Populistit vallankahvassa

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja splice, 27.11.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 464
  Tärkein agenda edelleen siis terroristien hyysääminen ja ei-työperäinen maahanmuutto. Mikä tahansa nyt kohdistuu muihin kuin tuottaviin suomalaisiin. Kyllä muualle rahaa ja ymmärrystä riittää. Kohelluksetkin on miinus vaan siksi jos tulevat julkisiksi.
   
 2. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 464
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Trump joutuu valtakunnanoikeuteen kolmantena presidenttinä Yhdysvaltain historiassa -hs.fi


  Edellisellä presidentillä joka joutui virkarikossyytteeseen USAssa, kannatuslukemat olivat huomattavasti suuremmat. Trumpilla kannatus laahaa siellä 40% tuntumassa, kun Clintonilla aikoinaan oli 60-75% lukemat. Skandaaleita Trumpin ympärillä on ollut jatkuvasti, liekö tämäkin vain yksi lisää muiden joukossa? Kuitenkin, maaliskuussa viimeistään tiedetään kuinka tämäkin on päättynyt, ikäänkuin siinä olisi oikeastaan mitään epäselvää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.12.2019
 4. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  726
  Noitajahti päättyy vasta kun Trumpin presidenttikausi on ohi 2024. Tällöinkin varmaan riippuu siitä, kenestä tulee Armollisen Suuren Johtajan seuraaja.
   
 5. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  USA:n evankelikaalien keskinäinen kiista Trumpin tukemisesta kiihtyy – "Trump ei ole sairaus, hän on sairauden oire"


  Mielenkiintoinen käänne. Juuri näiden konservatiivien avulla Trump on päässyt valtaan.
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Mistä lähin olet pitänyt vieraan vallan presidenttiä johtajanasi? Jatkokysymys, onko kyseinen toimintamalli pelkästään anteeksiantamatonta vai sekä anteeksiantamatonta että epäisänmaallista? Toinen jatkokysymys, äänestätkö kenties persuja?

  Perussuomalaisten äänestäjiin yleensä uppoavat epäfaktuaaliset harhautusyritykset kuin veitsi sulaan voihin, Trumpin sanoma varmasti on kirkkaana tähtenä heidän taivaallaan, jokainen hänen tuhansista valheestaan tiukasti valkopestynä tai viimeistään denialisoitu unohduksiin.

  https://www.toukoaalto.fi/blog/2019/11/24/nin-laitaoikeiston-digitaalinen-trollipartio-toimii

  Mielenkiintoista kuinka tarkasti jopa tälläkin foorumilla törmättyyn asiaan on ihmiset alkaneet kiinnittämään huomiota. Populismilla on vain niin lyhyet jäljet. Kuitenkin, kura on juuri oikea sana sille mitä oikeistopopulistit tälläkin hetkellä levittävät ympäri maata - osuvasti sanottu siis.

  Yllä kuitenkin yksi erinomainen esimerkki siitä, vaikka Trumpin valheet ovat täysin todistettu ( ja tarkasti tilastoitu ) asia, netin trollipartiot saavat tämänkin asian vaikuttamaan täysin päinvastaiselta :facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
 7. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  726
  En asu Suomessa, joten kysymyksesi on vähintään monitulkintainen, mutta eipä minulla ole johtajia muutenkaan. Kyllä, olen äänestänyt elämäni aikana vain persuja, mutta toisaalta taisin viime vuosikymmenellä äänestää vain yksissä vaaleissa. Isänmaatani en puolustaisi sodassa ikinä, että olen kyllä ihan ylpeästi epäisänmaallinen.

  En minä Trumpin valheita niele mutta kaikista vähiten siedä panettelua ja sitä tulee ensisijaisesti vasemmalta.
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Persut sopivat kyllä epäisänmaallisena puolueena kaikille epäisänmaallisille ihmisille.
  Asia kansalaisuudesta ei ole ollenkaan monitulkintainen, vaikka tämänkin populistit kieltämättä pyrkivät tekemään vaikeaksi, silloin kun se hyödyttää heidän propagandaansa:

  https://www.stat.fi/tup/tietoaika/tilaajat/ta_06_04_nieminen.html

  Jos ihminen asuu muualla kuin Suomessa säilyttäen silti kansalaisuutensa Suomeen on silloin kyse maahanmuuttajasta, joka raiskaa ja hakkaa vaimot, lapset ja kivittää homoja tai muutoin vain velttoilee ja pyrkii tavalla tai toisella loisimaan sekä hyötymään isäntävaltion ilmaisesta ylläpidosta. Pommejakin maahanmuuttajat tekevät. Eiku hetkinen mites se nyt menikään?

  :think:

  Siitä olet oikeassa, persut vasemmistolaispolitiikallaan kyllä panettelevat suomessa melkoista ryhmää ihmisiä. Sitten heidän kultakutri- terrierit räksyttävät ympäri nettiä kuinka kamalaa se vasemmisto onkaan. Tilanne ei olisi tämänkaltainen, mikäli persuja äänestävät oikeasti ymmärtäisivät itseasiassa tukevansa melkolailla vasemmistolaista käytännön politiikkaa. Se että puolueella on myös vahva populistinen ulottuvuus ei muuta asiaa miksikään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2020
  juhog81 tykkää tästä.
 9. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 547
  • 1.2 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle. Keskustele asioista, älä toisista käyttäjistä.
  Ei voi muuta kuin ihmetellä @splice :n persuvihaa. Tai kääntäen teet palveluksen niille jotka eivät varsinaiseti ole ehkä olleet persujen kannattajia.
   
  Ilkko2, Kaaaapo, AHPU ja 1 muu tykkäävät tästä.
 10. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 434
  Missä menee raja populismissa? Jos lupaa antaa 100e lisää eläkeläisille mutta sitten kun valitaan niin sanotaankin että se tulee porrastetusti ja siinä menee vuosia että taso saavutetaan tai että 0,7 hoitaja mitoitus tulee viikossa lakiin mutta sitäkään ei tapahdu niin mitä se on?
   
  Kala tykkää tästä.
 11. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 099
  Se ei ole ainakaan populismia. Vastuullista politiikkaa.
   
 12. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 547
  Sitä voi myös kutsua valehteluksi.
   
 13. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 434
  Jos suomalainen mies muuttaa vaikka johonkin isoon euroopan maahan niin on tilastollisesti hyvin todennäköistä että hän juo enemmän alkoholia ja hänellä on tilastollisesti suurempi todennäköisyys syyllistyä esim puolison pahoinpitelyyn ja tämä on vain tilastollinen fakta ja en näe tässä mitään pahaa. Samalla tavalla voi sanoa että maasta X tuleva maahanmuuttaja on tilastollisesti todennäköisempi syyllistyä tiettyyn rikokseen ja tässäkään ei ole mitään pahaa. Faktat on faktoja ja niiden toteaminen ei ole mitenkään pahaa oli tilasto sitten mihin tahansa suuntaan "sopiva".

  Toki pitää huomioida että tilastointi on erillaista maasta riippuen.

  Edit. poistettu tilastoinnin luotettavuus. Oma virhe
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2020
 14. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 192

  Puhut täyttä paskaa. Suomalaiset ovat parhaiten sopeutuneita maahanmuuttajaryhmiä kaikissa maissa. Mukaanlukien Ruotsissa. Mahdollinen yliedustus rikoksissa on vain marginaalista verrattuna Afrikasta ja Lähi-idästä tulleisiin, jotka raiskailevat Suomessa jopa 40-kertaisesti kantasuomalaisiin verrattuna. Ole hyvä ja osoita, että suomalaisten osalta on läheskään vastaava yliedustus kanta-asukkaisiin nähden jossain maassa. Ja jos näin olisi, niin en näkisi mitään syytä, miksi kyseinen maa ei voisi ja saisi rajoittaa suomalaisten maahanmuuttoa.

  Boldatulle ”tilastolliselle faktalle” suomalaistaustaisten maahanmuuttajien suuremmasta todennäköisyydestä puolisoiden pahoinpitelyyn haluaisin lähteen. Kun täällä esitetään tilastotietoja maahanmuuttajien rikollisuustasoeroista kantasuomalaisiin nähden, niin ne perustuvat todellisuuteen, eivätkä tarkoitusperältään kyseenalaiseen mutuiluun.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2020
  Ilkko2 ja electron06 tykkäävät tästä.
 15. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 905
  Suomalainen alkoholismi alkaa olla jo aikansa elänyt legenda. Niin on myös perheväkivaltaisuus. Puolet Eurooppaa juo suomalaisia enemmän ja Suomessa alkaa jo legendojen juopot olla haudassa ikänsä puolesta.
   
  Ilkko2 ja Stoker tykkäävät tästä.
 16. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 434
  Niin tuossahan totesin että tilastointi on erillaista maasta riippuen joten niiden käyttö riippuu siitä mitä asiaa ajaa. Tuli nyt tuo oma esimerkki vain ensimäisenä mieleen kun aina puhutaan siitä että kyllähän suomalainen mieskin juo ja hakkaa vaimoaan ja ne tulokset perustuvat johinkin tilattuun tutkimukseen minkä tarkoitus ei varmaankaan jää keltään huomaamatta. Se on nyt vaan niin että nykyaikana ihmiset pitävät näitä tutkimuksia faktoina ja jos joku toteaa että asia on näin niin en näe siinä mitään pahaa, en myös näe siinä mitään pahaa jos joku sanoo että Lähi-idästä tulleet raiskaavat todennäköisemmin kuin kantasuomalainen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2020
 17. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 434
  Jos väitän että suomalainen mies on "väkivaltaisempi" kuin muut EU-maiden miehet ja linkitän tämän jutun https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/...lan-maa-miksi-suomalainen-satuttaa-laheistaan niin aivan varmasti suurin osa lukee jutun ja on samaa mieltä vaikka ei edes lukisi koko tutkimusta/tutkimuksia. Ja tutkimukset ovat myös oikeassa koska on monta tapaa tehdä niitä eri parametreillä ja siten voi sanoa sitä faktaksi että suomalainen mies on todennäköisempi syyllistymään perheväkivaltaan kuin paikallinen mies lähes kaikissa EU-maissa.
   
 18. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 905
  Tähänkin tulokseen on päästy kyseenalaisin menetelmin, eikä vertaisarviota samoilla menetelmillä ja lähtökohdilla ole tehty muissa maissa. Tieteellisesti asiaa siis ei ole osoitettu, ei edes sitä, että noin kolmasosa naisista olisi ollut uhrina. Jo pelkästään "perheväkivallan" (tämä on siis hyvin laaja käsite täällä, ei vain läpsimistä) tunnistaminen on ihan eri tasolla täällä kuin suurimmassa osassa Eurooppaa. Samoilla menetelmillä tuskin saat samanlaisia tuloksia muualla Euroopassa, Pohjoismaiden ulkopuolella, missä näiden asioiden tiedostaminen on aivan eri tasolla. Esimerkiksi avioliitossa monissa kulttuureissa katsotaan miehellä olevan oikeus seksiin, joten tämän oikeuden käyttöä ei tunnisteta perheväkivallaksi - täällä se taas katsotaan vasten tahtoa tehtynä hyväksikäytöksi, ja tässä THL:n selvityksessä perheväkivallaksi.

  Toinen ongelma väitteessäsi on, että väkivaltaisuusväitteesi perustuu ainoastaan perheväkivaltaan, ei siis niinkään yleiseen väkivaltaisuuteen, ja kuten edellä selostin, perustuu yhteen ainoaan lähteeseen, jonka verrannollinen luotettavuus on erittäin kyseenalainen.

  Vaan mitäpä ei Suomessa tehtäisi piiskataksemme itseämme maailman häpeäpilkuksi. Meillä ei juurikaan ole kulttuuria hyvien asioiden esille tuomisesta, kuten esimerkiksi vaikkapa Ruotsissa, jossa kiilotetaan maan julkikuvaa jopa vastoin todellisuutta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2020
  Stoker tykkää tästä.
 19. JmakelaBKK

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  1 434
  Tosiaan en nyt itse usko että Suomi olisi noissa tilastoissa kärkipäätä mutta valitettavasti nykyään ihmiset uskovat uutisia(varsinkin jos YLE) ja tekevät päätelmät niiden perusteella. Ensimmäisessä viestissä sanoin vähän väärin kun sanoin että yleensä EU-alueella tilastointi on luotettavaa kun olisi pitänyt sanoa että ihmiset pitävät niitä tilastoja luotettavina vaikka itse tilasto voi olla tehty kyseenalaisin menetelmin.
   
 20. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 099
  Tuosta Emma palannut joululomilta. Valehtelee silmät päästään: juuri oli tutkimus jossa vain 1% suomalaisista on ilmastodenislisteja. Mikään ei viittaa siihen että Persut olisivat ilmastodenialisteja. K

  monta valetta tähän Emman populistiseen, kuvankaappauksella jotain nevahöödiä twitteröiää maalittavaan vihapuhetweettiin mahtuu?

   
 21. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 905
  Ilmastonmuutos tarkoittanee tätä nykyään nimenomaan ja ainoastaan ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta. Muuta ilmastonmuutosta ei ole olemassa. Jos siis epäilee ihmisen osuutta millään tavoin vasten yleistä totuutta tai kyseenalaistaa keinoja, niin on ilmastodenialisti.
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2020
 22. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  https://yle.fi/uutiset/3-11151591

  Tuo jos mikä on äärimmäisen huolestuttava piirre nykymenossa. Ihan yli puoluerajojen täysjärkiset ymmärtävät pysyä moisesta erossa, tuskin nyt kaikki edes persuista ovat täysfoliohattuja jotka jatkavat mielipiteiden muodostamista vainoharhaisuuden täyttämällä tiellä.

  Mutta tuon sanottuani - ymmärtämällä mihin populismi pohjaa - tulee myös vainoharhaisuudelle lihaa luiden ympärille, ja eihän teot tai edes mielipiteet tarvitse faktoja toteutuakseen.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2020
 23. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 099
  Muistaakseni ennen joulua nähtiin vasemmiston taholta varsin mittava maalittamiskampanja ansioitunutta ja täydellisen objektiivista journalistia kohtaan, joka paljasti ulkoministeriössä tapahtuvia omituisuuksia. Hassua että Antton mainitsee nyt vain ja ainoastaan perussuomalaiset. Hassua.

  Juuri Aron sisarukset rasittivat oikeuslaitosta lähestymiskieltoasialla, joka tuli bumerangina takaisin. Perustuslakiasiantuntija Scheinin kyseenalaisti päätöksen sosiaalisessa mediassa. Hassua, että Antton ei ole tästä oikeuden kyseenalaistamisesta huolissaan. Hassua.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2020
  seebra tykkää tästä.
 24. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 192
  Sosiaalidemokraattien puoluesihteeri Antton Rönnholm on huolestunut vastamedian ja perussuomalaisten toistamasta viestistä, että perinteinen media, viranomaiset ja oikeuslaitos ovat puolueellisia.

  Eiköhän huolestuttavampaa ole se, että median puolueellisuutta ei saisi epäillä? Eikö median edustajissa sitten ole yliedustusta vihervasentajissa..? Ainiin, on.

  https://www.suomenuutiset.fi/nyt-se-on-tutkittu-journalistiyliopistot-lapikotaisin-punavihreita/

  Tampereen yliopiston journalistiikan ja viestinnän opiskelijoista kolme neljästä kannattaa vihreitä tai vasemmistoliittoa – perussuomalaisia tai kristillisdemokraatteja ei yksikään.
   
 25. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Taitaa ainoa puolueellisuus löytyä persuista ( ainakin päätellen kuinka hanakasti käyvät propagandasotaa netissä ja toistelevat "vihervasentaja"- mantraa siinä matkan varrella. Eikö tämä käyttäytymismalli mielestäsi ole *ollenkaan* puolueellista?

  Nettikommenteista päätellen juuri persut ovat puolueellisempia kuin perä¤eikä vessanpöntössä, silti tästä haukutaan muita :facepalm:

  Lisäksi:

  perussuomalaisten toistamasta viestistä, että perinteinen media, viranomaiset ja oikeuslaitos ovat puolueellisia.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2020

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti