Pokemon Go! (iOS, Android)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja epestus, 10.07.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nik0-91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 349
  Näinköhän pitää vaihtaa Windows Phonesta Androidiin? Geokätkö innostus ehti jo hieman lopahtaa, mutta tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta.
   
 2. ylialokas

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2008
  Viestejä:
  1 287
  Pari päivää on nyt tullut pelattua ja ihan mielekästä (vaikkakin hävettää :D) on ollut. Aika paljon jumittelee ja jää latailemaan mutta välillä toimii ihan kivasti.

  38 eri pokemonia on tullut saatua kiinni. Landmarkkeja on kaupunki pullollaan ja tavallaan siinä samalla "oppii" omasta kaupungistaan uusia asioita. Esim koiran ulkoilutuslenkillä oli puun alla eräs patsas, jota en ikinä ennen ollut havainnut mutta pelissä tuo oli merkattu. 6 vuotta siitä on tullut kuitenkin enemmän ja vähemmän käveltyä ohitse.

  Samoja Pokemoneja tulee vastaan enemn kuin tarpeeksi.

  Sen huomasin, kun töihin ajoin peli päällä, että peli ei rekisteröi liikuttua matkaa (munien kuoriutuminen), jos ajaa liian nopeasti. Ilmeisesti raja menee jossain 10km/h ja 20km/h välillä.

  Hauska tapaus oli eilen, kun paikallisen vesitornin luona oli jätkä luuri kädessä ja Pokemonlippis päässä :D
   
 3. Nukiuchi

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  180
  Hyvin toimii tosiaan, koiran kanssa lenkit muuttuu astetta pidemmiksi kun säntäillään ympäri aluetta edes takaisin pokemonien perässä. :D

  Oma ongelma pelin kanssa vain on, että pokemonit ovat ilmeisesti kohdistettu asutuille kaupunkialueille. Vähänkään syrjempään mennessä pokemonit loppuu kokonaan, eli esimerkiksi mökillä pelattavaksi pelistä ei ole. Tämä ainakin vielä siis. Ekana päivänä pokemonit oli omalla paikkakunnalla lähes kaikki keskittyneet yhteen pisteeseen, mutta jo viikonloppuna löytyi paljon laajemmalta alueelta, eli varmaan pikku hiljaa leviävät kauemmaskin.

  Se ja se, että puhelinta pitää pitää kädessä ja päällä, jos peliä haluaa pelata. Ei siis ole mikään sports trackerin tapainen, että toimisi ihan vaan taskussa ollessa, mikä on aika hankalaa välillä, jos haluaisi pokemoneja etsiä muun tekemisen ohessa.
   
 4. ketunhäntä kainalossa

  Rekisteröitynyt:
  01.03.2009
  Viestejä:
  2 825
  http://www.pokemongo.com/en-us/pokemon-go-plus/
   
 5. JHMK

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  249
  Tänä aamuna tuli itsellekkin laitettua Moto G4 Plus luuriin tämä, ja hyvin toimii. Kävelylenkki piteni yli puolella siitä mitä olin suunnitellut, niin hyvä tämä oli.

  Pikachun sai tosiaan ekaksi Pokemoniksi ihan helposti, vaikkakin vähän turhake tuo trikki oli kun alle tunnin kävelyn jälkeen tuli toinenkin Pikachu tarjolle.

  Täällä eräässä Oululaisessa lähiössä ainakin kaikki Ingress maamerkit löytyy myös GOsta, ja tuli itsellekkin yksi uusi paikka missä en ole muuten käynyt vaikka vierestä kävellyt.

  Sellainen 'ärsyttävä' homma on kuitenkin tuo että välillä niitä wild Pokemoneja tulee tarjolle koko ajan, kun välillä saa taas kävellä melkein kilometrin ilman että yhtäkään tulee. Stoppien ja Gymien lähellä toki tuli tasaisen tappavasti tarjolle Pokemoneja, mutta tuntuipa noita tulevan muuallakin tarjolle.

  Sellainen ärsyttävä ominaisuus myös että jos puhelimen kameraa käyttää kuvan ottamiseen niin GO lataa aina itsensä kokonaan uusiksi kun siihen palaa.

  Kokonaisuutena kuitenkin mahtava peli 5/5, suosittelen.
   
 6. jjappe

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 613
  Mikä idea tässä pelleilyssä oikein on?

  Oikeasti kysyn kun en tiedä mitään.
   
 7. KuuPee

  Rekisteröitynyt:
  04.10.2008
  Viestejä:
  124
  Täyttää jokaisen ~30 vuotiaan lapsuuden unelmat.
   
 8. Masatir

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2010
  Viestejä:
  725
  Siis tota hetkonen. En tajua nyt tässä jotain. Minkä takia porukka on nyt ihan mehuissaan Pokemonista? Itse en muista fanittaneeni lapsena Pokemonia. Siinähän joku Anime hahmo yhdellä suun avauksella puhui kokonaiseen lauseen ja sitten still-kuvassa oli örkki, jonka takana vähän värit vaihteli ja sitten räjähdys? Itselleni ois vähän sama kuin jos jostain He-manista, Tappajatomaateista tai Peukaloisen retkistä tehtäis nyt joku mobiilipeli ja se ois yhtäkkiä maailmanlaajuinen ilmiö enkä oikein silloinkaan tajuais..?

  Vaatiiko tää siis jotain aiempaa Pokemon fanitusta ja siksi jengi on munapystyssä. Mikä helvetin kääkkä mä nyt olen, kun tuntuu, että jotain en tajua tässä.

  Juutuubikin täynnä videoita, kun aikuiset ihmiset ihan häpeilemättä kävelevät Central Parkissa tän homman perässä ym?

  Siis jumalauta pitääkö munkin asentaa tää?
   
 9. JHMK

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  249
  Tää on vähän samankaltainen kuin Geokätköily ja Ingress, eli aarteenmetsästystä ja lipunryöstöä. Kuka ei haluaisi pelata puhelimella augmented reality tyylisesti helppoa, koukuttavaa ja tällä hetkellä myös sosiaalisesti hyväksyttävää peliä?

  Itse olen lapsena nähnyt pari leffaa ja omistanut muutaman keräilykortin, mutta yhtään mätsiä en ole pelannut aiemmin niin korteilla kuin Gameboyllakaan.

  Jos esim Röllistä tehtäisiin vastaava peli niin ei se kiinnostaisi, Pokemon on vain suuruudessaan ihan omaa luokkaansa. Se juttu että Nintendo ei ole aiemmin tuottanut mobiilipelejä (kännykkään) on vain luonut mahdottoman ison patoutuneen kysynnän joka nyt synnytti tämän hyökyaallon mikä on ollut tässä pari neljä päivää kun viimeinkin tuli peli ja se on vielä hyvä :cool:
   
 10. boocha

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2008
  Viestejä:
  2 355
  Vielä kun tähän saisi vähän enemmän käsikonsoli-Pokemoneista tuttuja ominaisuuksia mukaan niin tässä olisi kyllä niin maan perkeleesti potentiaalia todelliseksi ilmiöksi.
   
 11. yyri

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2007
  Viestejä:
  4 778
  Tappelut mallia käsikonsoli, niiin johan pomppasi. Pitää kai tätä näinkin testailla :P
   
 12. miumiu

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2003
  Viestejä:
  311
  Tänään aloitin, eka pokemonpeli mitä olen pelannut, mutta on tämä teemana paljon kiinnnostavampi kuin ingressin teknomuttereiden väkräys. Ihan hyvin lähistöllä on kaikenlaista. Näyttää naapuruston gymit olevan punaisella tiimilä. Kunhan nyt saa vähän leveleitä niin katsotan mitä asialle tapahtuu :) Kivasti koukuttaa lähtemään kävelylle.
   
 13. adhocz

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  165
  Itsekin hakannut viikonlopusta jo levelille 15, vaikka koskaan en ole Pokemoniin aiemmin koskenutkaan. Sunnuntaina tuli se nyt jo meemiksi päätynyt viesti vaimolta klo 23:30: "Missä olet?" -"Tulin katsomaan onko ulkona tulipokemoneja..."

  Mahtavan laajalle on pääkaupunkiseudullakin jo levinnyt, kun kaikkialla tulee pelaajia vastaan jo ennen julkaisuakin. Vähän turhan huonosti vain on koordinoitua tuo touhu, kun parhaimmillaan Gymin valtaamisen jälkeen parissa tunnissa on CP 600 pokemoni jo syrjäytetty jonkun toimesta ja tilalla pelleilee joku CP 200 Raticate. Pitäisi olla joku "chattaa oman joukkueesi kesken 2 km säteellä" tai ilmoitus lähialueella vaihtuneesta Gymin omistajuudesta. Mutta se onnen tunne, joka tulee koiria kävelyttäessä, kun vastaan tulee CP 358 Pikachu. Lähes hävettää...
   
 14. Embankment

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2006
  Viestejä:
  1 268
  Taitaa olla aika iso menestys Nintendolle tämä, isompi kuin ängri böörds?
   
 15. edup

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2015
  Viestejä:
  1 082
  Ei siellä pokemonmaailmassakaan niillä trainereilla mitään mystistä keinoa ole viestiä lähellä oleville toisille trainereille. Jos haluut bongata muita pelaajia, vie kaupungin keskustan tienoilla pokestopille lure moduuli. Houkuttelee ainaki pääkaupunkiseudulla vähintään yhtä monta pelaajaa ku pokemoniakin. Sit vaan lisäilette toisenne whatsappiin, telegramiin, kikiin tai mitä ikinä käytättekään.
   
 16. Skyline

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2009
  Viestejä:
  2 230
  Vielä ei ole vaan mulle ainakaan auennut että mitä hyötyä on kun oma tiimi hallitsee noita gymejä. Ja onko vielä enemmän hyötyä hos oma pokemoni on paras siinä gymillä?
   
 17. JHMK

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  249
  Aika nopeasti tässä näyttää etenevän levelit, yhden päivän ja alle 3 tunnin pelaamisella jo 6. levelillä. Netissä luki että maksimit olis 50, niin jos jatkaisi samaan tahtiin niin tuolla 50 tienoillahan olisi jo 2 viikon päästä :confused:
   
 18. Loimu

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  492
  Etkä ole vielä tuohon 6 leveliin mennessä huomannut, että ne vaadittavat XP määrät nousee joka tasolla? Suomeksi siis ei todellakaan tule menemään samalla vauhdilla, ei pelkoa. Ei taida vielä yksikään pelaaja olla level capissa ja voin kertoa kyseessä olevan sen hypeluokan peli, että niitäkin hulluja löytyy jotka ovat julkaisusta asti pelanneet nukkumisia vaille 24/7.

  Esimerkiksi tasolta 25 tasolle 26 vaaditaan 190 000 XP. Sinä puolestasi olet kerännyt 15 000 XP kokonaisuudessaan päästessäsi tasolle 6. Grindattavaa siis riittää aivan varmasti ja miksei level cappiakin nostettaisi sitten joskus, kun joku on edes nykyiseen yltänyt.
   
 19. jjappe

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 613
  Ei helvetti. En tajua vieläkään mitään. Liian vanha näköjään että edes haluaisin tajuta.
   
 20. JHMK

  Rekisteröitynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  249
  No joo huomattu on kyllä, ei nyt tarvi hermostua :D

  Mut joo kai tuo on sitä varten asteittain vaikeneva että uudet pelaajat saadaan koukutettua :think:
   
 21. adhocz

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  165
  Ei ole ei. Lähinnä ehdotin, että tuolla voisi saada rauhallisemmilla seuduilla aktivoitua omaa tiimiä puolustukseen. Nykyisellään on suhteellisen helppo 6 Pokemonin ylivoimalla jyrätä yksittäinen puolustaja ellei ole aivan über-Pokemon siellä ja siten Gymit vaihtavat omistajaa aina, kun joku yksittäinen trainer jaksaa kyseiselle Gymille asti kävellä. Koen passivoivana sen, että Gymien voittamisesta ei juurikaan saa mitään (XP-palkinto on aika pieni, saisi olla vaikka edes ekstraa +500 claimatusta gymistä).
   
 22. Tiihokatti

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  3 580
  Oma lapsuus ainakin oli niiden keräilykorttien kyllästämä. Kiiltari Charizard oli jokaisen pikkupojan unelma.
  Se TV-sarja oli vähän taka-alalla. Gameboy pelit ja ne keräilykortit olivat se pääjuttu.

  Itsekkin asentelin tässä tuon pelin. Kyllähän tuo vaikuttaa lupaavalta, kun 20m päässä on lähin maamerkki. Täytyy tästä lähteä metsästämään.

  EDIT: Parin kilsan ihmettely seikkailun jälkeen... 13 pokemonia kasassa, Gym ja 3 pokestoppia kivenheiton päässä. Joku oli jo Gymin vallannut mutta kartassa taisi näkyä horisontissa toinen Gym joka oli valtaamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.07.2016
 23. Skye

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2008
  Viestejä:
  4 934
  Kyllähän se älyluurin hankinta alkaa houkuttaa kun joka tuutista tulee solkenaan Pokemon GO:ta. Varsinkin kun Pokemon-pelit gameboylla oli silloin aikanaan aivan valtavan mahtava juttu itsellekin.

  Vähän vaan mietityttää että onko täällä metsässä edes mitään pyydystettävää, vai joutuuko joka kerta talsimaan lähemmäs infraa viiden kilometrin päähän?
   
 24. Epirus

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2011
  Viestejä:
  5 383
  Ainakin Pokepallot joudut hakemaan Pokecenteristä jos (loppuvat kesken hahmolevelin, aina kun saat hahmolevelin niin saat myös palloja), mitkä yleensä sijaitsee enemmän keskustassa kuin metikössä. Itsellä meni jo hermot kun pallot loppuu kesken kaiken, en jaksanut lähteä keskellä yötä 2km keskustaan ajamaan että saan palloja. Toki niitä palloja voi säästellä jos ei nappaa kaikkia niitä rattatoita, pidgeyitä ja spearoweja mitä kartalla tulee vastaan, vaan ottaa ne parhaimmat päältä.

  Tai sitten teet niin kuin minä, työmatkalla avaat keskustan pokecentterit aina pikkasen ennalta, ajat ohi ja pyörittelet kolikkoa ja pokepallot tulee kun ajat mestasta ohi. Tälleen nappasin alle 10min sisään 26 palloa itselle, kun ei pelkkien pallojen noutaminen kiinnosta enkä aio tähän rahaa tunkea.
   
 25. adhocz

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2004
  Viestejä:
  165
  Itselläni ei ole kertaakaan loppuneet peruspallot kesken vaikka olen ottanut kaikki pokemonit itselleni (edit: lvl 15 asti)...
  Itse asiassa noita perus-Pokemoneja ei kannata karsastaa vaan nimenomaan etsiä niitä: Paljon experienceä tulee noiden keräämisestä ja Evolve-napin painamisesta. Esim Rattata on lempi-Pokemonini, koska pääsen niin usein Evolve-nappia painamaan ja siten saamaan 500 xp. Samoin munien kerääminen Pokestopeilta = profit, mutta tuo vaatii muutaman euron uhraamista munien saamiseksi haudottua. Itse olen ostanut täydet hautomakoneet, mutta muuten en sijoita rahaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti