ProCaster AMP-01

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja qlizz, 06.04.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. qlizz

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  93
  Viimeksi muokattu: 06.04.2016
 2. 2dogs1bowl

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2013
  Viestejä:
  785
  Juuri tästä laitteesta en osaa sanoa, mutta perinteisesti bluetoothin kautta äänenlaatu on tasoa "OK". Eli suurimmat hifi-orgasmit jää saamatta, mutta pitäisi olla riittävä tämän hintaluokan laitteelle.

  Jos bluetoothin äänenlaatu kuitenkin huolestuttaa, niin chromecast audio voi olla harkinnan arvoinen lisälaite tuon kylkeen. Helpottaa käyttöä ja (käsittääkseni) suoratoistaa musiikin suoraan esimerkiksi spotify:n palvelimilta tekemättä kierrosta puhelimesi kautta. Kylkeen vielä optinen kaapeli, niin DA-muunnos tapahtuu ProCasterissa eikä pienoisessa chromecastissa
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. qlizz

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  93
  Kiitos tiedoista. Periaatteessa budjettia olisi mahdollista laajentaakin jos vastaava parempi laite löytyy. Ideana olisi liittää laitteistoon telkkarin äänentoisto (optiseen liitäntään passiivikaiut/q acoustics 1020). Lisäksi spotifyn kuuntelu puhelimelta tarvittaessa olisi toiveissa.
   
 5. vihollinen

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2008
  Viestejä:
  352
  Onpa itseasiassa aika mielenkiintoinen tuote, itselläkin tarvetta vastaavalle aivan lähiaikoina. Bluetooth tukee tossa AptX-koodekkia, joten äänenlaatu pitäisi olla kutakuinkin parasta mitä kyseisellä yhteydellä on mahdollista (vaatii tosin tuen lähettävältä laitteelta).
  Tohon sun käyttöön luulisi olevan hinta/laatusuhteeltaan loistava laite. En usko että kummempaa löytyy vaikka budjettia vähän venyttelisikin.
  Jos tilaa netin kautta niin onhan tossa sitten vielä palautusoikeus mikäli ei olekaan sitä mitä odotti.
   
 6. JiiAa

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2002
  Viestejä:
  813
  Ostin ja testasin. BT äänenlaatu on yllättävän hyvä , ei valittamista. Vk:n arvosteluissakin on joku kommentoinut suhinaa mikä kuuluu taustalta äänilähteestä riippumatta, sen huomasin omassakin laitteessa. Sekä toiston aikana hiljaisissa kohdissa ja standbyssä. En ole vielä päättänyt kuinka häiritsevää tuo on :)

  Toinen pahempi hämminki syntyi siitä kun laitoin LG plasmasta optical outilla äänet vahvariin. Ensin ihmettelin kun mitään ei kuulu mutta aikansa räplättyäni ja volumea veivattuani ääni tuli ja kaikki ok. Katselin digiboksin kovalevylta tallennetta, kelasin pätkän ja playtä painettuani pärähti äänet "täysille". Vaikka ampin perässä on vain jotkut pienet Behringer monitorit niin kyllä siinä tuli jälkikasvulle paha mieli kun kesken unien heräsivät ääniin... Olisin varmaan itsekkin saanut slaagin jos kesken unien vastaavaan mölyyn olisin herännyt.

  Luonnollisesti tätä ei yöaikaan enää tullut debugattua, eli lieneekö vika sitten telkkarissa, vahvarissa vai optisessa kaapelissa. Kaapeli on ainakin jostain optisten kaapeleiden alkuajoilta, säilytetty pölyisessä tilassa mutta ei kai se voi tuommoista aiheuttaa?
   
 7. takzu

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2011
  Viestejä:
  114
  Itsekin ostin laitteen, koska oli paperilla täydellinen omaan käyttöön. Nyt käytettäessä on paljastunut aika suuri ongelma. Vahvari on itsellä tv/musiikkikäytössä niin, että TV on optisella kytketty ja musiikkia kuunnellaan BT: n kautta puhelimella. Käytössä on Sonera Viihde palvelun omalla digiboksilla ja tämä ProCasterihan sitten ottaa signaalin myös digiboksin kaukosäätimestä. Eli n. joka toinen kerta kun painan digiboksin kaukosäätimestä mitä vaan nappulaa, niin ProCaster lisää tai vähentää äänenvoimakkuutta sen mukaan, kumpaa vahvarista on viimeksi säädetty.

  Vitutus alkaa olla aika suuri, kun ei tiedä mitä tämän vehkeen kanssa tekisi. Muuten olisi kuitenkin ihan käyttökelpoinen peli.
   
 8. JiiAa

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2002
  Viestejä:
  813
  Sama ongelma minullakin tuon kaukosäätimen kanssa, ja siitä johtui nuo aikasemmin mainitut "äänet täysille" ongelmat. En vaan illan kähmässä sitä heti tajunnut...

  Muuten asiallinen ja toimiva peli. Optisen kaapelin liitin hajosi liian helposti, "lukitus" meni rikki, kaapeli pysyy sisällä ilmankin ja toimii mutta vahvaria ei parane liikutella. Pitäisi viedä takuuseen kun jaksaa.
   
 9. hardy74

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2009
  Viestejä:
  795
 10. hmikko

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2011
  Viestejä:
  54
  Tää on ollut nyt muutaman päivän käytössä, ja olen täysin tyytyväinen. Laadun kanssa kävi ilmeisesti tuuri, kun kaikki toimii ja kaiuttimista ei tunnu pääsevän enempää suhinaa kuin "oikeiden" vahvistimien kanssa. Kiinan hintaihmeistä olen kyllä saanut muunkinlaisia kokemuksia - ensimmäinen yritys tähän kyseiseen tarkoitukseen oli SMSL:n pikkuvahvistin, jossa ei toiminut vasen kanava lainkaan. Ts. en epäile, etteikö Procasterien joukossa ole maanantaikappaleita, kuten Verkkokaupan arvioissa kerrotaan. Itelläni on laitteen vieressä vanha Sonyn cd-soitin, mutta ei telkkaria tai digiboksia huoneessa. En ole ainakaan vielä havainnut cd-soittimen kauko-ohjaimen sekoittavan vahvistimen toimintaa, mutta kovin perusteellisesti en ole kokeillut. Bluetooth toimii sujuvasti, mikä näyttää olevan yllättävänkin tarpeen. Huushollissa (ei oma kotini) tulee ja menee teini-ikäistä nuorisoa, joka soittaa milloin mitäkin kännyköistään.
   
 11. hardy74

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2009
  Viestejä:
  795
  Hienoa että sinullakin hmikko kävi tuuri laitteen kanssa. Minä taas päädyin tuohon Tangentiin joka on ollut nyt käytössä viikon verran. Hieno peli, joskaan ääni tietysti ole aivan samaa tasoa kuin kalliimman puoleisessa Onkyon mallissa vermeineen, jotka hävitin tämän pienen ja siistin Tangentin tieltä. Onkyon ääni oli kutakuinkin täydellinen; tästä puuttuu samanlainen kirkkaus; ääni myös hiukan puuroutuu (vain hiukan), mutta on kuitenkin riittävän hyvä.
   
 12. diblion

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2016
  Viestejä:
  12

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti