PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Kiihkon vallassa kirjoitellessa meni foorumit sekaisin sinulla ja trollibotilla niin penalttiahan siitä tietysti seuraa. Murossa ei moderaattorit pienestä hätkähdä. Täällä voi olla asioista erimieltäkin.

  Tässä ketjussahan ei ole varsinaisesti mitään keskusteltavaa tämän sukupolven osalta enää koska Sony voitti day 1 lähtien ja vei kilpailijaa kuin pässiä narussa. Mutta kun tuohon otsikkoon on seuraavan sukupolven konsolitkin liitetty niin samahan se on jatkoksi keskustella niistäkin.

  Ohhoh meinaat lainata muiden tekstejä foorumilla. Ajatella :rolleyes: Minäkin syyllistyin siihen parhaillaan :)
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
 2. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 557
  Taisin jo jossain kohtaa sanoa että antaa asian olla, ruudun tosiella puolella on selvästi munaton mies mikä ei pysty vastaamaan kysymyksiin.

  Sain asiasta ihan aiheellisen huomautuksen ja pystyn sen myöntämään, ei minulla ole sillä foorumilla lähteitä väitteilleni.

  Sony suoltaa niin pahasti paskaa pihalle että taitaa 100milj myytyä lehtipuhallintakin olla kusetusta. Onneksi microsoft löi kovat kortit pöytään tuomalla omat pelit pc:lle niin sonynkin on pakkoa ryhtyä toimiin. Kilpailu on kovimmillaan tässägenissä.

  Ensi genissä ps5 tuskin menevät niin hyvin kaupaksi kun kaikista uusista telkkarreista löytyy jo netflix :D:D
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Munattomat miehet heittelee keskusteluja toiselta foorumilta ja kuvittelee kaikkien niistä olevan kiinnostuneita ja tietoisia. Trollikaverisi on tuohon syyllistynyt aiemminkin ja penalttia aina paukkuu näistä kuten nytkin.

  Mäsä ei lyönyt pöytään muuta kuin tyhjät myyntiluvut :D Vain totaalinen epäonnistuminen aiheuttaa tuollaisen salassa pidon. 100 miljoonaa myytyä laatukonsolia tuntuu kovasti sinua harmittavan. Sonyn ei tarvitse piilotella tuloksia vaan niitä on varsin mukava esitellä tällaisen menestystarinan vuoksi.

  Seuraavasta sukupolvesta voi sanoa, että Sonylla on siellä taas ~100 miljoonan ostajakunta odottamassa. Mäsä yrittää saada myyntejä aikaan tuomalla jopa nykyistäkin tuhnumman "next generation" tuhnun tilalle. Mutta sehän sopii koville bottaajille koska nykyinenkin done jos ei älyttömästi melua niin ei sillä ole pelejäkään :D Tosin lehtipuhallinmelun takia sielläkin osa vaihtelee tahnoja uusiksi ja lähettelee konsoleita ympäri maailmaa hiljaisemman toivossa aivan kuten kilpailijan puolellakin. Jokaiselle aivot omistavalle tulisi tässä vaiheessa mieleen jättää melun yleistämiset ja hyväksyä se tosiasia, että konsoleissa on kautta aikain ollut isojakin yksilöeroja kun aktiivijäähyillä on menty.

  Epäilemättä tuhnuloota Lockhart tulee olemaan mäsällä se suositumpi. Botit ovat tottuneet katselemaan nykygenissä Sonyn perävaloja ja vaikka lopulta saivat paperilla vähän tehokkaamman flopboXin niin eihän se ketään kiinnostanut. Miksipä se kiinnostaisikaan kun omat pelit jäi tekemättä ja usein vielä se suorituskyky fps jää kilpailijastaan. Lisäksi "TRUE4K" laite puskee pahimmillaan 900p resoa joten ei se mieltä ylennä ja luottoa anna.
   
  Viimeksi muokattu: 08.12.2019
 5. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 412
  Ei näitä sinun juttuja voi kyllä nauramatta lukea:facepalm: Mutta, olet ihan oikeassa, Sony on se kiistätön ykkönen:comp:
   
 6. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Veti selvästi palmin hiljaiseksi kun oli niin paljon faktoja :) Tosin en ole ihan varma luitko edes..
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Uuden Crash Bandicoot -pelin julkaisu saattaa olla hyvin lähellä

  https://muropaketti.com/pelit/uuden-crash-bandicoot-pelin-julkaisu-saattaa-olla-hyvin-lahella/

  Olisiko huomenna mestarin State of Play- lähetyksessä tietoa uudesta Crash Bandicoot pelistä? Kenties Crash Bash Remake :kahvi: Multiplattari se varmasti tulee olemaan eli floppilootallekin tulee yksi hyvä peli.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2019
  Palmjc tykkää tästä.
 8. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Näyttäisi siltä että juuri tuo tilanne, että ideaalisesti menevässä genissä on se 100m ja se häiritsee Sonyn johtoa. Ei ole mitään tavoiteltavaa, kattoon on jo törmätty. MS liittoutui sentään Nintendon kanssa ja selvästi se sai Sonyn haluamaan myös mukaan. Odotan kiinostuneena mistä syystä insiderit vihjailevat kasvavassa määrin siitä, että laitemyynti ei enää seuraavalla vuosikymmenellä ratkaise mitään. Kaipa totuus Sonyn ja Nintendon MS integraation syvyydestä selviää jo seuraavassa genissä.
   
 9. Gerbedez

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2006
  Viestejä:
  46
  Todennäköisesti Sony ei tule jäämään 100 miljoonan myyntiin vaan paljon korkeammat myynnit ovat realistisia. Syy tähän on PS5 rauta, joka tulee olemaan tehokasta heti julkaisussa ja myös peliohjain kuulostaa olevan jälleen iso askel parempaan adaptiivisine liipaisimineen sekä haptisella palautteella toimivien tärinöiden toimesta. PS pomo Ryan onkin vuolaasti kehunut ohjaimen toimivuutta Gran Turismoa pelatessaan. Nämä seikat ovat merkittäviä koska kaikki tulevat suoraan samasta paketista.

  Nintendon tekemisiä on aina vaikea ennustella koska kulkevat omia polkujaan poikkeavilla strategioilla. Firmalla on ollut tapana paremminkin riidellä muiden kanssa kuin tehdä yhteistyötä. Yhteistyöllä Sony ei olisi aikoinaan noussut suurimmaksi konsolimaailmassa.
   
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
 11. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  On ne palautteet kivoja lisiä, mutta ei kuitenkaan maata mullistavia. Vähän on ilmassa, että MS ei hae yhden konsolin ratkaisua kaikille vaan Scarletista tehdään järjetön tykki HC -pelaajille ja halvempi konsoli riittää massoille. Ehkä siinä mallissa on joku koukku jolla se kisaa PS5:ttä vastaan.
   
 12. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Totta turiset. Tuo 100 miljoonaa oli vain sellainen arvo minkä mestari on kolmesti jo ylittänyt ja neljäskään ei kauas jäänyt. Hyvä vähimmäislähtötaso jolla sukupolvesta muodostuu kirkaasti plussavoittoinen. Siihen päälle korkea peli- ja lisälaitemyynti sekä muut palvelut niin kassakone kilisee kuten PS4 aikana.
  Tosiaan tuosta ohjaimesta oli muron artikkelissa juttua. Playstation pomo oli erittäin vakuuttunut uudistuksista jotka saadaan uuteen perusohjaimeen mukaan. Kuulostaa todella hyvältä kun jo DS4 on niin erinomainen ohjain. Uudistuksissa tuskin rahaa silti poltettiin naurettavuuksiin menneitä määriä kuten mäsä teki donen ohjaimen suunnittelussa :D Donen padista puuttui moni asia kuten kuulokeliitäntä jotka kilpailijalla oli valmiina ja kaikenlisäksi ohjain oli vielä huonompi kuin edeltäjänsä. Melkoinen saavutus MS osaamislistaan tässä sukupolvessa :)
  Eipä sitä kannata jäädä odottamaan kun Sony hoitaa peliasiat varmuudella alusta saakka.
   
 13. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Herää kysymys mitä PS5pro toisi lisää 4k taululla vs PS5. Eihän tuo vakuuta, että mentäisiin all-in julkaisussa.
   
 14. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Niin ajattelitko että 4k- tarkkuus on sellainen johon kehitys näyttötekniikassa pysähtyy? Näinhän asia ei ole. Jo nyt nähtävissä että vuosina 20-21 näytöt jotka kykenevät 7680x4320 (8K) tarkkuuteen tulevat yleistymään nopeasti. Se on sitten itse kenenstäkin kiinni kuinka nopeasti tuohon junaan hyppää mukaan, peleissä grafiikan näyttävyyteen resoluution nostolla ei ole enää paljonkaan merkitystä.

  Next_Xbox ja PS5 vaikuttavat jo nyt -vaikka tietämys konsoleista varsin hataraa - melkolailla täydellisiltä 4- laitteilta. Lisäksi VR tulee saamaan melkoista boostia näyttävyydessä ja tarkkuudessa uuden konsolin myötä, vaikka käyttäisikin vanhempia laseja.
   
 15. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Tämän genin aikana 4K taulut yleistyvät ja se sai valmistajat tuomaan päivitetyt versiot. En ole vakuuttunut siitä, että asia toimii uudestaan kovin hyvin.
   
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 557
  Toinen valmistajista onnistui tuomaan aidon 4k laitteen ja toinen vain mainsoti omaansa mutta toi 1080p lehtipuhaltimen bluray soittimella. :o
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 17. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Eikä sekään näköjään ole kiveen hakattu, että tuleva konsoli olisi juuri sen enempää 4K kuin Pro.
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Valmistajat puskevat jatkuvasti uutta markkinoille jotta ihmiset saadaan ostamaan lisää, vaikkei vanhassakaan olisi vikaa. Nyt jo verkkokaupat myy 8K- televisioita n. 5000€ hintalapulla (suomen hinta!), eli ei mene kuin n. vuosi tästä näitä alkaa saamaan jo 2000€ tai vähän alle. Nimittäin näin kävi 4K- televisioidenkin kanssa.

  Tykkäsi siitä tai ei, vuonna 2023 tuskin enää löytää telkkaria joka on "vain" 4K- paneelilla varustettu. Näin jos siis uutta on hakemassa. Pätee ihan niihin 500eur halpismalleihin.

  Itse sanon nyt suoraan että 4K saa luvan mennä vielä monta vuotta, jos vain telkut kestää niin ei tule *mitään* tarvetta vaihtaa resoluutiobumbin takia. Ideaalitilanteessa katselis sitten näyttömarkkinoita kuin PS6 saapuu.

  Saapas nähdä.

  E: siis tarkoitus oli sanoa, että tavallaan sun kanssa samaa mieltä. Itse alkaa tulemaan jo resoluutioväsymys televisioiden suhteen, ensin joskus oli päivitettävä littutelkkuun, sitten tulikin kova juttu FULLHD. Ja olihan se kova. Siitä jonkin aikaa, tuli 4K. Noh, 4K on kyllä erittäin tarkka alle 90" näytöissä. Eli tavallaan etenkin pelikäytössä, vaikkei välttämätön mutta luokkaa "kiva". 8K:n suhteen tosin on jo alkanut tietynlainen ähky tulemaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 19. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Jos joku uusista konsoleista pääsee natiivina 4k/60 vaikka puolessa peleistä niin nostan hattua. Xbox tähtää siihen tehokkaammalla konsolillaan, mutta Sony joutunee miettimään enemmän hintaa ja politikoimaan siinä miten saisivat sen lössinsä siirtymään jostain syystä ennätysnopeasti eteenpäin. Kallis konsoli ei oikein tukisi asiaa. 8K:hon on tosiaan turha tuhlata resursseja pitkään aikaan, tuki sille riittää hyvin.
   
 20. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 557
  https://www.gamereactor.fi/uutiset/...pelit+eivat+olekaan+taaksepain+yhteensopivia/

  Tuossa taitaa olla yksi syy miten saadaan pelaajat nopeasti uuden konsolin pariin. Hyvä uutinen kiireisille faneille mutta muuten haista vittu touhua perus kuluttajalle. Ehkä ihmiset jossain kohtaa tajuaa ettei sonya kiinosta kuluttajat paskan vertaa, rahan kiilto silmissä tuodaan pirkkaa maailmalle ja suolletaan valheita.
   
 21. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  341
  Itse ainaki luin tuosta linkistä ettei JOTKUT PS5 JULKAISUpelit eivät ole taaksepäin yhteensopivia.

  Ja vaikka se on plussaa että pystyy niitä vanhoja pelejä pelaamaan, mutta ainakaa minua ei se hirveästi kiinnosta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 22. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 559
  Miten se olikaan TRUE4K laitteen 900p Star Wars? :rofl: Vai tarkoititko 4K laitteella sitä, että se pyörittää 4K videota? :think: Sonylla 4K pelaamista vuodesta 2016 :psmoke:
   
 23. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 557
  Varmasti just ne parhaimmat ja kiinostavimmat.
   
 24. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 557
  Sonyn 4k pelaaminen on yksi vitsi, yleensä ylin reso on sama ku xbox one äxällä alimmainen.

  "4k pelaamista vuodesta 2016" huumorimiehiä.
   
 25. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 880
  Oli tosiaan Kotaku saanut vihiä jo asiasta, taho jolle proggis on ulkoistettu oli vuotanut että ongelmia on molempiin suuntiin PS4:n ja PS5:n välillä.
  Lisäksi voi olla, että ei olekaan motivaatiota saada niitä toimimaan PS4:llä kun naruja vähän yhdistelee.
   
  Viimeksi muokattu: 10.12.2019
 26. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  341
  No se voi olla, sitä ei voi ennustaa.

  Mutta asiahan on vaan niin että peleissäkin kehitys vaan jatkuu ja samalla se rauta muuttuu. Onhan toi PS4 ollut jo ihan 2013 vuodesta lähtien, se on ihan hyvä ikä konsolille.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti