Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 334
  https://www.verkkouutiset.fi/anna-kontula-olen-eduskunnan-ainoa-kommunisti/#1d219a15

  Hänen puolueensa ei ole PS vaan vasemmistoliitto. Eikä ole kukaan 'irtisanoutunut' 'järkyttynyt' tai yhtään mitään. On aivan OK olla kommunisti. Ilmeisesti

  Ei onnistunut kansallissosialistienkaan toteutukset. Eivätkä ole huudossa. Aatelaisia vielä sieltäkin löytyy. Näkevät paljon hyvää ja ovat täysin vilpittömiä.

  Yritä nyt oikeasti herätä.

  Kansallissosialistit saivat hengiltä 20 miljoonaa ihmistä. Kommunistit ovat murhanneet noin 100 miljoonaa ihmistä.
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2020
 2. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 334
  Tässä olet oikeassa. Aiemmasta toiminnan keskipisteestä : 'Timo soinin isosta navasta ja hillotolpasta' siirryttiin usea usea napsu sinne minne kannattajat halusivat. Eli suomalaiskansalliseen edunajamiseen.

  Vakavammin. Sukulainen on pitkän linjan demari, sieltä työväenaatteen puolelta. Vuosikymmenet hän on naljaillut kepun kustannuksella. Kepua on lyöty aina tilaisuuden tullessa.

  Viimeisen parin vuoden aikana en ole kuullut sanaakaan kepusta. Mutta kaikki PS:n liittyvä saa kiihkon nousemaan ja silmiin syttyy oikea viha. Jotakin mitä en vuosikymmenten aikana ole koskaan nähnyt kepuun liittyen.

  Mitä ihmettä teille siellä SDP tupailloissa kerrotaan? Onko siellä hurjia tarinoita persuista jotka keittelevät pieniä mustia poikia iltanuotiolla ja ammuskelevat viikonloppuisin työväenluokkaa suolakudeilla takamuksille.

  On sairasta nähdä moista vihaa toista suomalaista kohtaan. Tämän aikaan saaneet agitaattorit pitäisi rankaista ankarimman kautta.
   
 3. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 859
  Anna Kontula ?
  Vasemmistoliitossa kommunisti ? Ja se liittyy Perusuomalaisiin mitenkä ?

  Jos siis sinulle oli yllätys että vasemmistoliitossa on kommunisteja, niin tuskin muille, vaikka puolue ei suoranaisesti sitä kauhean aktiivisesti huutele, paitsi Kontula, joka sitä sanaa viljelee välillä.
   
 4. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 334
  Eduskunnan kyselytunti:

  16.25 Valtiovarainministeri Matti Vanhanen (vastauspuheenvuoro)
  Kun hallitus teki päätöksen siitä, että pakolaiskiintiö nostetaan 1050:een, kävimme samalla sen taloudelliset edut lävitse. Turvapaikanhakijoiden määrän vähentymisestä aiheutuvat säästöt olivat muistaakseni noin viisinkertaiset verrattuna siihen satsaukseen, joka pakolaiskiintiön nostamisella tapahtuu.

  No nyt se on sitten ministerin suulla aitiosta todistettu. Mitä vähemmän turvapaikanhakijoita sitä suuremmat SÄÄSTÖT.

  Aiemminhan nämä ovat väittäneet tosin. Kultamunat, huoltosuhteen korjaajat, koneinsinöörit, riisinkeittäjät, rikkaus, lottovoitto, jne... Luulisi tämän korjaantuneen käsityksen ohjaavan myös päätöksentekoa?
   
 5. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 678
  Me tienataan tällä!
   
 6. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 047
  Arvon ministerit ovat unohtaneet, tai tarkoituksellisesti jättäneet huomioimatta, ettei turvisten määrä ole suinkaan vähentynyt kiinnostuksen puutteesta. Turvistulvan tekijät ovat edelleen olemassa Suomessa ja ainoa muuri välissä on kaikki ne muut maat. Kun ne taas päästää läpi, niin mitä me sitten tehdään? Sama rumba uusiksi, koska ihmisoikeudet ja kiveen hakatut lait & sopparit?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti