Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja haydens, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Amarillion

    Rekisteröitynyt:
    11.09.2009
    Viestejä:
    43
    Perinteinen ranskalainen sipulikeittohan kuorrutetaan juustolla ja krutongeilla, siitä tulee tollanen lassemainen näkö.. Ei mulla muuta.
     
  2. True

    Rekisteröitynyt:
    17.06.2002
    Viestejä:
    289
    Keitetyt ribsit menossa uuniin.
    [​IMG]

    Ja valmista!
    [​IMG]

    Nomnomnom! Luut lähtivät irti lihasta kun vaan otti kiinni ja nosti. Itsetehty BBQ-sause kruunasi lihan.
     
  3. viitanen

    Rekisteröitynyt:
    02.08.2006
    Viestejä:
    110

    moro , olisko antaa ohjetta ribseihin ja soosiin ?
     
  4. Al-Mawsil

    Rekisteröitynyt:
    06.01.2002
    Viestejä:
    479
    Älkää ihmiset keittäkö niitä ribsejä, 4+h 120 asteessa märkään voipaperiin käärittynä, sitten ~10 min grillivastuksen alla bbq-soosilla voideltuna, että tulee hyvä pinta.
     
  5. True

    Rekisteröitynyt:
    17.06.2002
    Viestejä:
    289
    Miksi ei saa keittää?
     
  6. Petoz

    Rekisteröitynyt:
    02.04.2008
    Viestejä:
    1 680
    Itse ostan ribsit aina esikypsinä(höyrytetty), ja nopea paisto grillillä.
     
  7. Al-Mawsil

    Rekisteröitynyt:
    06.01.2002
    Viestejä:
    479
    Keitettäessä lihasta kähtee makuja pois, siitä liemestä saa sitten maukkaan lihasopan, mutta onko se ribsienpaiston idea?
     
  8. magu79

    Rekisteröitynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    66
    paitsi et parhaat ribsit tehdään esim. weberissä ;) eikä uunissa
     
  9. Al-Mawsil

    Rekisteröitynyt:
    06.01.2002
    Viestejä:
    479
  10. dcs

    Rekisteröitynyt:
    20.05.2001
    Viestejä:
    48
    Pari uutta kuvaa. Klikkaamalla isompiin kuviin.

    Patonkeja. Vasemmalla salami, punasipuli, portsalut, maustekurkku ja paprika. Oikealla härkä, punasipuli, edam, paprika ja viinirypäle:
    [​IMG]


    Kermasta tehty hedelmäjälkkäri: viinirypäleitä, päärynää, appelsiinia ja kiiviä. Päälle leivontakaakaota:
    [​IMG]

    Kalkkunan sisäfilettä kermaisessa hedelmäkastikkeessa, basmatiriisiä:
    [​IMG]

    Sitten kolme kuvaa Paholaisen hillosta. Alku ja loppu:
    [​IMG]

    Kaltattuja tomaatteja:
    [​IMG]

    Hilloseoksen keittelyä:
    [​IMG]
     
  11. Hob

    Rekisteröitynyt:
    19.05.2011
    Viestejä:
    110
    BBQ-kanaa meksikolaisella riisillä.

    [​IMG]
     
  12. Skikuda

    Rekisteröitynyt:
    26.01.2008
    Viestejä:
    3 330
    Ai perhana tuota on pitänyt tehdä niin monesti mutta ei ole saanut aikaiseksi. Mitä reseptiä käytit?
     
  13. dcs

    Rekisteröitynyt:
    20.05.2001
    Viestejä:
    48
    Käytin Dansukkerin ohjetta:

    Paholaisen hillo - Reseptejä

    Ensimmäistä kertaa tein tuota. Hilloa tuli noin 9 dl ohjeen mukaisesti, paprikat painoivat putsauksen jälkeen reilu 400 grammaa. Purkit ovat nyt olleet jääkaapissa pari kolme tuntia, ei ole vielä jähmettynyt samanlaiseksi kuin tuossa ohjeen kuvassa (turhan nestemäistä minun makuun). Mausta on vielä hankala sanoa, avasin yhden purkin, ei ainakaan liian tulista ollut, laitoin 5 chilipaprikaa. Pitää katsoa aamulla uudestaan, kun ovat kunnolla jäähtyneet. Purkit kuumensin uunissa ja kannet steriloin kiehuvassa vedessä.
     
  14. Hob

    Rekisteröitynyt:
    19.05.2011
    Viestejä:
    110
    Maggaraa.

    [​IMG]
     
  15. baliw

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2007
    Viestejä:
    307
    Tonnikalalasagnea yritin tehdä:
    [​IMG]

    Ja koska tässä ketjussa pitää olla kokkausvaiheita, niin tässä niitä:
    [​IMG]
     
  16. dcs

    Rekisteröitynyt:
    20.05.2001
    Viestejä:
    48
    Yön aikana oli jähmettynyt hilloksi, tosin tuli aika makeata. 5 chilipalkoa laitoin, seuraavalla kerralla enemmän, että saa tulisuutta. Nyt tulisuus tulee aavistuksenomaisesti jälkimaussa.
     
  17. Tinke-80

    Rekisteröitynyt:
    16.04.2005
    Viestejä:
    481
    dcs: kokeile seuraavalla kerralla vaikka tuoreita jalapenoja tai muita vähän tulisempia lajikkeita tuon Paholaisen hillon valmistamiseen. Itse en ainakaan noista "dutch" chileistä oikein välitä.

    -Tinke
     
  18. dcs

    Rekisteröitynyt:
    20.05.2001
    Viestejä:
    48
    Nyt oli jotain K-Supermarketista ostettuja punaisia chilejä, 5 kpl. Merkkiä en muista. Seuraavassa hilloerässä pitää joko tuplata tuo määrä tai laittaa jotain muuta..
     
  19. Maso

    Rekisteröitynyt:
    16.10.2003
    Viestejä:
    474
    Kannattaa kokeilla ja jättää tomaatit kokonaan pois tuosta paholaisenhillosta, paprikaa vain kunnolla tilalle. Tulee paljon parempaa ainakin omasta mielestä.
     
  20. Athos

    Rekisteröitynyt:
    14.12.2012
    Viestejä:
    2 362
    Pippuripihvi, röstiperunat ja uunikasvikset. Paistettu 2.5 min per puoli (medium miinus).

    [​IMG]
     
  21. Tinke-80

    Rekisteröitynyt:
    16.04.2005
    Viestejä:
    481
    Yleisin ja surkein myytävä chililajike. Ikävä kyllä. Saat enemmän makua ja tulisuutta jos kokeilet jotain muuta lajiketta. Mutta hyvää tuo Paholaisen hillo on. Itsekin kerran sitä tein ja pari kertaa ravintolassa olen sitä maistanut.


    -Tinke
     
  22. prophecy_

    Rekisteröitynyt:
    25.12.2007
    Viestejä:
    1 059
    Nopia makaroonilaatikko hirven jauhelihasta.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  23. baliw

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2007
    Viestejä:
    307
    Paistoin leipää:
    [​IMG].

    Ja yritin pistää valmistusvaiheista kuvia tänne (ie9+, webkit, firefox). Sivulla on jotain ongelmia etenkin tableteilla.
     
  24. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 264
    Älä sano, kasvatin noiden siemenistä itelleni puskat ja oli kyl pirun hyviä ne chilit mitä kasvoi. Ei se lajikkeena ole surkea, kasvatusolot vaan vaikuttavat näemmä aika paljon makuun. Melkein sanoisin että rawitit mitä myydään marketeissa ovat pahimman makuisia, pistävä polte ja maku aika kitkerä ilman mitään hedelmäisyyttä, aika kehnojahan noi kaikki suurtuotantochilit on, heinän puutarhasta tulevat kotimaiset chilit on jo aika hyviä..
     
  25. dcs

    Rekisteröitynyt:
    20.05.2001
    Viestejä:
    48
    Uusia kokkailuja. Klikkaamalla suuremmaksi.

    Pizzaa. Täytteinä oliviiöljyvalkosipulimurska, parmankinkku, paprika, kirsikkatomaatti, pinjansiemen, punaleima emmental ja mozzarella. Pohjan tein eilen, yön ajan jääkaapissa tekeytymässä.

    [​IMG]

    Öljyt pohjan päällä:
    [​IMG]

    Eka kierros juustoa, paprikat ja parmankinkut:
    [​IMG]

    Uuniin menossa:
    [​IMG]

    Uunista otettuna:
    [​IMG]

    Sitten tonnikalatortillavuoan tekokuvia. Valmiista ei ole kuvaa, tää on tällainen simppeli arkiruoka. Raaka-aineet:

    [​IMG]

    Tortillojen täyttö menossa:
    [​IMG]

    Uuniin:
    [​IMG]

    Resepti tuolle:
    Tonnikala-tortillavuoka - Valion reseptit
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti