PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  278
  www.gamesradar.com/amp/report-xbox-project-scarlett-sibling-console-lockhart-is-still-in-development/

  Iso alapeukku Microsoftin suuntaan jos pitää paikkansa, että on vielä kehityksessä tämä välitason-malli uudesta Xboxista.

  Joo, onhan se varmasti kiva kuinka halvalla konsolilla saadaan hieman myyntilukuja näyttävimmiksi, mutta muuten tuo projekti kusee aika lailla peliteollisuuden muroihin, kun pitää seuraavan genin pelit suunnitella siten, että toimisivat edes jotenkuten myös tässä Microsoftin Pirkka-konsolilla eikä tämän seurauksena välttämättä niin isoa harppausta multiplattaripeleissä nähdä. Onneksi pleikan peleihin tämä ei vaikuta.

  Artikkelissa myös mainitaan kuinka uuden Xboxin devkittejä on todella nihkeästi onnistuttu lähettämään deveille verrattuna pleikkarin määrään. Lupailee hyvää sinisen leirin kannattajille. Sony on selkeästi valmis seuraavaan geniin, kun taas Microsoftilla on selkeästi enemmän kysymysmerkkejä ilmassa.
   
 2. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Tietää todella huonoa jos tuollainen flopboX 2.0 pitää roikuttaa mukana sukupolven ajan :facepalm: Huomaa hyvin millainen hätä MS:llä on kun tällaiseen pitää sortua parempien myyntien toivossa. Ammutaan haulikolla kärpästä jos jokin osuisi. Millähän tätä meinataan mainostaa kun jo nykyinen flopboX on TRUE4K ja sitten puuskuttaa 900p resolla :think: Vihreän leirin sokeat soturit eivät tätä tietysti huomaa eikä arvostele.

  Valitettavasti tuo lockhart saattaa näkyä myös mestarin PS5 konsolilla multiplattareissa kun joudutaan pitämään tuollaista last gen kikkaretta mukana. Vaikea uskoa, että sukupolven edetessä optimointi olisi parasta laatua jos mukana on tuollainen tuhnuloota.

  Spenkkutäti vain twiittailee miten kotonaan vatkaa "Scarlettilla" mutta pelintekijöille ei laitteita löydy :think: Herättää enemmän kuin paljon epäilyksiä kuinka pahasti siellä laite on vielä työpöydällä. Sonyn puolella homma on aikataulussa. Laitteet on pelintekijöillä ja nyt voidaan rauhassa valmistella tulevan markkinajohtaja konsolin lanseerausta. Koska sininen leiri tekee tyypillisesti asiat oikein niin ei tässä ole hätäpäivää etteikö laadukas (yksinoikeus) pelaaminen jatku tulevaisuudessakin.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  801
  Siinä vähän Xcloud hands-on turinoita:
   
 5. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 785
  MS virittelee jotain selvästi ja Sony menee vanhan kaavan mukaan jälleen mitä tulee itse konsoliin.
  En ole kuitenkaan vakuuttunut siitä, että aikaisessa vaiheessa olevat devkitit ovat merkki siitä että kaikki on automaattisesti valmista. Sonylla on muutos edessä Amazonin infrasta Azureen. Tuolla kun linkitin tuon jutun siitä, että oli puhtaasti sonyn aloite päästä MS:n kaveriksi koska MS on ainoa johon ne voivat enää luottaa, on Nadellan kommentti joka kannattaa noteerata myös:
  "
  Nadella didn’t elaborate what the deal would entail, saying it could take multiple forms. He noted that while it will naturally have an impact on Sony’s games division, it could also extend to the company’s other subsidiaries, such as film and tech, as well.
  "
  Eli jos Sony päättää tehdä kuten taulupuolella, niin tulevaisuudessa siellä on Xbox sonyn muoveissa.
   
 6. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Mulle on aivan sama mitä otsikossa luki, itse sanoit että xbox onella on huonoin versio vaikka todellisuus on playstation 3. Tää on nyt tätä sun maalitolppien siirtelyä.
  Mää oon syytön siihen että peli on julkaistu ainakin viidelle konsolille.

  Tuntuu vieläki hiertävän että xbox one x kykenee aaa tason tietyissä peleissä true 4k, niin paljon siittä puhut. Äläkä puhu mistään sub 30 tason fpeässästä, koska sillä sinunkin lempi pelit pyörii tai on pyörinyt.

  Joss oikein muistellan niin Playstationin 3 standardi taisi olla sub20fps.
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Hyvin tuntui Forza Kart Horizon 720p pelaamisessa tulevan droppia. Huolestuttavaa Now palvelun puolesta kun yhteistyö mäsän "osaamisen" kanssa alkaa. Now on käytännössä sitä samaa teknistä laatua tai laaduttomuutta kuin mäsän oma tekele.

  Niin tietysti sinulle on sama kun pitää yrittää tikusta tehdä asiaa. Jos ketjun ulkopuolisetkin laitteet otetaan niin siellä on heikkoja molemmat vanhat konsolit ja kenties PS3 on se huonoin. Mutta kun ketjun otsikossa lukee nykykonsolit niin fopboxit edustaa sitä heikointa osaamista.

  Se, että se kykenee joissakin tapauksissa siihen ja samalla rapauttaa suoritustason on lähinnä sääliä aiheuttavaa. Jos laitetta innokkaasti rummutetaan TRUE4K mantralla niin silloin sen tulee olla jokaisessa pelissä eikä mitään 900p noteerauksia. Onneksi kilpailijalla mennään enemmän suorituskyky edellä. Vajaatehoisilla konsoleilla on ihan turha pyristellä muuta kuin mahdollisimman laadukasta ja tasaista pyörimistä eli fps:ää.

  Sinä voit muistella niiden vihreitten lasiesi läpi mitä haluat :) Minä muistelen ne laadukkaat pelit PS3:lla. Siihen aikaan mäsäkin tuotti niitä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 8. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Se ei poista sitä faktaa että paskin versio on konsolilla ja sonyn sellaisella.

  Konsoleilla suorituskyky on ollu samaa luokkaa iät ja ajat, joss se olisi itselle tärkein asia niin en edes pelaisi konsoleilla ollenkaan.
  Itse nautin the äx beastin hiljaisuudesta, terävästä kuvasta ja parhaimmasta ohjaimesta. En malta odottaa että scarlet sykkii täydellä voimalla omalla teevee tasolla.

  Ja nytten kun taas tajuat kuinka ylivoimainen ja laakudas tekele the äx beast on niin, hylkäät rakkaan konsolisi ja haet apua pc:n puolelta. Naurettavaa.
   
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Ei jukoliste miten hyvät naurut sai taas tuon TRUE4K konsolin kyvyistä. Tuon näköinen vanha remaster ei pyöri kunnolla ja pc maailmassa riitti se peruna :rofl::rofl::rofl::rofl: Xbox 360 näytti olevan se 20fps konsoli.  Miten muuten toteutui se väittämäsi aina valmis mäsän tuote jota ei tarvitse paikkailla? @Palmjc
  Itsehän nautin pc:llä niistä flopboxilla olevista multiplattaripeleistä ja vanhemmista yksinoikeuksista. Pelit pyörivät kunnolla eikä millään flopboxille tyypillisellä sub 30/60 tasolla ja saa kaikki herkut ruudulle. Ohjaimenkin voin valita eli DS4 sieltä yleensä kouraan tarttuu kun on niin loistava ja tatit oikeissa paikoissa. PS4 Proolla sitten nautitaan ne parhaat pelit yksinoikeuksina.

  Ei nyt aukea missä se laadukkuus on kun taso on tuollaista ylempänä olevaa ja ohjaimistakin joukkokannetta puuhaillaan kun romut ei kestä :D Sinulle suosittelen Specsaversiä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 10. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Kuten arvasin. :)

  Mutta hyvä tietää että nautit mäsän peleistä, tää oli uutta :D
   
 11. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 785
  Hyvällä mallilla asiat Xboxin puolella, en tiedä onko muilla:)
   
  Palmjc ja lifestylenerox tykkäävät tästä.
 12. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Näyttää siltä että voidaan katkaista ongelma huhuilta siivet.

  https://www.konsolifin.net/uutinen/...vielapa-ahkerassa-kotikaytossa?utm_medium=rss

  "Xboxin seuraavan sukupolven konsolin kehitystyö on erittäin hyvällä mallilla, ainakin mikäli Phil Spenceriä on uskominen – ja miksipä ei olisi."
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2019
 13. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 785
  Huvittavaa miten koitetaan kääntää asia niin, että ms:llä olisi vaikeuksia ja sonylla ei mitään mutkia matkassa vaikka vasta tänä vuonna päättivät siirtyä käyttämään ms:n palveluita.
   
 14. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  801
 15. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 694
  Itseasiassa itse olen hyvilläni että jos xboxista tulee kaksi eri versiota mutta niiden cpu ovat lähellä toisiaan.
  Koska GPU rasitusta voidaan niin helposti säädellä samoilla detail/fps luvuilla ettei toi mitään hidasta jos cpu on sama molemissa.

  Jos halpa boxi keskittyy 1080-1440p/30fps pelaamiseen ja PS5/Xbox Two taas 4k/60 niin kuten tiedätte PC maailmassa, tuossa on satojen eurojen ero ja detailit voi olla samat.

  Mikä nytten periaattessa voisi hidastaa kehitystä on liian tuhnu cpu koska sen rasitusta on niin paljon vaikeampi säädellä ja seuraavan polven konsolit pääsevät vasta kunnolla vauhtiin niin crossoverit katkaistaan näiltä Jaguareilta.

  Samasta syystä Xbox X ei päässyt näyttää närhen munia proolle kun joutu kamppailee saman ongelman kanssa vaikka oli lähes 40% tehokkaampi GPU puolelta.
   
 16. sl4yer94

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  486
  Nii eihän spencer oo valehellu juuri ikinä, nii mikspä sitä ei uskois. :D
   
  Quantum tykkää tästä.
 17. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 785
  Erityisesti kiinnostavaa, mikä se toinen Xbox tulee olemaan. Lopputulos voi olla mielenkiintoinen koska mukana oleva Surface -tiimi on kuitenkin jo ohittanut PS4:n graafisen laskentatehon pienellä tabletilla joka ei vingu ja pöhise.
   
 18. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Jep. Spenkkutäti ei koskaan puhu palturia

  [​IMG]
   
 19. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Pakkoko niitä mäsän vuosipäivityksiä on pelata kun on kunnollisiakin multiplattareita :smoke:
  Eihän tuossa ole järjenhiventäkään mutta ehkäpä se tuo toivoa bottileirissä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 20. HeZaH

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  8 437
  Tulipa hommattua gt Sportsi. Sinänsä kyllä pettymys kuminauhaefekteineen verrattuna Forzaan, mutta ehkäpä se on sdf:n mieleen.
   
 21. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 785
  Se on jatkossa mielipideasia sitten mitataanko menestys myydyn raudan vai ekoyhteisön koon muodossa. Tietysti jos ms, Sony ja Nintendo on jatkossa kaikki samassa yhteisössä niin tietäähän sen mitä mittaria pitäisi pleikan omistajan mielestä käyttää.
  Taustalla on tietysti pleikan omistajan olettamus siitä, että ms ja Nintendo ei mahda Sonyn uskomattomalle voittokululle mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 22. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Muistan jonku epäonnistuneen powercloud hässäkän mutta valaiskaa nyt tyhmää. Mitä kaikkea se spenkku valehtelee?
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 23. Nihilius

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  660
  Tässä ketjussa nyt on aina puhuttu valehtelusta aika kummalliseen tapaan.

  Jos luvataan jotain, jonka ilmestyminen nyt vaan tuntuu kestävän harmillisen pitkään, niin mielestäni ei ole kyse valehtelusta.

  Myöskään jos julkistetaan jotain, jota ei kuitenkaan erinäisistä syistä saada julkaistua, niin tämäkään ei mielestäni ole valehtelua.

  Valehtelua nyt olisi selkeimmin, jos luvataan jotain, mitä ei ole edes suunnitteilla tai tekeillä missäään määrin ja selvästi tiedostetaan, että ainut tarkoitus on tällä julkilausumalla johtaa asiakkaita harhaan. Tämmöistä tilannetta on normaali kuluttajalle käytössä olevin tiedoin aika vaikea todistaa.

  Sen sijaan että arvioidaan onko joku valehdellut vai ei, niin kannattaisi paremminkin keskittyä siihen, mitä milläkin konsolilla tällä hetkellä on tai ei ole. Ei se totuuteenkaan perustuva lupaus tulevasta ole vielä mitenkään konkreettinen hyöty kuluttajalle. Se tarjonta, mitä kullekin konsolille on, ei myöskään muutu yhtään sen arvokkaammaksi siitä riippuen, oliko sen puolesta joskus annettu jotain lupauksia vai ei.

  Toki jos mitään konkreettista ei ole näyttää, niin toki on ihan ymmärrettävää, että silloin koitetaan elää niistä lupauksista, olipa niille sitten tulossa mitään katetta tai ei. Kukin voi toki itse miettiä, miten paljon järkeä tällaisessa ajattelussa on.
   
 24. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Xbox-pomo hehkutti Controlin saapuvan Xbox Game Passiin – Remedy kiirehti väliin ja torppasi väitteen

  https://muropaketti.com/pelit/xbox-...-remedy-kiirehti-valiin-ja-torppasi-vaitteen/  Tässä hyvä esimerkki tämän sankarin paskapuheista. Toivottavasti Remedy ymmärtää, että tuollaisen jälkeen peli ei koskaan tule palveluun jos sellainen oli tulevaisuudessa ajatuksena. Suomipoika ei tunnu ymmärtävän läksyjään mitä oli amerikkalaisen mäsän omistuksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 25. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 474
  Lienee todennäköistä, että peli ilmestyy kuin ilmestyykin Xbox Game Passiin myöhemmin, mutta Remedy haluaa ottaa vielä kaiken irti joulusesongin myynneistä. Mikäli pelaajat jäävät odottamaan Controlin saapumista kuukausimaksulliseen Xbox Game Passiin, he tuskin ostavat peliä kokohintaisena.

  Taisi kaveri vain lipsauttaa jotain. Mutta kerro nyt niitä paskapuheista.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019
 26. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 423
  Jännä reaktio muuten Remedyltä kun xbotit kilpaa kehuu miten mahtava diili tuo game pass on ja silti Remedy haluaa peliään myydä ennemmin kuin tuoda palveluun :think: Eikö se game pass tuokaan hilloa pelivalmistajan pöytään kun mäsä yrittää sitä (Ultimate) kaupata nytkin 3kk eurolla :think:
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti