PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Scarlet, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Ei savua ilman tulta. Tämän genin launchissa pleikka oli tehokkaampi ja halvempi, en usko että MS antaa enää samaan mahdollisuutta.
  https://respawn.fi/sonyn-tekee-play...ja-aaa-peleille-indiet-saavat-jaada-xboxille/
  Sieltä voi olla tosiaan tulossa hc konsoli, jonka hinta on jotain ihan muuta kuin 399€
   
 2. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  654
  Palmjc tykkää tästä.
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  53
  Eiköhän Xboxin leirissä tehdä kaikki sen eteen, että näin ei pääsisi käymään. Pakkohan sitä on jokin porkkana säilyttää ihmisille jotta ostaisivat vielä tulevaisuudessakin Xboxin pleikkarin sijaan.
   
 5. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Jos samanlainen palvelu tulisi pleikalle, lähtisi ps5 heti ilmestyessään ostoon. Gamepass on kyllä aivan loistava keksintö!
   
 6. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Ymmärtäisin kommenttisi, jos pleikka ja Xbox toisi markkinoille samanlaisia pelejä. Nythän näiden kahden pelit eroaa toisistaan huomattavasti.
   
 7. sl4yer94

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2015
  Viestejä:
  425
  Jep. Xflopille tulee pelkkää skeidaa ja pleikkarille sit kunnon pelejä.
   
 8. Kur Moo Tus Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2019
  Viestejä:
  104
  Miks hitossa Plegelle pitäis tunkea jotain gamepass kuraa, jos kerran pelit PLEGELLÄ MYYVÄT
  MILJOONIA...

  Gamepass on kuolevan brändin viimeinen oljenkorsi.
  Rukoilkaa että edes tämä toimisi teillä:D
   
 9. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Ei noilla eväillä markkinajohtajan asemaa horjuteta millään tavalla. Lähinnä eloonjäämiskamppailua mäsäleirissä.

  Nimenomaan. Flopbox game pass on multiplattarien kokoontumisajot kun Sonylla saadaan kovimmat hittipelit PS Only.
  Sonylla tavallaan on samanlainen teknisesti kehittyneempi palvelu jolla voi pelata verkon yli ja paikallisesti konsolille asennettuna. Mutta ei näytä pelaajia suuremmin kiinnostavan koska pelit myyvät paljon PS4 konsolille vaikka näitä kuukausimaksullisia vuokrajuttuja on useampia. Tässä kuussa tulee yksi rahastus lisää.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019
 10. Kur Moo Tus Banned

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2019
  Viestejä:
  104
  En pysty edes kuvittelemaan pelaavani jotain striimi kikkaretta vs old school.
  Immersio on kaikki kaikessa, ainakin mulle:kahvi:
   
 11. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  53
  Toki mutta kaikella kunnioituksella xboxia kohtaan, ainut mikä saa minut edes hieman kateelliseksi pleikkarin omistajana on tuo game passin hyvä tarjonta hintaan nähden, ei niinkään uudet halot tai forzat. Enkä usko, että kuulun vähemmistöön ajatuksen kanssa, että tällä hetkellä Xboxin suurin vetonaula on tuo "pelaa halvalla"-mentaliteetti eikä sen muutamat pelit mitä pleikkarilla ei pystyisi pelaamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019
 12. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Gamepass on tosiaan Xboxin tämän genin yksi harvoja valopilkkuja, eikä kilpailijalla ole kunnollista palvelua kilpailemaan tuon kanssa.
   
 13. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Tavallaan samanlainen, mutta kuitenkin ihan erilainen ja ennen kaikkea paljon suppeampi valikoimaltaan. IMO Now olisi luultavasti suositumpi, jos periaate olisi gamepassin kaltainen "lataa ja pelaa" nykyisen pätkivän striimin sijaan.
   
 14. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Onko paljonkin kokemusta palvelusta kun väität pätkivän? Palvelu ei todellakaan ole suppeampi valikoimaltaan :D Silmä käteen ja katsomaan montako peliä kummallakin on.

  ps. Ihan samoin ne DoneX:n sub30/60 pelitkin pätkivät eli lähes koko pelivalikoima.
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2019
 15. apeaapina

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2014
  Viestejä:
  2 287
  Aiottekos hommata "uuden" lastenkonsolin? :think:
   
 16. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Riittää kun lukee käyttäjien kokemuksia palvelusta. Kannattaisi sen määrän lisäksi kiinnittää huomiota myös laatuun, ja ennen kaikkea uusiin peleihin joita ei Now palvelusta taida löytyä? Taitaa sulla vaan pätkiä, kun kilpailijan palvelu on ylivoimainen Pleikan vastaavaan verrattuna:rofl:
   
 17. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Tuttu maalitolppien veivaus lähti heti lomilta paluun jälkeen :D Kun paskapuheista jäit kiinni niin asia siirtyi muualle. Laatua siellä takuulla on ihan riittämiin ja pelivalikoima laaja toisinkuin suppeassa game passissa josta katoilee pelejä tasaisesti.
  Minäkin olen nähnyt itse ja kuullut käyttäjiltä kuinka DoneX pelit nykii ja paukkuu lähes poikkeuksetta. Ja striimipelit eivät onnistu lainkaan joten 0 fps.

  [​IMG]

   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019
 18. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  654
  Johan on taas paksua puhetta Quantumilta ja jotain jalkapalloa näköjään pelailee kun maalitolpista höpisee...hoitoon joutaisi jos maalitolppia näkee. Mitäköhän paskapuhetta noiss Palmj:n viesteissä taas oli? PSNow palvelu on kyllä niin heikolla tolalla kun vaatii todella hyvät nettiyhteydet toimiakseen kunnolla. Ihan turha yrittää pelata PSNow:n pelejä 16/1Mb netillä kun samaan aikaan joku kattelee toisessa huoneessa netflixii tai elisaviihdettä. Mieluummin käytän palvelua jossa pelit ladataan suoraan konsoliin niin ei tarvitse välittää tuosta netin nopeudesta pätkän vertaa ja pelit toimii silti loistavasti.

  Ja sanon nyt jo tähän kun varmasti tulee nillitystä tuosta netin nopeudesta niin ihmisiä asuu muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla jossa kaikilla on vähintään 100Mb kuitu käytössä. On paljon alueita johon ei saa minkäänlaista kiinteää nettiä jolloin on pakko mennä 4G:llä ja vielä huonommissa tapauksissa 3G:llä niin ei tulisi PSNow pelien pelaamisesta yhtään mitään.
   
 19. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Ja siellä taas yksi Xbotti jolla tolpat kolisee :D Nyt on nettikin se ongelma. Voithan sinä ladata ne PS4 pelit sieltä palvelusta jos netti on ongelmana. Vai onko se sinun surkea nettiyhteys ongelmana vain Sonyn laitteille? Hupaisaa kun olet täällä vaahdonnut moninpelaamisen upeudesta ja tuollaisella rupuisella yhteydellä väännät sitten joka ei kestä muiden käyttöä laisinkaan. Ihan samoin ne donepelisi tökkii ja pätkii kun äitisi makselee laskuja kesken moninpelien :D
  Ja edelleen tuohon verkkonillitykseen, että siellä on pitkä lista pelejä jotka voit ladata konsolille jos on esim. epävakaa verkkoyhteys. Sonyn palvelu kun on paljon kehittyneempi ja mahdollistaa tämän striimipelaamisen lisäksi. Jos olet heikon yhteyden päässä niin et sinä pelaa siellä kunnolla donen moninpelejäkään. Porukka kiroaa juuri näitä surkeiden 3G/4G yhteyksien varrella olevia pelureita. Eräs Microsoft PR-hermannihan se tuolla toisella foorumilla vaahtosi 4g pelaamisen upeutta :rofl:
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019
 20. cob84

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2012
  Viestejä:
  654
  Mitkä ihmeen tolpat kolisee? onkohan nyt jäänyt lääkkeet ottamatta vai tullu liikaa seurattuu jalipaltsuu kun tolpista puhutaan koko ajan. Ja jätetäänpähän nyt nuo toisten äidit rauhaan ainakin siihen asti kunnes pallisi ovat laskeutuneet ja tiedät naisista enempi kuin mitä biologian tunneilla kerrotaan. En tietääkseni sanonut että minulla on tuo 16/1 netti vaan yleisesti suurimmassa osassa Suomea ei päästä tämän nopeampiin yhteyksiin kiinteällä yhteydellä kiitokset vanhojen kuparikaapelien mitä Elisa ja Telia on koko ajan karsimassa pois kustannus syistä ja tilalle tulee väkisinkin 4G netit. Itse valitettavasti joudun pelaamaan 4G netin kautta mutta ei se ole ollut vielä missään pelissä ongelmana. Hyvin rokkaa Saunalahden 100Mb 4G super ilman ongelmia ja portitkin ovat avoinna. Vieläkös muuten PS4:ssä on se ongelma että jos on Nat3:nen niin ei pääse partychattiin saatika kunnolla moninpeleihin? Se missä Microsoft voittaa heittämällä gamepass palvelullaan on se että kaikki mikkisoftan omat pelit tulevat heti julkaisussa palveluun toisin kuin PSNow jossa pelataa vain ja ainoastaan vanhoja julkaisuja.

  Eikös noiden vanhojen pelien pelaaminen ollut plegenistien mielestä naurettavaa ja turhaa kun kaikki on kumminkin jo pelattu läpi moneen kertaan?
   
 21. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Kylläpäs on kovaa puhetta lähes 10v myöhemmin rekisteröityneeltä.
  Mitä sitten itket jos sinulla on jokin muu yhteys kuin tuo? Vai jäitkö taas housut kintuissa kiinni palturin puhumisesta :D Edelleen pätee ne tosiasiat, että pelejä voi ladata konsolille tai pelata striimillä. Ja jos olisit ottanut selvää niin minimivaatimus on 5Mbps striimipelaamisessa eli 16/1 riittää oikein mainiosti jos yhteys pysyy tuolla tasolla. Mutta kun boteilla on pakonomainen tarve keksimällä keksiä paremmista huonoja puolia.
  4G yhteydellä pelaaminen menettelee ehkä sinun osaltasi mutta kaikki eivät ole samaa mieltä pelatessasi samassa verkkopelissä kun yhteysnopeudet vaihtelevat verkon kuormituksen mukaan eri kellonaikoina. Omalla paikkakunnalla tuollainen Saunalahden yhteys hyytyy iltapäivästä surkeaksi, testattu on. Jos 4G yhteys mielestäsi on hyvä niin yhtä hyvin tai huonosti se toimii myös Now palvelussa eikä mitään flopbox toimii hyvin ja toinen ei.
  Sinun kannattaa kysellä tuollaisia PS4 verkkoasioita niiltä jotka asioiden kanssa painii eli mahdollisesti laitteen omasta ketjusta. Itselläni ei ole ollut koskaan ongelmia noiden kanssa minkään laitteen kanssa.
  Kyllä siellä Now palvelussakin on tuoreempia pelejä mutta ei uusimpia. Siitä ei ole ollut missään vaiheessa väite vaan kaverisi väitti pokkana, että Game Passissa olisi laajempi valikoima. Sehän ei pidä paikkaansa alkuunkaan. Varsinkin Xboteille se olisi paratiisi kun on paljon vanhempia pelejä uusien sijaan. Sehän tässä genissä on ollut Flopbox laitteen juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2019
 22. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Maalitolpat:facepalm: mites ne sinun maalitolpat niiden vanhojen pelien pelaamisesta?
  Tuosta Now palvelun peli määrästä oli juttua tuossa.
  https://muropaketti.com/pelit/testasimme-playstation-now/
  "Täytyy myös sanoa, että ”yli 600 pelin” joukossa on melkoisesti täysin nevörhöörd-osaston julkaisuja. Ja verkkosivujen alapräntistä löytyy huolestuttava lause: ”PS Now -palveluun kuuluvien pelien valikoima voi muuttua milloin tahansa.” Eli siis Xbox Game Passin tapaan tästäkin palvelusta voi kadota pelejä omia aikojaan. Suoratoisto ei siis korvaa pelin omistamista"
  Tuntuu siis tuoltakin pelejä häviävän, joten se siitäkin sit. Jos sieltä sitä laatua löytyy, niin kerros muutama esimerkki?
   
 23. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Edelleen se pelivalikoima on paljon laajempi kuin Game Passissa eikä suppeampi kuten virheellisesti väitit. Ja kukaan ei ole väittänyt etteikö tuoltakin pelejä joskus lähtisi. Game Passista lähtee tässä kuussa iso nippu pelejä, yksi niistä Hitman.
   
 24. Palmjc

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017
  Viestejä:
  1 965
  Laajempi se gamepass on, ihan sama miten vääntelet tai kääntelet. Now on suurimmaksi osaksi höttöä sisällöltään, esim. juuri ne kk maksun arvoiset exclut loistaa poissaolollaan.
   
 25. Rehtimustalainen

  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Viestejä:
  53


  Jälleen yksi syy omistaa plösö.
   
 26. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 757
  Se, että sinä olet tuota mieltä ei tarkoita, että Game Pass olisi laajempi. Ihan turha tästä sinun on alkaa vänkäämään kun kilpailijan pelivalikoiman laajuus on moninkertainen. Ja valikoiman sisällöt on aina makuasioita. Kaksi erilaista palvelua joissa molemmilla on erilainen lähestymistapa. PS Now on monipuolisempi teknisesti kuin sisällöllisesti mutta sieltä ei löydy samoin uusimpia pelejä. Aika näyttää mihin Now lähtee kehittymään PS5 aikana.
  Ei ole kuin hyviä syitä omista plege. Tuossa taas yksi niistä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti