PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  980

  Eihän ketään ole pakotettu hankkimaan kyseisiä palveluja vai onko? Tottakai pelit voi edelleen ostaa myös suoraan itselleen mutta onneksi on myös tämmöinen vaihtoehto niin pääsee testaamaan peliä ennenkuin teke ostopäätöksen. Varmasti moni tulee myös ostamaan pelinsä edelleen vaikka olisikin gamepass tilaus päällänsä.

  Sinä nyt tiedä kaksoisstandardeista yhtään mitään...Mitä noihin dualsence ohajimiin tulee niin voihan ne tuoda jotain pientä lisämaustetta peleihin mutta sekin kaikki on sitten käyttöiästä pois ku akut loppuvat ohjaimista alta aika yksilön. Onneksi ovat sentään muotoilun puolelta ottaneet mallia parhaasta ohjaimesta joka tulee kilpailevalta yhtiöltä ja todella toivon ettei olisi niin lelumainen mitä edeltäjä...Tuosta huippunopeasta konsolista en nyt menisi sanomaan yhtään mitään ennenkuin molemmat koneet ovat pelikunnossa...paperilla ainakin PS5 jää selvästi Series X:stä mutta tiedä sit mikä on todellisuus...Excluja Sonyltä varmasti tulee muttaa jos on samanlaista yksinpelihuttua mitä tähänkin asti niin jää konsoli hyllyyn odottamaan parempia päiviä...
   
  sepeterus ja Palmjc tykkäävät tästä.
 2. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 645
  Yhdelläkään peliyhtiöllä ei ole varaa laittaa pelejään pelkästään kk maksullisen palvelun taakse. Musiikki ja elokuva palveluissakin on yksi toimija ylitse muiden, aivan kuten pelipalveluissa.
  Nuo palvelut ei ole häviämässä mihinkään, GP on kasvanut 3v aikana melkoisesti ja Now käyttäjämäärätkin on samalle aikaa kolminkertaistunut.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  323
  Onnea yritykselle takoa järkeä noiden jo valmiiksi aivopestyihin kalloihin:rolleyes:

  Käsittämätöntä miten vähänkään järkeä omaavat tajuavat kyllä nää pelipuolen asiat miten ne ovat. Toi yksi leiri vaan kummasti koittaa jokaisen mäsän miinuspuolen jankuttaa plussaksi:confused:

  Meinasin paskoa ja kusta housuuni kun luin Gamespotilta että mäsän ase tulevassa genissä on GAMEPASS!!:D:kippis::facepalm:

  Tässähän jo valmiiksi virittelen valkoista lippua salkoon antautumisen merkiksi:kahvi:

  Mikä on se kuuluisa logiikka tässä yhtälössä että multiplattisten ilmaisjako pistää mäsän kärkipaikalle?:confused:

  Pelit ei myy, ne jo annetaan pois:o

  Koneet ei myy koska ei OMIA PELEJÄ:o

  Joten jos kilpailijoiden pelejä OSTETAAN oikealla rahalla miljoonia kappaleita, ei siis anneta ILMAISEKSI POIS, niin miten tää on mäsän etu???:confused:

  Kilpailijoiden koneet myy PALJON enemmän, joten onko tämäkin laskettavissa mäsän eduksi??:confused:

  Kun noita faktoja tässä pähkii niin en mä vaan tajua:eek:

  Kai mä oon sit vaan retardi:D

  Mäsä mäjelle ja joku toinen tilalle joka vois edes tarjota vastusta kilpailijoille:rolleyes:
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 5. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  323
  Näköjään mäsällä tuntuu olevan varaa sillä niinhän se toimii:D
   
 6. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 645
  Kaikki passista löytyvät MS pelit on kyllä ostettavissa:O_o:
   
 7. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  980
  Näinhän se on...retardi RealDeal78 ei vain tajua mistä puhutaan eikä viitsi ottaa asioista selvää...
  muutenkin koko altteri kuullostaa rikkinäiseltä levysoittimelta joka junnaa paikallaan samaa kohta toistaen...
   
 8. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Niin voi mutta kauanko niitäkään tarvitsee jos pelaajat siirtyvät vuokraamaan eurolla indie ja tusina multiplattareita ja laatu menee vessanpöntöstä alas :think:

  Voithan sinä yrittää keksiä kaikenlaista selittelyä mutta fakta on se, että Sony tuo todella modernin ja monipuolisen ohjaimen suoraan konsolin mukana joka muuttaa pelaamiskokemusta jälleen merkittävästi. DS4 oli jo monessa asiassa etevä uudistus joita mäsä on sitten kopsaillut omaan bulkkiohjaimeensa kuten esim. kuulokeliitännän. Tuossa olen samaa mieltä, että vasta vuoden vaihteessa saamme ensimakua mitä sieltä on kummaltakin tulossa. Ei noista konsoleista kumpikaan ole tehottomia vaan vaikuttaa kerrankin hyvin tehdyiltä paketeilta. Molemmilla on omat painotuksensa ja itse arvostan erityisen paljon yleistä nopeutta jota voisin ottaa master racen puolellekin lisää. Ja puhun nyt tuosta Sonyn paperilla älyttömän nopeasta SSD tekniikasta.
  Peleissä Sony pakottaa jo yksistään hankkimaan PS5. Laaja kirjo tulee taas herkkuja kuten tässäkin sukupolvessa. Mäsän konsolin osalta ei taaskaan ole mitään syytä hankkia. Jos vaihtoehtona on pc tai se niin ei tarvitse hetkeäkään miettiä valintaa :D Siinä vaiheessa kun loota saa tuollaisen yksinoikeus kattauksen kuin Sonyn konsoleilla aina on niin tilanne muuttuu täysin.
  Ei olekaan mutta luuletko, että pelimyynnit eivät kärsi rajusti jos voit muutamalla eurolla pelailla pinon pelejä? Isot AAA-teokset vaativat valtavasti rahaa ja resursseja. Niiden osalta pelkästään omilleen pääsy edellyttää miljoonamyyntejä.
  Ei nuo sinunkaan oksennukset aina hurraa huutoja aiheuta. Välillä poika puhunut palturia ja sitten tulee katoamistemppu kun jauhot pölisee. Ja hetken päästä taas mesotaan uudella asialla.
   
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Mielenkiintoista tietoa kuten se, että Sony aikoo näyttää kesän julkistuksessa aitoa pelikuvaa eikä mitään sanomattomia trailereita kuten eräs alisuorittaja tekee ja Silent Hill demoa olisi esillä seuraavassa State of Play tapahtumassa.  Insider Doubles Down On June PS5 Event, Teases MASSIVE game showcase | August State Of Play


   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2020
 10. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  980
  Ensinnäkin sinulla tuskin on varaa pojitella yhtään ketään täällä...varsinkaan meikäläistä ja toisekseen koska olen puhunut palturia? En tiedä mitä jauhoja nenääsi vetelet mutta en tietääkseni ole mitään katoamistemppuja tehnyt...kaikelle trollaukselle kun ei vain kannata vastailla mitään...
   
  sepeterus tykkää tästä.
 11. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  323
  Miksi helvetissä Sony haluaisi mokata kuten mäsä?:confused:

  Kuvitellaan että peli maksaisi vaikka n. 50€
  Ja sitä myytäisiin 13mil kpl.

  Olisiko se kovinkaan järkevää Sonyn bisnekselle että peli laitettaisiin heti vuokralle tyyliin 1€/vuokraus????:confused:

  Tässä on se pointti pääpiirteissään mitä en jumalauta käsitä:facepalm::facepalm:

  Täällä noi puustolpit suu vaahdossa ylistää keimpässiä kuin siivutettua leipää tai pyörää tehtäis uudelleen:D

  Sonylla on varaa ja järkeä pistää ne exclut MYYNTIIN sillä 49-69€, koska myynnit ovat takuulla miljoonaluokkaa:psmoke:

  Nytkö pitäis antaa noi exclut heti ilman pois ege/tilaaja????:confused::confused::facepalm::facepalm:


  No niin palstan lumihiutaleet, kuinka kumoatte tonkin faktan?:think:

  Miksi te koko ajan jumpittelette faktojen edessä?:confused:

  Mäsä menee mokasta toiseen, mitään hyvää se lafka ei vaan saa aikaiseksi:o

  Oon kyllä huolestunut tosta pakkomielteisestä suhtautumisesta floppilootaan:rolleyes:

  Sehän on vaan kasa muovia....
  Muovia, joka oli tuomittu ser-jätteeksi jo julkaisussaan:D:D:D
   
 12. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 645
  Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin kuvittele sitä rahavirtaa minkä 110milj. PS now tilaajaa toisi Sonylle. Toki pelimyynneissä tulisi varmasti vähän takkiin, mutta moni pelaaja haluaa edelleen omistaa pelinsä.
  https://www.pcgamesn.com/forza-horizon-4/forza-horizon-4-sales
   
 13. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Muistaakseni maniacilla ei ollut sen suurempaa faktaa miten minecraft oli rahaa tuonut, se ei erikseen näkynyt joten aihe lähti pois raiteilta. Kuten tlou 2 ketjussa jonne sheriffi tuli kun suurimmat fanit ei halua kuulla totuutta.

  Turhaa sun on erikseen syyllittää botteja, kyllä se kasetti hajoaa siellä sinisessäkin leirissä.

  Mut mulle jäi vieläkin maniacin pointti vähän auki, mitä voin tehdä paremmin kuin nytten? Jotta voin vaikuttaa tulevaisuuteen.

  Ostamalla pelit mistä en pidä, mutta ovat muiden mielestä hyviä vai mitä vittua? :D
   
  sepeterus tykkää tästä.
 14. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  PlayStation 5:n prosessointinopeus on jopa sata kertaa nopeampi PlayStation 4:ään verrattuna


  https://muropaketti.com/pelit/plays...-kertaa-nopeampi-playstation-4aan-verrattuna/

  On se kova pelimylly :cool:

  Pojalla on ollut varsin hauskoja kommentteja alkuvuodesta liittyen Now ja Xclown palveluihin joista et ollut perillä lainkaan. Heti kun sinut jauhotetaan niin se on mielestäsi trollausta ja on aika kadota :p Mutta ei hätää et ole ainoa botti joka tuota tekee.
   
 15. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Kuvittele mitkä rahavirrat se saa nyt kun myynyt 1,2 miljardia peliä. Kassavirta tyrehtyisi massiivisesti jos lähtisivät euron kuussa kauppaamaan pelejä ja samalla pelimyynti piiputtaisi rajusti. Etkö vieläkään ole ymmärtänyt tosiasiaa, että molemmilla lähtötilanne on aivan eri ja mäsä on käytännössä pakotettu hakemaan tuloja jostain muualta kun laitteet ja pelit eivät käy kaupaksi? Sony itseasiassa tahkoaa nykyisellä tasollakin Now palvelussa samat tulot kuin mäsä suuremmalla tilaajamäärällä mutta polkuhinnoitellen :D Kaikki on siis tuon valtavan pelimyynnin lisäksi Sonylle.
  MBG kanavan videolla puhuttiin, että jos mäsä ei nyt tästä nouse uudella konsolillaan niin se on lorun loppu konsolipuuhasteluille. Toivoi suuresti pelaajien löytävän takaisin jos aikovat mäsän merkin alla konsoleita vielä näkevän tulevan sukupolven jälkeen.
  "muistaakseni" :D Kyllä se on lyönyt monet kerrat teille jauhot suuhun kun näkee vaivaa niiden viestien kirjoituksessa ja tuo pinon faktoja. Siitähän se sitten itku alkaakin kun esim. nostradamuksen bullshitti olikin vain kaunisteltua höpinää. Ja sitten te muut peukuttelette niitä :D
  Tarkoitat siis tuota viimeisintä tapausta johon mode puuttui? Tietääkseni kyseinen keskustelija on äxpoks myönteinen mutta puuttuu herkästi perseilyihin. Nythän botit voi keskustella jatkossa asiasta oikeassa ketjussa kun sellainen näytti olleen olemassa jo 2017 ajalta.

  Sinun kannattaa laittaa vaikka YV:tä jos asia jäi vaivaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Oliko niissä faktoissa jotain tietoa paljon minecraft on kerännyt rahaa konsoli ja pc puolella? Joss sulla on vielä jotain hampaan kolossa ni mee ihmeessä jatkamaan juttua sinne mihen se jäi.

  Kuten sanoin, myöhäistä itkeä kun paskat on jo housuissa.

  Kuulostaa siltä ettet sääkään ymmärrä mitä poika ystäväsi haki takaa :D

  Jaaha nyt voidaan tuomita keskusteluja kun on kerran xbox myönteinen, ei luoja sua ja sun juttujas.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
  sepeterus tykkää tästä.
 17. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  980
  sepeterus tykkää tästä.
 18. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Se on ihan teidän keskustelunne. Hyvää viihdettä vaan aina seurata kuinka botteja pöllytellään asioissa joista itse yrittävät toisilleen syöttää satuja :D

  Oletteko te botit oikeasti noin selkärangattomia nilviäisiä, että omienkin kimppuun käytte jos puuttuu perseilyihinne tai on jossain erimieltä?
  Eikö ole hassua kuinka pc on jo nyt edellä kaikessa muussa paitsi SSD tekniikassa?
   
 19. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  En nyt tiiä mistä puhut, jotain taisi jäädä hampaan koloon kun pataan tuli. Minkä sillä mahtaa kun on huono häviäjä.

  Omien? Ei mulla oo täällä mitään omia.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
  sepeterus tykkää tästä.
 20. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  323
  Vittu sä oot erikoinen puustolppi ton sun käänteisen järjenjuoksus kanssa:facepalm:

  Tyhmäkin huomaa että Quantum ja Maniac survoo isolla kauhalla FAKTOJA sun kurkusta alas ja silti sää koitat kääntää ne päälaelleen:facepalm:

  Sää et saatana vaan tajua kuinka markkinatalous toimii:facepalm:

  Noi kaverit + minä ollaan sivukaupalla koitettu takoa sun vatipäähän, kuinka bisnes toimii.

  Mutta kun ei!!!

  "Mä ja mun mäsä ollaan oikeessa ja kateelliset vaan vikisee uliuli":rolleyes:

  Ootko oikeesti täysi-ikäinen vai käykö toi sun trollaus jo päivätöistä?:confused:

  Sä oot joka asiassa väärässä mitä täällä oon lukenut. Ja en sano sitä siksi että olisin joku lammas, joka ei kestä sitä että oma kone ja merkki olisi virheetön.

  Sua on jauhotettu, myllytetty ja servattu kivenkovilla tosiasioilla koko ajan.
  Sit sää ihan pokalla jänkkäät vastaan että yhyhyy vittu te ootte pihalla ja kasetti paukkuu:facepalm:

  Mee sää leikkimään sillä sun free to play- palvelulla gaympässi:D

  Juu, ja oon siis tottakai kateellinen kun noin sanoin:D

  Missäs on sun mäsän konemyynnit ja pelimyynnit vs kilpailijat?:think::think::think:

  Teetkö kuten olet tehnyt tähänkin mennessä eli siis kuten sunkaltaiset eli juokset karkuun ja kiertelet?:think::think::think:

  Jos pystyisit edes vastaamaan niin leuka kyllä putois lattiaan:kahvi:

  Kerrotko mulle kuinka 1€/tilaus pitää mäsän pelimarkkinoilla?:think:

  KONEET JA PELIT EI MYY JOTEN....

  ANNETAAN PELIT ILMAISEKSI!!!

  Rahaa tulee ovista ja ikkunoista:D

  Bisnes kulkee ja kateelliset vinkuu eikös niin
  Vajukki?:D:rolleyes:

  Ai niin, pistin sut aikoja sit ignoreen:o

  Ei noin tyhmää voi edes säälistä noteerata:D
   
  Krokodiileri tykkää tästä.
 21. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Sepä se ongelma on ku mää en ees oo puhunu mistään markkinataloudesta mitään. :D mut vedettiin mukaan kun sanoin että on se hatun noston arvoinen suoritus että microsoftin peliä on myyty 200milj kpl.

  Ootko ees perillä mistä ees puhutaan?

  Mitä faktaa ootte mahtanu suoltaa pihalle? Sullakin jäi viimeks vastaamatta, quantumin komenttia odotan viellä että misä ollaan sanottu että unreal demo ei pyöri series x:llä. Paskaa te jauhatte kuin viimeistä päivää vailla mitään vastuuta. Paitsi naapuri foorumilla, huomatuksista huolimatta jatketaan ja kun banaania tulee niin tullaan tänne itkemään.

  Kenties pientä peppukipeyttä ilmassa sinisessä leirissä. :think:
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
  sepeterus tykkää tästä.
 22. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 645
  Totta on et gamepass oli se viimeinen oljenkorsi, eikä näin kuluttajana haittaa kyllä yhtään. Palveluista kyllä tosiaan huomaa, et kumpaan panostetaan ihan tosissaan.
   
 23. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 702
  Meillä on hätäkokous SDF kerhotalolla kuinka selvitämme tlou fiaskon.
  Kahvia ja pullaa tarjolla!
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 24. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Swagetilla meni kasetti nyt riekaleiksi :D
   
 25. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 002
  Mäsällä on melkoinen ongelma edessä kun tulot eivät kasva vaikka viimeinen oljenkorsi on käytössä. Ei tarvitse kuin kisan koveta sillä saralla niin se oli sen lorun loppu. Sony on kertonut satsaavansa PS5 julkaisun jälkeen Now palveluun joten siinä on yksi iso ongelma mäsälle. Ja rahaa tursuava Amazon on aikonut tulla 2021 mukaan touhuun.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2020
 26. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Pitää sitä joskus vastata yhtä asiallisesti. :D
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti