Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja haydens, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. ongelmakäyttäjä

    Rekisteröitynyt:
    30.12.2014
    Viestejä:
    672
    Jotain tämmöstä itsekin mietin. Halloumi kun on selkeästi tiiviimpää kuin useat fetat, eikä missään nimessä ainakaan löysempää. Myös se maku on mielestäni suolainen, juustomainen, vähän kuin feta, mutta ehkä "tummempi".

    edit. Ei siis sillä, että halloumista tarvitsisi pitää, onhan siinä selkeästi omanlaisensa - ja grillattuna hyvin voimakas - maku.
     
  2. Lifeless

    Rekisteröitynyt:
    25.03.2000
    Viestejä:
    4 708
    vara kylkiluita 2,5kg :smoke:

    [​IMG]
     
  3. pikakhu

    Rekisteröitynyt:
    12.10.2011
    Viestejä:
    1 010
    Nyt on hyvä olutkin. Minkälainen glaze?
     
  4. Steeltape

    Rekisteröitynyt:
    01.12.2009
    Viestejä:
    17 061
    Pieni iltapala? :D

    Näyttää hyvältä.
     
  5. Lifeless

    Rekisteröitynyt:
    25.03.2000
    Viestejä:
    4 708
    Rommi hunaja glaze. IPA oli ihan ok (parempiakin juonut) mut syysta tai toisesta kuvassa on itseasiassa kaksi olutta. :D Kannoin IPAn ja ribsit keittiosta ja huomasin et baltika 9 oli jaanyt puoleen tiehen kokkaillessa. :) no mut kyl ne akkia siita tyhjenty.


    jai siita vahan aamukskin (viela on aamu, eiks joo? )
     
  6. ongelmakäyttäjä

    Rekisteröitynyt:
    30.12.2014
    Viestejä:
    672
    Ohjetta kehiin vaan! Ite ostin 2,2kg naudan ribsiä Jussina. Rubit päälle, n.5h 130c uunissa folioon käärittynä. Sen jälkee vähä soosia ja grillausta. Aikataulun takia meni vähä hätäseks eikä tullu iha nii mureaa ku ois toivonut. Ensimmäiseks yritykseksi kuitekin ihan lupaava, tästä on hyvä jatkaa.
     
  7. frissy

    Rekisteröitynyt:
    28.10.2000
    Viestejä:
    6 033
    Juu tosiaan se on varmaan ollut mozzarellaa tai sitten täysin pilalla ollut halloumi. Se, että koirakaan ei sitä syönyt/oli pehmeää niin tukee kyllä tuota pilalle mennyttä teoriaa.

    Itse kyllä pidän suuresti halloumista ja varsinkin silloin kun sen paistaa/grillaa. Sellaisenaan niin feta vie voiton. Itse pistän useasti ruskitettuja kuutioita salaatin sekaan.
     
  8. ongelmakäyttäjä

    Rekisteröitynyt:
    30.12.2014
    Viestejä:
    672
    Joo, ei mun mielestä halloumia pelkälleen "kuulukaan" syyä. Vaan just paistettuna sen verra ku tykkää. Toimii muuten erinomaisesti padoissa myös. Heittää kuutioita sekaan missä vaan vaiheessa kun muhittelee. Pysyvät kiinteinä ja ottavat makua.
     
  9. Amarillion

    Rekisteröitynyt:
    11.09.2009
    Viestejä:
    43
    Oli pala ylimääräistä naudan sisäfilettä, kaverina täyteläinen punaviini kastike.
    Ollut reilun tunnin huoneen lämmössä ennen paistoa, suola ja pippuri päälle, ennen kun menee kuumalle pannulle voi-öljy seokseen. Valellaan päältä tuolla voi-öljyllä paiston ajan. Ei ole käynyt uunissa ollenkaan, vetäytynyt n.7 min ennen leikkaamista.
    Leikattu paloiksi, koska jaettu ilo on paras ilo. Siinä on ainakin omaan makuun kypsyys kohdillaan.
    [​IMG] [​IMG]
     
  10. Petterikr

    Rekisteröitynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    327
    [​IMG]
    Garia (sushi-inkivääriä), valkosipulikastiketta, salaattia ja kanaa ripauksella soijaa sekä chili-seesaminsiemeniä leviteltynä Naan-leivän päälle.
    Ei perustunut ylläoleva mihinkään reseptiin, teki vain mieli vähän testailla ja lätkin aineksia fiiliksen mukaan. Tuli varsin maukasta.
     
    Viimeksi muokattu: 17.07.2015
  11. katchu

    Rekisteröitynyt:
    20.03.2005
    Viestejä:
    1 374
    Pyöräytin illasta hieman tortilloita. Todella vähän olen puuhannut lopulta kaulimen kanssa joka näkyy tortilloiden erikoisesta muodosta. Yhtä kaikki, hyviä tuli silti. Ilman kikkailuja parempia kuin kaupan lätyistä.
    [​IMG]

    Täytteeksi pakastimesta viimeinen joulun aikoihin hamstrattu kinkku jota haudutin uunissa 100 asteessa 76 asteiseksi, tuoreista mansikoista tehtyä salsaa ja vuohenjuustoa. Maku yhdistelmää voi pitää erikoisena mutta pidin todella paljon.

    [​IMG]


    Myös rakenteeltaan kovemmat vuohenjuustot kestävät lämpöä jonkin verran ja voittavat maussa halloumin, pidän kovasti kyllä molemmista.
     
  12. Al-Mawsil

    Rekisteröitynyt:
    06.01.2002
    Viestejä:
    479
    Pulled pork hodareita <3
    Paahdetulle sämpylälle savuomenasoosia, lihaa ja cheddar-chipotle-juustokastiketta
    [​IMG]
     
  13. Pusherman

    Rekisteröitynyt:
    02.08.2004
    Viestejä:
    8 886
    Karjalanpiirakka-kaulimella saisi varmaankin hienoja pyöreitä kunhan tekniikkaan pääsee vähän sisään.

    http://www.snellman.fi/sites/defaul..._width/public/Karjalanpiirakka resepti-07.jpg
     
  14. Sam Pepys

    Rekisteröitynyt:
    22.09.2012
    Viestejä:
    597
  15. intelops79

    Rekisteröitynyt:
    02.12.2003
    Viestejä:
    732
    Hyvän näkönen sämpylä. A hot dog (also spelled hotdog) is a cooked sausage
     
  16. Sam Pepys

    Rekisteröitynyt:
    22.09.2012
    Viestejä:
    597
    Aivan, ilmeisesti sampyla jonka valissa kinkkuviipale tai maksamakkaraa on myoskin hot dog.
     
  17. jeppejehupoika

    Rekisteröitynyt:
    07.01.2009
    Viestejä:
    2 414
    tämän viikonlopun safkoja

    [​IMG]
    [​IMG]
    naudan ulkofilee, joku 200g + bataattia timjamilla + fetaa rehuja,
    nyt ei ihan kypsyys osunut kohdalle



    [​IMG]
    ~200g savusiikaa, muutama paistettu pottu tillissä ja kevätsipulissa, sekä rehuja,
    ok ei vaadi paljon kokkailua, mutta hyvää oli


    [​IMG]
    kanatäysjyvätortillaa, kanaa joku 100g fetaa joku 50g . tomaatit tuolla alla piilossa

    [​IMG]
    naudan ulkofileen marinointia, eli rosmariinia ja timjamia, herbamarea, laitoin puoleksi päiväksi jääkaappiin

    [​IMG]
    ruskistus, uuniin 15minsaa 200c, lisää rosmariinia ja timjamia, folioon 20min ja sitten jääkaappiin yön yliksi

    [​IMG]

    [​IMG]
    siivuiksi ja vielä ripaus herbamarea

    [​IMG]
    ite tehtyjä kaurasämpylöitä, lämpimiä viel totta kai, voita ja cosmopolitansalaattia

    [​IMG]
    lihaa

    [​IMG]
    lisää lihaa


    [​IMG]
    joku 150-200g lihaa tuol ja naamariin, näyttää raaemmalta mitä oli, koitin laittaa lähikuvaa että näkee ton lihan rakenteen.
    oli mureaa, mureni käsiin kun revin käsin noita siivuja mahtumaan
     
  18. joenssen

    Rekisteröitynyt:
    15.02.2012
    Viestejä:
    850
    No nyt. 5/5 jos oli jotain majoa/soosia sisällä
     
  19. jeppejehupoika

    Rekisteröitynyt:
    07.01.2009
    Viestejä:
    2 414
    laihiksella ollaan niin ei majoa :o
     
  20. RouVix

    Rekisteröitynyt:
    08.01.2009
    Viestejä:
    1 421
    200g lihaa per leipä on ihan ok, mutta majo ei? :D
     
  21. DirtyJ

    Rekisteröitynyt:
    11.01.2010
    Viestejä:
    53
    Näyttääpä hyvälle. Tuo juustokastike kiinnostais tarkemmin.
     
  22. Al-Mawsil

    Rekisteröitynyt:
    06.01.2002
    Viestejä:
    479
    Bechamel pohja (voi+jauho+maito) ja sitten lisäsin kermaa ja kunnon cheddaria kunnes tuntui hyvältä (n. 1:1,5 suhde), mausteiksi muskottipähkinää ja savuchilijauhetta.
     
  23. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
    Sinigang-miso lohikeitto:

    [​IMG]
     
  24. Geroniimo

    Rekisteröitynyt:
    10.02.2007
    Viestejä:
    1 328
    Miksi ei olisi? Majosta tulee helposti saman verran kaloreita kun tuosta lihamäärästä + se on melkein pelkästään rasvasta. Eihän tuollaisessa lihassa mitä ei ole lillutettu jossain sokeripommi marinadissa ole kovinkaan paljoa kaloreita...
     
  25. HSuomi

    Rekisteröitynyt:
    19.02.2009
    Viestejä:
    1 289
    Tätä herkkua on pakko tehdä kerran kesässä. Lohta aurajuustolla + kanttarellikastiketta + pottuja. Juomana Lammin sahtia.
    [​IMG]
    [​IMG]
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti