PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Kaukana tasaisesta 60fps, mutta jospa tuosta saadaan joskus uutta DF videoa:D
  Kyllä se GoW kismittää, sitä olis mukava pelata pojan kanssa splitscreenillä:o
   
 2. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Etköhän sinä vannoutuneena Xbox vihaajana tiedä;) Proo on kunnostautunut nuissa "vähän" heikommissa multiplatoissa.
  https://www.metacritic.com/game/playstation-4/anthem:rofl:
  Hyvä että RDR2 on stabiili 30fps, pääsee pleikkaristit kokemaan mahtavan pelin ilman notkahduksia. GoW kun siihen ei pystynyt:tongue:
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Huvittavaa tuo inttämisesi kun ei tiedetä asioista. GoW sai aikaisessa vaiheessa 1.10 päivityksen joka korjasi asioita.
  Ei nyt aukea tuo itkusi aihe. Et taida olla penaalin terävin kynä kun perustelusi kaikkeen on aina metapisteet. Anthem oli iso pelituotos jota promottiin flopbox X konsolille esittelemässä sen tehoja. Todellisuus oli isoista satsauksista huolimatta vähemmän mairitteleva niin valmistajalle kuin mäsälle. Sonylla selkeästi paras suorituskyky tällä Halo/Destiny kloonilla oli se pisteissä mitä tahansa. Huono peli kuten Borderlands sarjakin.
  Kyllä ne GoW ja RDR2 pyörii pleikkarilla hienosti. RDR2 pelin mahtavuudesta en ole vakuuttunut. Ehkä se joskus pc versiona maistuu paremmin kun suoritustason saa GoWin tasolle ja ylemmäs niin halutessaan :kippis:
   
 5. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Xboxilla on kokemusta tuosta 0 fps Fallout 4 pelissä.

  [​IMG]

  ps. Muista @Palmjc käydä tarkistamassa metapisteet :D Ovat nimittäin sen verran hupaisat taas kun 0fps versiolla parhaat pisteet :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2019
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Juuh Pro tulee tiputtamaan hintaansa siihen 249 tienoille kun PS5 saapuu. Regular PS4 sitten hintaan 179. Kaikki uutuuspelit toimivat kaikilla kolmella konsolilla, mutta Remedyn huippupeli Control antaa jo osviittaa siitä kuinka: PS4 tulee köhimään tulevaisuuden peleillä ja 30fps saavuttaminen on enemmän ihme kuin poikkeus. Prolla sitten paremmin mutta kunnon herkut sitten PS vitosella.

  Jos katsellaan milloin Sony tappoi PS2 ja PS3 konsolit niin tuki tulee olemaan järjettömän pitkä myös PS4:lle. Viimeinen pleikka kakkonen tuli ulos linjalta 13 vuotta launchin jälkeen eli vuonna 2013. Eli samana vuonna kuin PS4 puskettiin pellolle. PS3 puolestaan oli tuotannossa yli 11 vuotta, kunnioitettava ikä sekin konsolille.

  PS4 saattaa olla tuotannossa aina vuoteen 2025 saakka, huomioiden että pelit tulevaisuudessa erittäin varmasti ovat joten kuten taaksepäin yhteensopivia ( jos nyt 720p/15fps täyttää sopivuuden kriteerit.. ). Tämä konsoli tulee jatkamaan myyntejään ( mun veikkauksen mukaan ) yllättävän kovalla tahdilla vielä vuosia, vaikka seuraajakin olisi ulkona.
   
 7. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Voit varmaan sit laittaa videon, missä DF toteaa sen pyörivän 60fps?
  Harvat pelit pyörii paremmin proolla, ja ne harvatkin on tuubaa Anthemin tyyliin. Sekaan mahtuu myös todellisia riman alituksia.

  10fps:O_o:
   
 8. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Meinaatko, että DF tekee jokaisista päivityksistä sinulle uudet videot :D Ehkä sinun on parempi olla enempää kommentoimatta kun et omaa kokemusta kyseisestä pelistä.

  Tuo on juuri niitä xbottien hätähuutoja vetäytyä sen taakse, että jokin peli ei ole suosittu kun omat hyökkäysyritykset käy itseään vastaan. Vielä kerran se Anthem oli ihan messuilla Flopbox X promottu teos josta lopulta muodostui hupaisa floppi kun teknisesti heikompi konsoli pistelee kölin alta :D Eikä se peli edes menestynyt millään alustalla isoista satsauksista huolimatta.
  Tuohan ei suinkaan ole ainoa eikä edes paras esimerkki kuinka Pro on etevämpi fps suhteen. Niitä pelejä kyllä on paljon kun vain arvioita viitsii vähän katsella eikä valehtele itselleen ja muille mutujen perusteella. Resoluution osalta flopboX vetää pidemmän korren lähes poikkeuksetta mutta sillä on hyvin usein ikävän kallis hinta pelattavuuden osalta.

  Heikkoja esityksiä löytyy kaikilta nykykonsoleilta. Pahin yleis esimerkki pleikkareilta ja flopboxeilta on Ark. Todella surullinen räpellys. Tosin donen 0fps suoritukseen nekään ei yllä ;)
  Tuossa videossa näki oikein hyvin miten kaikilla oli ongelmia enemmän tai vähemmän. Flopbox X 30-60 sahaus kun vähän tapahtuu ruudulla ei aiheuta minkäänlaisia hurraa huutoja. Ihan samanlaisen sahauselämyksen saat pro:n performance tilalla. Surullinen pelitapaus kaiken kaikkiaan jota ei kannata kenenkään tukea. Ainakaan konsoleilla.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2019
 9. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 448
  "Harvat pelit pyörii paremmin proolla" eli toisin sanoen: vaikka Donex on paperilla tehokkaampi, niin silti on pelejä jotka pyörii proolla paremmin :think:

  Ja jos oikeasti haluaisi omin silmin nähdä eron suorituskyvyssä kun peli pyörii eri alustalla, niin ostaa sen pc:lle. Ei tarvitse katsoa jonkun muun tekemiä osasuurennoksia yksittäisistä pysäytyskuvista tai verrata eroja fps-käppyrän notkahtelussa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2019
 10. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Ai että, vielä kuukauden verran odottelua ja pääsee tätä herkkupalaa pelaamaan :cool: Ja PS4 yksinoikeutena tietysti :psmoke:

   
 11. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  DF lienee aika arvostettu pelaajien keskuudessa. jos tuossa GoW:issa oli niin isoja ongelmia, niin miksi siitä ei tullut uutta analyysiä? Eikös RDR2 otettu uuteen syyniin päivityksien jälkeen? Onhan se tietysti ikävä, et Pleikan kovin julkaisu tässä genissä kärsii droppailusta. Toista se on gears:illa joka upean ulkonäkönsä lisäksi pyörii mahtavasti.
   
 12. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Niin tuota asiaa tuskin kukaan on kieltänytkään? PC on tosiharrastajille, itsellä ei siihen aika ja mielenkiinto riitä.
   
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Muuhun nahinointiin en ota kantaa mutta en sanoisi GoWia pleikan kovimmaksi julkaisuksi - jo pelkästään Spiderman tais olla myynneiltään hurjempi. Monille tietenkin Bloodborne on se kovin ( taitaa olla syystäkin ) ja siinä muistaakseni edelleen joitan teknisiä ongelmia. Tosin kovia ecxluja on monia, jokainen sanoo kovimmaksi ihan sen mistä tykkää eniten.
  Edit: jooh GoW kesän alussa myynyt yht. 10 miljoonaa
  Spiderman tähän mennessä myynyt 13 miljoonaa
  ...

  https://nl.letsgodigital.org/spelcomputers-games/ps5-sony-playstation-5/

  Onko PS5:n dev- kitin muotoilu vuotanut ..

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2019
 14. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Ihan samalla tavalla PC:llä peli päällle mitä tykkäätkin pelata, pelaat sen aikaa kun tykkäät pelata ja siinäpä se. Ei PC ole mitään "tosiharrastusta" enää, ihan mainstream juttua. Käytetyillä edullisillla paloilla halpa harrastus, ja muutoinkin "päivityspakko" aina uudempaan on vain myytti joka elää sitkeästi.
   
 15. Nihilius

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  669
  Montakohan PC:tä olisit jo rakentanut siinäkin ajassa, mitä olet tässä ketjussa käyttänyt Xboxin useimmiten perusteettomaan ylistämiseen? :D

  Kyllä taitaa tämä konsolisodan juoksuhaudoissa kyyristeleminen olla monelle xbotille se harrastus, joka vie enemmän aikaa, kuin pelaaminen sillä rakkaalla konsolilla.

  Aika ihmeellistä sekin, miten tosissaan suhtaudutaan oman X-lootan puolustamiseen, mutta kuitenkin PC-pelaaminen on se asia, minkä harjoittamiseen vaaditaan tosiharrastaja :rolleyes: Jos ne PC:n pelit tai PC:n muita laitteita parempi suorituskyky ovat sellaisia asioita, jotka tekevät mielestäsi PC-pelaamisesta liian totista hommaa, niin onneksi PC:lläkin voi hyvin rakentaa xboxin omaisen kokemuksen, kun säästelee tarpeeksi budjetissa. Ainut asia, mitä et saa millään yhtä rajoitetuksi kuin Xboxilla, on pelivalikoima. Voit toki kuitenkin ostaa vain ne sinua kiinnostavat MS:n pelit - tai tarkalleen ottaenhan siis omistat ne jo myös PC:lle.
   
  seebra, sl4yer94, Juusoapina ja 1 muu tykkäävät tästä.
 16. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Onhan ne pojat pitkään tehneet videoita mutta eivät ne sentään patcheista ryhdy tekemään uutta videota ellei ongelma ole merkittävä julkaisukunnossa. Gowissa kun ei ollut muuten mitään vikaa mutta performance tila oli alkuun sahaileva kuten DoneX Borderlands 3 mutta asia on korjattu aikoja sitten.

  RDR2 oli massiivinen odotettu Cockstarin julkaisu ja siinä oli isoja ongelmia kaikilla konsoleilla. Et voi verrata näitä kahta keskenään kun RDR2 pelissä oli pelkästään HDR päin peetä + monet muut ongelmat. Donen osalta eivät ole saaneet vieläkään vakaata 30fps moodia. Onneksi se ylivoimaisen markkinajohtajan konsolilla se onnistuu.
  Gears 5 on varmasti donen mittapuulla hieno peli. Ei se GoWin jälkeen leukoja pudota edes paljon parempana pc versiona mutta hienot valot ja varjot siinä kieltämättä on ja kevyt toimivuus.
   
 17. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  415
  Aika ulapallla olet asioista mitä Xboxin ulkopuolella tapahtuu jos pidät GoWin launchia jotenkin ongelmallisena. Sama kuin väittäisin Gearsin launchin olleen ongelmia täynnä, kun jengi ei päässyt pelaamaan campaignia kuin ajoittain servujen ollessa tukossa.

  24. päivä tätä kuuta muuten koko pelimaailman katseet kääntyvät taas markkinajohtajan suuntaan:


  Aiai, saas nähdä mitä herkkuja sitä on taas luvassa. Bluepointin uusi peli pleikkariklassikosta? TLOU2 tai GOT infoa? Vai jotakin vielä eeppisempää :cool:
   
 18. RealDeal78 Banned

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  399
  Ei haittais yhtään jos Bluepoint pukkais vähän enemmänkin klassikkoja kehiin:kippis:

  Se firma tekee remasteroinnit 5/5 tyyliin:psmoke:
   
 19. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  On se ongelmallinen kaverille joka väittää sen pyörineen 60fps:p
   
 20. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Se on teille helppoa ja yksinkertaista, meille muille on olemassa konsolit. Vasta hommatun denon avr-x3500h hinnalla olisi varmaan välttävän pc:een kasannut, mutta kun se kotiteatteri kiinnostaa ja oneX on loistava leffojen pyöritin pelaamisen ohessa.
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 21. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Eli voidaan unohtaa puheet nuista 60fps höpötyksistä. Onneksi genin upein peli pyörii plesellä 30fps, ei tartte nytkytellä GoWin kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2019
 22. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  415
  Logiikallasi meidän pitää puhua sitten gearsistakin alle 60 FPS:n pelinä, kun ei sekään onnistu pitämään tasaisesti 60 FPS konsoleilla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2019
  Palmjc tykkää tästä.
 23. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Kyllä, tosin kukaan ei moista ole väittänytkään gears:ista.
   
 24. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Jännästi ne ongelmat omissa virityksissä unohtuu kun lähdetään uhoamaan kilpailijan tuotoksista ilman tietoa :D

  Hyvä kun muistutit tuosta. Tulee taas kovaa tykitystä mestarilta :cool: Kesään mennessä on melkoinen herkuttelu tulossa pelirintamalla Sonyn yksinoikeuksien puolesta ja kaikki muu päälle.
  Ongelmallinen näyttää olevan vain sinulle jolla ei ole tietoa etkä laiskuuttasi viitsi edes sitä etsiä :think:
  Se on hyvä jos tuollainen keskitason 4K leffapyöritin kelpaa ja välttävä suorituskyky multiplattarien pelaamiseen.

  Gears 5 on siis 30fps peli Flopbox X konsolilla ja Flopbox S konsolilla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2019
 25. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 213
  Mitä ihmettä?! Sony onnistui haalimaan itselleen kulttimaineeseen kohonneen Xbox-yksinoikeuden

  https://www.tilt.fi/uutiset/mita-ih...ulttimaineeseen-kohonneen-xbox-yksinoikeuden/


  Huomaatko @Palmjc kuinka tuo virheellinen yksinoikeusasia pyörii näissä medioitten sanomisissa jota sinä olet kovasti puolustanut. Pelihän ei ole suinkaan ollut Xbox yksinoikeus vaan se on myös pc:llä pelattavissa eli multiplattari. Ja nyt peli on Sonyn omistuksessa joten multiplattarin omistus siirtyi kilpailijalle ja xbox/pc pelaajat käyttävät Sonyn tuotetta.
   
 26. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 872
  Tuohan juurikin vahvistaa minun kantaani asiassa, laita mulle yksikin artikkeli missä Xbox ecxluista käytettään multiplatta nimitystä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti