PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Eikös tuo kikkare nimeltä Bleeding Edge ollut ensimmäinen voimannäytös mäsän uudelta ostokselta? 33cnt-1€/kk palveluun tuollainen Crapdown laatutason tuote sopii hyvin. Siellähän se patsastelee uutukaisena muiden mainitsemiesi keskeneräisyyksien seassa. Melko vähissä ovat ne ilonaiheet, erityisesti pc passin puolella. Ori 2 sentään onnistui edeltäjänsä tapaan, että pientä valonpilkahdusta mäsällä.
   
 2. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Maniacin viesti oli ihan asiallinen, toistaiseksi odotan niitä faktoja että microsoft on riistopalvelu kuten täällä jossain kohtaa spotifyhyn verrattiin.

  Lisäksi sääkin oot ollu siellä asiallinen vertaa näihin viesteihin täällä. Oman mielipiteen sanominen on asiallista kuten puhdas kritiikki. Muiden puolesta puhuminen ja trollaaminen on aria eri.

  Joss sää kuvittelet että suutun siittä että sanot kun sinulla ei gamepass toimi niin väärässä olet. Sama microsoftin peleistä, ei niistä tarvitse tykätä eikä se ole minulta pois. En minäkään niistä juuri ole välittänyt, edes oria en ole pelannut.

  Taitaa se pingviini olla pahin trolli ja kryptoniittiä sonyjen ketjussa, en puutu hänen asioihin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2020
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. RealDeal78 Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  399
  Tää vaan on parhautta:D

  Sää oot vihoviimeinen, jonka paree täällä ketään arvostella:rolleyes:

  Mitään faktoja et pysty tarjota vaan jänkkäät kiistattomia faktoja vastaan:facepalm:

  Sitten vielä toi sun burgerin järjenjuoksu varmaan uskottelee sulle että sinä nimenomaan olet oikeassa ja muut ovat tyhmiä ja väärässä.

  Mää voisin käyttää vertauksena tota Robert Heleniuksen uhoa että hän pätkisi Anthony Joshuan.

  Ihan yhtä uskottavalla pohjalla on toi sun pinttynyt "mäsä paras, muut paskoja" paskahorina.

  Katsos kun FAKTAA on se että noi sun mäsä"helmet" on maksimissaan tasoa 7.

  Sit sä mongerrat jotain että "yhyhyy kyllä lambeille paska kelpaa" kitinääsi:facepalm:

  Juu ihan varmasti sun kearssit halot ja muksukarttingit voidaan asettaa samalle viivalle Marioiden Zeldojen ja Sony titteleiden kanssa:o:o:rolleyes::rolleyes:

  Ja jos näin ei käy niin tottakai arvostelut on maksettuja ja ihmiset ei vaan tajua...:D:rolleyes:

  Nyt muista sanoa taas jotain tosi nokkelaa ja peukuta poikaystäviäsi munkin puolesta jookos?:kippis:
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 5. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Onhan tuolla samoja kysellyt monikin, ei pelkästään Maniac. Eikä kukaan ole kertonut niitä faktoja vaikka moni on pyytänyt kuulevansa.
  Täällä on melkoinen leukojen louskutus aina käynyt monen osalta kun asia on ollut esillä. Onhan tuo perin merkillistä kun homma on muka kannattavaa mutta rahaa ei tule mistään näkyvästä lähteestä rattaisiin ja kaikki tieto salataan. Jos mäsä haluaa persnetolla hommaa pyöritellä niin se on yksin heidän ongelmansa eikä sitä kannata lähteä liputtamaan jonain saavutuksena. Tuskin Sony tahkoaa rahaa myöskään vaikka saa jokaisesta tilaajasta kovempaa maksua. Sen takia Now palvelun kehittäminen ei ole tainnut suuremmin kiinnostaa tähän mennessä.
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 6. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Eipä MS pahemmin ilmoittele muitakaan lukuja. Sony ei kilpailuun pysty vastaamaan ilman uusia excluja palvelussa, johon se ei lähde mukaan kuten on monesti täällä keskusteltukkin.
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Pystyyhän tuo nytkin niin halutessaan kun vie nenän edestä viimevuoden pelipalkintoja napsineen tekijän. Jos homma olisi todella kannattavaa niin Now palvelussa olisi todella kova tarjonta. Mutta eiköhän se kannata panokset pitää siellä mistä massia tulee eli myydään pelejä kuten aina ennenkin. Muu on sivubisnestä.
   
 8. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Ei kyllä tuolla Now palvelullaan. mutta kuten sanoit PS pelien myynnit on ihan omaa luokkaa, kun taas GP oli Xboxille pelastuslautta joka esti totaalisen uppoamisen.
   
 9. RealDeal78 Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  399
  Sä saat hokea sitä sun gamepassia vaikka tästä ikuisuuteen.

  Kerron sulle yhden faktan....

  Sony on kiistaton ykkönen, heti perässä Nioa ja viimeisenä puuskuttaa mäsä.

  Vänkäätkö tästä marssijärjestyksestä?:rolleyes:

  Ainiin, se sun rakas gamepass ei estä mäsää putoamasta pois konsolipuolelta:think:

  Antaa mäsän vaan jatkossakin vuokrata multiplattiksensa ilmaiseksi:kahvi:

  Kylläpä on hyvä bisnesmalli indeed:facepalm:
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 10. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 394
 11. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
 12. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 394
  Kilpailijalla vaan sattuu olemaan huomattavasti rajoitetumpaa tuo striimaaminen
   
 13. sl4yer94

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  547
  Niino eikös se oo rajoitetumpaa siellä toisessa päässä, kun edelleenkään ei striimaus onnistu? Mutta kuitenkin ei tuosta striimaamisesta tule pelialalla ikinä mikään iso juttu. Jää sellaseksi puuhasteluksi.
   
 14. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Niin minustakin :D Botit vissiin luulee, että tuo lisäviiveillä varustettu konsolitasoakin heikompi 720p on jokin mullistavakin juttu. Ja kaikenlisäksi se on tulossa vuosien viiveellä kilpailijan perässä.
   
 15. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 394
  Kylläpäs se taisi osua arkaan paikkaan kun noin smurffit älähtääpi. En tirdä mistä revit tuon että kilpailijalla ollut vastaava jo vuosia sillä vastaavia näin nopeasti tarkastelemalla ei ole kuin Google Stadialla ja GeForce Now palvelu. Molemmat kumminkin suhteellisen tuoreita tapauksia ja voihan niitä olla muitakin mutta ei näin laajassa mittakaavassa.
   
 16. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Voi tuota botin denialia :D
   
 17. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Katos toinen patologinen paskanpuhuja taas vauhdissa? Mites se meni niiden PS5-yksinoikeuksien kehityksen osalta, sitähän hävittiin kuin pieru Saharaan häntä koipien välissä kun valheet kävi taas ilmi? Nyt sitten puhutaan paskaa kilpailevista striimauspalveluista, kun ollaan sokaistuttu xCloudin "erinomaisuudesta". Ei voi kuin ihmetellä moista fanitusta, uskomatonta sakkia.

  Missä minä tässä hakkaan päätä seinään? :D Kyllä minä tiedän että olet menetetty tapaus, pää on niin syvällä perseessä että herääminen todellisuuteen ei taida enää onnistua. On vaan koomista nähdä kuinka kuutamolla nämä xbotit voivat olla rakentamansa kuplan ansiosta.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2020
 18. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 394
  Jahas sekopää taas vauhdissa haukkumassa muita...kerropas missä kohdin olen valehdellut? Ja mitä paskaa puhun kilpailevista striimauspalveluista? ihan näin mielenkiinnolla odottelen vastaustasi.
   
 19. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  Siellä joku paikallinen pomo keksinyt lähteä apinoimaan OW:ta menestyksen jälkeen, harmi vaan että pelkkä kopioiminen ei riitä kun pitäisi keksi jotain originaaliakin. Samaahan MS lähti tekemään HZD:n osalta, taisi olla jopa työpaikkailmoituksissa olla suora viittaus tähän. :D No perässä hiihtämisen kyllä nämä sankarit osaa.

  https://mspoweruser.com/microsoft-making-horizon-zero-dawn-like-game/

  Katos, nythän meni sanailu xbotilla tunteisiin! Mää suuttumassa nettikirjoittelusta! :D:D:D

  Osaatko edes käyttää foorumin perustoiminnallisuutta, johan jo aiemmin vastasin paskapuheita sisältävään viestiisi, mutta eipä tähän vastinetta kuulunut. Syyn tiedämmekin varsin hyvin, jäit valehtelusta verekseltään kiinni niin selkärangattomana yksilönä poistuit takavasemmalle.

  Kerrohan miten PS Now on rajoitetumpi kuin xCloud? Osaatko edes esittää väitteitä, joka pohjautuu faktoihin? Vai onko kaikki suoltamasi teksti pelkästään mutuun pohjautuvaa?
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2020
 20. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  SDF täsä kuutamolla viimeaikoina on ollut ja ihan ymmärrettävästä syystä.

  Muthei katotaan ens vuonna miten "me" kärsitään kun xbox one on toistaiseksi mukana, samalla kun microsoft ampuu itseään jalkaan :D

   
 21. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 653
  No niin, nythän saatiin jäätävää vasta-argumentointia! Mikäs tämä tämmöinen SDF on? Ja milä tapaa tämä poppoo on kuutamolla, onko heittää ihan faktoihin perustuvia esimerkkejä? Botithan ne täällä on kuutamolla, esimerkkejähän tästä on annettu pilvin pimein. :D

  Katsotaan sitten tulevaisuudessa, tätähän on hoettu koko menneen genin ajan! :D Niitä tajunnanräjäyttäviä yksinoikeuksia odotellessa...
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2020
 22. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 679
  Sitähän se on kun ei mitään osata itse. Meno on kuin Kiinalaisilla eli yritetään kopioida kaikki parhaat ideat muualta mutta sekään ei tahdo onnistua. Ymmärrettävää on kyllä tuon HZD tasoisen huippupelin himoitseminen omalle lootallekin. Niitä ei vain ilman osaamista pysty tekemään.

  Tuolta hermannilta et tule saamaan vastauksia. Aina luikkii pakoon kun jauhot pölisee paskapuheille. Ilmeisesti se on mahdoton temppu boteille myöntää puhuneensa vääriä asioita.
  Totuus kirvelee bottileirissä :) Suuret onnittelut tuhnudonen roikkumisesta mukana. Vuosipäivitykset ovat entistäkin ankeampia.
   
 23. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 989
  Kerran paskoja, aina paskoja :D

  Vähän kuin meillä ei ole odotettavaa ps5:lta, tuskin oppivat virheistä ja taas tulee halpa muovinen laatikko pihalle. Harmi että joudutaan kärsimään jälleen heikosta laadusta.

  Onko sulla faktaa tulevista peleistä kun niistä huolissaan olet? Vai perustuuko tää "fakta" sun ja monen muun mielipiteeseen kun nykyiset pelit ovat olleet huonoja.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2020
 24. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  3 244
  Eipä ole tällä kertaa tarvinnut edes harkita merkin vaihtoa, toisin kuin 7v sitten.
   
 25. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  1 394
  Edelleenkin ihmettelen tuota että missä kohtaa olen valehdellut? on tainnu taas sekopään aamulääkkeet jääny ottamatta, mutta minkä sille voi. Jos taas viittaat tuohon laittamaasi linkkiin niin kerropa missä kohtaa sanotaan varmaksi se että kaikki tulevat exclut mitä sony syövereistään päästää ilmoille tulee jatkossa PS5:lle? Itse en sitä tuosta yhden analyytikon kertomuksista löytänyt tai sitten täytyy mennä takaisin peruskouluun opettelemaan englantia.

  Ai että mitenkä PS Now on rajoitetumpi kuin Xcloud? tuon kysymyksen täytyi olla vitsi.
  lähdetään nyt vaikka tällä liikenteeseen.

  Tuetut laitteet:
  PS Now: https://www.playstation.com/en-ca/explore/playstationnow/support/ tuolta löytyy vastaus joka on ihmeellisen lyhyt.

  Xcloud:tällä hetkellä kaikki android laitteet joissa on android 6.0 tai uudempi...jopa andoid TV:t (iOS on tulossa myöhemmin)

  tuossa nyt jotain näin alkuun :D
   
 26. Krokodiileri

  Rekisteröitynyt:
  21.11.2008
  Viestejä:
  388
  Xcloud :D mikä räpellys se on? Ennustan pitkää tulevaisuutta. Toimii varmasti helvetin hyvin jollakin android tv:llä

  Jaksaa kyllä naurattaa kaikki mikkifailin räpellykset :D Onko ne ikinä tehnyt mitään oikein?
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti