Pokemon Go! (iOS, Android)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja epestus, 10.07.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Jos sitä on toivottu ja se on käyttäjien mielestä parempi noin, niin mitä se haittaa? Vai mitä tarkoitit?

  Monesti valitetaan, että joku pikkukorjaus on pois jostakin merkittävämmästä, mutta eihän se nyt niin mene missään nyrkkipajaa isommassa lafkassa.
   
 2. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  759
  Niinpä. Ihan kuin joku fontin värin vaihto syösi merkittävästi resursseja. Ei vie kun max 10 min aikaa yhdeltä koodaajalta.
   
 3. PortaDiFerro

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2009
  Viestejä:
  2 438
  Älä nyt.. Siinähän täytyy kuitenkin speksata ja tutkia kaikki vaihtoehdot, käyttää UX tiimillä ehdotukset ja pitää muutamat palaverit, käyttäjätutkimukset ja lopulta testit ja katselmoinnit. :)
   
 4. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Vaikka se menisi pahimmassa tapauksessa näinkin, niin siltikään se ei tarkoita, että jotain muita korjauksia jäisi aikataulusta jälkeen, kun siellä on kuitenkin useita rinnakkaisia tiimejä tekemässä samaan aikaan eri asioita. Tämän sanottuakin on edelleen ihmeteltävä miten käsittämättömän hidasta kehitys ja bugikorjaukset ovat tämän pelin kohdalla.
   
 5. Nik0-91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 349
  Nuo kilometrit päivittyy ilman, että sitä incubatoria tarvitsee avata ja sulkea.

  Paljonkohan tuo evolvaus animaatio nopeutui, kun itsellä olisi reilu 80 evolvattavaa Lucky eggiä varten. :think:
   
 6. Vipu-

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2005
  Viestejä:
  1 527
  Kuulemma 90-100 kerkeää uudella evolvella.
   
 7. Runt

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  192
  Tuliko tässä uudessa päivityksessä nyt mukana tuo uudistunut saleilla treenaaminen? Latasin päivityksen juuri play kaupasta, mitään suurempaa muutosta ei ainakaan itselle iskenyt silmään.
  -Catch bonukset
  -Muna menrkinnät muuttuivat hieman
  -Evolvaus? Itse en ainakaan mitään huomattavan suurta eroa huomannut, ehkä hieman nopeampaa...
   
 8. Yhteiskunnan rautakoura Banned

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2008
  Viestejä:
  4 050
  Ainakin kaupassa luki, että voi käyttää kuutta otusta treenaamiseen. CP:tä saatetaan säätää tilapäisesti alemmas, ettei ihan perseraiskaamiseksi mene. En ole vielä päässyt testaamaan. Kehitysanimaatiosta tipahti eilisen testauksen perusteella noin 10 sekuntia pois.

  Juuri äsken tuli joku minor fixes -päivitys.
   
 9. Runt

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  192
  No ei kai auta muu kuin lähteä itse kokeilemaan tuonne ulkoilmaan että mikä on homman nimi. Catch bonukset nyt perstuntumalta kuulostaisi ainakin ihan hyviltä uudistuksilta. Salien treenaamis hommaa odottelen ihan mielenkiinnolla jos alkaisi näkymään muillakin joukkueilla 10lvl saleja kuin sinisillä. Salit ovat kuitenkin ihan suht helppoja/hyviä expan keräys paikkoja.
   
 10. |le

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2008
  Viestejä:
  214
  Nythän tuo menee sentään siihen, että saleja voi oikeasti puolustaa nostamalla prestigeä nopeammin kuin hyökkääjä sitä laskee.
   
 11. jkaart

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2006
  Viestejä:
  4 834
  Menihän tuossa nytkin aikaa melkein kolme viikkoa ennenkuin saivat ulos! :smoke:
   
 12. Runt

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  192
  Testaamassa käytiin ja pakko sanoa että on tuossa sali uudistuksessa jotain järkeä. Kerran testasin ja +2500 oli salin prestige nosto, tarkkaan en muista montako pokemonia sieltä voitin. Totesin kyllä samaan syssyyn että potioneja tulee menemään huomattavasti enemmän mitä aikaisemmin. Nyt ei enään jaksa etsiä sitä parasta vastakohtaa salin pokemoneille, vaan tyytyy näpyttelemään näyttöä niin kauan silmät kiinni kuin pokemoneja riittää.
   
 13. Qtba

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2007
  Viestejä:
  638
  Minusta siinä ei ole mitään järkeä, että puolustamiseta tehdään entistä helpompaa. Omassa kaupungissani tuo jakauma on jo valmiiksi aivan pielessä ja about kaikki salit ovat sinisiä aamusta iltaan. Yleensä vähintään lvl 5, eli yksin alkaa olla jo liian ison työn takana. Ei riitä potionit, ei ehdi eikä oikein tarkenekkaan enää. Pahinta on, että tuo on ihan suoraan vahvistava sykli, koska salista saatavat bonukset on aika tuntuvia. Coineja ei saa muulla tavalla mitenkään, ellei laita rahaa peliin. Tosin salisysteemi on muutenkin täysin reiästä, ihan jo siitä syystä, että pelin ~150 pokemonista on about 5 sellaista, joita saleilla näkee. Muilla ei ole mitään asiaa, jos haluaa sen salin pysyvän. Kaikilta löytyy jo Vaporeon ja suurimmalta osalta Dragonite, Lapras, Snorlax tai Gyarados. Joskus näkee Exeggutoreita. Alkanut toistaa itseään jo viikkoja, ellei kuukausia sitten.

  Miksei peliin ole rakennettu vieläkään mitään muuta mekaniikkaa? Kerää kaikki ja käytä kolmea, ja jos valitsit väärän teamin heinäkuussa, niin sitten ei ole sitäkään iloa?

  Tämän viikon muita huomiota on ollut se, että tavallisella matkallani en ole nähyt mitään muita kun roskaa. Maanantaina näin Jigglypuffin, sen jälkeen pelkkää roskaa. Toisena huomiona: kartan poistumisen myötä muutama kaverini lopetti - taas. Nyt erittäin aktiivisesta 13 hengen joukosta päivittäin pelaavia on jäljellä enää 2-3 + minä. Itsekään en enää varta vasten lähde pelaamaan, vaan peli on päällä kun teen pakolliset siirtymiseni. Kartta ilmeisesti palaa viikonloppuna, mutta se korjaa vain yhden merkittävän ongelman. Niantic on hoitanut pelin ja tiedotuksen niin huonosti, että harmittaa. Mielenkiintoa todella koetellaan...
   
 14. Maxitors

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2012
  Viestejä:
  115
  Voi perkl. Asensin omaan vanhaan S4 Miniin 6.0 custom rommin joka pyörii todella hyvin ja vakaasti. Puhelinta muokkasin, koska puhelimen alkuperäinen android versio taisi olla joku 4.1 tai vastaava. Annoin tämän puhelimen pikku veljelle että voi pelata pokemon go peliä. Viime päivityksellä se lakkasi ja poistin rootin ja peliä pysty pelamaan. No sitten taas uusi pirun päivitys eikä peli taaskaan toimi. Onko kellään mitään ideaa kuinka pelin saisi toimimaan? Uuteen puhelimeen ei ole varaa eikä sitä yhden pelin takia kannata ostaa. Onko tohon mitään vaihtoehtoja että saisi pelin toimimaan vai joudunko antamaan oman nexus 6 lainaan, että veli pystyy pokemonia pelaamaan lomareissulla suomen linnassa?
   
 15. Runt

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  192
  Ymmärrän hyvin tuon näkökannan ettei lvl.10 saleja kiinnosta alkaa hakkaamaan alas 10 kolikon takia, varsinkaan jos on yksin liikenteessä.
  Itse sininsen teamin jäsenenä enemmän kypsyttää se että salit ovat sinisen teamin hallussa ja lvl.10 saleja, eli no chance vaikka mitä tekisi. Eikä myöskään hirveästi houkuta jos lvl.8-9 sali niin alkaa nostattamaan prestigeä 200-500/per mättö (vanhaan tapaan), riippuen sattuuko olemaan countteria vai ei. Eihän tuosta prestigen nostattamisesta saa edes expaa, eli siinä mielessä ennemmin hakkaa sen lvl.10 salin alas. Usein jopa tullut saleja vastaan ettei mitään mahdollisuuksia edes treenata prestigeä ylöspäin, nyt asiat hieman toisin kun päässyt 2000cp:n paremmalle puolelle. Täten näen saliuudistuksen positiivisena asiana ainakin sinisten näkökulmasta jossain määrin, toki tämä tarkoittaa myös että lvl.10 sinisten saleja on jatkossa enemmän jolloin olen aseeton. Itse melkeimpä vaihtaisin teamiä jos tässä kohtaa saisi valita toisin.
  Ehkä jonkin sortin resetointi aikaa nämä salit kaipaisivat tai maximi aikaa mitä se pokemon saa salilla olla, esim 48h siitä hetkestä kun oma/viimeinen pokemon on salille asetettu ja sen jälkeen sali vapautuisi tai pokemon salilta poistuisi. Täällä päin ainakin salit tuppaa olemaan useampia päiviä hallussa (vähän salista riippuen), itsellänikin nyt salilla jo sama pokemon toista viikkoa putkeen (vähitellen haluaisi sen top.1 pokemonin sieltä pois).

  Pelaajakunta on kyllä vähentynyt ihan silmin nähden, tänään vielä oli ihan ok keli mutta keskustassa ei lainkaan lure kemuja 14.00-16.00. Tiedä sitten johtuuko ilmiö kartta sivustojen blokkaamisella vai muuten kylmenevästä säästä. Salivaltaus reissu siis tehtiin, ainakin sen verran aktiivista väki on viellä ettei kaikki valtaamat salit pysyneet hallussa koko reissua ja joutui tyytymään 60 kolikkoon.

  Eipä näitä pokemoneja kovin vaikea ole nearbyn avulla kuitenkaan löytää jos vain jotenkin edes tietää alueel spawni paikat. Itse ei ole juuri kartta ohjelmia tullut käytettyä tämän pelin suhteen, muutamat perus pokemonit tuli joskus haettua jos sattuivat olemaan reitin varrella nämäkin oli luokkaa jigglipuf, squirtle, venomoth eli suht luonnollisin voimin olen kaikki 110 pokemonia löytänyt. Ehkä jopa harmittaa hieman että on karttoihin sortunut kun muutenkin olisin kaikki nuo löytänyt nyt myöhemmin. Mielellään sitä silti kartoista hieman katselisi ensiksi eri alueita niin tietäisi hieman mihin päin lähtee pelireissuja suuntaamaan.
   
 16. Qtba

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2007
  Viestejä:
  638
  Eipä siinä tosiaan mitään suoraa ratkaisua ole. Paras mitä minulle on tullut mieleen, on se, että sen pokemonin CP alkaisi laskea salikomennuksesta lähtien jotain 5-10% tunti tahtia johonkin 10-30% saakka (täydet CP:t palaisi potioneilla). Se takaisi sentään jotain vaihtuvuutta, kun päivän jälkeen sali voisi olla yhä lvl10 ja 50k prestigeä, mutta vastassa olisi pelkstään parinsadan CP:n monstereita. Se alkaisi olla enää noin vartin homma, kun normaalisti menisi vähintään tunti ja kaikki potionit. Ei tällaisella casuaalilla ole sellaiseen aikaa, kun on ihan velvollisuuksiakin ja muita harrastuksia.

  Ja kartoistakin sen verran, että itseäni ei myöskään haittaisi, jos niitä ei olisi ollenkaan. Mutta jonkinlainen jäljityssysteemi on pakko olla. Ei mitään intoa kävellä täysin sattuman varassa. Redditissä joku kiteytti hienosti niin, että nykytilanne on vähän kuin pelaisi piilosta, mutta piilotteleva ei anna sijainnistaan mitään vinkkiä ja lopettaa leikin kesken 0-15 minuutin sisällä sinulle siitä ilmoittamatta. Käytinkin karttaa ennen lähinnä siihen, että jos nearbyyn tuli joku kiinnostava näykviin, katsoin missä se on ja ehtiikö vielä lähteä perään.
   
 17. Rautalelu

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  179
  Joku suurpiirteinen etäisyysmittari ja aikamittari riittäisivät hyvin. 30 metrin ja 3 minuutin tarkkuudella vois olla ok. Käytän fastpokemappia ihan surutta siihen saakka, että tulee joku siedettävä tracking systeemi. Nykyisellään pokemonien metästäminen on täyttä kuraa, jos ei muista ulkoa spawnipaikkoja. Ja vaikka tietäisi spawnipaikat niin siltikin se on semi-paskaa.
   
 18. Vipu-

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2005
  Viestejä:
  1 527
  Ei se nyt ihan noin mene.
  Ennemminkin että piilosta ja kun olet 20m päässä siitä niin hän huutaa ja kuulet mistä suunnasta ääni suurinpiirtein tulee.
   
 19. kautium

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  17 398
  Reaaliaikaiset pokemon-karttasovellukset eivät tietääkseni ole toimineet enää aikoihin ja samaa herjaa nyt myös tuo paria viestiä aiemmin mainittu fastpokemap, mutta mikä on seuraavaksi paras vaihtoehto seurata Pokemonien spawnailuita (Android/PC/iOS), vai onko sellaista tällä hetkellä enää lainkaan?

  Sekin olisi ihan hienoa, jos jostakin voisi katsoa edes jonkin verran historiaa siitä missä omalla alueella on nähty mitäkin pokemoneja, niin tietäisi sitten vähän sovittaa ulkoilureittejä sen mukaan. Samoja alueita kulkemalla ei näytä pääsevän puusta pitkään, kun aina löytyy vaan samoja pokemoneja.

  Fastpokemapin kehittäjältä aika kriittistä viestiä Niantickille:
  http://www.twitlonger.com/show/n_1sp6pkg


  Eipä tuon lukemisen jälkeen enää ihmetytä miksi peli toimii niin paskasti ja syö akkua jne. Niantick vois vaikka imaista parsaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.10.2016
 20. Rautalelu

  Rekisteröitynyt:
  05.12.2013
  Viestejä:
  179
  Juuri nyt ei ole mitään toimivaa, mutta kohta pitäisi toimia taas FPM
   
 21. znake

  Rekisteröitynyt:
  28.10.1999
  Viestejä:
  399
  Itsekin huomasin, että alkoi akku jossain vaiheessa kulumaan huomattavasti nopeammin kuin aikaisemmin. Epäilin jo että S7:n akku on ottanut itseensä eikä enää lataudu kunnolla. Mutta PoGohan siellä sitä akkua näköjään vaan söi.
   
 22. Tatska91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2015
  Viestejä:
  83
  Minäki mietin, että onpas oman puhelimen akku menny nopeaa huonoksi kun nykyään jo parin tunnin pelaamisella akusta on mennyt ainakin 50%. Kun peli julkaistiin, ostin uuden puhelimen (honor 6) ja silloin pystyi kuuntelemaan spotifyä, pelaamaan ilman pogon battery saveriä ja pitämään kohtuullista valaistusta näytöllä sellaset n. 5h 100%:sta nollaan. Vaikka nyt käyttää pogon battery saveriä (onneksi se sentään nykyään toimii) niin kyllä selvästi nopeammin akku tyhjenee. Kesällä auringossa sentään piti (turhaa taskussa ollessa) olla aika reilu valaistus näytössä...
   
 23. Xiph

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2001
  Viestejä:
  363
  Harmillisen hitaasti tähän peliin on saatu (cheat) korjauksia.

  Pokedex IV bugi (ei cheat), bottaukset, kartat (ovat myös bottausta vaikka sinä et suoraan bottaa) ja gps spoofing alkaa olemaan pikku hiljaa kitketty pois, mutta myöhäistä se on kun näiden vikojen/huijausten vuoksi pelaajilla oleva pokemon massa on korruptoitunutta. Tässä pelissä olisi pitänyt olla kunnon beta jakso, jonka jälkee accot nollattu.

  Yllättävän moni tuntuu olevan sitä mieltä, että karttasovelluksilla bottaus on ok, vaikka Niantic ei tätä mielipidettä tosiaankaan jaa.
   
 24. Skyline

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  2 230
  Päivityksen jälkeen järestään kaikki salit lvl10 ainakin kusassa. Ihan helvetin rasittavaa alkaa niitä nollaamaan yksin, varsinkin jos pieninkin poksu luokkaa cp2000. Hieno päivitys! :D:D :kippis:
   
 25. Tmu^

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  403
  Tämä. Toisaalta mikä on päivityksessä hanurista, niin prestigen nostaminen omalla salilla ei enää onnistu yksinään entiseen tapaan ja yhtä monnia vastaan salilla sitä on enää turha alkaa yrittää nostaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti