Postaa kokkauskuvia

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja haydens, 25.04.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Skikuda

    Rekisteröitynyt:
    26.01.2008
    Viestejä:
    3 330
    Ei Suomessa siinä mielessä huonolaatuisia tuotteita kaupasta löydy. Ongelma on tuotteiden valikoimassa, esim erilaisia lauantaimakkaroita ja hunajamarinoituja kanasuikaleita löytyy kymmenen erilaista mutta esim. naudan lapaa ei isosta marketista löytynyt kun ei kuulemma sillä ole menekkiä. Paistia, jolla taas ei tee mitään, kyllä löytyi. Kohta kun taas grillikausi alkaa, ilmestyy hyllyille järkyttävät valikoimat erilaisia valmismarinoituja ulkofilehirvityksiä ja esim. perus naturel välikyljyksiä, t-luupihveja tai kylkiä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.
     
  2. Sg7

    Rekisteröitynyt:
    24.09.2008
    Viestejä:
    290
    Tämä. Ongelma on tuotteiden jatkojalostus. "Raaka"tuotteita täältä on välillä lähes mahdoton saada. Aina on tosiaan joku hunajasotku tai tomaattimarinadi plöräytetty päälle. Ja "jätepaloiksi" mielletään kaikki mistä ei voi pyytää 40e kilo.

    Olisi Etelä-Amerikan ruokakulttuurista paljon opittavaa. Siellä syödään elikosta kaikki!

    -Spellgoth
     
  3. Nomber

    Rekisteröitynyt:
    15.07.2002
    Viestejä:
    4 900
    Kaikenmaailman marinaadi sotkuja kyllä löytyy joo vaikka millä mitalla, mutta jos haluaisi ihan perus lihaa tai kanaa tms. ilman marinadeja niin hankalaa on. Ymmärrän kyllä tuon "ei ole kysyntää" pointin, mutta luulisin, että tässä on ongelmana se, että marinoidut ovat halvempia koska niitä tehdään enemmän ja ihimisllä ei ole varaa ostaa kalliimpia marinoimattomia, jolloin niitä tehdään vähemmän ja niiden hinta on kovempi ja ei ole kysyntää. Kysyntää varmasti olisi jos hinta olisi kohtuullisempi.
     
  4. Dulia89

    Rekisteröitynyt:
    31.10.2009
    Viestejä:
    472
    Itseasiassa marinoimattomat ei oo hinnaltaan ees kovin paljoa kalliimpia. Otetaan huomioon että se marinadilitkukin painaa jonkun verran ja ainakin joissain paketeissa sitä on kiitettävästi.
     
  5. Photiou

    Rekisteröitynyt:
    23.11.2005
    Viestejä:
    826
    Niinpä, pakkoko on ostaa marinoitua tai mikropitsoja ja sitten kitistä että suomalainen ruoka on paskaa.
     
  6. Kristo-

    Rekisteröitynyt:
    11.05.2009
    Viestejä:
    2 010
    En osaisi pukea tätä paremmin sanoiksi, vittu että jengi jaksaa valittaa.
     
  7. dohh

    Rekisteröitynyt:
    06.05.2003
    Viestejä:
    600
    Marinadiskeidaahan pusketaan kauppoihin siksi että ne tuottavat jalostajalle paremmin. Huonompilaatuista lihaa saa piilotettua sen mönjän sekaan, päiväykset voidaan laittaa pidemmälle (marinoimattomissa siis lyhyempi myyntiaika) ja itse lihasta saadaan parempi kilohinta kun halpa marinadi lasketaan sen pakkauksen painoon mukaan.

    Syvältä. Aina ilman marinadia.
     
  8. Lifeless

    Rekisteröitynyt:
    25.03.2000
    Viestejä:
    4 708
    Eli vika on kuluttajiss, jotka ostavat paskaa.

    Muualla maailmassa ei marinoitua paskaa osteta, joten kaupasta saa vain ja ainoastaan marinoimatonta laatutavaraa.
     
  9. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 264
    Ite saan kyllä syötyä jopa tomaattivoileivän niin että se tomaatti ei valu mun sohvalle, puhumattakaan sillistä. Kai toi sitten on vähän niinku rannekello, sitäkään ei enää mihinkään tartte kun on kännykät, mutta silti se on oltava.:confused:
     
  10. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 264
    Onko lähdetietoa? Itse ainakin muistelisin että se on 8 päivää pakkauksesta etiäpäin tuo päiväys. HK:lla joskus tuli sivallettua possua pihveiksi. Ei kylläkään mitään eroa lihassa mitä marinoitiin ja mitä ei marinoitu, samasta sulatetusta pakastelihasta molemmat tehtiin.

    Tuon johdosta en voi enää koskaan ostaa sitä oranssia marinadipiffiä enkä lähtis juhannuksena edes ostamaan kotimaista possua kun se on pakaste ollut kuitenkin, yöks.
     
  11. dohh

    Rekisteröitynyt:
    06.05.2003
    Viestejä:
    600
    Ei mitään tarkkaa, mutta noista oli juttu jossakin lehdessä aikanaan, olisiko ollut Hesari tjms.

    Oman täysin valistumattoman mutukäsitykseni mukaan marinadi parantaa säilyvyyttä jo pelkästään sen sisältämän runsaan suolan takia.

    Edit: tuossa nyt yksi juttu: Tämän vuoksi marinoitu liha on halvempaa: vaarallisia pöpöjä, lisäaineita ja vanhentuneita tuotteita! - MTV3.fi - Makuja - Uutiset
     
  12. McMaster

    Rekisteröitynyt:
    20.12.2002
    Viestejä:
    2 027
    Tein sieni kana kastiketta ja roonit päälle (alle).

    Ensin paistelin sienet, paprikat ja sipulit.

    [​IMG]


    Sitten erikseen paistoin kanat.
    [​IMG]


    Sitten kaikki pannulle, eli sienet, paprikat, sipulit, kanat, kanttarelli konjakki creme freshiä ja mustapekka kermaa.
    [​IMG]


    Sitten ei kun ääntä kohti, hyvää oli!
    [​IMG]


    P.S. Ja täysin samaa mieltä tuosta marinaadikurasta. Ei ole tähän talouteen tullut marinoituja lihoja sitten enää pitkään aikaan. Ensinnäkin ne maistuu aika kamalalle, ja on täynnä suolaa ja lisäaineita, ei kiitos. Australiassa ei itse asiassa myyty laisinkaan marinoituja lihoja. Ainakaan nyt heti ei tule mieleen, että olisin nähnyt mitään marinoituna siellä, ja lihavalikoima oli huikea verrattuna suomen vastaavaan. Lammastakin löytyi montaa erilaista leikettä ja tuoreena usein halvemmalla kuin muita lihoja. Kengurua oli aina tuoreena myös.
     
  13. Janni-

    Rekisteröitynyt:
    18.11.2011
    Viestejä:
    706
    Juuh elikkäs aamupalaa:
    [​IMG][​IMG]
     
  14. MVA

    Rekisteröitynyt:
    10.07.2008
    Viestejä:
    1 297
    Lisäksi siihen "marinoituun" lihaan on imeytetty vettä 10-20% ennenkuin se on tiputettu "marinadiin". Katsokaas joitakin noita lihatalojen "maustamattomia" grillituotteita, filepihvissä lihapitoisuus 80%. Ketä perkele on keksinyt lisätä siihen 20% vettä? Muut lisäaineet on siinä sitä varten ettei se vesi karkaa kypsennettäessä. Alkaa olla jo siinä rajoilla mikä tuollaisen tuotteen kauppanimi voi olla. Mun mielestä noihin pitäisi lisätä tieto "jatkettu" tai "filepihvin kaltainen"

    Ei ole enää montaa ostopaikkaa mistä saa ihan rehellistä lihaa grillattavaksi. :mad:
     
  15. irtsi

    Rekisteröitynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    54
    suklaakakkua

    [​IMG]
     
  16. raviol

    Rekisteröitynyt:
    16.11.2011
    Viestejä:
    15
    Joo. Oksettaa alkaa jos muita samanherran valokuvia katselee sillä likainen astia on aina pahin virhe ruuanlaitossa. Kerrassaan kuvottavaaaaaaaa.
     
  17. Lexy Banned

    Rekisteröitynyt:
    07.09.2009
    Viestejä:
    1 252
    Murossa kyllä kokoontuu suomen avohoitopotilaat; lautasen siisteys ei ole huolestuttavin asia kun muita aspekteja katsoo kuvissa. Näin käy kun ei äiti enää ole siivoamassa.

    Ruoka sinänsä näytti hyvältä mutta lääkkeet sopii ottaa sen ruoan kanssa.
     
  18. bloody hell Banned

    Rekisteröitynyt:
    31.10.1999
    Viestejä:
    3 068
    Lifelessin keittiökuva joskus kuukausia sitten oli kyllä suhteellisen oksettava, mutta tuollaistahan se taitaa noissa "kehitysmaissa" ollakkin. Ei niin justiinsa.
     
  19. Don Kerosene

    Rekisteröitynyt:
    08.11.1999
    Viestejä:
    1 436
    tämmöstä läskihomoo tänään:
    [​IMG]
    ylikypsää possua, dipattavia ja saladei

    eilen:
    [​IMG]
    pari täydellisen kypsää entrecotee ja saladei
     
  20. VitaLinea

    Rekisteröitynyt:
    26.03.2008
    Viestejä:
    78
    Tänään uunissa paistettu kana, kai lania ja vihreitä papuja. Kana sai sisäänsä kuorineen keitetyn sitruunan, joka tökitty täyteen reikiä, sekä kokonaisen valkosipulin silputtuna. Pintaan ja sisuksiin hierottiin mustapippuria, chilihiutaleita ja voita. Paiston puolessa välissä laitoin kanan päälle neljä pekonisiivua rintapalojen kohdalle. Kai lainit keitettiin nopsasti, ja paistettiin öljyssä valkosipulin ja inkiväärin kanssa. Mukaan vajaa ruokalusikallinen osterikastiketta. Pavut ihan vaan keitettiin suolavedessä, tarjoiltaessa päälle kanan kanssa paistunutta pekonia silputtuna.

    Neiti Kana valmiina ottamaan sitruunan peffaansa:

    [​IMG]

    Valmis annos:

    [​IMG]
     
  21. Jesmo1

    Rekisteröitynyt:
    30.08.2007
    Viestejä:
    3 625
    Porsaan sisäfilettä, porsaan kylmäsavustettua&paistettua ulkofilettä, paistettua banaanisalottia cola hauteessa. Kaverina ranskiksia, tomaattia ja suolakurkkua ja bonuksena vielä hieman makkaraa.

    [​IMG]
     
    Viimeksi muokattu: 01.05.2012
  22. Kristo-

    Rekisteröitynyt:
    11.05.2009
    Viestejä:
    2 010
    VitaLinea ja Jesmo1: Bravo! Mielettömän hyvännäköistä.
     
  23. tequila

    Rekisteröitynyt:
    12.12.2002
    Viestejä:
    227
    [​IMG]
    Vappumunkki vaniljakremellä täytettynä!
     
  24. Jesmo1

    Rekisteröitynyt:
    30.08.2007
    Viestejä:
    3 625
    Kylmäsavustin oltermannin kermajuustoa tuossa eilen hickorylla, mukavasti ottaa väriä pintaan.

    [​IMG]
     
  25. miksarulez

    Rekisteröitynyt:
    06.08.2009
    Viestejä:
    90
    Krapulasafkaa...
    Talonpoikaismunakas: Perunaa, sipulia, savukinkkua, aurajuustoa, cheddaria ja tuoretta habaneroa.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Oli ihan loistavaa. Huono kamera ei tee oikeutta...
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti