Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. emerik

  Rekisteröitynyt:
  23.05.2005
  Viestejä:
  6 830
  Stadin pravda oli myös tehnyt uutisen yhtä suurella pohjatyöllä. :D

  Lehdet lysivt uudesta eduskunnasta vrikst rikostaustaa - HS.fi - Politiikka

  ja vielä koottuna nuo muut varulta

  Aamulehti

  Uusilta kansanedustajilta löytyi värikästä rikostaustaa - Kotimaa - Turun Sanomat
   
 2. Sotakoira

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  125
  Suomella kultaa 3 miljardin edestä(?)
   
 3. All-Bran

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2008
  Viestejä:
  613
  Kimmo Sasi tappoi ihmisen. :o
   
 4. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  49,1 tonnia nyt ei ihan ole kolmea miljardia jos 382,5 tonnia on 18 miljardia...

  Laskeskelin että se ois 2,3 miljardia euroa.

  Kreikallakin on muuten tuplasti se määrä kultaa mitä Suomella. Tosin molemmissa maissa tuplasti väkeä mitä suomessa.
   
 5. Pohjois-Savon Salainen Poliisi

  Rekisteröitynyt:
  26.06.2001
  Viestejä:
  84
  Mokomat kehtasivatkin! Eiväthän kännipäissään ajelu tai toistuva rötöstely nyt edes mitään oikeita rikoksia ole. Lisäksi tällä peitetään oikeasti tärkeät asiat mitä muitten puolueiden edustajat ovat tehneet, kuten esimerkiksi Jyrki Kasvin taksiajelut!
   
 6. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 229
  Jaa sinusta on ihan normaalia, että iltis on ottanut juttuunsa vain 3 persua kuvineen, ja jättäneet kokonaan jutusta pois muiden puolueiden rikolliset, joiden tuomiot tulleet lähes järjestään pahemmista tapauksista kuin noilla kolmella persulla.
   
 7. hezaurus

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2002
  Viestejä:
  8 520
  Lieventävänä asiahaarana voidaan todeta ettei pikkumyy ole vieläkään toipunut Jytkystä. Oman epäonnistumisen syyksi laitetut kohteet syytettyjen penkillä hivelevät hellästi haurasta egoa. Tietysti se on oikein että vain persuilla on rikollisia edustajia!
   
 8. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 067
  Tyypillisen puolueetonta valtamedialta jälleen nämä rikostausta-asiat.

  Johan muutama kuukausi sitten jo julkaistiin aikaisemman eduskunnan osalta koko rötöslista.

  Kolmasosalla ensisestä eduskunnasta oli rikosrekisteri, eikä ollu mitään pientä.

  Ei persut siellä mitenkään enempää esille nousseet kuin muutkaan, eikä nytkään.

  Meitsin facebookkikin täynnä noiden idioottien linkkauksia kun jopa kolmelta persulta löytyi varsin vakava rikoshistoria. Kun ei tyhmät ihmiset tiedä hevon vittua mistään, ne lukee jotain iltasanomia tai hesaria ja niiden maailmankuva perustuu täysin niiden varaan.

  Sitäpaitsi noiden muiden valtapuolueiden joukosta on löytynyt todella pahoja rikoksia. Kuten tämä Sasin kuolemantuottamus (nukahti rattiin), lukuisia ja lukuisia törkeitä rattijuopumuksia, sekä jopa vääriä valoja oikeudessa!

  Ampuma-aserikokset ovat muuten tosi yleisiä Suomessa ja voi tarkoittaa mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Olet vaikka säilyttänyt asettasi lainvastaisesti. Sillai menetät jopa lupasi nykymaassa.

  Ihan sama jos tulisi nollatoleranssi autoiluun. Jo nytkin rattijuopumus on yleisimpiä rikkomuksia Suomessa puoluerajoista riippumatta.

  Sen sijaan näitä oikeudessa valan edessä valehtelijoita tai ihmisen tappajia onkin sitten vähemmän.

  Ja tuo Hakkaraisen tapaus ei voi kun naurattaa päivä päivältä enemmän. Tottakai sillä on joku täysin läppärikoshistoria, puun haaskaus :D Saa kyllä vihervasemmistolaiset vetää vitun päähänsä näiden paljastustensa kanssa.

  Omassa puolueessaan joka toisella varmaan huumausainerikkomuksia, mutta eipä mua kiinnosta koska vapauttaisin itse kaikki huumeet. Ei hirveesti napaa vaan nämä mustamaalausyritykset.

  Rukoilen uusia ennenaikaisia vaaleja, koska persut on lyömässä itseään läpi maan suurimmaksi puolueeksi.
   
 9. Zakhal

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2006
  Viestejä:
  2 049
  Valtamedian tehtävä ei taida olla asioiden tuominen julkisuuteen vaan loputtoman paskanjauhannan luominen.
   
 10. Admiral Graf Spee

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2007
  Viestejä:
  1 733
 11. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Taas saimme uuden osoituksen siitä, että Suomen poliisin resurssit ovat rajattomat.

  Kaikkien, myös poliisin, kannattaisi muuten huomata, että laissa kriminalisoidaan kansanryhmää vastaan kiihottavien lausuntojen levittäminen yleisön keskuuteen, ei niiden esittämistä esimerkiksi toimittajalle. Jos tässä on tosiaan tapahtunut rasistinen viharikos, syylliset löytyvät Hesarin toimituksesta.
   
 12. ojisama

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2006
  Viestejä:
  5 078
  Toisaalta, ei tuo kerro mitään resursseista mitä poliisi tuon tutkimiseen panostaa. Tuskin siellä mitään uutta Hakkaraisryhmää perustetaan. Lisäksi voitaneen olettaa Hakkaraisen tienneen, että haastattelu levitetään yleisön keskuuteen. Ei mielestäni voida tehdä oletusta, että poliitikkoja ei voitaisi haastatella esimerkiksi suorana, ettei levitetä rikollista materiaalia.

  Tuo sanottuna, ei tuo mielestäni ollut kansanryhmää vastaan kiihottava lausunto, jos persuja ei lasketa kansanryhmäksi. :D (Paheksuttava kylläkin, vaikka täältä tukijoita löytyykin.)
   
 13. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Se oletus nimenomaan pitää tehdä, jos lakitekstiä luetaan niin kuin se on kirjoitettu. Ja tämähän on omiaan korostamaan koko sananvapautta perusteettomasti rajoittavan pykälän järisyttävää typeryyttä.
   
 14. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Onko nyt siis ymmärrettävä asiat siten että pelkkä neekeri sana on jo itsessään kiihotusta kansanryhmää vastaan. Ymmärtäisin jos joku toistuvasti kirjoitaa ja haastatteluissa käyttää esim. ilmaisua "neekerit tulee hävittää suomesta, millä tavalla tahansa. Itse en tuollaista voi nähdä kiihottamisena kertaluontoisena ilmaisuna, ihminen nyt vaan sattuu olemaan sellainen eläin joka tunteiden vallassa saattaa päästää suustaan asioita joita sitten myöhemmin katuu (esim. itse olen teinarina haukkunut äitini huoraksi,enkä tosiaankaan sitä tarkoittanut sanojen varsinaisessa merkityksessä, ja olen aika varma että jos äitini olisikin ollut tummaihoinen äitipuoli, olisin haukkunut neekeri huoraksi siinä tilanteessa).
  Kyllä kansanryhmän kiihottaminen omasta mielestä vaatii järjestelmällistä toimintaa jossa on selkeä suunta ja kanta esillä koko ajan, ei yksittäisistä lauseista voi vetää mitään johtopäätöksiä muuta kuin se että tapahtui yksittäinen ylilyönti.
   
 15. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Niin. Todellisuudessahan rikoslaissa kriminalisoidaan kaikenlainen julkinen rikoksiin (siis vaikkapa kansanryhmiin kohdistuvaan syrjintään tai väkivaltaan) kehottaminen ja yllyttäminen mistään erillisistä kiihotuspykälistä riippumatta. Viimeksi mainittujen ainoa tarkoitus on tietynlaisten mielipiteiden ja epäkorrektien sanavalintojen kriminalisointi.
   
 16. luckyman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2000
  Viestejä:
  1 880
 17. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
 18. SideShowBob

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2004
  Viestejä:
  321
 19. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  No tuosta aiheestahan on kirjoittanut vaikka kuinka moni lehti jo vuosia sitten, ja sitä käsiteltiin jopa Tervon Koljatissa. Siis epic fail Talouselämälle.
   
 20. GGR

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  815
  Perussuomalaisia arvoja:

  Perussuomalaisten kansanedustaja Anssi Joutsenlahti piti lupauksensa - lahjoittaa kaikki palkkansa hoitotyhn! - Ilta-Sanomat

  "persut o feikkei".
   
 21. Corex

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2001
  Viestejä:
  3 890
  Täytyy arvostaa kun pitää sanansa ja muutenkin tekoa, aika hiljaista että joku vihervasuri moiseen kykenisi :smoke:
   
 22. SheikYerbouti

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2003
  Viestejä:
  4 629
  Ei se sanasta ole kiinni, vaan miehestä. Siitä, että ilmoittaa, ettei kaipaa enempää kuin sen 1000 euron eläkkeen, sillä pärjää. Voisi moni meistäkin ottaa mallia ja pohtia, mitä oikeasti elämässä tarvitsee.
   
 23. Zts

  Persukannattajat on herkkänahkaisia ja vainoharhaisia. Kai ymmärrätte että media pyrkii tekemään juttuja joita luetaan? Paskalehdistön taso on nyt mitä on, mutta jotain käsittämätöntä on persufanaatikkojen syyttely. Yhhyhyy mediaa kiusaa. Kasvakaa aikuisiksi. Ei muutkaan itke paskajutuista. Ainahan näitä on ollut ja tulee olemaan. Lautakasat ja muut.


  Suomen kallein vaalikampanja. Pitäisikö olla ylpeä? Kai pappismies sitten muistaa vaalirahailmoituksessa mainita koko summan jonka lupasi.

  Ensi vaaleissa joku varmaan lupaa miljoonaan johonkin leipäjonolle jos tulee valituksi.. Kansanedustajien palkkioita pitäisi nostaa todella tuntuvasti että sinne saataisiin jotain järkeviä tyyppejä. Nykyinen palkka on aika vitsi jolle tasolle pääsee nyt lääkärit ja muut helposti. Joutsenlahti on kunnon hurskas jeesustelija ja populisti.
   
 24. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Se nyt vaan ei ole oikein että valehdellaan kuten lehdistö liian usein tekee. Kirjoitta paskaa ja yrittää saada ihmiset maksamaan siitä paskasta. Esimerkiksi se mitä Jussi Halla-aho tekee, eli vittuilee lehdistölle, on aivan oikein. Niin tekisin minäkin jos olisi kykyä ja tietoa riittävästi siihen. Valtaosa lehdistöstä on jonkinlainen ihmisten alarotu suomessa... ei mitään tasoa. Ei mitään selkärankaa. Ihan mitä tahansa kirjoitellaan rahan kiilto silmissä.

  A) En äänestänyt persuja
  B) Vitutti lukea/kuulla jo joskus muinoin lautakasoista, täysin perättömistä väitteistä siis joille ei löytynyt edes lähdettä.
   
 25. rewind

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2001
  Viestejä:
  1 580
  Palatakseni vielä tuohon kulta-aiheeseen, niin Saksan, Ranskan ja Britannian kultavarannot ovat yhteensä reippaasti yli 200 miljardin arvoisia. Miksei näillä kuitata pankkien töpeksintöjä vaan revitään rahat kansalaisten selkänahasta?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti