nasalspray tykkäävät tästä.
 26. Venomikonjakki

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2018
  Viestejä:
  610
  Viimeksi muokattu: 26.08.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti