Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja haydens, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. linuxisnotunix

    Rekisteröitynyt:
    21.05.2014
    Viestejä:
    442
    [​IMG]

    Hot dogeja. Välissä chorizoa, pekonia, kevätsipulia, mangocurrymajoneesia ja srirachaa.

    [​IMG]

    Haukiquenelle. Meni monta tuntia. Luulin, että ovat kevyitä, mutta näistä tuli aika tukevia. Perinteistä kastiketta en tehnyt, vaan ihan normaalin kermakastikkeen. Lopputulos ei ollut työmäärän arvoinen.

    [​IMG]

    Kurkku-katkarapu-valkosipuli -stir fry tai jotain.

    [​IMG]

    Mitähän tässä omenaviinietikkapullossa tapahtuu? Valmistusaineet: omenaviinietikka ja kaliumvetysulfiitti.
     
  2. Perse-Laakkonen

    Rekisteröitynyt:
    23.10.2015
    Viestejä:
    404
    @linuxisnotunix

    Tuo hotdog... :eek: Noita kymmenen kappaletta tänne nyt heti kiitos. Makso mitä makso. Tosin miten tuota on tarkoitus syödä? Haarukalla ja veitsellä vai? Mielestäni hodareihin pätee sama kuin hampurilaisiin eli ne pitäisi pystyä syömään siten että ne asetetaan kahden käden peukalon ja etusormen väliin ja siitä sitten ääntä kohti. Vai ihanko sen takia levittelit tuon auki jotta näemme mitä siinä on sisällä? No herkulliselta näyttää joka tapauksessa.
     
  3. SiiliMulkeroinen

    Rekisteröitynyt:
    09.10.2013
    Viestejä:
    3 219
    Tehtiin itekkin samaa paitsi kanasta :) Nom nom.
     
  4. MadPike

    Rekisteröitynyt:
    08.03.2016
    Viestejä:
    2 160
    Hotdogeja rakastan itekin. Ainoa vika, että hyviä sämpylöitä ei oikein löydy! Pirkka-sämpylät on surkean pieniä ja murenee liian helposti. Jos taas teen sämpylät itse, ne on liian tukevaa tavaraa ja liian raskaita, täyttää liiaksi mahaa. :(
     
  5. valmis2

    Rekisteröitynyt:
    02.03.2016
    Viestejä:
    18
    Näytti hot dog niin hyvältä, että pakko tehdä myös!

    Tullut edes ajatelleeksi pekonia/kevätsipulia väliin! Mangocurrymajo tuo varmaan vastapainoa tuliselle srirachalle sekä suolaselle chorizolle?
     
  6. linuxisnotunix

    Rekisteröitynyt:
    21.05.2014
    Viestejä:
    442
    Käsin söin. Ei niitä saanut kunnolla painettua kiinni, niin siksi avoinna tuossa kuvassa. Söinkin niin, että sämpylöiden saumapuoli on alaspäin ja muutamalla haukkauksella poskeen, ettei täytteet tipu.
    Jotain hedelmäistä meinasin jos siitä tulee, mutta en nyt tiedä toiko se sitä. Lisää rasvaa ehkä enemmän vaan. Avokadoa laitan aika usein väliin.

    Sämpylät oli muistaakseni Pågenin.
     
  7. pieniapina

    Rekisteröitynyt:
    01.06.2003
    Viestejä:
    4 291
  8. Skikuda

    Rekisteröitynyt:
    26.01.2008
    Viestejä:
    3 332
    Teit juuri niinkuin pitääkin. Sillä ei hodareita kiinni kuulu painaakaan, vaan tarjoilla ja pitää kädessä niin että sämpylä on niinkuin pysty kirjain V, ja vakoon tietysti reilusti täytettä. Eikä haittaa jos vähän tursuaa ylikin.

    Monesti kaupan valmiiksi halkaistut sämpylät onkin viilletty liian syvään ja avattaessa kannet irtoavat toisistaan tai liitos jää liian heppoiseksi jolloin kunnon hodarin tekeminen ei enää onnistu millään.
     
  9. PartII

    Rekisteröitynyt:
    19.08.2013
    Viestejä:
    2 357
    Kerrankin apinalla jotain herkullista
     
  10. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Pitkään on täälläkin tullut vain katseltua, laitetaan vaihteeksi jotain omaakin kokkailua.

    [​IMG]
     
  11. MikaHakK

    Rekisteröitynyt:
    05.07.2006
    Viestejä:
    2 665
    Todella tyhmä kysymys, mutta mitä tuo ripoteltava mauste on mitä yleensäkin kreikkalaisessa salaatissa on päällä? Upea annos muuten.
     
  12. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    En tiedä mitä muut käyttävät, mutta itsellä tuossa oli vain kuivattua oreganoa + basilikaa. Omaan makuun antaa mukavan säväyksen salaattiin.
     
  13. Steeltape

    Rekisteröitynyt:
    01.12.2009
    Viestejä:
    17 061
    Petrp:n annokselle isoa peukkua. Onko tuo parsan vieressä munakoisoa, kesäkurpitsaa vai mitä?
     
  14. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Paistettua kesäkurpitsaa ketjap manisilla siveltynä siinä edellisessä, vähän outo maustevalinta pihviannokseen, mutta sopii kesäkurpitsalle vaan niin prkleen hyvin. Pientä makeutta muuten suolaiseen palettiin.

    *edit* wokkisäätöä

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 26.09.2016
  15. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Ulkofilepihviä ja rehuja. Lipsahti vähän turhan kypsäksi, ihan ok setti silti.


    [​IMG]
    [​IMG]
     
  16. Mii-ka

    Rekisteröitynyt:
    13.07.2006
    Viestejä:
    576
    Kuola valuu - on kyl varsin maistuvan oloinen setti! :eat:

    Onko nuo sienet paistettu sipulin kanssa ja onko ne purkista vai tuoreita, tai oikeastaan miten siis valmistit ?
     
  17. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Joo ihan vaan tuoreita herkkusieniä sipulin kanssa ruskistettuna pihvin paistorasvassa (ts. voissa), ja sekaan vielä pikkutilkka viskiä mausteeksi.

    Ja nyt kun kerran ollaan pihvilinjalla, niin laitetaan lisää pökköä pesään. Sisäfilukka oli tarjouksessa ja vaikeahan sille on sanoa ei.

    [​IMG]
    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 13.10.2016
  18. joenssen

    Rekisteröitynyt:
    15.02.2012
    Viestejä:
    850
    Ihan liian kypsää tuo sisäfile.
     
  19. Perse-Laakkonen

    Rekisteröitynyt:
    23.10.2015
    Viestejä:
    404
    Kattaus on hienon näköinen kun on sörsselit aseteltu nätisti ja muka terveellisesti suurin osa lautasesta sisältää rehuja. Mutta probleema on siinä ettei tuo kuitenkaan ole oikeasti erityisen hyvää. Tuo on juuri sellaista safkaa jota ystäväporukassa nautiskellaan viiniä siemaillen ja kaikki kehuu että onpas ihan älyttömän hyvää. Mutta oikeasti ranet ja kalapuikot tahi kananuggetit kermakastikkeessa ketsupilla höystettynä maistuisi kaikkien mielestä paljon paremmalta, mutta kun pitää esittää hienostoväkeä niin kukaan ei kehtaa myöntää sitä.
     
  20. Juhei

    Rekisteröitynyt:
    31.03.2016
    Viestejä:
    114
    Yrittäisit nyt edes vähän, sun provojen taso on tippunut todella alas (vaikka ei ne mitenkään korkealla oo ikinä ollutkaan)
     
  21. Mii-ka

    Rekisteröitynyt:
    13.07.2006
    Viestejä:
    576
    Joo, noloo kun trollauskaan ee osu
     
  22. petrp

    Rekisteröitynyt:
    01.11.2014
    Viestejä:
    17
    Mikäs siinä jos einekset maistuu. Senkun popsii menemään, eläkeyhtiöt kiittää :) Tuota tosin nautiskeltiin ihan omassa seurassa, ja ruokajuomanakin taisi olla muflonin ccccc ipa viinin sijasta. Kieltämättä meni asteen tai pari yli, tosin värit hieman valehtelevat koska en osaa ottaa kuvia.
     
  23. nook1e

    Rekisteröitynyt:
    29.10.2003
    Viestejä:
    795
    Ei kyllä mikään voita hyvää pihviä, näyttää oikein herkulliselta ja juuri sopiva kypsyys IMO :)

    Yksi mikä olisi kruunannu kaiken on jokin hyvä pihvikastike :eat:
     
  24. iNdo

    Rekisteröitynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    4 340
    Ethän sä nyt oikeasti voi olla tota mieltä, juurihan tossa ylempänä Laakkonen antoi oikein spesifin esimerkin mikä voittaa. :rofl:
     
  25. Perse-Laakkonen

    Rekisteröitynyt:
    23.10.2015
    Viestejä:
    404
    Tarkoitukseni ei ollut disautella petrp:n pihvisettiä jonka meitsikin söisi ahnaasti ja hyvällä ruokahalulla, vaan todeta että kunnon kalapuikkomätöt nyt vaan kertakaikkiaan maistuvat paremmalta. Olen aivan varma siitä että maistuu kaikille muillekin mutta ei kehdata myöntää sitä.

    Pihvin kypsyysaste vaikuttaa mielestäni ihan passelilta joskin ehkä hieman punaisempi voisi olla.
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti