PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  982
  Näinhän tuo näyttää olevan että ainakin smurffileiriläisillä kaikilla tuntuu olevan kunnon peli-pc:t PS4:n rinnalla mitä näitä juttuja lukenut täällä...Ilmeisesti luullaan että aivan kaikilla on näin kerta Xbox Onella ei tee yhtään mitään.
   
 2. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  982
  Miksei olisi syytä Xbox seris X:n ostoon? Tottakai on syytä ostoon jos haluavat parhaalla konsolilla pelata. Luuletko tosissas että kaikilla on pelikelpoinen pc käytössä? Mitä jos oikeasti nyt ajattelisit hiukan ennenkuin suollat moista sontaa jatkuvalla syötöllä näille forumeille...Se nyt on tiedossa että teki microsoft mitä hyvänsä niin se on teikäläisen mielestä turhaa/väärin kun ei smurffilasien takaa nähdä mitään muuta kuin oma rakas Sonyn laitteisto. Eivät uskalla edes tietoja julkaista koneesta saatika hintoja ennenkuin mahtava microsoft on omansa julkistanut...
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Se juontaa siihen että ps4 on laadultaan aika heikko esitys ja suurin osa täällä nauttii pc:llä pelaamisesta. Pelkällä ps4:lla et siis tee mitään niin pc:n rinnalle on hommattu ps4 exclusive pelien pakosta ja kateus microsoftin toiminnasta saa ihmiset paukuttamaan päätä hyvistä asioista.

  esim @Quantum koittaa vääntää vitsiä tästä microsoftin ratkaisusta, sehän on hänelle varsin vasten mielistä että pelit tulee kahdelle alustalle. Samalla hän kehuu pelaavansa multiplattarit pc:llä koska sillä saa parhaan suorituskyvyn mutta samalla ps4 [email protected] exclusivet on parasta? ristiriitaista, ehkä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 5. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Tietysti laatua arvostavilla on pelipc ja PS4 koska hienoimmat pelit ja parhaat yksinoikeudet.

  No vaikka siksi, että ne sen pelit on pelattavissa kaikilla muilla laitteilla tai vähintään pc+doneS+X. Kova väite sanoa parhaaksi kun teknisiä tietoja emme tiedä kummastakaan :D Molempien puolesta olemme nähneet vuoronperään tehokkaamman laitteen juttuja.
  Mikä sinulle on ongelma tuossa, että pelipc tekee kaiken paljon paremmin kuin lootasi kykenee? Tai PS4:lle on pitkä lista yksinoikeuksia jotka ovat suurena tekijänä valtaviin konsolimyynteihin ja samalla muutkin pelit hyötyvät? Heti kun mäsä alkaa tuottamaan jotain miksi siitä kannattaisi olla kiinnostunut niin olen valmis ostamaan laitteen. Puhutaan siis laadukkaista yksinoikeuksista joita en pääse pelaamaan jo nykyisillä laitteistoilla. Mäsä teki paljon asioita oikein X360 aikana ja silloin se pystyi haastamaankin japanilaisia. Kaikki vedettiin viemäristä alas tässä sukupolvessa joten eihän tuolle voi kuin nauraa.
  Mahtava mäsä :D No nyt. Taitaa mäsällä olla paniikkinappi jo runnottu pöydästä läpi kun botitkin pelon sekaisin tuntein odottavat moninkertaisen mestarin ratkaisuja :D Miksi asia yleensä teitä niin kiinnostaa kun floppiloota on mielestänne niin hyvä?

  @lifestylenerox Niin eihän se xbotin päähän mahdu, että jos on tarjolla parempia vaihtoehtoja niin sillä myös pelataan. Aikoohan kaverisikin pelata tulevalla flopilla paremmalla tasolla vaikka kukaan ei tiedä kummankaan valmistajan raudasta mitään :D
  Pelaa vain 900p konsolillasi niin minä pelaan mielelläni samat pelit kovemmalla tasolla ja kunnon frame ratella :) PS4 Pro sitten tykittelee ne parhaat yksinoikeudet.

  ps. @lifestylenerox mene äkkiä kavereiden kanssa antamaan damage controllia Scarlett ketjuun :D Ette takuulla malta olla ulisematta erilaisesta mielipiteestä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 6. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  982
  Täällä kun sonyponyt kitisee ettei xboxille ole excluja niin tässä maistiaisia tulevasta:  Edit: Itse trailerissa on vain mainin xbox one ja xbox one series x mutta nähtävästi tulee myös pc ja ps4/5 versiot...
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Onhan tuo ollut tiedossa jo kauan, että vahva multiplattari. PS5 ja XSX tuli vasta lisäksi laitekantaan. www.philspencer.comia ei kannata sokeasti lukea.
   
 8. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762

  Määrittele mulle parempi?

  Arvasin että kateus siellä pyllyä hiertää, parhaat parhaalla ja parhaat [email protected] Kannattaa purkaa nää paineet sinne sonylla ja vihjata joss tekisivät kuten kilpailija, sillon saat pelata itsellesi parhaat pelit itsellesi parhaalla alustalla.


  Säähän siellä uliset ja ihmettelt kui ihmiset on sunkaa erimieltä.
   
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Pitääkö boteille määritellä mikä on parempi taso :D Itse pelaisin monet multiplattarit mieluummin Proolla kuin doneX:llä koska pyörii paremmin. PC:llä tosin ei tarvitse murehtia tällaisista niin se on luonnollinen valinta multiplattariin.

  Pahasti näyttää pyllyäsi hiertävän kun pc on ylivoimaisesti tehokkain ratkaisu 99,99% flopin pelien pyörityksessä ja ps4:llä oli ne parhaat pelit joten floppilootalle käyttötarpeita ei ole :) Yhdellä konsolilla jos pelkästään pelaisi niin valinta olisi todella helppoa. PS4 yksinoikeudet, VR, pilvipelaaminen jne. kun ei jätä jossittelulle varaa.
  Ihan viihdyttävää luettavaa tuo bottien olalle taputtelu naapurifoorumilla kun joku käy kirjoittamassa ketjun hengestä poikkeavan mielipiteen. Meno on kuin nykyajan poliittisessa ilmapiirissä. Vaihtoehtoisille mielipiteille ei ole tilaa :think:
   
 10. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Kyllä mua kiinostaa miten määrittelet paremman toisen puolesta. Sehän on selvää että pc on sulle paras vaihtoehto mutta entäs jollelkin muulle? Ei välttämättä.

  Eikä sun mielipiteellä oo edes arvoa asiasta koska kokemusta ei ole. Lähinnä vain mutua ja mielipiteitä. :cool: the x beast, dolby atmos ja freesync takaa laadukaan pelikokemuksen.

  Laitetaan muistutuskeks tähän vielä asioita mitä saat tai voit saada 300 euron konsolilla.

  Dolby atmos äänet.
  Freesync tuki.
  Gamepass (ultimate)
  Playanywhere (osta yksi saat pelin kahdelle alustalle)
  Laadukas, hiljianen ja pieni konsoli.
  Ohjain joko pattereilla, langalla tai akulla.
  4k soitin.
  AAA tason true 4k pelejä.
  Taaksepäin yhteensopivuus (xbox og & 360).
  Tämän hetken ohjaimet tulee toimimaan myös seuraavalla konsolilla.
  Tämän hetken pelit tulee toimimaan myös seuraavalla konsolilla.

  Hinta/ laatus suhde aika kohdillaan. :eek:

  Voit myös linkata sen paremman pc:n, mutta tahtoisin että hinta olisi sama 300e koska me failxbotit olla köyhiä ja ostetaan maitokin vpn avustuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 11. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  900p 35fps takaa mahtavan tuloksen Star Wars pelissä :D Jos sitä herkkua kaipaat niin floppiloota on just sinulle tehty unohtamatta tietysti vanhoja pelejä kun uusia ei tehdä. Älä sitten ainakaan valita kun fps vatkaa ja kuva on kaverisi mainostamaa sutturesoa. Sinähän taisit atmostella oikein soundbarin kautta joten aina vain paranee :rofl: :facepalm:

  Hinta alkaa olla nykyisin kohdillaan. Eihän tuosta 250€ enempää kukaan halua maksaa.

  Mahtaa xboteilla hyytyä 33cnt/kk game passeilu kun näin iso tekijä alkoi jo riitelemään saaduista tuotoista :think:

  https://www.theverge.com/2020/2/11/...ow-no-more-activision-blizzard-games-carriage
   
 12. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Lakkaa nyt jo jankkaamasta tuosta star wars pelistä, teet vaa itestä pellen soittamalla samaa levyä. Kyllä me jo tiedetään että playstationin jäädessä jalkoihin laadussa ja oninaisuuksissa sinua harmittaa. Käytä nyt vielä pc kortti kun oma rakas olikin halpa muovinen laatikko imurin äänillä.

  Tuo gamepass jaa nähtäväksi, muiltakin palveluilta poistuu pelejä/ elokuvia ja lisää tulee tilalle.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 13. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Taitaa ottaa koville kun TRUE4K tuhnulootan performance tilan performance on tuota tasoa SW pelissä. Tuohan on vain yksi surullinen esimerkki konsolien tasosta tänäpäivänä. Miksi jonkin pelittömän heikkotehoisen lootan asia pitäisi harmittaa? Nautin suunnattomasti PS4 peleistä kun konsolikaan ei metelöi. Tai no jossain CoD MW pelin valikossa saattaa hetkellisesti innostua mutta itse pelaaminen on vaimeaa tuhinaa. PC ei äännä lainkaan kun on toisessa huoneessa eikä se metelöi kunnon komponenteilla muutenkaan. Mutta eipä näitä sinulle kannata todistella kun denialisi vuoksi olet päättänyt ettei näin voi olla. Rationaalisesti ajattelevat tietävät molemmilla valmistajilla olevan huonoja yksilöitä eikä lähde yleistämään.

  Game Pass ja vastaavat muut ovatkin vähän erijuttu kuin parin tunnin elokuvan poistuminen. Voi olla, että homma loppuu lyhyeen kuin kanan lento kun jokainen pelijulkaisija haluaa omat palvelunsa ja tienatakin näillä. Tuo Geforce Now on näistä ollut se järkevin juttu kun omaa laajaa pelikirjastoa saa hyödyntää.
   
 14. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Hei käytetään asioita niiden oikeilla nimillä, se sulle xbox one x the most powerful console.

  Ei kaikki pleset huuda, vaan ne misä oli toisen valmistajan tuuletin. Luuletko että itse olen kehittänyt jetengine meemin mitä netti on täynnä.

  "gamepass ensimmäinen palvelu joka ottaa pelintekijät huomioon" ensimmäinen mut ei ainut palvelu :cool:
   
 15. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Tuhnuloota kuulostaa hyvältä koska sitähän se on.

  Ihan samoin jet engineä löydät googlella omasta lootastakin joten koita vain hyväksyä, että laatuvaihtelua on sielläkin. Minä olen alusta saakka todennut, että Sonyn konsoleissa on huonoja yksilöitä mutta sinä et kykene hyväksymään mäsän tuhnulootista aitoja ihmisten jet engine kokemuksia. Et siltikään vaikka omien silmiesi alla porukka kommentoi tahnojen vaihtelusta ja postittelusta takuuseen melun vuoksi :) Yrität lähinnä vain siirtää asiaa muualle pois asiasta :D Sitä kutsutaan damage controlliksi.
  Xbox 360 konsoliakin voidaan kutsua todelliseksi Jet Engineksi. Mitä väliä vaikka siinä tapahtui parannuksia matkan varrella.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Maniac opetti sulle liikaa hienoja sanoja.

  En mää oo koskaan kieltänyt ettei jotkut Xboxit pitäisi meteliä. Se on vaan fakta että tietyt playstationit huutaa ku hyena, täälläkin se aikoinaan todettiin.
  Xbox one x scorpion laatikot taisi hajota käsiin julkaisussa, itse en omaani saanut näin jälkeenpäin mietittyä onneksi.

  Äläkä pliis hauku botteja köyhiksi, vpn kiertäjiksi joss itse markkinoit avaunkaupan usa versioita pelistä. Sää se osaat yllättää. :D
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 17. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 389
  Kerrotko mistä johtuu, että PS4 silti pyyhkii boxilla lattiaa niin konsolien myyntiluvussa kuin julkaistujen pelien määrässä, vaikka konsolilla ei edes tee mitään ja ihmiset on kateellisia Microsoftin toiminnasta :o
   
  sl4yer94 ja Quantum tykkäävät tästä.
 18. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Myynnit nyt ei kerro mitään, en halua hypätä aiheesta yli mutta joss mietit yleisesti onko aina myydyin tuote paras niin selvä.
  En silti kiellä sonyn menestystä, markkinointi kunnossa ja iso brandi.

  Kateus tulee itkusta ja porusta tiettyjä microsoftin valintoja kohtaan, kun jokin oikeesti kuluttajalle hyvä asia käännetään negatiiviseksi. Esim hah*gif kun microsoft sanoo tukevansa vielä vanhempaa hetken ja pelit tulee xbox one, pc ja series x.
   
 19. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 389
  Eli jos ihmettelee Microsoftin strategiaa, missä julkaistaan pelit multiplattareina ja sitten vertaa sitä Sonyn tapaan julkaista excluja, niin kyseessä on pelkästään kateudesta johtuvaa itkua ja porua vaikka toteaa jälkimmäisen hallitsevan myyntitilastoja.
   
  Quantum tykkää tästä.
 20. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Maniac on kyllä asioista tietävä kommentoija ja faktoillaan aina jauhottaa botit raivon partaalle. Ei sieltä mitään oppeja tarvitse silti ammentaa. Floppi/tuhnuloota kuvaa hyvin tätä häviävä konsolia.

  Noniin sittenhän voit lopettaa nuo lapselliset yleistämiset koska molemmilla niitä huonoja yksilöitä löytyy ja on aina löytynyt.

  Kyllähän botit on köyhiä jos pitää pelit saada vuokrattua 33cnt/kk ja siltikin keskustelua käydään miten saisi VPN:n kautta kehitysmaista vieläkin halvemmalla tankattua passia :rofl:
  Onhan se ihan eriasia ostaa pelit halvalla. Kai minäkin olen köyhä kun täysihintaisena ostan vain ne PS4 yksinoikeushelmet ja muut "alelaarista" koska pelien hinnat tippuvat nopeasti myös PS4 storessa :p
  Melkoisen kovalla tasolla tuo sinun flopbox fanaattisuus :D Tyhmäkin tajuaa, että ylivoimaisesti eniten myyty konsoli jolle on myyty ennätysmäärä pelejä/laitekanta on laadun merkki. Sony nyt vain sattuu olemaan viihdebisneksessä todella kova tekijä, ei pelkästään pelien puolella.

  Mikä kateus? Miksi kateilla jostain olemassaolostaan taistelevasta alisuorittajasta joka on tukkaan ottanut parikymmentä vuotta :D Game Pass ideakin kopioitiin Sonylta koska Sonylla sellainen on ollut paljon aiemmin. Harmillista kun teillä bottileirissä on tuo luetun ymmärtämisen taso noin puutteellista. Onhan se todella outoa mäsältä kun:

  - FloppiX tuodaan isolla metelillä ja TRUE4K markkinapuheilla myyntiin ja hetken päästä kerrotaan sukupolven loppuneen ja se on syy miksi laite ei myy
  - eXSeX kun tulee niin yhtäkkiä roikotetaan vuosikausia tätä vanhaa tuhnukalustoa mukana vaikka sukupolven piti olla jo aikoja sitten loppu

  Moni asiasta tietämätön voisi tässä vaiheessa hieraista silmiään, että mitvit :kahvi: Sitten pieni bottiarmeija ylistelee foorumilta toiselle miten mäsä ajattelee vain pelaajan parasta ja muut on vain kateellisia :rofl: Todellisuudessa tuo toivoton DoneS jarruttaa rajusti uusien pelien kehitystä. Täysin käsittämätöntä vielä 2022 roikottaa tuollaista lootaa mukana joka oli toivottoman tuhnu jo 2013.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2020
  seebra tykkää tästä.
 21. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 999
  Odotellaan ja katsotaan mitä se Azuren AI voi tuoda mukanaan MS:n studioille. Selvää kuitenkin on, että teknologia on valmis. En vaan näe, että Sonyn studioilla olisi käytettävissään vastaavaa teknologiaa.

  Lisäisin, että aika nero saisi olla jos päättävässä asemassa suhteessa tuohon teknologiaan tekisi ratkaisun estää PC -versio vain siksi että Xbox möisi paremmin. Kyllä sen tietää, että sony estäisi keinolla millä hyvänsä PC -pelaamisen jos asia olisi heidän päätäntävallassaan.

  xCloud testit alkoivat btw eilen iOS:llä, joten latu on syksyllä auki kaikille maailman älypuhelimille käytännössä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2020
 22. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Microsoftilla meni startissa jo moni asia mönkään, pelkästään yhestä syystä ei voi syyttää koko tilannetta.

  Kuluttajan näkökulmasta microsoftilla on oikea suunta, siittä moni on kiitollinen ja osa heittää vitisiä? Mistä se vitsi johtuu.

  Sony on on pitkään ollut mukana pelibisneksessä? Menestynyt omalta osalta mutta miksi kuluttajat ei saa rahoja takaisin huonosta pelistä, miksi kuluttaja ei saa valita millä alustalla hän pelaa pelinsä, miksi pilvi tallennuksesta pitää erikseen maksaa? Joss nää on asioita mistä olet ylpeä sonyn menestyksessä niin olen iha fine sinun puolesta.

  Joss sulla ei ole syytä ostaa viherää tuhkista, etkä sitä halua niin ole tyytyväinen. En määkään switchillä mitään muuta tehnyt kuin pelannut yhden parhaan pelin eli zelda. Tuli yhdelle pelille hintaa.

  Sun kanssa on vielä fiksu käydä keskustelua mutta älä alennu samalle tasolle kuin yksi sankari.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2020
 23. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Millä tavalla kuluttaja on tyytyväinen siitä, että lootalle ei tule omia pelejä? Ne harvat "omat pelit" ovat vuosipäivityksiä. Kilpailija samaan aikaan tarjoaa kokoajan omia laadukkaita pelielämyksiä ja uusia tekniikoita kuten VR.

  Niin on ja dominoinut pelimarkkinoita lähes täysin. Nintendo Wii onnistui rikkomaan tätä sen aikaisella sinällään nerokkaalla laitteellaan ja pelivalikoimallaan. Kaikki kunnia Nipalle siitä menestyksestä.

  https://www.playstation.com/fi-fi/g...efunds/playstation-store-cancellation-policy/

  Miksi kuluttajan pitäisi saada Sonyn tuottaman PS4 pelin pelattua vaikka floppilootalla? Pitäisikö BMW avaimen toimia Daciassakin? Pitäisikö Hesen Sanomien tilaajan saada Savon Sanomat?

  Pilvitallennus on ok peruste moittia. Se on valitettavasti maksumuurin takana mutta ainahan voit paikallisesti tallentaa vaikka muistitikulle varmuuskopsut.

  Sinulla kun tuntuu olevan tarpeettomia konsoleita niin voin ostaa Switchin ja PS4 Pro:n sinulta sanotaanko 100€ summalla? Kun et näe niille tarpeita niin et varmasti tarvi niistä paljoa rahaakaan.
   
 24. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 999
  Asiat muuttuvat ja sitä kutsutaan evoluutioksi.
   
 25. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 762
  Miksi haluaisin sulkea esim sea of thievesin yhdelle alustalle kun saan myös pc puolelta hyviä pelikavereita? Joss multa kysytään niin peli saisi tulla myös ps4:lle. Olisko hyvä että call of duty olisi ainoastaan pc:lle, battlefield sarja xboxille, siege nintendolle ja pubg ps4:lle? Tämäkä on pelaajan unelma kun nähään vaivaa ettei teitylle laitteelle ole omia exclusive pelejä.

  Miksi ihmeessä dacian avaimet toimisi bemarissa? Nyt menee vertauskuvat vähän ohi mutta nyt kun toit autot niin onko toyota maailman paras auto? Onko fazerin ruisleipä parempi kuin ullanpakari ja xtran pyörrykät parhaita koska niitä myydään eniten. Taitaa olla koska ovat menestyneitä.

  Ole nyt hyvä poika tyytyväinen ettei sun tartte ostaa vihreetä tuhkista kun microsoftin pelit tulee myös pc:lle, eli sulle tärkeimmälle alustalle jolla saat natiivin resoluution ja korkean fpsän. Säästit juuri monta sataa euroa ja mää olen tyytyväinen että saan muutkin pc miehet omiin peleihin.

  Tolla säästöllä voit hakea kaupasta ihan uuden Switchin, ei tartte täällä ruinata köyhiltä vpn boteilta halpoja konsoleita.

  Eikä sun tartvitse olla huolissaan xbox pelaajista, sille alustalle on julkaistu monta menestynyttä peliä ja laite on varsin laadukas ja monipuolinen. Ne ketää haluaa pelata spidermanin niin ostaa sitten playstationin.

  Gamepass ultimate. Niin hyvä palvelu että hiljaiseksi vetää. https://muropaketti.com/pelit/kehit...ensimmainen-pelipalvelu-joka-ei-riista-meita/

  “Mielestäni Game Passiin liittyvät bisneskuviot ovat ensimmäistä kertaa pelipalveluiden historiassa sellaiset, että ne ovat reilut pelikehittäjiä kohtaan”, Patti lausui.

  Pattin mukaan aiemmat maksulliset pelipalvelut ovat kaatuneet, koska ne eivät ole olleet tietoisia siitä, mitä pelikehittäjät oikein tarvitsevat voidakseen luoda niihin sisältöä. Patti tiivistää, että Microsoft on onnistunut tässä erinomaisesti.

  “Microsoft tekee monia asioita oikein pelikehittäjien näkökulmasta.”
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2020
  cob84 tykkää tästä.
 26. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 005
  Miksi ketään kiinnostaisi kunhan niitä pelaajia on moninpeleissä? Ei ongelma PS4:llä, xboxilla ilmeisesti on kun laitteet ovat jääneet kaupan hyllyyn. Jos mainitsemasi pelit/pelisarjat on tehty konsolivalmistajan tai sen omistaman firman toimesta niin silloin se kuuluu laitteen yksinoikeuksiin. Miksi kaikki pitäisi olla kaikille saatavissa? Kuulostaa juuri nykyajan hullutukselta kaikki heti nyt minulle. Exclusivet myyvät laitteita ja laitemyynnit tuottavat lisää exclusiveja. Kommunismiin kuuluu se, että kaikilla on samat asiat.

  Ne oli esimerkkejä tuosta sinun ajattelutavastasi jossa pelien tulee toimia laitteesta riippumatta. Silloinhan BMW avain tulisi toimia Dacian virtalukkoon.

  Olenkin tyytyväinen. Tarpeettomia lootia en tarvitse ja siksi hävitin tarpeettoman OG donen aikaisessa vaiheessa. PC:llä saan nauttia multiplattarien pelaamisesta ilman, että täytyy tyytyä johonkin tasoon. Mäsän pelien takia en silti päivittele konettani koska vuosipäivityksiä ei vain jaksa. Käytän rajallista vapaa-aikaani mieluummin uniikkeihin laadukkaisiin yksinoikeuksiin ja hyviin pelisarjoihin. Kyllä minä silti olen valmis eXSeX lootan ostamaan jos sille tulee syitä eli laadukkaita yksinoikeuksia. Nykyisillä tiedoilla ostoon ei ole tarvetta ainakaan 2022 loppuun asti. Katsotaan sen jälkeen.

  Olisin säästänyt sinut mielipahalta ja ostanut sinulle tarpeettomat konsolit pois. Olisithan saanut sillä muutaman vuoden passia tankattua :)

  Meinasitko kauankin toistella tuota murolinkkiä? :D Tuoreet uutiset kertovat jo tulojen hyytymisestä ja toisaalla jo riidellään. Vuokrapelien kaupittelussa voi tulla vielä dramaattisia muutoksia ja hyvin todennäköisesti homma repeää tusinaksi palveluja joiden seassa on mukava seikkailla ja maksella. Geforce Now on näistä selvästi järkevin koska omistamasi pelit voit pelata striimattuna kunnollisella fps ja RTX ON.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti