PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Niin et tietenkään ota kaverisi horinoista. Riittää kun omat denialisi yrität selitellä kuten tuo case game pass tai huhuasteella oleva pelijulkaisu joskus.
   
 2. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  https://www.v2.fi/uutiset/pelit/318...n-Aloy-koputtelee-Steamin-ja-Epicin-portteja/

  Kolme sonyn pamppua on puhunut HZD omasta pc porttauksesta. Tulee se peli tai ei niin sonyllä valehdellaan. Ironista.
  Hyllyssäni on muitakin only on playstation pelejä mitkä on jälkeen valutettu pc:lle.
  Tämä asia varmaan kismittää niitä mitkä on ostanut kyseisen konsolin tiettyä peliä varten.

  Ymmärrän miksi koitat kääntää asian toiseen käyttäjään tai gamepassiin. Kaikki mitä oot täällä viiden vuoden ajan länkyttänyt tai runoillut käänty nyt sinua itseäsi vastaan.

  Mitä tulee gamepassiin ni anna mulle uutinen missä joku devi kritisoi sitä, koska nyt palvelua on kehuttu ja vielä hetki sitten pienempi studio.

  Ja tuossa kooste viime gamepass uutisesta mihen takerruit.
  "Xbox Game Pass on toistaiseksi saatavilla varsin edullisesti ja useiden tarjouskampanjoiden yhteydessä palvelun on voinut hankkia käyttöön useiden kuukausien ajaksi vain muutamalla eurolla. Osa käyttäjistä onkin pelännyt, että Xbox on painanut hinnat alas alkuvaiheessa kerätäkseen käyttäjiä, ja aikoo nostaa hintoja huomattavasti myöhemmin.

  Spencerin mukaan Xbox Games Pass ei kuitenkaan polta rahaa kerätäkseen käyttäjiä: ”Xbox Game Pass on meille tällä hetkellä kannattavaa liiketoimintaa. Olemme tyytyväisiä sen kehitykseen ja kasvuun."

  ”Tiedän että osa ihmisistä luulee, että poltamme nyt rahaa ja huijaamme käyttäjiä nostamalla hintoja myöhemmin. Sellaista mallia emme kuitenkaan ole sunnitelleet. Investoimme palveluun toki paljon, mutta emme kannattamattomalla tavalla”, Spencer jatkoi Stevivorin haastattelussa. ”Meillä on tarjouksia, mutta niin on muillakin palveluilla. Se on bisnestä ja meidän bisneksemme sujuu hyvin.”

  Niin? He keräävät kyllä käyttäjiä muttei sillä silmällä että nostaisivat palvelun hintaa myöhemmin.

  https://muropaketti.com/pelit/kehit...ensimmainen-pelipalvelu-joka-ei-riista-meita/

  https://muropaketti.com/pelit/outer...uden-erilaiset-monopoliasemat-on-murskattava/

  Lisää pelejä pc:n gamepassiin.
  https://muropaketti.com/pelit/pcn-x...kana-pelialan-palkintoja-voittanut-seikkailu/
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2020
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Sonyn voittokulku jatkuu, PlayStation 4 oli viime vuosikymmenen suosituin pelikonsoli

  https://muropaketti.com/pelit/sonyn...li-viime-vuosikymmenen-suosituin-pelikonsoli/

  Tässä tulikin kiteytettynä ne tosiasiat vaikka xbotteilla kipuilu on massiivista. Sony jyrää ja Nipa hyvänä kakkosena vie Japanilaista ylivoimaa eteenpäin.

  Paljon tekstiä ja vähän asiaa. Kuten jo toisetkin huomautti niin teille boteille on turha kertoa faktoja kun denial on niin vahvasti läsnä. Spenkun jutut niellään pureskelematta. Jokainen järkeänsä käyttävä tajuaa, että 33cnt kuukausimaksut eivät ole sattumaa vaan sillä on tarkoituksensa. Onko mäsä vielä yhtäkään kuukautta myynyt passia normaalilla hinnalla? Aina jotain alennusta meneillään joka herättää epäilykset kaikilla muilla paitsi pesunkestävillä boteilla. Ai niin köyhät botithan kikkailevat VPN:llä kehitysmaiden kaupoista passinsa.

  Ja mitä tulee tuohon HZD peliin niin mitään virallista siitä ei ole ilmoitettu. Jos se joskus tulee niin se on Sonyn asia. Jos he näkevät 3-4v ikäisen pelin myyvän hyvin pc:lle lämmitelynä niin eihän se minulta ole pois vaan pc pelaajat siitä kiittävät kun saavat kunnon pelaamista. Teidän bottien pienissä päissä tuo tarkoittaa tietysti, että Sony valehtelee ja on tuomassa kaikki pelinsä pc:lle kuten mäsä tekee :think: Jäätkö odottamaan sukupolven loppua niin tiedät mitkä pelit siellä sattui tulemaan useammalle laitteelle eikä vain yhdelle niin et koe pettymystä? Mitäpä luulet moniko on ostanut laitteen X yhden pelin takia? Sonylla on aikamoinen lista kovia excluja joten tuskin PS4 käy noin hurjasti kaupaksi yhden pelin takia. Floppilootan puolella voi ehkä jotenkin uskoa tuon mielikuvan jos on fanaattinen Halo fani. Sehän käytännössä on ainoa merkittävä yksinoikeus laitteella.
  Kerrotko niistä muista Sonyn omistamien AAA studioitten peleistä jotka löytyy hyllystäsi ja on valunut muualle? Sinun logiikallasi luonnollisesti Rise of the Tomb Raider oli mäsän huijaus kun tuli ensin floppilootalle ja heti perään pc:lle ja myöhemmin mestarille.
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2020
 5. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Pakko myöntää että sua on vaikea ymmärtää? Vaihdat aihetta ja välttelet tiettyjä asioita.

  HZD pc version vuoto on tullut ihan sonylta. Eikä mua tippaakaan kiinosta tuleeko pelit pc:lle vai ei, mielestäni olen täällä asiasta jo useasti kantani sanonut. Toivoin kovasti että halo 5 olisi tullut pc:lle.

  https://www.gamereactor.fi/uutiset/717763/Horizon+Zero+Dawn+loikkaa+PS4lta+PClle/

  Et sääkään niin tyhmä voi olla ettet ymmärräny mun viestiä, mikäli olet niin tässä vielä kooste. Sinä olit yksi niistä ketä ankarasti kritisoi kun microsoft julkaisi pelinsä exclusivenä vaikka pelit tulee myös pc:lle?
  Nyt kun sony tekee samaan ni se on "ihan ja sama koska sony saa tehdä mitä haluaa".
  Moni niin sanottu sony fani täällä latoo faktaa tiskiin ja puhuu asiaa mutta sulta ei tule kuin puuta heinää pihalle.
  Kritisoit kovasti gamepassia ja haukut meitä lampaiksi ja mitään negatiivista et saa faktana ulos vaikka uutiset puhuu muuta?

  https://muropaketti.com/pelit/kehit...ensimmainen-pelipalvelu-joka-ei-riista-meita/

  Ps enkä mää oo puhunu että sonyn studioista vaan lukuisista muista peleistä missä on (only on playstation) leima. FF7, death strandingia mainostettiin myös jossain kohtaa exclusivena.

  Enkä muista tomb raiderin julkaisusta mitään koska peliä en pelaa ja asiaa en seurannut. Kyllähän se kusetukselta/harhaanjohtavalta kuullostaa joss microsoft on sitä puhtaana xbox one exclusive pelinä mainostanut ja olikin time exclusive.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 6. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Ja denialisi jatkuu vain. Edelleen puhutaan huhusta ja silloin se ei ole virallisesti julkaistu. Se on vain sinun päässäsi virallisesti pc:lle julkaistu. Väität ettei sinua kiinnosta pc:lle julkaisut mutta olet ainoa botti joka tästä asiasta on vaahdonnut :D Olet myös sama joka on itkenyt täällä usein kun paha Sony ei tuo pelejä muille ja nyt se on vielä huijari kun huhupuheissa olisi tuomassa yhtä vanhaa yksinoikeuttaan pc:lle :think: Selvästi mäsän arvostelut on mennyt tunteisiin.

  Puhutaan aivan kahdesta eri asiasta kun toinen lykkää vuosipäivityksensä suoraan multiplattarina ja toinen tuo vuosien päästä yhden hittipelinsä jos tuo. Sony myy system sellerinsä yksinoikeutena eikä multiplattarina kuten mäsä tekee. Siinä vaiheessa jos Sony tekisi samoin eikä olisi yksinoikeuksia niin ei ole myöskään syytä enää ostaa konsolia vaan tehokas pc riittää. Siksi nykytilanteessa PS4+PC on se juttu.

  Ja edelleen et kykene lukemaan spenkun tarinoita ilman kritiikkiä. Mäsä ei julkaise minkäänlaisia virallisia tilastoja vuodesta 2014. Miksihän? :think: Miksi et lähesty Spenkkutätiä rakkaan game passin hinnoitelun puolesta ja toivo 33cnt vuosimaksua ihan normihinnaksi kun hinnasta ei ole kyse? Muron tekemän jutun lähteessäkin puhutaan aivan diipadaapaa ilman faktoja. Kovin vahvasti se bisnes kuulostaa Spotifyn kaltaiselta bisnesmallilta jossa joku ehkä saa ja toiset ei. Mäsä siis maksaisi ja mistä mäsä maksaa jos 33cnt on kuukausimaksu? Mutta turhapa tästä on enempää keskustella kun ei teillä boteilla ymmärrys riitä kyseenalaistamaan mitään mäsän sanomisia.

  Mainitsemasi pelit menivät timed exclusives osastolle aivan kuten RotTR oli floppilootalla. Ne toki ovat yksinoikeuksia niin kauan kunnes tulevat muille. Niin oli Risekin hetken aikaa. Onneksi sitä kömpelöä lagisella ohjauksella olevaa vaseliinia ei tarvinut pelata vaan pc versio tuli heti perään.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 7. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  lifestylenerox tykkää tästä.
 8. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
 9. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Huhu on aina huhu ja nyt se on tullut sonyn sisältä, toivotaan etteivät he vain valehtele? eikös.

  Puhutaan nyt aivan samasta asiasta ja pysytään siinä. Sulle microsoftin markkinointi exclusive pelinä oli ylitsepääsemätöntä niin mikä nyt on muuttanut tilanteen kun sonyn excluja on valunut tai huhujen mukaan valuu myös pc:lle?

  Mitään virallista en tiedä miksi microsoft lakkasi julkaisemasta lukuja mutta epäilen onen heikot myynnit? Voitko nyt linkata faktaa tuosta gamepass mallista kun siittä olet niin varma? Tässä vielä linkki minkä löysin eikä spenkku ole tätä kommenttia antanut vaan pelitalo https://muropaketti.com/pelit/kehit...ensimmainen-pelipalvelu-joka-ei-riista-meita/

  Niin markkinoiko microsoft aikoinaan sitä tomb raideria exclusive pelinä time exclusiven sijaan? Koska joss niin onhan se helvetin harhaanjohtavaa kuluttajalle.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 10. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Tämä olisi loistava uutinen. Vielä kun ps4 ohjain toimisi edes jotenkin vitosella ni helpottaa kummasti. Ei tartte heti peli iltoja varten ostaa monella sadalla ohjaimia.
   
 11. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Rauhotutaas vähäsen ja mietitään hetki.

  ... ...

  .. ja vielä toinen hetki...

  ...

  Niin. Se ei ole Sony joka on tuonut satojen eurojen arvoisia ohjaimia pelaajillle, vaan MS.

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, monellako sadalla eurolla olet ohjaimia pleikkarille ostanut?

  .. edes parilla sadalla ohjaimia ostettaessa ei ole "sadoilla euroilla", silloin sanottaisiin "parilla sadalla eurolla."

  Että voidaan puhua "sadoista euroista" pitää ostella ohjaimia vähintään yli 300€ arvosta. Vasta silloin voidaan puhua "sadoista euroista".
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 12. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Ohjaimiin on itsellä mennyt yleisesti paljon rahaa, microsoftilla kyllä enemmän koska 2 x elite ohjainta. Ylihintaisia ovat kyllä :(

  ps4:lle on tullut erikseen ostettua Nacon pro, 20th anniversary (koristeeksi), kultainen, hopea, snow camo ja yksi musta (v2) piti saada.

  Olisin kyllä kuluttajana ihan fine joss vanhatkin ohjaimet toimii uusilla konsoleilla. Elite v2 en olisi ostanut ellei ms olisi vahvistanut että se toimii myös sex.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 13. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  No se jää nähtäväksi tuleeko peli vai ei. Ei varsinaisesti minua liikuta koska vanha peli ja läpi koluttu. Tuoreeltaan tuollainen helmi kiinnostaisi pc:llä.

  Älä siirtele tolppia. Edelleen mäsä lykkää kaikki vuosipäivityksensä uutena monialustaisena ja Sonylta on muutamia tapauksia tullut viiveellä ja nekin pelit ovat olleet muita kuin Sonyn omistamien puljujen. Saat denialissasi kuvitella mitä haluat mutta kyse on aivan eri asioista. Sonyn vahvuus on nyt ja jatkossa ne system seller yksinoikeudet. Sen takia Playstation on hallinnut ensimmäisestä sukupolvesta saakka konsolipuolta.

  Siitähän se juurikin johtui. Done otti pataan day 1 lähtien joten myynnit jätettiin jatkossa julkaisematta. Ja ihan sama on näissä vuokrapelipalveluissakin firmasta riippumatta. En ole nähnyt Now:n tai Game Passin tuloksia ja syyn kyllä arvaa miksi. Heitellähän voidaan mitä vain hienouksia jo markkinoidenkin takia. Voisi olla kovin huolestuttavaa jos kerrotaan homman pyörivän persnetolla.
  Onko teillä boteilla oikeasti vaikea lukea mitä tänne itse sepustatte? Se sinun kaipaamasi "malli" löytyy ihan omien linkkiesi takaa joten ole hyvä ja käytä päätäsi.

  En muista enää miten tarkalleen oli mutta Xbox pelinä sitä vahvasti promottiin. Onneksi tuli pc versio koska donella peli oli monessa pielessä surkea kuten peliä edeltänyt Tomb Raider Definite Edition.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 14. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Okei. Eli sillä mitä nyt tapahtuu ei ole mitää väliä enää koska microsoft otti day 1 pataan, 33cnt riistopalvelu on pahaksi koska microsoft ei ilmoita myyntejä ja esimerkki pelisi tomb raiderin promoa et enää muistakkaan mutta onneksi se toimii pc:llä paremmin.

  Halusin vain tietää mikä muutti mielipiteesti? Mulle on ihan sama onko se sonyn studio vai ei mutta sony niitä markkinoi (only on playstation) tekstillä ja omissa tapahtumissa.

  Etkä löytänyt mitään negatiivista gampass palveusta niin anna asian olla, pelaajat ja pelitalot on kehunut palvelua ja spencer on sanonut ettei kerää käyttäjiä sen takia että voisi nostaa hintaa.

  Oli ilo köydä keksustelua kanssansi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 15. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Menipä sinulla tunteisiin ja nyt yrität syöttää sanoja suuhuni. En ole 33cnt palvelua sanonut riistoksi vaan täytyy olla todella sinisilmäinen hölmö jos ei näe mitään outoa jatkuvissa 1€/kk ja pari kertaa vuodessa olevissa 1€/3kk kampanjoissa ja sitten sanotaan ettei tarkoitus ole kerätä asiakkaita ja homma on tuottoisaakin. Ja kaiken kruunuksi mitään virallista tilastoa ei julkaista.

  Ei ole mitään muuttunutta mielipidettä. Sonyn pelejä on ennenkin tullut multiplattareiksi joten miksi muutamat sattumat olisi nytkään poikkeus? HZD on mahdollisen pc julkaisun aikaan jo vanha peli. Se on myynyt paljon ja PS4 konsoleita on myyty oletettavasti paljon sen pelin ansiosta. Jos näkevät sukupolven vaihdoksessa vielä markkinoita pc puolelta niin minulle se ei ole ongelma. Sen sijaan jos kaikki hitit tulevat uutena pc:lle niin konsolia ei silloin tarvita. Juuri sen takia floppilootalle ei ole mitään käyttöä kun kaiken saa parempana pc:lle. Jos mäsä tekee todennäköiselle uudelle flopilleen listan laadukkaita yksinoikeuksia niin silloin flopbox 2 täytyy ostaa pelikäyttöön. Hyvin yksinkertaista kun ei ole niin fanaattinen kuin te vihreän leirin edustajat jotka ette näe mitään kritisoitavaa koskaan omissa.

  Löysin kyllä paljonkin kritisoitavaa ja siitä voit lukea aiempia kommentteja :)

  Minusta tämä keskustelu ei ole kovin iloista ollut kun olet niin kovan denialin vallassa ettei tervettä maalaisjärkeä osata käyttää lainkaan. Olen kritisoinut myös PS Now palvelua todellisten tilastojen piilottelusta. Jokin syyhän näille on mutta tätä ei botit tunnu näkevän eikä haluta nähdä vaan uskotaan kaikki mitä se amerikan hymypoju päästelee.
   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2020
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Kuka on sanonut ettei tarjouksilla ole tarkoitus kerätä käyttäjiä? kyse oli siittää ettei microsoft kerää nyt halvalla ja nosta myöhemmin hintaa. Eikä mua tai sua kuulu kiinosta mitä tai miten ms panostaa palveluun, vaan pääasia että kuluttajat ja pelitalot on tyytyväisiä eikös näin.

  Sulle oli aikoinaan kova pala että microsoft mainosti pelejä ecxlusiivisenä? Vaikka pelit tulee samalla pc:lle että konsolille. Mutta nyt et nää mitään väärää että sony on markkinoinut pelejä yksinoikeudella omalle ja ainoalle konsolille ja tällä keinolla saaneet ihmset ostamaan sen ja myöhemmin valuttaa pelejä kuitenkin pc:lle?

  Sää ite otit esiin tomb raider casen? omasta mielestä se olisi helvetin harjaanjohtavaa kuluttajalle mikäli microsoft markkinoi peliä omana xbox one pelinä vaikka olikin time exclusive.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
 17. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Ahaa eli nyt tolppaleikki meni tuohon. Kysyin sinulta jo aiemmin, että oletko nähnyt mäsän myyvän näitä kertaakaan normaalilla hinnoilla? Eikö sinulla lamppu välähdä lainkaan, että 33cnt/kk tai 1€/kk on hinta jolla kerätään asiakkaita mutta koska tahansa voidaan lopettaa se polkumyynti ja palata hieman erilaisiin hintaluokkiin joita kutsuvat normihinnoiksi? :think: Tosin veikkaan ettei mäsä tule koskaan myymään normihinnoilla koska pelaajat on opetettu saamaan lähes ilmaiseksi.
  Ja mitä tulee tuohon tyytyväisyyteen niin etkö edelleen ymmärrä omista linkeistäsi, että Mäsä niiden tietojen perusteella maksaa pelifirmoille riippuen monestakin seikasta kuten Spotifyssä. Kysymys on kokoajan siitä miten mäsä tekee rahaa kun vuokrapalvelun hinnat ovat tuollaisia? Mitään tilastoja ja tuloksia ei julkaista joten onhan tuo omituista salaamista. Pitääkö tuo piirtää, että bottikin ymmärtää miten omituiselta yhtälöltä tuo kuulostaa?

  Ja taas yrität syöttää sanoja suuhuni kun et muuta osaa. Mäsän valehtelu excluista on täyttä totta jos ne vuosipäivitykset on samantien pc:llä tai jollain muulla pelattavissa. Mitä et tässä ymmärrä? Sonyn peli jos menee multiplattariksi kuten esim. NIOH pelin osalta kävi niin se on multiplattari eikä enää exclusive. Julkaisussa se kuitenkin on exclusive koska sitä ei pelata muilla alustoilla. Tuo sinun tolppaleikkisi on todella lapsellista vänkäämistä. Monet täällä keskustelevat osaavat kyllä myöntää nämä selkeät asiat mutta sinä et anna periksi missään tilanteessa. On täysin eriasia puhua yksinoikeudesta joka tulee kenties vuosien päästä muille kuin yksinoikeudesta joka on suoraan pelattavissa monella alustalla.

  Mäsä teki TR kanssa miten teki eikä se minua kiinnosta kun pelistä tiedettiin olevan joskus tulossa muitakin versioita. Sinun logiikallasi mäsä toimi pelaajia kohtaan syrjivästi kun maksoi Sonyn ulos 1v ajalta julkaisusta. PS4 pelaajat saivat sitten vuoden päästä valmiin paketin kaikkine delsuineen, että eipä tuo paha rasti ollut.

  edit. Nytkin siellä on Ultimatea 1€/kk mäsän omassa kaupassa ja pc passia on saanut alusta saakka max. 1€/kk.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  [​IMG]


  Jälleen kerran mielenkiintoinen artikkeli Gamingboltilta, koskien Sonyn poisjääntiä E3- messuilta josta on tullut jo sääntö, ei poikkeus. Tällä kertaa tilannetta lähestytään esim. Nintendo Switchin tuomien kokemusten kautta, joka sekään ei ennen launchia ollut näytillä E3 tohinoissa - ja nyt rikkoo monenlaisia myyntiennätyksiä. Muutama poiminta:

  Kuinka tämä peilaantuu sitten Sonyn tulevaan konsoliin?

  Sony Does Not Need E3 -gamingbolt.com
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
  Quantum tykkää tästä.
 19. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551


  Mua ei edelleenkään kiinosta paljon microsoft sijoittaa omaa rahaa ja miten gamepass palveluun vaan pääasia että työtätekevät pelitalot saa ansaitun rahansa ja kuluttaja palvelulle vastinetta.

  tässä vielä linkki https://muropaketti.com/pelit/kehit...ensimmainen-pelipalvelu-joka-ei-riista-meita/
  Uskon sinua heti kun jokin gp:ssä ollut pelitalo nostaa kissan pöydälle ja tyrmää tämän asian.

  Kyllä gamepassia myydään ihan normi hinnoillakin, itse käytin sen ultimate tarjouksen ja sen jälkeen on normaali summa lähenyt tililtä kuten ystävillänikin. Haluatko että otan kuitin todisteeksi?

  Microsoftin markkinointi on sekava ja harhaanjohtava. Mää en voi sille mitään enkä asiaa kiellä, mutta he eivät hetkeen ole käyttänyt only on xbox leimaa millä ihmiset saadaan ostamaan konsoli ja sen jälkeen tietty peli valutetaanki pc:lle. Omasta mielestä ms on tehnyt väärin ja nyt sony on mennyt samaan leikkiin mukaan ja exclusive sana menettää merkityksen molemmilla valmistajilla. piste.

  Kivasti myös toit tuon tomb raider esimerkin luulessani että puolustan sitä, nyt huomaat etten niin unohditkin asian ja muistat vain että se pyörii pc:llä paremmin.

  Mutta kantasi on tullut selväksi. Toinen on oikein ja toinen väärin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
 20. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Minua kiinnostaa tietää miten mäsä sanoo tienaavansa kun mitään lukuja ei julkaista ja kuukausimaksut ovat tuollaisia :think: Lisäksi jos pari tapausta sattuu kertomaan positiivista niin meinaatko, että kaikki yhtyy kuoroon? Siellä on kuitenkin muutama sata peliä eli melko monta pelifirmaa edustettuna. Lisäksi sieltä puuttuu valtavasti isoja tekijöitä jotka eivät halua peliään sinne vaan myyvät itse kun kauppa käy.
  Luuletko tosissasi, että siellä aletaan arvostelemaan mäsää tuotoista oli ne mitä tahansa? :D Kertoo taas vaikeasta sinisilmäisyydestäsi.

  Minä en ole nähnyt kuin alennuksessa olevia passeja. Tuo ultimate on toistuvasti polkuhinnalla vaikka on kattavin paketti ja pc passia on saanut kokoajan 1€/kk ketjutettua. Mutta eihän näitä näe kun on vihreät lasit silmillä. Se on omaa hölmöyttä jos annat jatkuvalla tilauksella mennä tililtäsi vaikka katkaisemalla ja uudelleen ottamalla saat ketjutettua loputtomasti tarjouksia.

  Se on ihan oikea suunta koska mäsän aidot yksinoikeudet taisivat päättyä 2015 Halo 5 julkaisuun. Mäsästä on leimaantunut vaatimaton pc laitteisto ja myynti sakkaa. Jos olisivat pitäneet nuo vuosipäivitykset ominaan niin varmasti olisi konsolimyynnit vähän paremmalla tolalla. Tietysti jos haluaa kaikessa hiljaisuudessa jäädä pois konsolimarkkinoilta niin tuo on hyvä keino siihen.
  Sonylla on edelleen todella pitkä lista exclusive pelejä joita ei pelata muilla. Ja PS4 myy sukupolven lopussakin valtavia määriä.

  Et siis kiistä, että mäsä toimi kurjasti ja syrjivästi pelaajia kohtaan kun maksoi kilpailijan ulos vuodeksi TR pelin osalta? Tuotahan olet jauhanut Sonyn osalta toistuvasti joten miten nyt? Sehän on ihan fakta, että pelit pyörivät pc:llä paremmin kunhan on raudassa tehoa. Floppilootalla ei ollut pelkkä pyöriminen huonoa vaan ohjauksessa oli järjetön lagi.

  Hyvä kun kantani on tullut selväksi. Ei tarvitse sinulle enää toistaa näitä päivänselviä asioita joita vastapuoli ei halua hyväksyä.
   
 21. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Okei. :D Mutta miksi?

  Tämä kertoo jo kaiken miten perillä asioista olet.

  En.

  On.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
 22. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  341
  Tämä menee jo naurettavaksi. Kieltämättä huvittavaa seurattavaa :D

  Ensinnäkin, se on totta että mäsä on hävinnyt nykyisen sukupolven skaban. Mikään Game Pass ei sitä tosiasiaa muuta. Toki on se halpaa, mutta sen pelitarjonta on vähän niin ja näin. Joitakin se tarjonta kiinnostaa ja joitakin ei. Itsekkin ostan pelini mieluusti ihan normaalisti jatkossakin. Kuukausimaksullisia palveluita on nykyään aivan tarpeeksi.

  Sonyn touhut ovat sentään tuottanut tulosta. Samat pelit pelattavissa, sekä joidenkin mielestä hyviä myös yksinoikeuspelejä. Itseeni ne eivät ole tosiaan iskeneet, joten voin sanoa että pettynyt olen. Toki tosiaan jotkut ovat aivan erimieltä, niin PS4 on oikea valinta. Eli voidaan sanoa että Pleikkari voitti konsolisodan selvästi tällä sukupolvella.

  Kuitenkin ymmärrän että miksi jotkut valitsee boksin. Kyllä sillä kuitenkin riittää pelattavaa, jos tyytyy perunatason suorituskykyyn (toki ps4 tehoissa ei ole hurraamista myöskään) ja jos kerran kaverit pelaa samalla konsolilla.

  Mutta jos parhaasta pelialustasta puhutaan, niin kyllä se PC vie ihan monipuolisuuden takia. Jos vaan on saumaa pistää rahaa vähän enemmän palamaan, niin saa hyvän pelikokemuksen. Eikä pelattava varmasti lopu kesken.
   
 23. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 551
  Viimeksi muokattu: 19.01.2020
 24. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 549
  Vuoden vanha alelaaripeli on nyt todella kova juttu boteille kun saattaa ilmestyä passiin mutta Sonyn palvelussa vastaavan ikäinen olisi roskaa ja "vanha peli" :rofl:
  Maksoin muuten joulualessa siitä kokonaiset 5€ Epic storessa mutta en ole vielä edes asentanut :)


  PC puoleen kannattaa satsata kun voi pelata ne floppilootan pelitkin samalla paljon parempina versioina jos sieltä jotain hyviä sattuu löytämään. Sony voitti jälleen ja PS4 tarvitaan jos aikoo pelata sen hittipelejä. Ihan samoin Nipan puolellakin vaikka mahdollisuus vähemmän rehellisin keinoin on pelata sen pelit myös pc:llä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.01.2020
  Hulihelikopteri tykkää tästä.
 25. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 875
  Sony voitti ja pelaaja hävisi, mutta tämähän on koko kuvion älyllinen puoli kiteytettynä.
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 26. Gerbedez

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2006
  Viestejä:
  46
  Oletpa kateellinen Sonyn voitosta :) Fakta on, että Sony PlayStation hallitsee konsolimaailmaa mielin määrin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti