PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Scarlet, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 268
  Ui vitsi. Pahasti näyttää siltä, että PS2:sta lähtien ollut tapa ostaa uusi pleikkari julkaisupäivänä/viikolla jatkuu edelleen :)
   
 2. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 562
  Monen jenkin onneksi sony avasi juuri oman online storen, jolla turvataan fyysisten kopioiden saaminen jatkossa. Voisi ajatella että on täysin irrationaalinen idea tässä vaiheessa, mutta tokihan tämänkin kannattaa ottaa itselleen kun ei tiedä miten muille perinteisille peliketjuille käy jatkossa.

  Sony Opens New Store for Physical PS4 Hardware and Games, Free 1-Day Shipping With PS Plus

  Sonyn PS5 "julkistus" oli kieltämättä myös melkoisesti menneestä poikkeava. Oliko pitkään harkittu idea vai itsepsyykkausta, niin sitä ei tiedä.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 433
  Eipä tämä ole mikään "julkistus" vielä. Seuraa vain sitä linjaa jonka Sony on näköjään aloittanut PS5:n kanssa, eli jakelee tietoa hissukseen omassa tahdissa aina silloin kun aika on sopiva. Edellinen tiedonjyvänen koski huippunopean SSD:n ymppäystä tulevan konsolin järjestelmään, ja tästä saadaan lukea vieläkin uutisia. Tämä uudempi koski konsolin ohjainta + launchi varmistettu jouluksi 2020.

  Hype kasvaa hissukseen. Toisaalta Playstation brandina niin massiivinen että kaikki tiedonjyväset tulevasta konsolista ylittävät uutiskynnyksen monessakin mediassa.

  https://muropaketti.com/mobiili/pla...treamata-valtavaan-maaraan-android-laitteita/

  ELi käytännössä mihin tahansa Androidilla varustettuun känny/tabletti pelata PS4 pelejä. Hyvä muutos, myös DS4-tuki tulee samalla.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 10:40
 5. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 562
  Taisi olla Andrew House joka protestoi kun Spencer ilmoitti X:n tulevan vuoden päästä syksyllä, ei olisi kuulemma saanut toimia näin. Spenkulla näyttää olevan melkoinen fanilauma Sonylla:D
   
 6. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  295
  Aiai onneksi kohta pääsee RDR2 pelaamaan parhaalla alustalla :cool:

  Onneks voi myydä PS4 version pois niin saa jotai hyvitystä takaisin. Se täytyy myöntää että onneksi konsolipuolella on fyysiset pelit suosittuja nii saa jotai hyvitystä. Mutta siihen loppuukin konsolien hyvät puolet aikalailla :rolleyes:
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  PS5 on kyllä ehdottomasti saatava julkaisusta. Hype kasvaa kokoajan kun tiedonmurusia julkaistaan uusista herkuista.
  Ensivuonna kenties keväällä näemme kunnollisen julkistuksen. Näillä tiedonmurusilla ruokitaan pelaajia ja mediaa ja hype kasvaa. Sen verran kovaa settiä sieltä on jo luvattu, että taaskaan emme tule pettymään. Pelipuoli on varmuudella kunnossa ja tekniset asiat ja uudet innovaatiot tuntuvat olevan nyt kunnossa ettei ainakaan mitään Jaguaareja siellä ole sotkemassa.
  Joo ei se ainoa teknisesti kunnollinen versio kaukana enää ole. Konsoleilla huono juttu kun vaihtoehtona on resoluutio tai tasainen suorituskyky konsolien välillä. Parhaalla versiolla saat halutessasi kaiken :) Alelaarista varmaan tuon voisi noukkia sitten myöhemmin ja kokeilla maistuisiko se tällä kertaa paremmin. Tätäkään teosta ei pelata minkään game pass syövän kautta vaan se pitää ostaa.

  RDR2 peliin osittain liittyen eilen hehkuttelin pc:n Crash Bandicoot remakea ja onhan se ero konsoliversioiden ja pc version välillä ihan käsittämätön. Kaikki asiat on niin paljon paremmin pc versiossa. Ei pysty ymmärtämään miksi tuollaiset tasoloikat eivät ole lähtökohtaisesti 60fps. Sama massiivinen ero tulee erottamaan myös konsolien RDR2 pelin ja pc version.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 12:52
  Nasalspray ja Hulihelikopteri tykkäävät tästä.
 8. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Shadow of the Colossus -pelin kehutun remake-version tekijöiltä tulossa ”suuri peli” PlayStation 5:lle

  https://muropaketti.com/pelit/shado...kijoilta-tulossa-suuri-peli-playstation-5lle/

  :psmoke: :kahvi: :kippis:
   
 9. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 562
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 433
  Miten ja kuinka, fyysisten pelin myynti on pois fyysisten pelien myynneistä? Ei kyllä mitenkään. Varmasti ovat tarkkaan laskeneet että homma kannattaa ja kysyntää riittää, vähän sama homma kuin valittaisi siitä että niin Prismassa kuin Supermarketissakin myydään pleikan pelejä.

  Toisekseen sun tulee huomioida että etenkin jenkeissä pleikan kovat myynnit ovat yllättäneet varmasti monet; tuo kun ollut perinteisesti Xboxin vahvaa aluetta. Itse näen asian niin että Sony on vain luonnollisesti paikkaamassa sitä lovea jonka Xboxin ennakoitua reilusti huonommat myynnit ovat jättäneet. Mikäli myös Xbox olisi myynyt jo 100+milj tuskin Sony erikseen fyysisten pelien kauppaa availisi, minnekkään.

  Microsoft pullisteli XOX- konsolillansa puolitoista vuotta ennen konsolin launchia. Sehän kun oli edeltävän vuoden E3- messuilla, ja konsoli saapui vasta seuraavan vuoden lopulla. X on hyvä konsoli, valitettavasti vain ne pelit puuttuvat. Ne syyt jonka takia konsoli ylipäätään hommataan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 15:08
 11. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 562
  Ei mitenkään, pointti onkin että Sony toimii oikein. Eihän se oikein ylläpidä illuusiota korkean laadun teknologiatuotteesta jos pelejä saa USA:ssa vain Walmartista tulevaisuudessa. Ja miksi ei ottaisi edes sen ensimmäisen kerran myynnin massit itselleen kun kiertoon se levy lähtee sitten kuitenkin.
  Ei myöskään pidä unohtaa, että jos suurin ketju on helisemässä niin mitä pienemmille kuuluu?
  https://www.polygon.com/2019/9/11/2...s-sales-earnings-stock-price-quarterly-report
  Lisäkommenttina vielä, Game Stop on poikkeuksellisen jyrkässä syöksyssä taloudellisesti. Ostajaa on etsitty, mutta sellaista ei löydy.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 15:26
 12. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Hyvä konsoliksi se olisi jos ei olisi pilattu jaguarilla. Nyt se on vain vaatimaton sutturesokonsoli siinä missä muutkin.
   
 13. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  115
  Eikös se vielä hiljattain ollut keskinkertainen kikkare joka jäi sulla kesken?:rolleyes:

  Kuinka monella tavalla sää ootkaan puhunut ittes pussiin pc niilo "miksei pc voisi olla parasta kaikille" mister Youtube läpipeluu?:D:rolleyes::facepalm:

  Pc:n hyvät puolet:

  Hakkerit, yhteisö, indieskene, rts, moba ja kaikki muu luksus:D:rolleyes:

  Mikä peli sulla on nyt työn alla youtubessa?:rolleyes::D
   
 14. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Ja taas yksi esimerkki julkaisun jälkeisestä versiosta kuinka sutturesoX pyörii heikommin kuin kilpailevan sutturesokonsolin versio. Aivan kuten ennakkoversiot antoivat ymmärtää niin ne tutut koomailutilanteet ovat edelleen riesana. Pro versiolla pienet dipit ovat harvinaisia.  Surullisinta on tosin tämä maininta:

  Pyörimisen ehdoilla on jouduttu tekemään rankkoja valintoja. HD Ready konsolilla pelaaville tosin melko tuttua tällainen. Jo 900p on luksusta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 16:14
 15. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  115
  Edelleenkään mitään konkreettista faktaa et ole tarjonnut vaan ainoastaan kahta asiaa tunget mulle:

  1. Maalitolppien siirtelyä kun et pysty faktoja kumoamaan.
  2. Tunget trollejasi muille faktoina (jumaluuskompleksi/narsismi) vaikka valtaosa sanoo toista (kts. Pisteet & palkinnot)

  Ei sitten enää trollin kanssa jauha mitään koska et vastaa mihinkään vaan serkkupoikasi lailla kiemurtelet ja venyttelet tolppia.

  Ps. Hyvin monta kertaa oot pussittanut ittes.
  Laske piruuttas kuinka monta kertaa:D

  Nyt esim. Tää viimeinen tapaus rdr2.

  Se onkin nyt huippua koska se tulee koneellekin:rolleyes:
  Jos se olis ollut konsoleilla niin kikkarehan se tottakai olisi.

  Jotenkin sekin muuttui nyt yhtäkkiä.

  Jollei peliä ole peeceelle saatavissa niin paskaahan se on automaattisesti:D:rolleyes::facepalm:

  Jatkakaa:kippis:
   
 16. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Tosiaan tänään on julkaistu taas yksi isomman luokan PS4 yksinoikeus. Botit valitettavasti jälleen katselevat sivusta kun näitä pelejä kilpailijalle puskee tauotta. Halo 5:stä on aikaa todella paljon :(

   
  Nasalspray tykkää tästä.
 17. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 250
  https://www.metacritic.com/game/playstation-4/concrete-genie
  Määrä korvaa laadun, vai miten se oli:)
   
 18. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  295
  En ole missään vaiheessa sanonut että RDR2 on hyvä peli. Tai ei se huonokaa ole, mutta aika tylsä ratsastuspeli, jossa on toki hetkensä. Semmonen fiilistelypeli ja fiilistely onkin sitten parasta PC:llä teknisten asioiden takia :kippis:

  Käske vaan isääs tai äitiäis ostamaan se PC niin pääset pelien parhaisiin versioihin kiinni :p
   
 19. Nihilius

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  647
  Nasalspray tykkää tästä.
 20. Nasalspray

  Rekisteröitynyt:
  30.06.2018
  Viestejä:
  1
  Aika vankka user score 83 tuossa näyttäisi olevan. Nykyisin itse luotan enemmän pelaajien mielipiteisiin kuin ammattikriitikoiden. Joskus näillä ammattilaisilla on oma agenda siellä taustalla. Parhaimpana esimerkkinä Days Gone. Kriitikoilta saanut Metacriticissä vain 70 pistettä, mutta pelaajat pitävät peliä 80 pisteen arvoisena. Aiemmin tuijottelin itsekin sokeasti kriitikoiden arvosteluja ja säikähdin Days Gonen saamia keskinkertaisia metapisteitä julkaisun jälkeen ja peli meinasi jäädä hankkimatta. Onneksi kaverini vakuutteli minulle kyseessä olevan ihan laatupeli ja päätinkin ostaa sen, eikä tarvinnut katua tätä päätöstä. Ei ole mikään mestariteos, että sille voisi antaa 9/10 tai 10/10, mutta erittäinkin pelattava tekele ja viihdyin sen parissa ja peli tuli pelattua täysin puhki. Arvosanaksi antaisin itse vankan kasin, joka on linjassa muiden pelaajien kanssa. Muunmuassa Gamespot antoi Days Gonelle 5/10 ja tämä video avaa pelin arvostelleen ”ammattilaisen” agendaa hieman:


  Vähän ehkä lähti laukalle varsinaisesta aiheesta, mutta hieman huvittaa, miten täällä jotkut pitävät metascorea jonakin totuutena. Tuon case Days Gonen jälkeen pyyhin ammattikriitikoiden arvosteluilla persettä.
   
  Juusoapina, Hulihelikopteri ja Quantum tykkäävät tästä.
 21. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Hyvin näkee virallisista konevaatimuksista miten kevyt peli RDR2 on loppujen lopuksi master racelle :) Minimivaatimukset täyttyy suorastaan antiikkisella laitteistolla ja suosituksetkaan ei ole kummoiset. Toki 4K60 kaikilla herkuilla vaatii taas paljon mutta se onkin aivan omassa ääripäässään kuin konsolitaso.

  https://www.rockstargames.com/newsw...-PC-Now-Available-to-Pre-Purchase-via-the-Roc


  Minua kiinnostaa näissä pisteissä 35 positiivista ja yksi negatiivinen :) Tuntuu siis maistuvan lähes poikkeuksetta peliarvostelijoille. Ymmärrettävää kuitenkin, että pelien puutteesta kärsivän xbottaajan on jostain kaiveltava balsamia haavoihin ja etsittävä niitä poikkeuksia.
   
  Viimeksi muokattu: 09.10.2019 klo 20:02
 22. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 051
  Näissä peliarvostelijoissa pitää aina muistaa se, että siellä naputtelee artikkelia vain ihminen jolla on makunsa ja tunteet. Siksi näihin kannattaa aina terveellä järjellä suhtautua eikä tehdä kuten Xbotit ja tuijotella pelkkiä pisteitä, varsinkin jos se on vihollisleirin pelistä. Ihan yhtälailla siellä on user scoressa ja näissä lehtiarvioissa "trolleja" jotka antavat mitä antavat oman makunsa mukaisesti. Huvittavintahan näissä metapisteissä on ollut se, että paras pc versio on saanut huonoimmat kokonaispisteet mikä ei sovi minkään logiikan mukaan järkeen :D
   
  Nasalspray tykkää tästä.
 23. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  295
  Täysin samaa mieltä. Ei muakaan enään nykyään kiinnosta kriitikoiden arviot, vaikka eräs täällä pitää niitä yhtenä totuutena. Kyllä kuluttajat kertovat enemmän.
  PS4 peleissä tosin kuluttajatkin tuppaavat olemaan samaa mieltä kriitikoiden kanssa. Mutta itse pidän suurintaosaa niistä keskivertopeleinä.
   
  Nasalspray tykkää tästä.
 24. RealDeal78

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2019
  Viestejä:
  115
  Tää meni 5/5 sun osalta:D:rolleyes::facepalm:

  En enää tollaselle trollipaskanjauhajalle vastaa.

  Jatkossa puhun oikeiden pelaajien kanssa.

  Btw, hyvin pussitit ittes jälleen:kippis:
   
 25. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  295
  Faktat ottaa koville siis? :D

  Kunnon PC vaan niin saa parhaan pelikokemuksen, eli sellaisen kuin haluaa. Se on parasta kaikille vaan :cool::D
   
 26. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  2 250

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti