Poliisit roikkuu puskurissa kiinni

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja kalorimehuz, 06.06.2018.

 1. kalorimehuz

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2013
  Viestejä:
  54
  Morjens, tässä pari päivää sitten tapahtui semmonen tilanne, että possut tulee vastaan ja kääntyy perään heti, kun olen menossa kotiin. Sitten alkavat roikkua puskurissa kiinni ja hetken päästä tulevat pihalleni pillit päällä ja puhalluttavat minut? Selvinpäin kumminkin olin ja yrittivät vielä jotain vittuilla siinä.

  Mietin ensikertaa varten jos huomaan poliisit perseessäni roikkuvan, niin voinko painaa vaa jarrun pohjaan nopeasti, että poliisit ajaa perseeseen ja joutuvat korvausvastuuseen tästä? Voisin tietenkin selittää vielä että edessä meni joku orava/jänis tms. Erittäin vituttavaa tämmöinen toiminta poliiseilta, kumminkin kun haluavat ilmeisesti vain vittuilla kun itsellä hiukan vanhempi auto, mutta ihan päällisinpuolin siistissä kunnossa ja verojakin makselen aika helvetisti eli vituttaa tämmöinen resurssien tuhlaus...
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2018
 2. Mr. Hat

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2002
  Viestejä:
  2 597
  Oliko se että peuraa pienempää väistetään omalla vastuulla..?

  Oon huomannut samaa, että kytät roikkuu ihan puskurissa. Vittuillaakseenko, ovat sokeita, eivät osaa liikennesääntöjä, haluavat painostaa edellä ajavan johonkin ajovirheeseen?
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2018
 3. Ferriswheel

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2012
  Viestejä:
  468
  Et voi. Joudut itse korvausvastuuseen. Pienten eläinten väistäminen tai jarruttaminen ei saa aiheuttaa vaaratilanteita muille tienkäyttäjille.
   
 4. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  1 658
  Jep, ja jos mahdollisella videolla ei näy niitä jänniksiä niin voi tulla jollekkin mieleen että voiko harhoja näkevällä olla ajolupaa.
   
 5. Veijari

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2014
  Viestejä:
  692
  Mitäs vaaraa siitä aiheutuu kun turvaväli on kunnossa?
   
 6. Ormu

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  5 162
  Siitä on muistaakseni joku korkeimman oikeuden ennakopäätös, että tarpeeton äkkijarrutus voi tuoda syyllisyyden peräänajotilanteessa, vaikka turvaväli ei olisi kunnossa.

  En tiedä, kuinka pieni eläimen pitää olla, jotta jarrutus on tarpeeton. Mutta jos mitään eläintä tai muuta väistettävää ei ole, asiassa ei varmaan ole kauheasti epäselvää.

  Se, että perässäroikkuja rikkoo lakia liian pienellä turvavälillä, ei kyseisen päätöksen perusteella oikeuta edellä ajavaa aiheuttamaan liikennevahinkoa äkkijarrutuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2018
 7. Ferriswheel

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2012
  Viestejä:
  468
 8. Pakana

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2000
  Viestejä:
  4 474
  No poliisin mukaan turhaa jarrutusta ei saa tehdä myöskään siinätapauksessa että sivutieltä lähestyy ajoneuvo jarrut lukossa. Tai ahekä siinätapauksessa saa jos se tulee tielle, mutta jos se auto pysähtyy ennen riseysaluetta, niin silloin jarruttaminen on turha ja peräänajaja tienaa.

  Näin kävi joskus duunissa kaverille. Lähti liikennevaloista liikkeelle ja pysäytti kun luuli että tulee auto sivutieltä punaisia vastaan päälle, lähtestyi siis renkaat lukossa, takaa perään tuupannut teki tilin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti