PHP multi tasking

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi' , aloittaja Kasgel, 12.08.2018 klo 12:14.

 1. Kasgel

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2012
  Viestejä:
  60
  Moro,

  Pystyykö joku suosittelemaan jotain tekniikkaa/kirjastoa, jolla voisi hoitaa multithreading/parallel processing PHP:llä? Pitäisi saada backendissä prosessi käsittelemään jonossa olevia operaatioita yhtäaikaisesti ja olen yrittänyt etsiä parasta mahdollista tapaa toteuttaa tämän.

  Tietokantaan tulee jouhevasti aina parin minuutin välin operaatioita suoritettavaksi ja tähän asti ne on yksinkertaisuuden vuoksi käsitelty cron jobilla. Ongelmaksi muodostuu se, että joidenkin operaatioiden käsittelyssä voi kestää jopa pari minuuttia ja seuraava cron job saattaa jo lähteä suoriutumaan ennen kuin edellinen on valmistunut.
  Voisin laittaa siihen eston, ettei seuraava lähde suoriutumaan jos edellinen on yhä päällä. Ennemmin kuitenkin loisin yhden prosessin, joka olisi jatkuvasti päällä, ja joka aina tietyin väliajoin katsoo DB:stä uudet operaatiot ja käsittelee ne omassa threadissaan.

  Googlaamalla löysin esim. pthreads, Amp\Thread, pcntl_fork (process forking), mutta ajattelin jos teillä olisi ideoita tämän toteutukseen?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti