Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Varmasti on tullut. Soini kokeili kepillä jäätä ja takki kääntyi uudestaan viikonlopun aikana.
   
 2. Pastis51

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2004
  Viestejä:
  108
  Kiva päiväuni. Tutustu hieman tarkemmin paljon noita velkoja oikeasti on. Tajuat sen että noilla mailla ei ole mitään mahdollistuutta edes pysäyttää velkaantumista saati sitten alkaa lyhentään niitä.
   
 3. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Tutustu viestiini tarkemmin ja huomaat, että puhuin Suomen velkaantumisen pysähtymisestä.
   
 4. Pastis51

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2004
  Viestejä:
  108
  Pidät siis suomea ongelmamaana? Vai mitä oikeen höpiset? PIIGS maat eivät tuosta suosta nouse, velkaantumisen pysähtymistä ei ole näköpiirissä takaisinmaksusta puhumattakaan.
   
 5. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Oikein kiva onkin että Suomi juuri heille on lainoja taannut. :kippis:
  Onhan tuo vähän kummallista että normaalia puhekieltä jos käyttää joku, niin se on sitten hyökkäyksen aihe ja sanotaan häntä vaikka miksi.
  Samalla sitten yllyttävät suomalaisia vastaan vähän vaikka ketä rkp:n toimesta (degaussi laittoi kuvan jossa mielenosoituksessa oli megafoneihin unohtunut puhujilla ruotsinkielinen teksti) ja lehtiinkin lähettelevät suomalaisvastaisia lausuntoja. Se ei sitten ole kiihotusta kansanryhmää vastaan eikä rasismia. Vaikka sama puolue on vuosikausia freudenthalismia harjoittanut ja ylistänyt sekä aktiivista apartheidpolitiikkaa.
   
 6. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 469
  Enpä yhtään ihmettelisi jos Suomi nyt kahden vuoden sisään irtaantuisi eurosta.

  Alkaa vaan näyttämään melko epärealistiselta tämä politiikka että ollaan eurossa, mutta ei liittovaltiossa. Euro ei voi toimia ilman liittovaltiota. Siinä Soini on aivan oikeassa.

  Ja euron kiihkomieliset kannattajat voivat kelata sitä maksun suuruutta mikä sieltä on nyt suomelle pukkaamassa, siis tuhansia euroja per Suomen kansalainen. Aika paljon meinaan saa lomamatkalla rahanvaihtopiste vedättää välistä että ne rahat suomalainen keskimäärin häviää siinä rumbassa. Toki eurosta on viennin suhteen myös hyötyä, mutta näkisin ettei se vienti markankaan kanssa ongelma tule olemaan.

  Kärsii se vienti yrityksissä myös siitä että vedetään valtion velkataakka tappiin ja firmojen yhteisöverot sitämyöten myös tappiin. Turha meinaan yritysten on siitä haaveilla että verot laskevat jos valtion velkataakka nyt kasvaa.

  Samaten omalla valuutalla pystyy taloutta ohjaamaan huomattavasti tehokkaammin kuin ilman omaa valuuttaa. Rahapolitiikalla ja finanssipolitiikalla siis. Tällähetkellä suomella on käytössään vain finanssipolitiikka ja sillä on esimerkiksi inflaatiota vähän hankala suitsia.

  Itse lähinnä toivon että suomi irtaantuu eurosta ennemmin kuin liian myöhään.. esimerkiksi siinä vaiheessa kun Saksa tekee saman johtopäätöksen.
   
 7. consigliere

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2001
  Viestejä:
  2 110
 8. NaturalSelection

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2011
  Viestejä:
  1
  Ei ole reilua väittää Soinin takin kääntyneen kahdesti kun linja ei ole muuttunut laisinkaan. Hallitusneuvottelut tarkoittavat neuvotteluja. Neuvottelussa on terveellistä kuunnella ja ymmärtää vastapuolen näkemys asiasta. Soini sanoi tukipaketin olevan neuvottelukysymys ja että persujen kanta tukipakettiin on kielteinen. Missä kohtaa tuulipuku kahisi ja äänestäjät petettiin?
   
 9. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
 10. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 469
 11. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  Ei täällä ole hallitusta mutta eduskunta kyllä löytyy. Eli mitä ikinä tuossa kokouksessa päätetäänkään tulee Suomen eduskunnan hyväksyttäväksi ja jos enemmistö eduskunnasta sanoo että Portugalia tuetaan niin sitten sitä tuetaan.
   
 12. Ronin1

  Rekisteröitynyt:
  03.11.2006
  Viestejä:
  59

  Itse itseäni lainaten, eiköhän siinä noin tule käymään edellisen uutisen valossa.
   
 13. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Kukahan olisi se kansanedustaja, joka äänestäisi Portugaliin lahjoitettavien miljardien puolesta? Ehkä siellä on joku niinkin hullu, tai sellainen, jolla ei olisi muutenkaan paljon elinaikaa jäljellä ja aikoo viettää loppupäivänsä Portugalissa.
   
 14. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  No menihän Irlannin ja Kreikan tukipaketit läpi.
  Jos katsotaan noita paikkamääriä ja oletetaan että Kokoomus pysyy yhtenä blokkina tukipäätöksen takana niin se on 44 ääntä. Vihreät ja RKP nostaa äänimäärän 63:een. Sitten enää tarvitaan puolet SDP:n ja puolet Keskustan äänistä ja paketti menee läpi.
   
 15. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Portugalilla 20 mrd. dollarin kultavarannot ja samaan aikaan käsi pitkällä muualle. Tuon varannon voisi ottaa pantiksi EKP:hen annetuista lainoista ja katsella että onko takaisinmaksuhalukkuutta vai ei.

  Suomen pitäisi saada jotakin vastineeksi lahjoittamistaan miljardeista. Nuo Saksan, Ranskan ja Espanjan suuret pankit vetää koko ajan yli 10 % korkoa Portugalista, Suomen pitäisi mennä takaamaan, että ne saa jatkossakin vedettyä tuota korkoa. En näe asiassa mitään järkeä. Laskekoon korkotasonsa sellaiselle tasolle, että Portugali pystyy myös lyhentämään velkaansa. Ei siinä Suomea välimiehenä tarvita.


  Kaikkia eurostoliiton ohjeita pilkuntarkasti noudattanutta Suomea uhkaillaan EU:n toimesta siitä ettei suomi suostu EU:n omien sääntöjen vastaisesti takaamaan lähes kaikkia EU:n sääntöjä rikkoneita maita. Vetäköön "veen" päähänsä!

  Pankkiirien intressi on ajaa Suomen luottoluokitus alas ja samalla velat ylös. Saavat lisää tuottoa ja bonareita maailman varmimmalta (ja tyhmimmältä) lainanmaksajakansalta.
  Sven Tuuvan patsas Suomen Pankin eteen ja pienoismalli Kataiselle.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2011
 16. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 899
  "Jos astut Pohjois-Korean rajan yli niin olet Pohjois-Koreassa. Jos astut Afganistanin rajan yli olet, yllättävää kyllä, Afganistanissa. Jos synnyit Suomen rajojen sisäpuolella ja luulet valtionvelan johtuvan maahanmuutosta, olet todiste siitä, että Pisa-testit kusee pahasti." REPS.
   
 17. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  933
  :D

  Vastareaktio ilmeisesti tälle :

  "Jos astut Pohjois-Korean rajan yli laittomasti, saat 12v pakkotyötä. Jos astut Afganistanin rajan yli laittomasti, sinut ammutaan. Jos astut Suomen rajan yli laittomasti, saat: rahaa, ruokaa, paikan elää, asumistukea, terveydenhuoltoa, koulutusta, lapsilisää, töitä, hommata loputkin sukulaisesi tänne asumaan. Tarvitseeko minun jatkaa? Ei ihme, että maallamme on velkaa! Laita tämä statukseesi, jos olet samaa mieltä."
   
 18. The Piano Man

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2010
  Viestejä:
  70
 19. Inqu

  Rekisteröitynyt:
  26.03.2008
  Viestejä:
  28
  En ole muutamaan päivään nähnyt yhtään lehtijuttua Mestarista, onkohan lehdistöllä ideat omasta mielestäänkin loppu?
   
 20. SundeR

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2003
  Viestejä:
  4 990
  Selvästi muilla puolueilla ei ole rikollistaustaisia edustajia kun etusivulla komeilee esimerkkeinä 3 persuedustajaa.
  Ja yksi on kaatanut humalassa puun :(
   
 21. The Piano Man

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2010
  Viestejä:
  70
  Viikon takainen A-talk oli taas niin myötähäpeällistä ja läpinäkyvää wannabe-lynkkausta, että media vetää hieman henkeä :D Kyllä sieltä kohta taas pesee ja linkoaa.
   
 22. J1mmy

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  268
  Kyllä nyt taas persu-raukkoja isolla porukalla kiusataan, paitsi että Aamulehdessä oli kyllä muidenkin puolueiden rötösherrat listattuna.

  Sitäpaitsi vapaavuoren janskun 80-luvun alkupuolen pikkurötöksethän ovat aivan käsittämättömän törkeitä, ainakin paljon törkeämpiä kuin persujen vastaavat, kuten murostakin ollaan saatu lukea. Selvästi myös rattijuopumus on lievempi, kun sen tekee persujen kansanedustaja tahi vararyhmänjohtaja ja ampuma-aserikos nyt vaan kuuluu vapaamielisen puolueen perusoikeuksiin.

  Että semmosta.
   
 23. Tavoteilluin poikamies

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2009
  Viestejä:
  1 462
  Miksi ne laittavat Hallista vastaan näitä kakkosketjun toimittajia? Vaikka Mestari onkin virheetön aina ja ikuisesti niin olisi kiva kerrankin saada keskustelua asioista eikä pelkästään: Kirjoitit neekeri NEEKERI"""!!!!
   
 24. Alyniekka

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  2 666
  Joku vuoden takainen haastattelu jossa haastattelijana toimi "järviradio" oli huippu. Puhuttiin pelkästään maahanmuutosta ja sen vaikutuksista, ongelmista, epäkohdista, tuottavuudesta ja hyödystä.

  Oli joku tunnin haastattelu ja kertaakaan ei haukuttu, mollattu eikä takerruttu pikkuvirheisiin. Jussi puhui suunsa puhtaaksi ja onkin kehuttu parhaaksi haastatteluksi ikinä. Enemmän sai puhua asiaa kuin muitten medioitten kautta yhteensä tähän asti. Harmi kun en löytänyt tuota enää kun äsken etsin.
   
 25. Grainer

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  361
  Aamulehdenkään lista ei tosin ole täydellinen, puuttuu uutisen kommenttien perusteella ainakin Silvia Modig ? Wikipedia
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti