Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja haydens, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 339
    Speedrun. :p
     
  2. jjjjussi Banned

    Rekisteröitynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    361
    Olettekos käyneet katsomassa Youtubesta BBQPitBoysien kokkauksia. Jos ette ole nälkäisiä näitä katsoessa niin tulette olemaan hetkessä.

     
  3. Tuppu

    Rekisteröitynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    1 569
    Kukaan ei enää kokkaa?
     
  4. Tonttuj

    Rekisteröitynyt:
    23.01.2013
    Viestejä:
    13
  5. Tonttuj

    Rekisteröitynyt:
    23.01.2013
    Viestejä:
    13
  6. Judgment

    Rekisteröitynyt:
    01.05.2009
    Viestejä:
    910
    [​IMG]

    Taitaa olla vielä hiomista tyylikkään munakkaan valmistuksessa.
     
  7. Tuppu

    Rekisteröitynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    1 569
    Pitkästä aikaa muutama kuva. Vaimo valmisti pienen iltapalan :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    Naudanfilee, palsternakka pyree, paahdetut porkkanat, punaviinikastike ja lisukkeena yrtti- ja parmesaanimaustetut rankalaiset perunat.
     
    Viimeksi muokattu: 23.03.2018
  8. ontelo

    Rekisteröitynyt:
    22.11.2002
    Viestejä:
    4 345
    Oh nyt on hyvän väristä piffiä. <3
     
  9. Jupuna

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2000
    Viestejä:
    854
    @Tuppu sous vide? Mikä lämpötila?
     
  10. Tuppu

    Rekisteröitynyt:
    03.02.2003
    Viestejä:
    1 569
    Tais olla 58 astetta ku laitoin vetäytymään.
     
  11. kwanongoma

    Rekisteröitynyt:
    19.04.2018
    Viestejä:
    1
    Ensimmäinen "ramen". Hätäisesti väsätty..maistui kuitenkin ihan hyvin. Seuraavalla kerralla sitten aikaa ja keskittymistä lisää :)

    [​IMG]
     
  12. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 330
    Sweet and Sour Chicken:

     
  13. MadPike

    Rekisteröitynyt:
    08.03.2016
    Viestejä:
    2 160
    On kyllä helvetin hyvän näköistä. Missä olet oppinut paistamaan kanan noin rapean herkulliseksi ja kastikkeen tekemään noin tuhdin ja tuoreen oloiseksi? Oletko joskus ollut Kiinassa kokkikoulussa tjms.?
     
  14. [-ReapeR-]

    Rekisteröitynyt:
    14.03.2003
    Viestejä:
    566
    Kyllä on mahtava paistopinta kanoissa. :rofl:
     
  15. Sähkökaappi

    Rekisteröitynyt:
    07.08.2018
    Viestejä:
    9
    Viimeksi muokattu: 08.08.2018
  16. FiveBridges

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2016
    Viestejä:
    52
    Kunnon mättöä sen pitää olla.
    Amissan lihis.Tomaattisose.Kurkkusalaatti.Kurpitsasalaatti.
    Juusto.Jauhelihapihvi.Grillikyrsä.Keitetty egu.

     
  17. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 330
    Thai chicken noodle soup:

     
  18. S62B50

    Rekisteröitynyt:
    16.06.2009
    Viestejä:
    7 270
  19. jjjjussi Banned

    Rekisteröitynyt:
    15.05.2016
    Viestejä:
    361
    Upea postaus!

    Saisko ne vanhimmat cornerit myös, joissa et puhu tuonne Tuubiin!
     
    Viimeksi muokattu: 13.10.2018
  20. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 330
    Lohirulla teriyaki-kastikkeessa parsakaalin kera:

     
  21. zeke

    Rekisteröitynyt:
    29.01.2002
    Viestejä:
    973


    Hernekeittoa ja Nacho Cheese Ballseja. Suosittelen. :)
     
  22. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 330
    Onko mitään syytä tehä lasagnekastiketta itse ja mikä ois hyvä resepti kun Knorrilta saa valmiita kastikepussiaineksia maidon ja veden joukkoon.
     
  23. sepposepponen

    Rekisteröitynyt:
    22.12.2008
    Viestejä:
    82
    No jos lasse ei vielä ole valmis (tai siitä ei tullut tarpeeksi "mehukasta") niin tsekkaile ihmeessä se palstan kuuluisin lasseohje tästä ketjusta...

    Mutta noin niinkun oikeesti, onhan siinä vähän eroa jos juustokastikkeen duunaa itse. (ja tekee pastalevytkin, mutta jotenkin en nyt usko siihen videoittesi perusteella... :rolleyes:)

    Omat Lasset tulee tehtyä niin, että kun jauheli+sipulit on kypsät, niin lisään siihen jauhot+kerman ja keitän sen kasaan kastikkeeksi ja samalla teen valkoisen soossin koskenlaskijasta ja cheddarista + maidosta.
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti