PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Series X, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  343
  Ja se toinen niistä on vielä ylihypetetty jäätävän tylsä peli, ja vuoden isoin pettymys jota ei edes se korkeampi reso pelasta.

  Ei oikeasti nykygenin boksilla ole edes yhtä kiinnostavaa peliä, mikä on suuri harmi. Parhaimmat pelit tuli pelattua kavereiden kanssa X360:lla Haloissa, Forzassa ja Gearseissa viimegenissä :)

  Ei taida tulla takasin vanhat hyvät ajat.
   
 2. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 628
  Nii eli puhuit paskaa. Yllätys.

  Mitä tulee noihin konsolin meluihin niin, ku xbox huutaa on siinä jotain vikaa ja pleikkarilla se on ominaisuus.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  343
  Itseltä PS4 prosta puuttuu se ominaisuus vissiin, ku ei itseasiassa ollenkaa huuda muissa peleissä kui Sekirossa joissain kohtaa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
 5. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 628
  Pääosin OG versio kärsi pahiten näistä turbo konsoleista, taisi olla kaksi eri valmistajaa tuulettimelle. Slim oli hiljaijen ja ekat pro huusi mukavasti. RDR2 bunblessa oli meteli korjattu.

  Oma og ps4 oli jo hirveä, jopa emäntä ja koirat pyysi etten masiinaa käynnistäisi. Slim oli hiljainen ja pro taas huutaa.

  Omasta og boxista rupesi virtalähde huutaa, ms lupasi vaihtaa uuteen mikäli palautan. En jaksanut vaan ostin s versio, sen päivitin x ja pääosin hiljasia on ollut. Yksittäisissä peleissä ja pitkissä sessioissa saatta ottaa kierroksen tai kaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
 6. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Nimenomaan tylsä. Kovat oli odotukset mainion ykkösosan perusteella ja olihan tuossa alku ihan viihdyttävä mutta äkkiä totuus tuli esille.

  Eihän se laitteen vika varsinaisesti ole vaan Microsoftin tekojen. Donekin voisi olla kunnollinen konsoli siinä missä Playstation 4 mutta kun pelejä ei haluttu tehdä niin sitä saa mitä tilaa eli heikkoa myyntiä.

  Yksi oma peli koko sukupolvessa ja eräät ostelee kalliita konsoleita :D Sekin alkujaan 810p elämys jonka grafiikka on nätisti sanottuna kompromissi. No kelpaahan teille Crapdownitkin joten ehkä se laatu on riittävää.

  Ihan samoin se on ominaisuus donellakin jos yleistämään lähdet. Toisellakin foorumilla kuulosti olevan näitä turbodoneja.
  Täällä myös puuttuu Proosta ja edeltävästä OG mallista jossa sen piti olla vakio. Jännä juttu kun vihreän leirin sotureilla on aina ne meluisat laitteet ja sitten donet on niin hiljaisia ettei akustoidussa huoneessa kuule päälläoloa.
  OG versioissa on ollut paljon laatuvaihtelua. Sitä ei kukaan ole kiistänyt mutta botit kyllä jaksaa siitä itkeä ja yleistää. Ja Pro malleissa on myös ollut vaihtelua. Täällä on julkaisumalli ja oikein miellyttävä äänimaailmaltaan mutta en väitä etteikö seassa ole meluisiakin malleja. Ihan samoin niitä löytyy mäsän tuotteistakin. Siinä vaiheessa kun mäsä lyö myyntiin passiivijäähyllä olevan niin aletaan puhumaan hiljaisesta tuotteesta. Tavallaanhan sellainen on jo myynnissä S ja X versiona koska pelejä ei ole niin laitekin voi olla kiinni = hiljaa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.06.2019
  Hulihelikopteri tykkää tästä.
 7. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Pakkohan sulla se on ostaa, kun pleikasta kyseistä ominaisuutta ei löydy. Katsoo niitä leffoja vähän kauempaa, niin sitä melua ei kuule:wink:
  Kyllä pleikalta löytyy helmiä, esim. GT5 jota tulee vieläkin pelattua, crash on toinen hyvä.
  Pitkästä aikaa pitää varmaan ihan rahalla ostaa peli.
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product/19976/kvctj
   
 8. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  885
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Ei tarvitse kun striimauspalvelut on olemassa. Kuka noita leffoja haluaa enää kerätä kaapit täyteen? Siksi levyjä ei pian saa enää mistään kun ketään ei kiinnosta edes vuokrata. Tietysti ostaisin kaikessa paremman erillissoittimen leffakäyttöön jos niiden kanssa haluaisin pelautua.

  Pleikalla on tosiaan niitä ikimuistoisia huippupelejä jokaiselle sukupolvelle valtava määrä. Mutta kun eletään PS4 aikakautta niin kyllähän tällaista yksinoikeuslistaa kelpaa pelata :psmoke::kippis::kahvi:

  https://www.playstation.com/en-au/explore/ps4-exclusives/

  ps. xboteille vinkiksi, että siellä ei ole listattuna multiplattareita eikä ole kiemurreltu millään Sony exclusives määritelmän alle jos peli on pelattavissa pc:llä :p
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 10. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Kun mestari oli pois E3 messuilta niin Nintendo veti kölin alta mäsäosastoa. Spenkkusedän valehtelut ei pelikansaa tunnu kiinnostavan ja hyvä niin.

  https://www.gamereactor.fi/uutiset/...VII+ja+Avengers+hallitsivat+E3ajan+Twitteria/
   
 11. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
 12. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Toiset ostaa leffat levyinä, toiset ostaa pelit levyinä. Miten nuo asiat eroaa toisistaan?
  Saisit kyllä oikaista näitä valehtelevia alan julkaisuja, kun törkeästi valehtelevat meille!
  https://www.gamesradar.com/best-xbox-one-exclusives/
  Törkeetä!
   
 13. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Botit tatti kovana hakanneet F5 nappia trailerille. Missä gameplay?
  Leffat on kertakäyttöviihdettä ja hyviä pelejä pelaat uudelleen ja uudelleen. Melkoinen ero :think:
  Vinkistä seurasi heti damage control :D Voisihan Sonykin kiemurrella mäsän tyyliin ja laittaa kaikki pc:n kanssa yhteiset multiplattarit listalle mutta ei ole sellaiselle tarvetta kun on asettaa paljon puhtaita yksinoikeuksia.
   
 14. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Missä PS5 julkkari pelin gameplay? Mikä muuten edes on PS5 julkkari peli?
  Minkä pleikan pelin olet pelannut useasti läpi?
  Damage control:rofl: miksi nuo käyttää tuota exclu nimitystä? ne ei vissiin lue muroa:tongue:
  No onneksi pleikkarilla on eniten pelaajia suosituimmissa moninpeleissä. Ei ku...
  https://www.theverge.com/2019/3/12/...xbox-one-ps4-cross-play-default-battle-royale
  https://www.polygon.com/2019/5/30/1...on-pass-multiplayer-crossplay-ps4-pc-xbox-one
  Niin se vaan takki kääntyy:D
  https://www.cnet.com/news/sony-stil...rs-about-cross-play-says-xbox-exec-hes-right/
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 15. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Kyllä Xbotit tietää ettei mestari Sony ollut messuilla. Älä hätäile kyllä sieltä tulee oma show jossa esitellään tulevia tuotoksia ja enemmän tietoa tulevasta genivoittajasta PS5:stä. Mäsältä nyt ei kukaan odotakaan muuta kuin trailereita :rofl:
  Tämä geni on vielä hyvin voimissaan ja Sonylta on tulossa useita huippupelejä. Uusi konsoli tulee vasta 1,5v kuluttua joten mihin tässä kiire on näin aikaisessa vaiheessa masentaa mäsäosastoa? Mäsällä on ymmärrettävästi paniikki päällä ja pakko yrittää epämääräisiä trailereita esitellä ja puskea uutta konsolia tiuhaan siinä toivossa, että haaksirikkoon ajautunut laiva saadaan jotenkin pelastettua.

  Kuten aiemmin sanoin Sony voisi kasvattaa yksinoikeuslistaa suurella määrällä laadukkaita multiplattareita (PS4+PC) mutta ei tarvitse olla niin epätoivoinen kuin mäsä. Mäsällä yksinoikeuspelien lista kun on yhtä laaja kuin Kekkosen kirja "kuinka hoidan hiuksiani" joten pakkohan siellä on jotenkin yrittää saada näyttämään tilanne muulta kuin katastrofilta.
  Sonylla tosiaan on useimmiten selvästi enemmän pelaajia moninpeleissään esim. BF pelit. Joissakin tapauksissa ollut enemmän kuin donella ja pc:llä yhteensä.
  Tuskimpa Sony suuressa mittakaavassa lähtee moninpelejä muuttamaan cross-play suuntaan. Ei sillä tarvitse kun on omasta takaa massiivinen määrä käyttäjäkuntaa. Mäsälle se varmasti on välttämätöntä kun laitekanta on hädintuskin puolet ja pelien attach rate huonompi.
   
 16. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 628
  Tää damage controll on nykyään ainoa asia mitä sonymies hokee kun loppuu jutut kesken.

  Ja toiseks kyll mää ja moni muu kerätään vielä fyysisiä elokuvia. Jokaisen mistä pidän ostan ja parhaimmat tietysti 4k.


  Eivaan sony epätoivoisesti lukitsee pelit omalle alustalle, eihän jengi muuten ostas yli 300e fullhd konetta 2k19 minkä meteli herättää naapuritkin. Perään vielä heitetään herjaa ja valehdellaan lampaat omalla puolle, hetken kuluttua takki käännetään hiljaisuudessa.

  Tommosen yrityksen tukemista voi jo kutsua sokeaksi lampaakis, osa varmaan vaan ei tajua mihen miinaan on astunut.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 17. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Mitäs huippuja sieltä on tulossa? Odotas kun arvaan.. olisiko seikkailu/toiminta/seikkailu pelejä?
  Isossa mittakaavassa? Kerrotko mitkä on isompia multiplayer pelejä kuin fortnite ja MW?
   
 18. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Ja noin kertoi tyyppi joka itsekin lampaana ostanut 300€ -500€ fullHD laitteita useampia :D Donepuolella tosiaan on tuo melu ongelmana kuten ohjainten heikko kestävyys ja pelien puuttuminen. Naapurit herää laitemeluun ja xbotin kiroiluun kun halvat perusohjaimet ja ylihintaiset elitet pitää laitella viallisena eteenpäin ja peleistä on tarjolla vain peasant multiplattareita. Sitten käydään usealla foorumilla porukalla kehumassa miten kaikki on mainiosti ja rapsanappia muistetaan painella vääristä mielipiteistä.

  Milloinhan xbotit heräävät ja tajuavat tulleensa kusetetuksi.
  Kun et osaa lukea niin turha sinulle on toistuvasti kertoa niitä huippupelejä. Tuntuu kuin dementikon kanssa keskustelisi. Arvaus meni kuitenkin hyvin pitkälle oikein. Onhan siellä monenlaista pelattavaa tulossa kuten niitä toiminta/seikkailu pelejäkin. Ei pelkkiä vuosipäivityksiä ajopeligenreen.
  Miksi pitäisi kertoa? Sinustako ei muita pelejä pelata kuin mainitsemiasi? Nyt ei taas aukea mihin pyrit tuolla.
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019
 19. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Aika vahvaa sarkasmia oli tuo minun viesti, jolla viittasin Pleikan "kohtalaisen" yksipuoliseen exclu kattaukseen. Sinähän se keulit sillä, ettei Sony lähde markkinajohtajana tuohon crossplay hommaan mukaan.
  No miten kävi? Ensin fortnite ja nyt tuleva MW, se siitä "Markkinajohtaja määrää" mantrasta:rofl:
   
 20. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Kohtalaisen yksipuolinen :facepalm: Donepelurina en viitisi nolata itseä tuollaisella heitolla.
  Pari peliä on cross-play niin boteille se on heti takinkääntö ja yleinen asia :D Miksi se Cross-play pitää olla juuri donen kanssa? Pleikkarilla on lukuisia pelejä jotka toimii esim. pc:n kanssa. Miksi tuollainen pieni vähemmistö tulisi roikkua mukana kun Sony on kertonut pc:n olevan pääkilpailija?
   
 21. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Tämäkin aihe on käsitelty monesti, katsos kun kaikki ei ole seikkailu pelien ystäviä.
  Hauskaa tuossa on se, että Sony oli kovasti sitä vastaan mutta niin vaan piti markkinajohtajankin taipua:D
  Vähemmistö? Eipä nuita aktiivisia nettipelaajia nyt kovin kauheasti pleikalla ole.
  http://www.pushsquare.com/news/2019/02/there_are_36_3_million_playstation_plus_subscribers
   
 22. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 819
  Ei varmasti olekaan kuten sattumalta xbotit mutta sieltä kuitenkin tulee jatkuvasti yksinoikeuksia, toisinkuin donelle :p Koita nyt kestää se ikävä tosiasia, että mäsä ja spenkkutäti unohti teidät.

  Ja mitä tulee näihin moninpeleihin niin pleikkarilla on melkoinen lista ilmaisia pelejä jotka eivät tarvitse plussatilausta. Sieltä löytyy eräskin suosittu peli.
  https://store.playstation.com/fi-fi/grid/STORE-MSF75508-DISCOVERF2P/1

  Laitatko mäsältä Xboxin Live Gold tilaajat? Ei siis niitä kuorrutettuja tilastoja joissa on laskettu kummin kaimatkin mukaan. Siellä taitaa todellisuus liikkua 10 miljoonan tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2019
 23. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  885
  Millä tavalla Spencer ja Microsoft on unohtanut Xbox pelaajat? Pelejä tulee koko ajan ettei edes kaikkia kerkiä millään pelaamaan. Ja mitä tuossa tarkistin niin viimeisien tietojen mukaan Xbox Liven aktiivisia käyttäjiä on jo yli 64 miljoonaa joista varmastikin puolet on goldin tilaajia. Harmi ettei tuota lukua löydy mutta eipä mikkisoftan tarvitse todistella mitään kun ihmiset ovat tyytyväisiä loistavasti toimivaan palveluun.

  Ei sinällään mikään ihme että Sony on myynyt noita PS4:sia noinkin paljon kun siellä on paljon sellaisia pelaajia joita kiinnostaa tasan yksi exclu jonka läpipelaamisen jälkeen konsoli joutaakin jo vaihtoon kun niissä ei ole pahemmin uudelleen pelattavuusarvoa ilman multiplayeriä. Ei siis mikään ihme että jokapaikassa on paljon käytettyjä pleikkoja myynnissä ja aina yhden tai kahden exclun kera. Kertakäyttökamaa nuo pelit.

  Ja mitä tuohon crossplayhin tulee niin se tulee olemaan vahvasti jatkossa esillä pelinkehittäjien toimesta.
  Saas nähdä miten hyvin tuo toimii MW:ssä. Olisin toivonut samaa ominaisuutta myös EA NHL 20 peliin mutta ei ainakaan ensimmäisten tietojen mukaan ole moista tulossa.
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 24. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 628
  yli 90milj myytä konsolia ja 36milj online tilausta. Taisin olla oikeassa, suurin osa playsation ostajista on ostanut konsolin kahteen kertaan kun ensimäinen oli huono esitys.

  Ei semmosen HDMI portin kolvaus paikalleen ihan perus casuaali perheen isältä käy, pakko juosta kauppaan ja ostaa uusi konsoli.
   
  Viimeksi muokattu: 20.06.2019
  Palmjc tykkää tästä.
 25. malagon

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  795
  Niin pelkästään PSN takoi vuonna 2018 enemmän rahaa kun Microsoftin ja Nintendon peliosastot yhteensä. Mutta sehän ei voi mitenkään olla mahdollista kun lukee tämän sivuston vihreän leirin sepustuksia. :confused:
   
 26. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 568
  Kukapa tuota on kieltänytkään? For players vai miten se meni?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti