PS Vita lataa akun vain pariin prosenttiin.

Viestiketju alueella 'Ongelmat' , aloittaja Joke94, 31.03.2015.

 1. Joke94

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2012
  Viestejä:
  256
  Eli PS Vita teki monen vuoden jälkeen tämmösen viban, ettei lataa verkkovirrasta ollenkaan ja PC:stä, PS4:stä ladattuna lataa juuri ja juuri sellaisiin prosentteihin, että lähtee käyntiin mutta sammuu melkein samantien. PC:ssä kiinni ollessa kun on ladannut akun ehkä johonkin 1-2% kone ilmoittaa (windows 8) ettei tunnista laitetta ja Vitastakin sammuu ledi. En myöskään saa yhdistettyä Vitaa usb content manageriin mutta en ole aikaisemmin sitä tarvinnutkaan.

  ostin uuden verkkovirta laturin joten siitä ei ole kiinni, myöskin kun usb johto toimii joten kuten en usko sen olevan rikki, niin voisiko vika olla niinkin helposti korjattavissa kuin akun vaihto? jotain apuja kun ei kumminkaan tuokaan ilmainen ole C:
   
 2. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
 3. doffel Banned

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2008
  Viestejä:
  4 841
  Akun saa kyllä vaihdettua mutta oma kaivamisensa siinäkin on. Oma muistikuva oli että se olisi ollut hieman vaativampi kuin tuossa ohjeessa, mutta ilmeisesti siinä tuli revittyä muutakin irti kun itse räpläsin.

  Takuu tuskinpa menee koska se on jo mennyt, muutenhan sen voisi yrittää saada sitä kautta vaihdettua. Ebaysta näyttää akkuja lähtevän about 15 eurolla/dollarilla.

  Itselläni ei ole koskaan mistään laitteesta akku kyllä mennyt tuolla tavalla yllättäen, lopussa ne voi olla niin finito etteivät lataa ollenkaan, mutta yleensä niiden pitäisi hiipua vähitellen. Mutta kyllä se varmaan siitä kiinni on, kannattaa avata ensin laite ja poistaa akku, sitten ostaa korvaavan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti