Politiikan päivänpolttavat aiheet!

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wroomm, 01.03.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 955
  Ai ihmisvihapuolue? Nämä puolueetko sitä Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, UKssa, Italiassa ym. riehuvat, raiskaavat, polttavat ja ammuskelevat niin että tavalliset kansalaiset ovat täysin kyllästyneitä?
  Ne jotka ovat tämän tilanteen luomista edesauttaneet ja edelleen ovat tätä ongelmaa lisäämässä ovat oikeasti niitä ihmisvihapuolueita minun mielestäni. On kyllä erikoinen logiikka vihervasemmistolla, että länsimaiden totaalinen paskominen ei olisi jotenkin ihmisvihamielistä, tai että ihminen ja hänen kulttuuriset ja uskonnolliset arvonsa muuttuvat kun hän astuu rajan yli länsimaahan. Mutta ne jotka tätä ongelmaa haluavat kuriin ja kontrolliin ovat ihmisvihamielisiä?!.. :O_o:  – Ihmiset ovat väsyneitä tällaiseen eivätkä halua asioiden olevan tällä tolalla, Brehm lausui.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005790263.html

  Tätä ja paljon muuta perseilyä on Ruotsikin nykyään, kiitos vihervasemmistolaisen politiikan. Minusta aika vihamielisiä seurauksia tällä politiikalla.. Ehkä vihervasemmistolaiset näkevät tuolla sitten vain kumbayaa nuotiot joiden ympärillä tanssitaan jännittäviä eksoottisia tansseja..
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2018
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 050
  Analyysi: Antti Rinne opiskelee jo pääministeriksi – SDP johtaa kokoomusta selvästi Ylen tuoreessa kyselyssä


  Voisiko tosiaan olla että hallituksen työläisten vastaiset toimet oikeastikin kokretisoituisivat äänestyskäyttäytymisessä? Rinne kyllä olisi sopivan neutraali pääministerinä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2018
 3. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 050
  IL-Kysely: Suomalaisten mielestä paras hallituspohja olisi punavihreä - ”Vasemmistolaiset tuulet puhaltavat”  Seuraavissa vaaleissa taitaa suomalaiset saada mitä haluavat.
   
 4. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 236
 5. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Onko itseasiassa mikään hallitus saanut ikinä kehuja? Itse en ainakaan muista, varsin epäkiitollinen tehtävä siinä mielessä, ihan sama mikä puolue kyseessä.

  Eiköhän Rinteen johtama punavihreä hallitus ainakin hoida monia asioita paremmin mitä tämä Sipilän. Voisin kuvitella, että Sipilän hallituksen monet päätökset lentää roskikseen tämän hyvin todennäköisen SDP, Vihr, Vas ja joku hallituksen toimesta. Varmasti Sipilä ja co tehnyt myös paljon hyviäkin ratkaisuja, en toki sitä kiellä, mutta ilmeisen tyytymättömiä ihmiset ovat. Keskusta ei tule seuraavassa hallituksessa enää olemaan, eikä siniset / PS. Ps on suljettu muutenkin pois koko kuviosta kaikkien puolueiden taholta, eli sitä ei kannata edes miettiä ja sinisillä joku 0-2% kannatus, eli ei asiaa heilläkään sinne.

  Pitäisi siis tapahtua jotain todella ihmeellistä, etteikö tämä punavihreä hallitus toteudu keväällä. SDP:n ns. isoja ehdokkaita ja edustajia on sanonut toivovansa punavihreää hallitusta, kuten myös vasemmistoliittokin, eli eiköhän tämä toteudu. SDP jokatapauksessa keväällä sen hallituksen muodostaa ja Vas. & Vihr. ovat heille mieluisia hallituskumppaneita.

  Itse uskon, että tämä punavihreä hallitus voi olla hyvinkin toimiva asia.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 6. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 992
  Jos vihervasemmisto pääsee valtaan niin ainakin yksi juttu on hiton hyvä: nimittäin taantuma/lama on tulossa. Tästä johtuen eivät pääse kaikkia rahoja tuhlaamaan mikäli eivät sitten halua viedä Suomea Kreikan ja Italian tielle.
   
  Viimeksi muokattu: 25.10.2018
 7. manutal Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2013
  Viestejä:
  1 198
  ^^"Itse uskon, että tämä punavihreä hallitus voi olla hyvinkin toimiva asia."

  Uskossa on kiva elää, mut mites todellisuus? Hohhoijaajaa... Onpas sitä naivia ihmislammasta liikkellä näinä päivinä.
   
 8. Aphelion

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2018
  Viestejä:
  93
  Ihan mielenkiinnosta, millaiseen hallitukseen pitäisi uskoa että se voisi olla ihan toimiva asia, että ei ole naivi ihmislammas? Nykyiseen, johonkin vanhaan vai johonkin uuteen?
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2018
 9. manutal Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.06.2013
  Viestejä:
  1 198
  Johonkin ihan uuteen kuule, ei me sellaista olla viel nähty. Ei noi meiä kansanedustajat aja meiä etuja, saatika sitte noi EU kommissaarit. Vietävissä ollaan..
   
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 050
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e9352537-e1ac-4e9c-80d0-05922a89947a

  Yllättäen jo pelkkä istumajärjestys tekee tiukkaa eräälle puolueelle.

   
 11. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 076
  No ihan tuo sinun lainaus on varmaan vastaus siihen miksi ne ei halua siirtyä puolueen nykyisestä paikkaa tuonne, sillä on kuitenkin merkitystä, koska tuota järjestystä käytetään muuallakkin.
   
 12. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 458
  Kyllähän tuo paikkajako on perinteisesti aseteltu kulkemaan nimenomaan sen mukaan mihin puolue asettuu oikeisto-vasemmistokartalla, poislukien RKP, että voi sen kyllä ymmärtää miksi persujen istuttaminen "äärioikealle" herättää eduskuntaryhmässä närää.

  RKP:n sijoittaminen salin oikeaan laitaan oli muuten aikanaan puhtaasti käytännön kysymys - he olivat silloin lähimpänä tulkkauspöytää, jossa käännettiin ja kirjattiin suomea puhuvien edustajien lausuntoja reaaliajassa toiselle kotimaiselle. Nykyään on digiteknologia kuitenkin sen verran kehittynyttä, ettei RKP:n tarvitse enää tulkin kupeessa istua. (Vaikkei tuskin tarvitsisi muutenkaan.)
   
 13. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 104
  Kylläpä eduskunta on heti ensitöikseen onnistunut ryssimään oman arvovaltansa, heti sen jälkeen kun niin vuolaasti peräänkuuluttivat keskinäistä kunnioitusta. Järkevintä olisi, että istumajärjestyksen muutokselle pitäisi saada kaikkien ryhmien kannatus, ei niin että joku väkisin pakotetaan nurkkaan. Ei RKP:tä sen enempäää kuin persujakaan.

  Ihmeellistä että Suomen valtion lainsäädäntövaltaa käyttää porukka joka ei osaa sopia edes istumajärjestyksestä.
   
 14. Rockbear

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2012
  Viestejä:
  1 018
  Mulla kävi tossa poliittisella kanavalla semmoinen mielessä, että Suomi ja Euroopan unioni veisi Kiinaan kaikki muovijätteet, renkaat, romuautot jne. Kuten jenkit tekee.

  Ne vedettäisiin rouhimen läpi ja valmistettaisiin niistä kaikkea uutta. Sitten kaikki elektroniikka, autot ja satelliitit jne jne valmistettaisiin siellä ja tuotaisiin EU:n ja Jenkkien alueelle.

  Toin asiaa esille jo aikaisempinakin vuosina. Kaikki ei välttämättä tykkää ajatuksesta. Yksi ajatus oli oma taloudellinen tilanteeni ja tulevaisuuteni tässä yhteiskunnassa. Rikkaimmilla on jo 108 Biljoonaa dollaria :(
  Pomot kirosi, kun toin asiaa esille :(

  Kova juttu, jos se toteutuisi sama kun Jenkit tekee parhaillaan.

  Mulla olisi lähinnä haaveena oma bisnes (tiedätte hyvin mikä :) ja "tuettu työ" siinähän pitävät mun neljän tunnin panoksen, paljon parempi olotila sitten yöllä istua koneella tehden töitä. Ongelma on mulla lähinnä se, kun ei ole varallisuutta, pitäisi pitkää yötä tehdä sen suhteen. Kelpaa kyllä, ei valittamista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2019
 15. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  5 865
  No eikös se sitten olisi RKP:n (tai minkä tahansa nurkassa olleen) pakottamista nurkkaan jos muutokseen pitäisi saada kaikkien hyväksyntä. Mielestäni voisivat arpoa sen järjestyksen joka kaudelle (ja sitten puolueet saisivat keskenään vaihtaa niitä jos kaikki vaihtajat niin haluaisivat). Tulisi vähän vaihtelua tuohon iänikuiseen vasemmisto-oikeisto -kuvioon.
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 050
  Itselleni ei oikeastaan ole mikään ongelma että äärioikeistossa istuvat. Kysymys kuuluukin, miksi sen pitäisi olla väärin. Asioilla on yleensä taipumus loksahtaa ns. oikeille paikoilleen, tämä oli siitä vain malliesimerkki. Kuitenkin, paljon haloota tyhjästä.
   
 17. Sir Jason

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2002
  Viestejä:
  42
  Punamultaa pukkaa, voi perkele!
  Antti Rinteen "Meillä taitaa olla sama lompakko" politiikka hihhulien kanssa ajaa suomen talouden taas kuralle ja velkakakku kasvaa. Samalla sinetöidään Keskustan maakunnat, jotta voivat harrastaa siltarumpupolitiikkaansa ajasta iäisyyteen. Ei Suomi enää maalaistu, mutta köyhtyy taas ihan helvetisti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti