PS4 Pro, PSVR, PS5, Xbox One X, Xbox Scarlet, Switch, PC - väittelyketju

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja kodachi, 20.10.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. JaySon

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2015
  Viestejä:
  202
  Boxin exclu-listaa kun katsoo niin aika yhdentekevää voiko sillä pelata atmos-äänillä kun ei ole niitä pelejä.. :D
   
 2. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Eli ei. Taitaa olla kone jatkossakin koriste ja parhaat konsolivesiot sitten boxilla.

  harmi, prossa olisi ollut paljon potenttiaalia.
   
 3. Keskustelu jatkuu ilmoituksen jälkeen
 4. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  232
  Mitä sitä parasta pelin konsoliversioo pelaa, jos samaa peliä pystyy pelaa PC:llä vielä parempana?
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 5. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  No itse tykkään pelata konsoleilla ja meni muutenkin toi pc ikä vähän ohi.
   
 6. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  4 976
  Oletko oikeasti noin pässi, juurihan sinulle osoitettiin mistä valehtelit? Vai kuvitteletko lapsenuskossasi että akustoitu- ja ideaali tila ovat yksi ja sama asia? Lopeta siis se valehtelusi, vaikka ymmärrettävästi epätoivossasi kaikki oljenkorret on käytettävä. :D

  Ja kaava ei edelleenkään päde väittämistäsi huolimatta, kuten on jo aiemminkin todettu ja tällä hetkellä uskottavuutesi on olematonta. Kai nyt saat MS:ltä edes jonkunlaista kompensaatiota tuosta jatkuvasta itsesi nolaamisesta Xboxia puolustaessa? :think:

  Mites ne kahteen kertaan ostetut pleikkarit PSN-käyttäjämäärien kasvaessa? Vai löytyykö nyytit myöntää puhuneensa paskaa taas?

  Ei voi väittää että se olisi oikea kun vertaa miten pelipuolilla menee taloudellisillla mittareilla? Kauankos kuvittelit Xboxin jatkavan tuota pro bono -toimintaansa ennenkuin tuollle tulee stoppi? Enemminkin kantaisin huolta siitä että kuinka kauan sijoittajat jaksavat katsoa rahojen kankkulan kaivoon syytämistä Spenkku-sedän lupaillessa tyhjiä ties kuinka monetta vuotta putkeen.

  Ko. brändivertailuhan on tehty koko Microsoftin liiketoiminta huomioiden, joten on lähinnä naurettavaa väittää että Xbox nauttisi vastaavasta arvostuksesta kuin Sonyn PS-liiketoiminnan brändiarvo, etenkin kun tiedetään että MS:llä ei ole esittää lukuja taloudellisesta menestyksestä peliosastonsa puolesta, toisin kuin Sonylla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 7. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Ser keräyspisteet on täynnä kuolleita pleikkareita, älä mulle pura pahaa oloa sonyn heikosta laadusta.
   
 8. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  4 976
  Jaa paha mennä sanomaan SER-keräyspisteistä mitään kun en sieltä konsoliostoksiani tee toisin kuin sinä ilmeisesti? Laitahan tosiaan faktaa tuosta Sonyn heikosta laadusta? Ei taida ihan RROD-tason fuckuppia löytyä kuten fanittamallasi MS:llä?

  Hinnankorotus 1kk tilaukselle? Keksi nyt jotain parempaa. Hauskaa kuinka xbotit jaksavat kiltisti maksaa kalliimpaa 12kk live-tilausta ilman itkua, mutta sitten aletaan kitisemään kun kilpailija nostaa hinnan samalle tasolle? Ei pauku tuplastandardit taas, mutta mitäpä muuta sitä xboteilta voisikaan odottaa. :facepalm:

  https://www.polygon.com/2017/7/28/1...us-subscription-prices-are-going-up-in-europe
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 9. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Jaaha nyt ollaan oikein faktaa vaatimassa, taidan tehdä kuin tallikaverisi ja nyt ingoorata koko aiheen.

  Ota sää ne sonylasit pois päästä ja avarra katsettasi. Niin minäkin tein ja elämä tuntuu paljon paremmalta, eipähän ole enää aasialaiset kairaamassa kakkoseen.

  Meen nyt nauttimaan xboxilla pelaamisesta, 4k ja dolbyatmos on tätä päivää :cool:
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 10. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  4 976
  No onhan se vähintään kohtuullista esittää väitteilleen peruste, anekdootti SER-keräyksestä kun ei sellainen ole. Ilmeisesti tämä on xboteille täysin uusi toimintamalli viesteistä päätellen, kun mielipiteitä ei osata perustella muulla kuin mutulla? :think:

  Ei mulla mitään Sony-laseja ole päässä, korkeintaan PC-lasit jos niitäkään. Itseäni lähinnä huvittaa nämä xbottien tuplastandardit ja sokea usko kaikkeen siihen mitä Spencer suustaan päästää, vaikka kyseisen herran track record ei vielä moiseen anna eväitä.

  Se on katsos paljon helpompaa olla kun ei sokeasti fanita yhtä laitetta, jää samalla ne pahimmat aivopierut päästämättä kun ymmärtää miten sama asia on toteutettu toisen valmistajan toimesta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 11. JaySon

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2015
  Viestejä:
  202
  En ymmärrä ajatuksenjuoksuasi. PS4 ei tähänkään asti ole ollut vain koristeena sillä pleikalle löytyy läjäpäin excluja joita ilolla pelata kun aikaa liikenee. Toki boksiin tottuneelle tuo voi olla hieman vaikea ymmärtää.. :D

  En myöskään ymmärrä miksi ihmeessä et pelaisi oikeasti parasta versiota peleistäsi pc:llä sillä boksisi pelit on sillekin julkaistu - sillä on se paras versio konsolisi peleistä. Ehkä jokin tyhjänpäiväinen periaate ajaa pelaamaan paskempaa versiota mutta jokainen toki tavallaan. :)
   
 12. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Onko halo 5 paras versio myös pc:llä?

  En määkään ymmärrä ihmisiä ketä asuu vuokralla, tai kerrostalossa ja ajaa vanhoja autoja.

  Eiköhän lopeteta tää mää en ymmärrä leikki, mää tykkään pelata konsoleilla oli tossa pc tai ei. sohva, kaverit, hyvä tv ja kotiteatteri.
   
 13. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 412
  MS:llä on se 64 miljoonaa aktiivista Live -tiliä ja enpä yllättyisi jos heidän mallinsa on tuottavampi kuin Sonyn ja Nintendon. Sonyhan joutuu näissä asioissa kiertämään ovelta ovelle, että kuka huolisi infraansa milläkin osuudella tuotosta.
   
  lifestylenerox tykkää tästä.
 14. JaySon

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2015
  Viestejä:
  202
  Voin sanoa että Halo 5 nyt ei saisi ostamaan niin minkäänlaista konsolia. Se oli ookoo joskus sata vuotta sitten - ei enää. Hieman turhan lapsellista matskua imo. Faktahan se vaan on että boksilla ei ole juuri minkäänmoista system seller -pelivalikoimaa joten aivan turha hankintahan moinen on.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 15. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  4 976
  Ai katsos vaiheeksi MAU lukuja? :D Nyt vetelee xbotti syvissä vesissä. Mau-luvut kun eivät itsessään kerro paskaakaan, onhan niitä pleikkarinkin puolella 94 miljoonaa pelkästään konsolipuolella, MS:n luvut kun käsittävät konsolit+puhelimet ja Windowsin.

  http://www.pushsquare.com/news/2019...over_one_third_subscribed_to_playstation_plus

  Se on xbotille kova pala tajuta että se infra on jatkossakin sitä bulkkituotetta, sisältö on se mikä merkkaa ja sisällön omistaja määrää tahdin. Miksi muuten luulisit että MS:llä hankitaan paniikissa studioita että saadaan contenttia tilauspalveluihin?
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 16. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 823
  Ei boteilta voi vaatia mahdottomia. Ne pelaavat multiplattarikonsolillaan pelejä ja kuvittelevat niiden olevan yksinoikeuksia. Sitten vain vaahtoamaan foorumeille.
  paras versiohan näissä on luonnollisesti aina pc:llä ja sitten konsolipuolella riippuu pelistä. Kyllähän jotain Kingdom Hearts III peliä on varsin makia pelata Proolla jos vertaa mitä sahaavaa ripulia se Donexilla on.
  Pelaat donella siis vain Halo vitosta? Melko hyvä täytyy olla kun 2013 lähtien se yksi peli on ollut kova juttu.

  Ja mitä tuossa aiemmin satuilit donen paremmista versioista niin harmi juttu kun Proolla se parhaiten pyörivä on hyvin usein ollut. Fanilasit kun otat pois niin sen huomaisitkin.

  Sonyllä yli 90 miljoonaa eikä siihen ole laskettu jääkaappeja, vahvistimia, telkkareita, puhelimia, tietokoneita ym. kuten mäsällä. Todellinen erohan on siis aivan järkyttävän suuri Sonyn eduksi. Mutta ei sitä xbotit tietysti ymmärrä.
   
 17. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  En mää oo väittänytkään etää sillä system seller pelejä olisi, annoin kyllä omatkin syyt miksi boxilla pelaan ja niitä ei kilpailijalla ole.
   
 18. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 412
  Sä olet ehkä ainoa joka enää esittää ms:n pelipuolen tekevän jatkuvaa tappiota siitä eteenpäin kuin pelipuolen voitoista tai tappioista ilmoittaminen tehtiin rajattua. Tietysti merkittävillä osakkailla on luvut vaikka pelimedialla ei olekaan. En muutenkaan ymmärrä mitä tekemistä sijoittajien rahoilla on ms:n oman kassan kanssa, et kai luule että kaikki on yhtä ja samaa?
   
 19. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Erot on suorituskyvyssä niin pienet mutta äxällä resoluutio pulet isompi. MIkä sitten on kellekkin paras versio.
   
 20. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 823
  Kallis matolaatikko kun yksi peli. Ei nyt tule mieleen aiempaa noin heikkoa esitystä. Jokaiselle flopillekin on yleensä tullut nippu mainioita yksinoikeuspelejä.
   
 21. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  En mää edes pelaa haloa, halusin vain puuttua tuohon kaikki pelit voi pelata pc:llä? ihmettelin kun puoluetton maniac ei tähän "paskapuheeseen" puuttunut.

  Mutta joo, parhaat konsoliversiot. 2k19 Freesync2, 4k ja dolbyatmos. :psmoke: kelpaa.
   
 22. Hulihelikopteri

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2013
  Viestejä:
  232
  Tuota en ymmärrä että ihmiset sanovat että konsolit on parempi vaihtoehto siksi, että tykkää vaan pelata niillä . PC:n saa yhtälailla liitettyä siihen telkkariin ja samoin peliohjaimen saa vapaasti valita mikäli tykkää niillä pelata. PC käynnistyy paljon nopeammin, pelit pyörii paremmin ja vaikka sen steaminki saa televisiotilaan jos se on siitä kiinni.

  Xdonen hinnalla saa päivitettyä sitä pc:tä ihan tarpeeksi hyväksi ja jos haluaa jotai yksinoikeuksia pelata niin ostaa sen pleikan siihen PC:n kaveriksi. Näin saa parhaimman pelikokemuksen, ja pääsee kaikkiin peleihin käsiksi lukuunottamatta Nintendon pelejä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 23. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  7 823
  Erästä Mäsä PR tuottajaa lainaten :D Missäs se kuivaa muuten kyyneleitään kun ei ole näkynyt foorumeilla? Ottikohan Spenkkutädin paljastukset heikosta pelilaadusta ja pelien puutteesta pumpun päälle?
  Kyllähän se pienikin puute suorituskyvyssä on merkittävä varsinkin kun puhutaan 30fps tasosta.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
  sl4yer94 ja Juusoapina tykkäävät tästä.
 24. Man1ac

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  4 976
  Heh, kyllä sitä ihan isommissakin piireissä ihmetellään, vähemmän yllättäen xbot ei tätä denialiltaan pysty käsittämään.

  Jos nyt yhtään sijoittamisesta ymmärtäisit, niin tietäisit että pörssifirmoja sitoo lakisääteinen velvollisuus tiedonannon osalta. Näin ollen tämäkin väitteesi on paskapuhetta.

  https://www.finanssivalvonta.fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/listautuminen/https://www.finanssivalvonta.fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/listautuminen/

  Käsite ROI vissiin täysin tuntematon? Kummasti sijoittajia vaan kiinnostaa kuinka alunperin sinne annettu pääoma poikii yrityksessä. :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 25. lifestylenerox

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2008
  Viestejä:
  1 193
  Noh kaikki kuulostaa paperilta hyvältä, en vaa itse nää pc konsolin sijaisena. Mulla on kummiskin kattava kaveri kirjasto molemmilla konsoleilla, onhan ne nyt jokatapauksessa vielä yksinkertaisempia kuin pc ja ei oikein nappaa padilla mennä pc servuille.

  Ei tätä pc pelaajat jotenkin ymmärrä, puhutaan vain steami sinne ja tänne. Vaikka pelien pikakuvakkeet saa yhteen launcherrin tarvitsee se silti ne muut, ne kirjautumiset ja salasanat.

  Oon koko elämäni pc:llä säätätnyt ja pelannut, enää vaan ei jaksa.

  Esim mun isä halus pelata forzaa, kaveri ei osaa edes konetta käyttää. Kyllä mää sille sen one s hain, enkä ruvennut ettimään foorumeilta halpoja osia ja kasaamaan konetta. Se saa nyt vehkeet päälle yhestä napista ja kovaa peliä.
   
  Viimeksi muokattu: 26.06.2019
 26. jwp

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2007
  Viestejä:
  3 412
  Sä ehkä vähän yliarvostat vaan Sonya, mutta miksi Sony ei ilmoita käteisvarojaan joka on fundamentaali tieto yrityksen vakavarautta ja arvoa arvioidessa.
  • Microsoft cash on hand for the quarter ending March 31, 2019 was $131.618B, a 0.49% decline year-over-year.
  • Microsoft cash on hand for 2018 was $133.768B, a 0.59% increase from 2017.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti