PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  476
  Ankarasti pataan on vähän liioittelua, kun suurin etu Series X:llä on ~17 prosenttia tehokkaampi GPU. Tuo tulee todennäköisesti ainoastaan näkymään korkeammassa resossa. FPS:t tulevat olemaan samoja niin kuin AC Valhallan 30fps Sexillä pystyy päättelemään. Muut erot konsoleilla kuten CPU suhteen oli niin olemattomia, että eivät nuo lopulta peleissä tule näkymään mitenkään. Sitten päästään näihin kontrollereihin joista ainakin pleikan vastaava tuntuu ominaisuuksiensa puolesta paljon uudistetummalta. Unohtamatta pleikkarille uudistettua I/O ratkaisua joka suurella todennäköisyydellä tullaan muillekin alustoille kopioimaan tulevaisuudessa. Sen verran vallankumouksellisesta asiasta alan ihmiset puhuvat

  Eli tosiaan täysin yhtä hyvät konsolit sieltä on tulossa markkinoille josta varmasti sama hintalappu myös lopulta kertoo. Pelit, osaavat devit ja art style sen lopulta määrittelee kummalla on paremmat pelit ja tätä myötä se parempi konsoli.
   
  Viimeksi muokattu: 25.05.2020
  RealDeal78 tykkää tästä.
 2. RealDeal78 Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  399
  Ja koska pelit tulee olemaan se tekijä mikä erottaa pojat miehistä, niin eiköhän se ole selvää tulevassakin genissä, että kenenkä lauluja tässä tullaan laulelemaan:kahvi::kippis::psmoke:
   
  seebra tykkää tästä.
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 391
 5. Johguu

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2020
  Viestejä:
  61

  Samaa mantraa vieläkin jauhat. Älä viitti trollailla, kun näkee ettei Sonylla ole mitään muute kuin ne pelit. Väität ettei kiinnosta, mutta jatkuvasti yrität samaa mantraa toitottaa, kun muuta et osaa sanoa.

  Ei kiinnosta paskan vertaa sonyn pelit, tai konsolit muutenkaan. PS2 oli kova, muttei ikävä kyllä kestävä konsoli.

  Mutta se että ei kyseinen laitos kiinnosta, ei tarkoita että mua haittaisi sen menestys. Ei sonyn myynnit ole multa pois millään lailla. Päinvastoin Microsoft panostaa entistä kovemmin tulevaisuuteen. Tämä on minulle vain hyvä asia.

  Sulla tuntuu vain sattuvan se totuus, että Sony ei tarjoa mulle ihan mitään, koska Xbox tarjoaa kaiken haluamani.
   
 6. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Aika osuva heitto kun puhutaan pelikonsolista

  [​IMG]
   
  Nasalspray, RealDeal78, Man1ac ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Kyllä tietononeenkin vahvuuksiin luokitellaan että sillä voi tehdä muutakin kuin pelata, miksei sama xboxilla? Mitä vähemmän laitteita on tv tasolla sen parempi. Samassa paketissa UHD soitin, leffoihin ja peleihin dolby atmos. Hifi korville ylivoimainen cd soitin.

  Mikäli on panostanut telkkariin ja äänentoistoon ni mikä olisi parempi all in one laite kuten xbox one x mitä saat muutamalla sadalla. Musat, pelit ja leffat.

  Mikäli kotoa löytyy se gigantin halvin 1080p telkkari, soundbar ja spotifyn kaltainen ääni kelpaa niin ps4 on parempi kuin hyvä tähän casual komboon.

  Voin vaan kuvitella kuinka huikea UHD asema, 3d äänet ja 4k pelaaminen on ps5:lla ens vuonna :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
 8. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Jos on panostanut telkkariin ja äänentoistoon eli tv-tasolta löytyy jo laatikko jos toinenkin (AV-vahvistin + keskikaiutin ja vähän sivummalta pääkaiuttimet), niin miksi ihmeessä kukaan haluaisi kuunnella musiikit laitteella jossa on tuuletin? Puhumattakaan että tilaisuutta varten on tv/videotykki laitettava päälle vilkkumaan ja sähköä kuluttamaan, ja toistoa ohjataan ah niin ergonomisesti pelikontrollerin tateilla?

  Itselläni ainakin on vanhan liiton Marantz cd-kirjastoa varten, ellen sitten striimaa musiikkia vahvistimeen AirPlayllä, tai kuuntele keski-euroopan nettiraadioita. Fyysisen UHD-median tarjonta on käytännössä loppunut, ainakin kun katsoo kauppojen hyllyjä. Taisi suoratoistopalvelut viedä asiakkaat samalla tavalla kuin cd-levyiltäkin, joten all-in-one "mediakeskuksina" pleikkari ja boksi on täsmälleen samalla viivalla.
   
  Quantum tykkää tästä.
 9. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  Mitä ne ovat tehneet muistille? Eikai siellä ole taas kahta eri nopeuksista muistia? :think:
   
 10. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Paskat on samalla viivalla, joss haluan pitää all in one laitteen tv tasolla niin pystynkö ps4:lla saamaa saman kokemuksen kuin xbox? En pysty, se on eri asia mitä muuta siltä tasolta löytyy. Kuten sanoin niin haluan pitää tasoni simppelinä. Xbox one x, av-vahvistin, keskikaiutin ja telkkari seinällä. Oma keskikaiutinkin on omasta mielestä liian möhlö tuohon.

  Itsellä vahvistin, tv ja xbox one x toimii kaikki samalla ja yhdellä samsungin tv kaukosäätimellä. Ei tartte ohjata ohjaimella. Ps4 pro ja switch ei toiminu. :o

  Tidalia olen porannut sovelluksena, mutta ei näy. Cd-levyjä ostan vielläkin ja harmi että autoistakin tuo soitin on poistunut.

  Kummaa että itse löydän UHD levyt kaupasta, taitaa ps4 miehet lähinnä katsella niitä 1€ dvd alehyllyjä.

  https://cdon.fi/elokuvat/blu-ray/4k-ultra-hd/

  https://www.discshop.fi/4k
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
 11. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Itsellänihän taso on täysin tyhjä vinyylisoitinta lukuunottamatta. Tv on seinällä, keskikaiutin sen yläpuolella, ja vahvistin/pleikkari ym. on tason alla hyllyillä oven takana.

  Karusta levyvalikoimasta löytyy vähän omaakin kokemusta, sillä itselläni on Panasonicin halpis UHD-soitin (maksoi satasen CDONin tarjouksessa eli puolet One S:stä + se osaa samat formaatit ja enkoodaukset + soitin käynnistyy sekunneissa + mukana tuli oikea kaukosäädin). En ole ostanut yhtäkään levyä täkäläisestä Prismasta jossa on laajin sinirauskutarjonta suoraan hyllyssä, koska uhd:tä on seassa pelkästään yhden käden sormilla laskettava määrä. Eli omat levyt on pitänyt tilata mikä mistäkin, miten kätevää jos ei ole leffafriikki jolle asiassa ei ole mitään uutta. Ja jos on leffa/audiofriikki niin yleensä tykkää myös diskreeteistä toistolaitteista.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
 12. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Vaikkei xbox one x ole paras laite median toistoon niin sillä sentään voit tehdä sitä, eli toine kykenee ja toinen ei. Samoilla viivoilla ei siis olla.

  Itse rakastan pelejä, elokuvia ja musiikkia. Mielellään keskitän laitteeni siihe mikä näihin parhaiten sopii.

  Kuten ylempänä sanoin niin käytössä olevat laitteet tukee kaikki yhtä ja samaa kaukosäädintä. Käynnistääkseni xboxin ja vuokraavani elokuvan en tarvitse kapulaa erikseen.
   
 13. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 596
  Nopeuksista tulee mieleen, että PS5:n cpun ja gpun vaihtelevat nopeudet on esitetty olevan yksi ratkaisu ylikuumenemisongelmaan.
   
 14. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 670
  Ei voi kuin nauraa noille fanaattisille boteille. Kyse on pelikonsoleista ja yhdet vaahtoaa jostain katoavasta elokuvalevyjen pyörittelystä :D Konsolit on pelaamista varten ja leffojen katseluun on parempiakin laitteita kuin meluavat konsolit. Sonyn konsoleilla pelataan parhaat pelit ja elokuvien katselu ja musiikin kuuntelu onnistuu siinä missä floppilootankin. Elokuvavuokraamot ovat konkurssissa joten nykyaikaa on ollut jo kauan elokuvien katselu verkon yli aivan kuten musiikin kuuntelukin.

  Voi vain kuvitella kun @lifestylenerox pistää Jet Engine FlopX tulille ja kaivelee levytornista elokuvaa. Sitten Soundbarista (Huom. ATMOS :D )nupit kaakkoon, että leffamökä ylittää hurjistuneen Floppilootan melun. :rofl: Neukkukuutiossa laastit tippuu ja ikkunat helisee.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
  lifestylenerox tykkää tästä.
 15. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Onkai se vaan pelaamista varten ellei oma suosikki muuhun pysty.
   
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  No nyt :rofl:

  Onnistuuko nyt ihan varmasti samanlai kuin floppilootallakin? :think: jotain faktaa kiitos?
   
 17. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Niinhän se itsellänikin? Käynnistääkseni elokuvien katselun painan soittimesta tai kaukosäätimestä ejectiä tai virtanappia, soittimen virta menee päälle ja hdmi-cec herättää vahvistimen joka herättää telkkarin ja joihin vaihtuu oikeat tulot jne. Ja jos haluan pelata niin PS4:n käynnistys tekee samat temput.
   
 18. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  On Mikkipoksilla pyöritetty yhtään peliä vielä? Taitaa koko tuhkalaatikko syttyä palamaan.
   
  Quantum ja seebra tykkäävät tästä.
 19. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 691
  Ai oikein "on esitetty" :o Toisaalla sentään on näytetty oikein pelattavana demona, miten SSD ratkaisu pyyhkii jopa pc:llä lattiaa, muista konsooleista puhumattakaan.
   
 20. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  10Gb at 560GB/Sec, 6GB at 336GB/Sec Mitä vittua. Pitääkö toi paikkaansa :D siihen lisäks vielä mikkisoftan kustomoitu winblows niin hyvää tulee.
   
  Quantum tykkää tästä.
 21. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  4 596
  Halo Infinitestä olisi tulossa gameplayta heinäkuussa. MS:llä on kuluttajaversiot pyörineet jo ainakin marraskuusta. Sonyn puolella on pyörinyt jotain devkitillä todistetusti mutta on joku ongelma ilmeisesti että kuluttajaversio ei ole identtinen.
   
 22. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Eihän siinä sitten tartte tatteja käännellä.
   
 23. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 670
  Missään ei ole sanottu, että Halosta olisi tulossa pelivideota :D Nähdään taas hassunhauskoja trailereita :rofl: Sony sen sijaan elokuussa aikoo tuoda pelkkää pelikuvaa tulevista peleistä. Siellä kun uuden sukupolven valmistelut aloiteltiin jo 2017 heti jumalkonsoli PS4 Pro julkaisun jälkeen eli niihin aikoihin kun mäsällä meni köntsät punttiin ja pyristeli hädissään doneX kasaan ja floppihan siitäkin tuli :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
  seebra tykkää tästä.
 24. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
 25. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 670
  Puhelimen versiolla kiilattiin pc:n perään kakkoseksi tämän ilmaispelin osalta. Ai niin eihän sitä ilmaiseksi mäsän lootilla saanut pelata mutta kaikilla kunnollisilla pelilaitteilla :)

  https://www.v2.fi/uutiset/pelit/324...iten-peluuta-90-FPS-ruudunpaivitysnopeudella/

  Pitäähän se :D Mäsä se ei kerrasta usko kun miettii näitä hupaisia eSRAM+DDR3 kötöstyksiä nykyisellä sukupolvella :D
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020
 26. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653

  Tosiaan melkoisen surkuhupaiseksi mennyt ketjun meno, raporttinappia hakataan tatti tanassa kun ei muuten keskustelussa pärjätä. Rift näemmä jatkoi komeasti offtopiccia seurauksitta, vähemmän yllättäen tämä ei xbotteja enää häirinnytkään. :D

  Jaahas, mitäs paskaa se swagetti täällä taas oikein jauhaa? Mitäs tässä olen ymmärtänyt väärin, vai onko kyseessä perinteinen mielipíteen kuittaus trollauksena kun ei miellyttänytkään? :think:

  Tosiaan Minecraftin tuotoista ei ole tietoa konsolien ja PC:n osalta, toisaalta taas pelipuolen liikevaihdossakaan kun ei ole merkittävää hyppäystä tapahtunut vrt. markkinoiden kasvu, niin tämä tuntematon muuttuja X ei ole ole xbottien harmiksi merkittävässä roolissa.

  Ei minua häiritse Minecraftin 200 miljoonan myydyn kappalemäärä, vaan paskapuheet siitä että sijoituksen osalta oltaisiin edes lähellä breakeveniä, kun mikään fakta ei tue tätä väitettä. Tästä kun menet rinkirunkkuketjussa huomauttamaan, johan alkaa jumalaton ulina. :D

  Mää kuuntelemassa CD-levyjä Xpoksilla... :facepalm: Saako siitä paskalootasta edes irti tavaraa natiivin 44.1 Khz näytteenottotaajuudella, vai onko tyytyminen upsamplattuun 48 Khz DVD-laatuun?

  Jos kerran on panostanut kunnon laitteisiin, miksi pitäisi pilata leffanautintoaan paskalla wannabe-BD-soittimella? Dedikodulle laitteelle kun räkspoksilla ei ole edelleenkään mitään jakoa.

  Niille kikantin halpispaskalaitteille tuo xpoks on kyllä sopiva vaihtoehto, kun äänenlaadusta tai kuvanlaadusta ei ole tietoakaan.

  Kerrohan xbot tästä lisää, onko kyseessä todellinenkin ongelma vai kertoiko isot pojat tästä sinulle?

  Vaihtelevien kellotaajuuksien etuna on vakiona pysyvä lämpökuorma, jolloin jäähdytys voidaan mitoittaa helpommin kohdalleen. Mikäli Cernyn väitteisiin on uskominen, jo muutaman prosentin tiputus kellotaajuuksissa tiputtaa lämpökuormaa kymmenkunta prosenttia. Näkyykö tämä sitten ongelmana suorituskyvyssä jää nähtäväksi, tämä riippuu siitä paljonko overheadia on CPU:lla tai GPU:lla ko. ajankohtana.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti