Pöytäkoneesta kannettavaan?

Viestiketju alueella 'Kannettavat tietokoneet: PC & Mac' , aloittaja Veyron, 13.02.2018.

 1. Veyron

  Rekisteröitynyt:
  10.09.2012
  Viestejä:
  142
  Pelaaminen on jokseenkin kokonaan jäänyt elämässäni menneisyyteen, enkä siksi koe enää tarvitsevani pöytäkoneeni suorituskykyä ja tehoa. Liikun nykyään työni vuoksi enemmän kuin aiemmin eikä pöytäkoneesta ole hyötyä muutoin kuin ollessani kotona. Kannettavan siirreltävyys on siis alkanut vaikuttamaan entistä tärkeämmältä. Siksi olen alkanut miettimään pöytäkoneeni myymistä ja kannettavan tietokoneen ostamista sen tilalle.

  Siis aihe josta haluaisin herättää keskustelua on:
  Onko teillä jotakin sellaista käyttöä pöytäkoneillenne, jota kannettava tietokone ei yksinkertaisesti pysty täyttämään/korvaamaan? Muu kuin pelaaminen. Kannettavaan ei tietysti tallennustilaa saa yhtä paljon kuin koteloon, johon voi ladota kiintolevyjä mielin määrin. Ajatuksia asiasta?
   
 2. Muroville

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2011
  Viestejä:
  16
  Suunnittelutyöt ym. kotona/töissä pöytäkoneella. Mulla on 13" mahdollisimman pieni ja kevyt kannettava, koska en halua raahata mukanani mitään mölöä johon on pakattu riittävästi rautaa täyttämään kaikki tarpeet vaan kannettavan tulee olla oikeasti kevyt ja helposti mukana kuljetettava.

  Joten yhtään enemmän tehoa vaativat työt joko kotona/töissä pöytäkoneella ja kannettavalla reissun päällä lähinnä raportointia, ohjelmointia ym. kevyiden softien käyttöä mitä reissussa tarvitsee.

  E: "Ns" siviilissä en kyllä tarvitse pöytäkonetta mihinkään vaan pärjäisin ihan hyvin telakalla ja tuolla pienellä läppärillä.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2018 klo 09:20

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti