Power.fi kokemukset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Palautemies, 06.05.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Piti hankkia pesukone.

  Powerissa olikin hyvä kone tarjouksessa. Tarkistin nettisivuilta vielä, että niillä on palveluna vanhan koneen poisvienti. No pistin pesukonetta ostoskoriin ja valittavissa oli vain yksi toimitusvaihtoehto ja ei mitään lisäpalveluita. Tuotteenakaan tuota vanhan koneen poisvientiä ei löytynyt. Kun en mitenkään keksinyt miten asia pitää siellä nettikaupassa hoitaa soitin asiakaspalveluun, josta tiedettiin kertoa ettei moista palvelua ole olemassakaan nettikaupassa. Se on listattu palveluna, koska myymälän kautta sen saa. Powerin asiakaspalvelu kehotti minua itse viemään vanhan pesukoneen heidän myymäläänsä :)

  Onneksi Gigantti laski saman koneen hinnan samaksi kuin power, niin pystyi normaalisti tilaamaan ja toimituskulutkin on halvemmat kuin powerissa niin ei tarvitse kahtaa kertaa miettiä mistä sitä asiat jatkossa ostaa.
   
 2. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460

  Eli siis kivijalkamyymälän firman nettikaupasta kun jotain ostaa, ni se palautusoikeus pätee vain, jos lähetät tuotteen postilla takaisin ? Kyllä nyt on sitten mielenkiintoista säätöä. :D
   
 3. Cirrus

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2000
  Viestejä:
  2 859
  Keskustelun lähtökohta oli se että nimimerkki Jupiter oli ostanut kivijalkamyymälän kassalta modeemin, ilman mitään nettikauppaa välissä. Ja tähän sinulle kerrottiin että laki ei näissä tapauksissa anna mitään palautusoikeuksia. Ei 14 päivää eikä muutakaan.

  Jos tilaat tavaran nettikaupasta, se muuttuu etäyynniksi, joista laki sanoo ihan eri asioita.
   
 4. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Powerilla on kuitenkin 30 päivän palautusoikeus lähes kaikille tuotteille.

  https://www.power.fi/power-lisapalvelut/30-pv-palautusoikeus/

   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2016
 5. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 020
  No juu laki ei anna, mutta monet firmat antavat. Esim. Power antaa myymäläostoihin 30 päivän palautusoikeuden. Aika erikoista jos palautusoikeus ei toimi vaikka se luvataan.
   
 6. Cirrus

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2000
  Viestejä:
  2 859
  Toki. Mutta kyseessä olikin nyt että miten laki nämä lupasi. Powerin itse lupaamat palautusehdot voivat sitten toki olla kuinka huonot tai hyvät he itse sitten haluavatkaan. Lakiin ei voi vedota palauttaessa. Näissä palautuksissa voi saada rahan sijasta lahjakortteja jne.
   
  Viimeksi muokattu: 27.12.2016
 7. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 020
  En kyllä ihan ymmärrä mitä pointtia tuotakaan (raha vs lahjakortti) on spekuloida, kun palautusehdot löytyy ja siellä sanotaan että rahana saa.

  Toki yleisellä tasolla on totta että etämyynnin lainsäädäntö ei koske myymälämyyntiä ja kaikki liikkeet ei tarjoa palautusoikeutta, mutta tämä kai on Power aiheinen keskustelu.
   
 8. Cirrus

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2000
  Viestejä:
  2 859
  Power-aihesessa ketjussa oli väärä käsitys, että lakiin voi vedota kivijalkamyynnissä. Se korjattiin, ei muuta. Kaikki muu oli sivujuonnetta, johon mentiin ihan teidän itsenne toimesta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2016
 9. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460
  Enivei, palataans asiaan näiden pienten virheiden ja väärinymmärrysten jälkeen. :P


  Tänään lähti paketti liikkeelle, mutta heidän antama seurantakoodi sille on todella outoa formaattia, pelkkiä numeroita, ei kirjaimia ja se koodi ei käy mihinkään postifirmaan, ku eri seurantasivuja kokeilin + eri kuljetusfirmojen omia seurantasivuja. Onko Powerilla Suomessa omaa keskusvarastoa vai tuleeko kaikki tavara Ruotsista ?
   
 10. Kerpele

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2002
  Viestejä:
  40
  Tulee todennäköisesti yhdistelmällä Bring + Posti. Eli ekaksi voi ehkä löytyä Bringin seurannasta ja Suomessa ollessaan Postin seurannasta.
   
 11. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460
  Ei löytyny ku kokeilin. Pitää nyt sit toivoa, että Posti ilmoittaa paketista, lueskelin täältä, että ei ole joskus ilmoitellut ja sitten on ollut kauhea soppa selviteltävänä.


  Kyl ku vertailee näitä kodinkonefirmoja, ni ei voi ku ihmetellä, että miten jotkut tekevät asiat niin vaikeasti/huonosti. Gigantista oon aina saanu hyvää palvelua ja kaikki hommat on hoitunu täysin automaattisesti ja tavara on tullut nopsaa keskusvarastolta. Toinen hyvä esimerkki on Verkkokauppa.com, eilen tilasin sieltä USB Bluetooth-adapterin ennen neljää ja se saapui jo tänään, 24 tuntia kesti toimituksessa. Erinomaista ja esimerkillistä toimintaa. Molemmat firmat myös antavat aina lähetystunnuksen käsittelyn jälkeen välittömästi ja tiedon, että mikä firma sitä kuljettaa. Mitään ei jää epäselväksi, tietokoneet hoitaa viestittelyn ja tilausvahvistukset, ja työntekijät hoitavat lähettämisen ja mahdolliset muutosilmoitukset/kyselyt.


  Sitten, tulee Power.fi. Heidän sivuillaan on ilmeisesti ollut jo avajaisista lähtien tämmöinen ongelma, että tilauksen lähettämisessä tulee joku virhe joskus, mutta rahat kyllä menee tililtä. Tilauksesta ei tule mitään automaattista vahvistusviestiä, vaan mitä ilmeisemmin joku sen manuaalisesti tarkistaa ja vahvistaa. Jouduin heidän naamakirjan sivuilta kysäsemään asiasta, sielläkin meni monen tunnin viiveellä viestittelyt asiakaspalvelijan kanssa. Tilisiirron viitenumerolla saivat tilauksen selville ja siten odoteltiin vuorokausi, kunnes saapui tilauksen vahvistusviesti. Tämän jälkeen meni pari päivää, ennenkuin tuli ilmoitus paketin lähettämisestä. Ja kuten jo mainitsin, se seurantanumero ei käy mihinkään posti/kuriirifirmaan, kokeilin myös Norjan ja Ruotsin posteja. Kyllä tässä vähän päätä on tullut pyöriteltyä. :think:
   
 12. n1pa

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2009
  Viestejä:
  506
  Itsellä on pelkkiä hyviä kokemuksia powerista, hinnat ovat kohdillaan, toimitus nopeaa ja liikkeessä käydessä palvelu on mukavaa. En kovin kauppauskollinen ole, mutta yleensä perustavaroita haettaessa power on pystynyt tarjoamaan parhaan (tai vähintään vastaavan) hinnan, ja mikäs siinä tutusta ja turvallisesta ostaessa.

  Viimeksi tosin kahta eri tuotetta tilatessa ne tulivat erillisinä paketteina eri aikaan, harmitti käydä toinen reissu postissa kun olisi voinut hakea molemmat samaan aikaan. Mutta en tätä kovin pahana miinuksena pidä, ei ole ainut kauppa joka eri paikoista lähettää eri tuotteet.
   
 13. hypodermic

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2001
  Viestejä:
  1 665
  Pystyykös Powerin verkkokaupasta ostettuja tuotteita palauttamaan myymälöihin? Lähinnä kiinnostaa ison telkkarin oston varalta, jos töllössä onkin omana silmään jotain epämiellyttävää - sehän maksaa useita kymppejä jos tv:n joutuu palauttamaan postin kautta ja itse kustantamaan palautuksen.

  Jos ei, niin aika iso edge (ainakin) Gigantilla tässä suhteessa.
   
 14. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 339
  Se, ettei se seurantakoodi näytä heti mitään tai ole JJFI......-alkuinen ei sinänsä vielä tarkoita ettei toimisi Postin seurantaan, siellä on näkynyt esim. DHL- ja UPS-kuljetuksetkin ihan firmojen omilla koodeillaan, jos vaan on dumpattu Postille jakeluun (kuten esim. em. firmat joissain tapauksissa tekee).

  Eli saattaa vielä alkaa toimia Postin lähetysseurantaan, sillä edellytyksellä että jossain vaiheessa Postille päätyy.
   
 15. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460

  Joo, kyl se kääntyi nyt postille se tieto eilen, ennakkotieto. Mutta siltikään sitä pakettia ei löydy mistään, vaikka millä jutuilla koittaa hakea. Voiskohan olla, että tulee Ruotsista jollain yksityisellä kuljetusfirmalla, joilla ei ole seurantaa, ja toimii vasta Suomessa, ku se Postin kuljetukseen siirtyy ?
   
 16. iNdo

  Rekisteröitynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  4 339
  En lupaa, takaa tms, mutta veikkaan että juuri näin.
   
 17. houdin

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2003
  Viestejä:
  264
  Powerin varasto on ruotsissa samoin kuin gigantin.
   
 18. DD-Indeed

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2016
  Viestejä:
  460
  Tänään saapui Powerilta paketti, mutta paketissa ei ollut mitään muuta lähtöpaikkaa paitsi Power ja joku osoite Vantaalla. Liekö sitte kaivanu nenää sen viikon ja sitten iskeneet pakettiin vai onko tullut ruotsista eka niille ja sitten erikseen lähetetty. :rolleyes:  Edit: Postille propsit, että tämänpäiväisessä lumimyräkässä saivat tavaraa kuskailtua. :kippis:
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2017
 19. DroiAn

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  1 431
  Tarkotus oli tilata 31.1.2017 asti voimassa olleella alennuskoodilla tuote. Käsittääkseni jos voimassaolo on 31.1. asti olisi sen vielä tänään pitänyt toimia.

  Tilausvaiheessa kuitenkin sivusto ilmoittaa vain ettei alennuskoodi ole kelvollinen :D joten pitäkööt Power tunkkinsa. Onneksi en koodia kenellekään myynyt eteenpäin kun ei edes toiminut..

  E: Aspa sai saman koodin aktivoitua jotenkin ja tilaus onnistui.
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2017
 20. c_hedu

  Rekisteröitynyt:
  17.04.2000
  Viestejä:
  248
  mielen pesukone tilattu lähes kolme viikkoa sitten. ei vieläkään saapunu jykylään noudettavaksi :smoke:
   
 21. Kvarkki

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2001
  Viestejä:
  4 705
  Piti käydä hakemassa uus kuivausrumpu ja Powerilla oli kampanja, jossa kodinkoneiden lukumäärällä pystyi kasvattamaan alennusprosenttia 1/2/3 -> 10/15/20 %. Samaan aikaan Gigantilla -21%. Verkkiksen hinnat +100 e (alennukset huomioiden). Noh, Powerin kivijalkaan tinkaamaan ja suht helposti pääsi hyvinkin lähelle sitä Gigantin -21% hintaa (yhdellä koneella), joka koski vielä heikommin varusteltua ja poistuvaa mallia. Joten kone kyytiin ja kotiin. Kotona tuli huomattua toisessa kyljessä pieni painauma, maalit kuitenkin ehjät ja sattumalta osui silmään, kun tietystä kulmasta katsoi. Halpiskoneessa menis varmaan melkein laadunvaihtelun piikkiin ko. muodot. Otin kuitenkin kuvan ja kävin kysymässä. Iski ostohinnasta laskien reilun 10% lahjakortin käteen :) Aikalailla tyytyväinen olen :)
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2017
 22. niko.m

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2013
  Viestejä:
  1 179
  Powerissa on kyllä sellainen etu Giganttiin nähden että keskimäärin jokaisella osastolla saa palvelua, eikä myyjiä tarvitse koittaa jahdata pisin myymälää. Toki Gigantissa nuo puhelimet+tabletit+tietokoneet-osasto toimii hyvin ja palvelua saa, muilla osastoilla on sitten isojakin eroja.

  Hinnatkin ollut edullisia. Kun ei nuo normaalit tarjouskampanjat yleensä kauheasti itseä lämmitä, kun on yleensä tietty laite minkä tarvitsee (=haluaa) ja sehän yleensä ei ole tarjouksessa.
   
 23. Kvarkki

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2001
  Viestejä:
  4 705
  Tarjouksen henkeen vedoten voi aina tietty yrittää tinkiä. En sitten tiedä oliko kokematon myyjä tai mikä, mutta kuivausrummun tapauksessa iski kyllä heti sellaisen lisäalen mainostetun -10 % päälle, että ei jaksanut vaivaa alkaa enempää tinkailemaan. Toki kun tarjouksessa annettiin mahdollisuus -20% aleen ja sama kilpailijalla, niin kai pisti sitten suoraan tämän perusteella.
   
 24. Torspo the Jesus

  Rekisteröitynyt:
  16.02.2000
  Viestejä:
  2 333
  Itse sain juuri powerissa vaihdettua gopro hero 4 black -> gopro hero 5 black ilman välirahaa, koska hero 4 ylikuumenemisongelmaa ei kerrottu myydessä kameraa. 10kk oli kamera käytössä. Ihan hyvin hoitui verrattuna edeltäjään eli experttiin, jossa sai juosta monta kertaa kiistelemässä takuujuttujen kanssa.
   
 25. demas

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2013
  Viestejä:
  232
  Kävelit liikkeeseen kameran kanssa vai miten? Mulla olis printteri joka n 6kk käytön jälkeen ei pelaa..laiska kun olen niin en jaksaisi isommin tapella vaan tehdas-asetusten palauttamisen jälkeen kun ei toimi niin haluaisin palauttaa/vaihtaa liikkeessä. Paperihommat ja palvelupuhelimet ei kiinnosta. Ja toki jos olis vanhempi laite niin vois kikkailla mutta puoli vuotta ja ehkä 50 printtiä niin oletan että toimisi ilman säätämistä.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti