Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sotakoira

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  125
 2. Sotakoira

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  125
  Valmis imem... :rolleyes:
   
 3. Kiqii

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2007
  Viestejä:
  47
  En meinaa.
   
 4. ESKOKALA666

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2000
  Viestejä:
  1 135
  Nyt kun persut siis ihme ja kyllä näyttää pitävän sanansa ja eivät halua kantaa vastuuta niin eiköhän ole paras jatkaa vanhalla kunnon KOK ja KESK hallituspohjalla.

  Tulokset puhuvat puolestaan.
   
 5. Sotakoira

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  125
  Kokoomus voi kyllä luottaa Keskustaan. Presidentinvaalitkin ovat ensi vuonna, odotetaan tietysti vastavuoroisesti että Kokoomus tukee Väyrystä presidentiksi :)
   
 6. Donkameni

  Rekisteröitynyt:
  22.05.2009
  Viestejä:
  180
  Taisin olla ihan oikeassa vaali-iltana kun sanoin ettei ollut riittävän iso-jytky. Oppositio kutsuu :kippis: Että sellainen jytky taas. Mikään ei muutu.
   
 7. ST-2081

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2005
  Viestejä:
  327
  Terveisiä mummolle!
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2016
 8. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Minusta siinä uutisessa luki aika selkeästi:

  ----------------------------

  Hallituksen tulee toimia aktiivisesti eurooppalaisen talouden vakauttamiseksi ja tulevien taloudellisten kriisien ennaltaehkäisemiseksi. Siksi uuden hallituksen on tähdättävä laajaan kansainvälisen rahoitusjärjestelmän pelisääntöjen uudistamiseen. Pelisääntöuudistuksiin kuuluu pankkien riskinoton rajoittaminen, suuremmat oman pääoman vaatimukset, puuttuminen pankkien ja rahoituslaitosten johdon palkitsemisjärjestelmiin, rahoitusmarkkinavero ja terveeseen markkinatalouteen kuuluva yksityisen sektorin vastuu riskisijoituksista. Keskeisenä lähtökohtana tulee olla, että euromaat eivät siirry yhteisvastuuseen toistensa julkisesta taloudesta ja veloista.

  ---------------------------

  Miten tuon nyt sitten haluaa tulkita niin onko se lukijasta kiinni? Tummensin tekstistä mielestäni sen oleellisen. En pysty millään ymmärtämään, että tuosta tekstistä saa SDP:n linjalle väännettyä takinkäännön ja sellaista hössötystä mitä kirjoitit?


  Lopullista hallitusohjelmaa odotellessa sitten..
   
 9. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Tarkoitin lähinnä, että jos tukipakettiin lähdetään, niin kokoomus voi sanoa että tää oli yhteispäätös jossa persutkin oli mukana, mutta jos ei lähde, niin kokoomuksella on se parjattava, "kyllähän me oltais muttakun nuo..". Vaikeat kysymykset kaadetaan persujen viaksi tai sitten siten että he olivat meidän kanssa samaa mieltä.

  Meinaan tulevat vuodet tulee olemaan aikas tiukkoja....
   
 10. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Puheet pankkien ja sijoittajien vastuusta olivat ennen vaaleja SDP:n vastaus kysymykseen siitä, lähtevätkö he mukaan hallitukseen, joka hyväksyy Portugalin tukipaketin. Tätä tivattiin monen monta kertaa.

  SDP ennen vaaleja: "Emme lähde hallitukseen, joka hyväksyy Portugalin auttamisen, ellei pankkeja ja sijoittajia saada vastuuseen".

  SDP vaalien jälkeen: "Lähdemme hallitukseen ilman ehtoja Portugalin auttamiselle. Pankit ja sijoittajat olisi kiva saada vastuuseen joskus myöhemmin."

  Takinkääntöä yhdelle, silmänkääntöä toiselle.
   
 11. Perjeke

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2009
  Viestejä:
  19
 12. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Niin missä tuo tarkalleen ottaen lukikaan?
   
 13. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Tiivistettynä MTV:n uutisesta, jota molemmat siteerasimme.

  Eduskunnan käsittelemiä ja hyväksymiä kansainvälisiä sopimuksia on kunnioitettava ja niihin on syytä kaikkien sitoutua.

  Hallituksen tulee toimia aktiivisesti eurooppalaisen talouden vakauttamiseksi ja tulevien taloudellisten kriisien ennaltaehkäisemiseksi. Siksi uuden hallituksen on tähdättävä laajaan kansainvälisen rahoitusjärjestelmän pelisääntöjen uudistamiseen. Pelisääntöuudistuksiin kuuluu pankkien riskinoton rajoittaminen, suuremmat oman pääoman vaatimukset, puuttuminen pankkien ja rahoituslaitosten johdon palkitsemisjärjestelmiin, rahoitusmarkkinavero ja terveeseen markkinatalouteen kuuluva yksityisen sektorin vastuu riskisijoituksista.


  1. kappale: ei ehtoja Portugali-avulle. 2. kappale: pankit ja sijoittajat vastuuseen joskus myöhemmin (ei liity Portugali-apuun). End of rautalanka.
   
 14. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Haluan vielä asian selvyydeksi kysyä, että onko eduskunta jo käsitellyt ja hyväksynyt Portugalin tukipaketin? Jos ei, niin miten SDP nyt edelleen on pettänyt äänestäjänsä?

  http://formin.finland.fi/public/default.aspx?nodeid=35662&contentlan=1&culture=fi-FI
   
 15. luiz

  Rekisteröitynyt:
  01.11.2003
  Viestejä:
  4 742
  Voisin kysyä sinultakin monia asiaan liittymättömiä kysymyksiä, mutta jääköön sikseen. Demarit puhuivat ennen vaaleja yhtä ja vaalien jälkeen toista. Tällaista nyt vain tavataan kutsua takinkääntämiseksi.

  E: Heh heh, vai että lukemisen ymmärtäminen askarruttaa. Jääköön muiden pääteltäväksi kenellä asian suhteen on ongelmia :)
   
  Viimeksi muokattu: 02.05.2011
 16. Otsonalle

  Rekisteröitynyt:
  09.03.2011
  Viestejä:
  162
  Eipä heiltä kukaan mitään muuta odottanutkaan, tekevät samaa myös vallassa ollessaan.

  Ei olisi toivonut että tuo pääsisi hallitukseen, nyt kumminkin on selvää että siellähän ne on. Urpilainen jo ehtikin ehdottaa että lisää rahaa tuhlataan työllistämiseen, ennestäänkään kovin iloisia työttömät ei ole demarien aikana tulleista orjatyölaeista.

  Näin juuri. Noi kustannukset vielä ei ole edes pelkkää rahaa vaan sivistystason lasku joka aiheutuu siitä että on kaksi erillistä koulutusjärjestelmää, kielten opetus on puutteellista jne. on myös merkittävä asia, eletään turpa turpeessa.
   
 17. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Taitaa sulla vaan olla lukemisen ymmärtämisen kanssa ongelmia. Eikä sille voi mitään?


  edit:

  Tuo ei taatusti tarkoita että käänsimme takin.


  Tämäkään ei tarkoita että lainaamme lisää rahaa maille jotka jo nyt ovat ylivelkaantuneita. Se ennemminkin tarkoittaa, että ajamme politiikkaa jossa valtioiden velkaantuminen pysäytetään ja käännetään laskuun. Taloutta meinaan ei vakauteta sillä että lainataan lisää vaikka keksittäisiinkin jokin nimi velkapaketille ja myydään se kansalle "vakautena". Jos taas yhdistät tuon talouden vakauttamisen ja lainaamisen samaksi asiaksi niin voinen ehkä ymmärtää mielipiteesi että takki olisi kääntynyt. Sitä lopullista hallitusohjelmaa odotellessa...
   
  Viimeksi muokattu: 03.05.2011
 18. Avautuja

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2006
  Viestejä:
  1 054
  Persut on sellainen jokeri-kortti että todella monella polvet tärisee niiden pelkästä olemasta olosta.

  Oppositiossa persut paisuisivat entisestään kun muutkin huomaa että hetkonen niillä sama takki päällä kesät ja talvet kun ovat tottuneet vanhojen puolueiden takinkääntö tempauksiin.

  Mitä eroa on natseilla ja kommunisteilla? Natsit eivät pettäneet omaa kansaansa(jutsku kokkareita ei lasketa. Ne on aina kusettamassa).

  :smoke:
   
 19. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 067
  Juuri näin.

  Moni on sanonut Kataiselle että Persut pitää ottaa hallitukseen juuri siksi että heidän kannatuksensa laskisi. Nyt oli aivan hilkulla ettei Persut voittaneet koko vaaleja. Ilman mediaa olisivat voittaneetkin.

  Eliitin toivomus on että Persut otettaisiin hallitukseen syömään sanansa jotta heille kävisi kuin SMP:lle.

  Nyt kun Soini ei syö sanojaan, on Kataisella todella paha paikka. Jos jättää nyt Persut ulos hallituksesta niin hyvin todennäköinen vaara on että seuraavissa vaaleissa Persut vetää vasemmalta ohi ja lujaa suoraan maan ykköspuolueeksi.

  Toisaalta jos persuille antaa myönnytyksiä hallituksessa niin ei se kannatus laske sitten siitäkään. Päin vastoin persut saavat salonkikelpoisemman leiman, tosin vaarana on edelleenkin leimautuminen kansanpuolueesta pettäjäpuolueeksi.

  Kataisella ei todellakaan ole kuin huonoja vaihtoehtoja. Mulle käy itse asiassa ihan miten vain tässä tilanteessa, koska pidän hallituksen kaatumista kesken vaalikauden hyvin todennäköisenä.

  Ja ihan sama miten Portugalin kanssa toimitaan, meille tulee joka tapauksessa sellainen kriisi jossa vain Persut ovat olleet oikeassa.

  Soini ei voi kuin voittaa. Hän teki juuri oikean ratkaisun. Ehdin jo hyvin vakaasti epäillä Soinin taktikoijan taitoja, mutta tulihan se sieltä. Itselleni tämä ratkaisu oli jo alusta saakka kaikkein järkevin ja kuten jo ennen vaaleja sanoin. Persut ei valtaa hevillä saa elleivät Suomen suurimmaksi puolueeksi pääse.

  Nyt vain odotetaan ja katsotaan. Ihan hiton kiinnostavaa.
   
 20. Johann

  Rekisteröitynyt:
  06.09.2002
  Viestejä:
  447
  Siis häh? Persujen pitäisi kiittää mediaa vaalivoitostaan. Kun media vuosi-pari sitten rupesi rummuttamaan persujen kannatuksen lievästä noususta, kinnostus niitä kohtaan nousi ja siitä persujen kannatus lähti kiitoon. Median takia Persuista tuli vaihtoehto monelle.

  Media lähti Persuja vastaan vasta viimeisillä metreillä, mutta esim. ilman ainuttakaan vaalikyselyä Persut olisi vielä reilusti alle 10% puolue.
   
 21. kaappimuro

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2009
  Viestejä:
  795
  Eiköhän persujen voittokulusta voida kiittää suoraan Kepuleja. Lauta-Matti ja muut säätäjät rikoksineen varmistivat äänestäjien katkeruuden. Kepu alas, persut ylös, ei sattumaa.
   
 22. telehellX

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2010
  Viestejä:
  220
 23. Azu-nyan

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2004
  Viestejä:
  3 388
  Homojen vihaamista en kyllä varsinaisesti tajua. Ensinnäkin sellaisten leviäminen tietää suurempia heteromarkkinoita paria etsiessä ja toiseksi sen pitäisi hillitä väestönkasvua, kun spontaani tai känniseksi ei johda mihinkään vahinkolapsiin.

  Itseäni homot kyllä oksettavat (paitsi lesbot), mutta biologinen hyöty on kyllä suuri maailman tulevaisuuden kannalta.
   
 24. Santa

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2000
  Viestejä:
  1 923
  Entäpä heteroiden välinen anaaliseksi?

  Entä jos lesbot olisivat työttömiä lorvijoita?
   
 25. Ernomies

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2000
  Viestejä:
  2 324
  Niin tai toivottavasti seuraavien vaalien koittaessa euroalueen talousongelmat ovat takanapäin, ongelmamaiden seisoessa jo tukevasti omilla jaloillaan. Suomen talous on hyvässä iskussa, velkaantuminen on pysähtynyt ja työttömyysprosentti on jossain 6% hujakoilla.

  Siinä tilanteessa ei ole oikein mitään mitä vastaan protestoida ja Perussuomalaiset on liukunut takaisin marginaalipuolueeksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti