Poliisiväkivalta

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja j_hauva, 27.03.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Morguz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  17
  Olin tulossa pastee ihan saman jutun tähän, mut huomasin sun postanneen jo ton ni en laittanukkaan sitä. :D

  Mut omituista toimintaa poliiseilta kyl tommonen, oli tuon hepun naamaki menny aika pahaan kuntoon :l
   
 2. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Miten niin omituista? Luulisin kaikkien näiden vastausten kertovan mitä sikaniskat (perusmuron 300 kilon penkkitulos tuo sikaniskan mukanaan) tekee tuommoisessa tilanteessa.
   
 3. Morguz

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  17
  "(perusmuron 300 kilon penkkitulos tuo sikaniskan mukanaan)"

  Repesin :D Jepo, kyl oon lukenu ne kommentit ym, mut kummiski, aika sairasta :l
   
 4. asian ilmaisi

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2003
  Viestejä:
  118
  Miksi meidän Suomalaisten tulee pohtia amerikan poliisien väkivaltaa?
   
 5. XCee

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2005
  Viestejä:
  106
  Miksi ei?
   
 6. teppemies

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2005
  Viestejä:
  3 804
  Meitä hävettää, kun meillä ei poliisit osaa.
  (Viittaan tällä idols-ketjun tarinoihini)
  [signature]Värisokeus on sairaus.[/signature]
   
 7. Pohdittaisiin mieluummin rikollisväkivaltaa...
   
 8. asian ilmaisi

  Rekisteröitynyt:
  08.07.2003
  Viestejä:
  118
  No yhtä hyvin voisi pohtia mitä hyvänsä muuta. Saako Venetsuelan Hua Hua -heimon inkkarit tarpeeksi penisiliiniä vatsavaivoihinsa? Joskus tuntuu että Suomi on joku amerikan jatke ja kaikenmaailman anarkistit saa uutta pontta "kyttä on natsisika!" huutoihinsa katsottuaan jotain amerikkalaista poliisiväkivaltavideota.
   
 9. Casey Fucking Ryback

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2006
  Viestejä:
  601
  Kauhea hälinä kyllä kun poliisit hakkaa jonkun saatanan kriminaalin ihan syystä... Poliisin työ voi olla vittumaista kun yrittää tehdä työtänsä ja suojella ihmisiä, mutta tälläisten hakkaajien takia kansa pitää poliiseja kusipäinä...
  [signature]They poo-pooed my electric Frankfurter[/signature]
   
 10. Alakki

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2002
  Viestejä:
  3
  Voi olla että oon hilppasen liian väsynyt tässä vaiheessa yötä, mutta en kyllä kyennyt näkemään tuossa videossa minkään näköisiä todisteita siitä että pollarit olisivat asiattomasti piesseet tuon kenties kaksi ihmistä tappaneen tummaihoisen venkulan. Käsittääkseni kaveri hyppäsi turvalasin läpi 12 metristä naamalleen katuun ja hoiperteli siitä eteenpäin muutaman kymmenen metriä ennen kiinnijäämistään ja nuo lärvivammat johtuivat liian nopeasta kontaktista sementtiin? Korjatkaa toki jos olen väärässä.
   
 11. xipe

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2004
  Viestejä:
  654
 12. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Naamalleen 12 metristä ei yleensä mahdollista hoipertelua kauemmaksi. Aika supermies saa olla että lämäsee molemmat silmät noin turvoksiin maahan pudotessaan ilman että nenä painuu kallon sisään ja kykenee lähtemään pakoon niin ettei jää heti kiinni. Todisteet hakkauksestahan on nuo vammojen tyypit enemmänkin kuin poliisien oma tutkimus siitä hakattiinko poliisintappajaa vai ei.
   
 13. SomeDudeSurfing

  Rekisteröitynyt:
  17.10.2006
  Viestejä:
  51
 14. HaLLeY

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  426
  kyllä poliisien täytyisi saada käytää väkivaltaa surutta selvissä rikostapauksissa esim. rikosten uusioiden ja pilviveikkojen kanssa.
  Haulikon perällä naamaan ja ukko vaakatasos kyytiin. 2 päivää ukko putkassa ja kuulustelut. Johan alkas tunnustusta tulemaan ja vankilat täyttymään. Sitten vaan Rudukselta betonia tilaukseen ku vankila turvoksisssa ja valaisi sen umpeen. Ja eiku uutta pilttuuta tekemään.
  [signature]-DriVe hard Drive Fast-
  Service Unavailable [/signature]
   
 15. El Chapo

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2002
  Viestejä:
  1 088
  Sussa on ainesta.
  [signature]P4 2,8GHz | Asrock Pi465G | 6800 Ultra | 1GB DDR400MHz | HDD 300GB | Seasonic S12 430W | Antec P180[/signature]
   
 16. hätäsektio

  Rekisteröitynyt:
  19.04.2003
  Viestejä:
  34
  Joo ja mun mielestä kyttiä vois kans saada hakata ja tappaa ihan niinku haluaa koska se on ihan luonnollista että jos joku käy mun kimppuun jos vedän bissee puistosa ja kusen katukiveykselle niin tietysti mä saan sen tappaa se on luonnollinen reaktio sitä paitsi kytät on muutenkiin oikeistolaisia ja ne on arvottomia ihmiskunnalle eli mun mielesäst siis kytät sais tappaa kaikki ja vähintäänkin hakata niistä ei oo yhteiskunnalle kuin haittaa siinä mun perusteet.
  [signature]In a society that has abolished all adventures, the only adventure left is to abolish society.[/signature]
   
 17. xipe

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2004
  Viestejä:
  654
  koulutetaanko näitä paskoja hakkaamaan viattomia ihmisiä ja vielä isolla porukalla, tässä on joitain todella karuja pätkiä... ihan ihmetyttää että miten tuommoset sekopäät pääsee henkistä kanttia vaativiin tehtäviin.
  http://www.youtube.com/watch?v=vIzpny4nGxQ&mode=related&search=

  ja vanhuksen pahoinpitelyhän tästä vielä puuttukin
  http://www.youtube.com/watch?v=k6BsZUuZmr4

  Voi jumalauta, tätä en uskonut löytäväni mutta nainen vielä vanhusten lisäksi :|
  http://www.youtube.com/watch?v=UspNKonUwbo&mode=related&search=[signature]me ollaan mestareita kaikki.[/signature]
   
 18. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Tais olla Etelä-Korean mellakoista nuo? En katsonu loppuun kun yleensä noista mellakoista tehnyt videot ovat aika rotten.comia mutta tosiaan hyvin todennäköistä että koulutetaan sekopäiksi E-K:n mellakkapoliisit. Siellä tosin molemmat puolet taitaa tappamiseen syyllistyä.
   
 19. Mövenpick

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2007
  Viestejä:
  371
  Ihan hyvä flame-yritys xipe, mutta luulen ettei edes murossa kukaan jaksa lähteä tähän (aika näyttää, olenko oikeassa, kun 8 sivua jo tästäkin jauhettu). Jos todella nyt elät tuossa Youtuben videolinkkien luomassa mielikuvamaailmassa (en jaksanut kuin osaa hieman vilkaista), niin mieti hieman tilanteita, joista nuo pätkät ovat. Tuollaisissa lähes totaliristisissa valtioissa ei nyt mikään yllätys kai kenellekkään ole, että mellakkapoliisilla on hieman erilaiset otteet, kun länsimaissa ja rangaistusta satelee kaikille, jotka lähelle osuvat. Toisaalta, jos siellä vastassa on 2000 kivin ja polttopulloin varustautunutta mielenosoittajaa ja näytetään muutamaa ensimmäistä uskaliasta hyökkääjää, niin saahan siitä toki hienon videon, kun mellakkapoliisiarmeija pahoinpitelee yksittäisen kansalaisen, vaikka kuinka ammattitaitoisesti poliisi toimisikin. Tosin veikkaan, etteivät ne eturivissä olijatkaan olleet ihan sattumalta sunnuntaikävelyllä lastenvaunujen kanssa, kun pamppua alkaa yht'äkkiä satamaan. Mitä tulee vanhuksen pahoinpitelyyn niin selkeästi virkavirhe ne 6 lyöntiä, muuten ok pidätys. Lynkataanko kaikki poliisit nyt, kun videolle saatiin 6 aiheetonta lyöntiä pidätystilanteessa? Viimeisessä videossa, mikä on merkitys tuossa tilanteessa sillä, että pahoinpitelijän siviiliammatti on poliisi? Olisitko ollut tyytyväinen, jos asialla olisi ollut lastentarhanopettaja tai hammaslääkäri, vai sallitaanko lainvastainen käyttäytyminen vain narkkareille? Toki potkut ovat ihan aiheellinen seuraamus tuossa tapauksessa, mutta itse tapahtuman aikana en näe suurtakaan merkitystä sillä, mikä on sen siviilin ammatti, joka vaikka minun kimppuuni yllättäen jostain hyökkää. Mistäpä kukaan asiaa edes siinä tilanteessa tietäisi, jos ei satu henkilökohtaisesti hyökkääjää tuntemaan.

  Loppuja en jaksanut katsoa, mutta uskaltaisin veikata Kontran sanoin: "samaa paskaa eri paketissa". Hyvä että asiat tulevat ilmi ja niitä tarkastellaan kaikilta puolilta (näissä videoissa toki vain se toinen puoli), mutta mitä siitä, jos ulkomailla poliisi ei toimi vaikka sen eettisen mallin mukaan joka meidän suomalaisten mielestä olisi hyväksyttävää? En minä ole muutenkaan niin vakuuttunut, että esimerkiksi Kiina taikka Yhdysvallat olisivat ihmisoikeuksien luvattu maa, jotta pitäisin poliisien ylilyöntejä jotenkin ennenkuulumattomina. Vikaa on ja paljon, mutta menee ihan EVR-touhuksi, jos ruvetaan poliiseja yleisesti haukkumaan, kun jossain päin maailmaa ovat jotkut (yleensä rikolliset) saaneet ansaitsematonta kohtelua osakseen.
   
 20. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Mövenpick, eipä ne Suomen mittapuun mukaan ole rikollisia jotka pääsee hengestään Etelä-Korean mellakoissa. Ja taidat sekoittaa nyt Koreat keskenään kun totalitarismista puhut.
   
 21. Mövenpick

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2007
  Viestejä:
  371
  En puhu nyt Elelä-Korean mellakoista (sehän oli vain yksi osa videota). Ja missä puhuin, että ne olisivat rikollisia? Tosin yleensä mielenosoitukset ovat näissä maissa kiellettyjä, joten sen perusteella ovat, mutta se nyt ei ole tuossa pointti olivat ne sitten murhaajia tai opiskelijoita.

  Edit: Joo tuo "tuollaisissa" viittaa kyllä tahattomasti edelliseen viestiin ja tuohon kyseisen videon tapahtumaan eli se ois pitänyt jättää pois. My bad.
   
 22. Alakki

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2002
  Viestejä:
  3
  Videollahan noita vammoja kommentoivat kaksi likasankojournalistia ja yksi nimeämättä jäänyt musta mies, siis toisinsanoen palttiarallaa yhtä paljon traumatologian ammattilaisia kuin esim. sinä ja minä. FBI:n tutkimuksissaan käyttämät lääketieteen ammattilaiset pitivät vammoja putoamisesta johtuvina. Koko homma jääkin lopulta sen varaan uskooko mutuun ja salaliittoteorioihin vai valalle asiasta meneviin FBI:n asiantuntijoihin.
   
 23. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 397
  Hmm.. oisko linkkiä antaa? Kiinnostaa ihan siksi että aiemminkin sattunut näitä että luonnonlait ei toimikaan maalaisjärjen mukaan ja olisi kiva tietää miten pelkkä pudotus aiheuttaa tuollaiset vammat päähän ilman että kaveri jää naamalleen siihen turpeeseen/asfalttiin makaamaan mihin on pudonnut.
   
 24. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803312200849515_ul.shtml

  Kaksi poliisia tuottanut yhteisvoiminruumiin, joka oli a) aseeton b) selin heihin nähden. Kaliforniassa kuohuu, eikä syyttä.

  Täytyisi saada edes jonkinlainen varma tieto välittömästä poliisiin kohdistuvasta vaarasta ennenkuin päättävät käyttää tappavaa voimaa. Muutoinkin tuollainen tapa että useampi poliisi tyhtentää koko lippaan ihmiseen tuntuu aivan järjettömältä. Näin on käynyt liian usein.
   
 25. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 955
  Alkutilanteessa oli ilmeisesti sivuttain huom.

  Ihan hyvin saivat lyijyttyä tyypin ja jäivät vielä pitkäksi aikaa oikein joukolla kyselemään kysymyksiä ja antamaan komentoja. Varmasti jo ne ensimmäiset viisi laukausta kylmäsivät tyypin, mutta olihan se vielä pistettävä kaksin voimin ainakin tuplat lisää varmuuden vuoksi.

  Toisen poliisin ampumisesta tuli ensimmäisenä mieleen: "ei vittu, kaveri pääs ampuu perppiä eka, kyl munkin on päästävä ampumaan, kun kerrankin on jotain muuta kuin pahvitaulua!"
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti