Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. B12

  Rekisteröitynyt:
  05.04.2002
  Viestejä:
  2 976
  rane58 tykkää tästä.
 2. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 873
  Onneksi demareissa ei ole tullut esille yhtään epämääräistä juttua. Ainakaan tuoreista kansanedustajista tai euroehdokkaista. *sarkasmia*

  edit: Jha ainakin ottaa etäisyyttä tähän.
  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1b38d99e-04b0-475d-969b-333c3296c763
  Halla-aho jyrähtää persunuorille: ”Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa”


  – Nämä ihmiset ovat väärässä puolueessa. Toivon, että nuorisojärjestön jäsenistön enemmistö ymmärtää tilanteen vakavuuden, Halla-aho kirjoittaa.

  Perussuomalaisten nuorten joukossa on etnonationalisteja, joiden ajatusmaailmaan kuuluu suomalaisen geeniperimän ”puhtaus”. Halla-aho jyrisee tekstissään tällaiselle ajattelutavalle.

  – Perussuomalaisten ohjelmaan tai tavoitteisiin ei kuulu ihmisten geeniperimän tarkkailu tai suomalaisuuden määrittely ja rajaaminen tällaisin kriteerein, Halla-aho toteaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.05.2019
 3. Turmelo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  1 004
  Hauska nähdä asetelma eurovaalitentissä kaikki vs. Persussuomalaiset. Eli silloin on normaaleilla puolueillamme todella kova pelko :) .

  Itse annan ääneni Perussuomalaisille, kenellä ainut järkevä linjaus. Tosin uskon, että eurovaaleissa ei tule niin kovaa menestystä kuin eduskuntavaaleissa, sillä veikkaan ettei perussuomalaisten äänestäjät ole kiinnostuneet Euroopan asioista niin paljoa.
   
  rane58 tykkää tästä.
 4. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 056
  Äänestäminen on onneksi tehty helpoksi, kun kaikki muut puolueet haluavat rynnätä tuleen bensakanisterien kanssa. Minä en.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  rane58 tykkää tästä.
 5. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Itsehän en äänestä persuja eurovaaleissa, vaikka saattoikin ääni mennä tavan vaaleissa heille. Käsittämätöntä että joka puolueella jokin selvä mätä muna tai useampi laarissa. Persuilla tämä on selvästi Venäjä-myönteisyys tai ainakin tahaton sellainen. Jos äänestetään EUta vastaan niin silloin pelataan kyllä suoraan ryssien pussiin.

  En vain näe sitä hyvänä skenaariona Suomelle että EU hajoaa ja Suomi joutuu "ystävällisiin" suoriin naapurussuhteisiin tuon Venäjän kanssa. Kukaan ei silloin ole turvana. EUn kautta Suomi on sentään selvästi osa eurooppaa eikä Venäjän puskurivyöhykettä. Mutta kukin tavallaan toki, jos haluatte että Suomi on seuraava Ukraina?
   
 6. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Isänmaallinen vaihtoehto onkin nimenomaan se, ettei anna ääntään persuille. Nyt ovat siis hyppäämässä Putin- rakastajien kelkkaan, jokainen voi omalla tahollaan miettiä mitä tämä tarkoittaa.

  Yksi kiistää ihmisen vaikutuksen ilmastonmuutokseen, moni hakee yhteistyötä Venäjän kanssa – millaiseen seuraan perussuomalaiset hakeutuu EU-parlamentissa?- mt

  Onhan siellä nyt muutakin, ilmiselvää homovastaisuutta jne. kaikkea muuta varsin mielenvikaista mielipidettä porukalla. Tällä hetkellä todellakin voidaan sanoa että perussuomalaiset ovat ainoa todella Putinia rakastava puolue Suomessa.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 7. monta

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2013
  Viestejä:
  452
  Suomen puolustuksen voisi kyllä laittaa takaisin kuntoon. Siihen ei mitään EU:ta NATOa tarvita.
   
  rane58 tykkää tästä.
 8. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 444
  Neuvostoliiton hajoamisesta on vielä liian vähän aikaa. Vanhojen puolueiden ytimessä on rakenteet jotka aikoinaan liehittelivät KGB:n ja sen erilaisten sisarjärjestöjen kanssa. Jos et tiedä historiaa, niin tarkista internetistä halusanalla 'suomettuminen'. Tutki erikseen vaikka sellaisia nimiä kuin 'Ilkka Kanerva', 'Tarja Halonen', 'Paavo Lipponen'

  Putinin arkistoista löytyy mapeittain raskauttavaa aineistoa näistä isänmaanpettureista, ja isänmaanpetturit edelleen hyppivät tarvittaessa tämän pillin mukaan.

  Perussuomalaisilla ei tätä riippakiveä ole, siitä yksikertaisesta syystä että koko puoluetta ei Neuvostoliiton valtakaudella ollut.

  Splice, jos olet huolestunut Venäjän painostuksesta. Tee isänmaallinen teko ja äänestä Perussuomalaisia.
   
  rane58 tykkää tästä.
 9. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Huutonaurua. Vai että Venäjää vastaan saamme uskottavan puolustuksen kasattua yksinämme? In your dreams.
   
 10. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 444
  Tässä esimerkiksi tekstiä Paavo Lipposen wikipedia sivulta

  Ilkka Kanervan touhuja on netti pullollaan

  Björklund kertoo kuinka Kokoomuksen Ilkka Kanerva käytti kaikkia keinoja ulkopoliittisen kelpoisuuden saavuttamiseksi. Kun oikeistopuolueiden ryhmät, joita kokoomuksen ohella tuli muun muassa Länsi-Saksan kristillisdemokraateista, pitivät festivaaleilla omia kokouksiaan, Kanerva näki päätehtäväkseen tietojen raportoinnin venäläisille. Huvittuneena neuvostoliittolaiset tulivat Björklundin luokse nauramaan Kanervan palvelualttiudelle. Hänen touhuamisensa oli säälittävää. Ihmetyttää kuinka pitkälle hän olisi ollut valmis menemään. Siinä määrin selkärangattomalta hänen toimintansa näytti, kirjoittaa Kylävaara."
   
  rane58 tykkää tästä.
 11. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 444
  Ei Venäjän sotilasmahti oikeasti ole tänään kovin ihmeellinen. Siellä on teknologisesti tiputtu kehityskilvasta. Julkisuuteen annetaan kovia puheita, rahaa on laitettu mutta lopputulos on ollut korruptiota ja romurautaa.

  Yhtenä hyvänä esimerkkinä on heidän 5-sukupolven hävittäjä. Amerikkalaisen F-22:n vastus. F-22 valmistui operatiiviseen käyttöön 2005. Venäläisten PAK FA, nykyinen Su-57, pistettiin tulille 2002. Siihen on puskettu kovasti rahaa. Käyttöönottoa on lykätty kerta toisensa jälkeen ja nyt epäillään että se ei palvele ainakaan 2020-luvulla. Länsimaiden etumatka siis karkeasti 25 vuotta. Sotatekniikan avaintuotteessa.
   
  rane58 tykkää tästä.
 12. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 122
  Ja siinä yksi joka uskottelee itselleen unelmia, kuin skappari iltanuotiolla konsanaan. Katso kaluston määrää. Meillä on häthätään se +20 konetta taistelemassa taivaalla kerrallaan ja Venäjältä irtoaa jokaista konetta vastaan 10 konetta ilman ongelmia. Saa aika seppä olla se meidän lentäjäpoika Rissalasta jos kymmenen konetta pudottaa ympäriltään.
   
 13. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Anteeksi, mutta itse en vain voi äänestää ryssätrolleja - joihin nykyisin pers'eetkin kuuluvat. Anteeksi, perseut. Putin varmasti arvostaa- sekä ryssähenkisimmät suomalaiset ei siinä mitään, vapaa maa ja saa täällä myös ryssiä äänestää, kerta pers on nyt kääntänyt ajatusvakonsa tuonne idän mahtivaltion tukemiselle. Eläköön Putin! - voisi olla sopiva slogani mitä pers käyttää tästä eteenpäin?

  Venäläisten sotakalusto on monellakin rintamalla maailman huippua, hävittäjät mukaan lukien. Pelkästään Su-35 kuuluu maailman parhaimpiin ilmaherruushävittäjiin, mutta lisäksi ensimmäinen Su-57 on jo toimitettu ryssien ilmavoimille, ja lisää on tulossa. Eiä pidä unohtaa maailman moderneimpia ohjuspuolustusjärjestelmiä, pitkän kantaman laukaisualustoja ja risteilyohjuksia sekä mannertenvälisiä ballistisia ohjuksia (esim. Satan 2). Vuosina 2012-2017 näiden määrää persuystävämme Putin onkin kasvattanut jo 12- kertaiseksi. Lisäksi maa on jo ottanut laseraseet käyttöönsä ja niitäkin on uusia tulossa + paljon muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 14. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 444
  No sieltähän kuoriutui oikea toveri ja politrukki. Teidän laseraseenne tosiaan tekevät meidän Horneteista nallipyssyjä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 15. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  1 444
  Näetkö sinä mahdolliseksi tilannetta jossa Suomi ja Venäjä olisivat totaalisessa sodassa siten että Venäjällä ei olisi muita samanaikaisia sotarintamia?

  Sellaisessa skenaariossa jota voidaan pitää todennäköisenä, ei Suomen puolustusvoimien kalustolle olisi mitään vastusta Venäjän tälle rintamalle osoitettavissa olevasta kalustosta.

  Se että saataisiinko nykyinen 20v internet-sukupolvi tapattamaan itseään tulihelvettiin. Meillä tai siellä. On kysymys johon ei taida kellään olla varmaa tietoa.
   
 16. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 460
  Paljon on Venäjällä paperiaseita, mutta suurelle massalle ja ydinaseille ei voi mitää, tästä syystä on elintärkeää että ei ajauduta tilanteeseen, jossa ollaan yksin Venäjää vastaan.

  Näkisin että persut, asettumalla liittoumaan EU:n putinistien kanssa, tekee hallaa itselleen sekä Suomelle. Toki jälkimmäisen osalta, haitta on hieman pienempi, kun näyttää ettei puolueelle tule hallitusvastuuta. Tämä mahtaa näkyä jo gallupeissa - kokoomus kirii ohi. Toki persujen osalta gallupit on usein alakanttiin arvioivia - joka tapauksessa perusteltu epäilys on onnistuneesti heitetty. Ei vaikuta siltä että persut olisi tehneet riittävää liikettä sen korjaamiseksi. Ehdokasasetteluun ei voi enään puuttua, mutta luopuminen yhteistyöstä EU:n putinistien kanssa voisi pelastaa sen mitä pelastettavissa on.
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 17. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  Hohhoijaa. Ensin maahanmuuttokriitikot olivat ryssätrolleja ja putinisteja, nyt taas EU:sta irti haluavat. Eikö oikeasti ole olemassa parempia argumentteja? Herkimmille yksilöille tämä argumentti tuntuu menevän läpi. Kuten Halla-aho sanoo, EU on epäonnistunut ratkaisemaan ongelmia, jotka koskevat tavallisia ihmisiä. Ei ole ihme, että tämä lisää halua erota EU:sta. Venäjä ei liity asiaan millään tavalla.

  Vihervasemmiston ja muutaman täällä kirjoittelevan nimimerkin ajatusmaailmaa kuvaa hyvin allaoleva Li Andersonin kommentti:

  – Tarvitsemme muutoksia, jolla vastuuta jaetaan tasaisemmin koko Euroopan unionin alueella. Ongelma on se, että maat toimivat tällä hetkellä puhtaasti kansallisten intressien näkökulmasta, Andersson harmitteli.

  Eli pitäisi toimia kansallisten intressien vastaisesti...? Ei ihme, että kansallismielisten puolueiden kannatus kasvaa.

  Voithan toki ajatella noin. Tai sitten voit tutustua vaikka Alma-median galluppiin viikon takaa.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/2e5cc508-17df-4e84-a53b-c581c59d8f0c

  Pidemmän aikavälin muutosta persujen kannatuksessa voit tarkastella käppyrästä HS:n viimeisimmästä gallupista.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006095506.html
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
  rane58 tykkää tästä.
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Hetkinen, mikäli pers ei halua tulla assosioiduksi ryssälandian agendalistan tukipuolueena, silloin on parempi olla tekemättä läheistä yhteistyötä niiden kanssa jotka moisessa ovat mukana. Tällä näin ei siis ole, faktat puhuvat puolestaan. Kyse ei ole siis mistään sen kummemmasta argumentoinnista, vaan ihan kivenkovista faktoista.
   
 19. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 873
  Ja ne faktat ovat..?
   
  rane58 tykkää tästä.
 20. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Faktojen kanssa kyllä pers'uilla ollut ennenkin vaikeuksia, ja vaikka niitä annetaan heidän nenän eteen niin silti niiden ymmärtäminen on jokseenkin mahdotonta. Kuten sanottua, pers on nyt puolensa valinnut. Tilanne on siksikin huvittava, että euroopasta löytyisi muitakin öyhönmöyhön liittoutumia joihin pers sulautuisi kuin lusikka voihin, se miksi juuri putinrakastajien kelkkaan oli hypättävä on itselleni täydellinen mysteeri - vaikka voihan syynä olla ihan se perusasia eli putinin rakastaminen ja ylistäminen? Itse mieluummin puhuisin maanpetturuudesta ja silkasta isänmaanvihasta, tietenkin kukin tavallaan. -
  https://www.theguardian.com/world/2...as-salvini-stages-pre-election-rally-in-milan
  Pers ei siis aio kuulua allaolevissa keskusteltuihin ryhmiin:

   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2019
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 873
  Niin, niitä oikeita faktoja ei siis kuitenkaan ollut.
   
  rane58 ja AHPU tykkäävät tästä.
 22. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Niin, en minä edes laita faktoja mistään yleisesti tiedossa olevasta asiasta. Se ettei pers ole välttämättä näistä asioista ollenkaan tietoinen selittyy kyllä ihan sillä ettei seuraa uutisia. Tai sitten syy sille voidaan laittaa ryssävitsin muodossa:

  Luennoitsija salille:
  - Neuvostokaupungissa A avattiin juuri uusi sähkövoimala...
  Huuto salista:
  - Kävin siellä juuri ja ei siellä kyllä mitään voimalaa ollut!
  Luennoitsija jatkaa:
  - Kaupunkiin B rakennettiin kemiantehdas...
  Sama ääni salista:
  - Olin siellä juuri viime viikolla eikä siellä mitään ollut!
  Luennoitsija nostaa katseensä salia kohti:
  - Ja Teidän, hyvä toveri, pitäisi matkustelun sijasta lukea enemmän neuvostoliittolaisia sanomalehtiä!
   
  rane58 tykkää tästä.
 23. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  1 246
  :D

  Kukaan täällä ei tee persuille parempaa vaalityötä, kuin splice pers, klonkku ym. juttuineen.
   
  rane58, seebra ja electron06 tykkäävät tästä.
 24. juhog81

  Rekisteröitynyt:
  02.07.2016
  Viestejä:
  1 195
  Suomen Uutisten "toimittajahan" on tuossa kätevän luovasti hieman "tiivistänyt" Anderssonin sanomaa. Noh, liekö tuo yllätys kun ottaa huomioon että kyseessä on Perussuomalaisten äänitorvi, joka vähät välittää esim. Julkisen sanan neuvoston journalistin ohjeista.

  Mutta hei, kun sinulla Stoker ei selvästikään ole journalismin tason suhteen rima hirveän korkealla, niin kyllähän tuollaisia omia pikku tiivistelmiä on kiva tehdä. Tässä itse tekemäni (paljon parempi) tiivistelmä tuosta Anderssonin puheenvuorosta (55min):

  - Muuttoliike on Euroopan yhteinen asia, yhteinen kysymys mitä pitää ratkaista. Tällä hetkellä maat yrittävät siirtää vastuuta toinen toisilleen, Andersson harmitteli.

  Käy järkeen, hyvin sanottu Andersson! Haasteet ratkeavat parhaiten yhteistyöllä, eikä vastuun välttelyllä. Kun haasteet saadaan ratkaistua, Euroopalla kokonaisuudessaan menee paremmin, ja se puolestaan hyödyttää kaikkia yksittäisiä Euroopan maita. :)
   
 25. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  1 029
  Mahtaisiko tuossa Anderssonnin ja Henrikssonin taakanjaossa käydä niin kuin Halla-aho selvittää.

  – Tarvitsemme ne toimenpiteet mitä komissio on esittänyt, kuten rajavalvonnan tehostaminen ja palautusten tehostaminen. Myös yhteistyötä Afrikan maiden kanssa tarvitaan, jotta voimme puuttua juurisyihin. Kova urakka se kuitenkin tulee olemaan, eikä tilanne ole helposti ratkaistavissa. Tarvitaan jatkuvia toimia, Sipilä sanoi.

  Vasemmiston Li Anderssonin keinovalikoimaan ei kuulu rajavalvonta – ei sen paremmin EU:n ulkorajojen kuin EU-jäsenvaltioidenkaan. Anderssonin ratkaisu tulevaisuuden ongelmiin olisi taakanjakomallin tyyppinen tulijoiden sijoittaminen tasaisesti EU-jäsenvaltioiden kesken. Andersson olisi myös valmis kasvattamaan pakolaiskiintiötä.  – Henrikssonin esittämät taakanjakomekanismit eivät toimi, koska tulijat ovat nirsoja sen suhteen mihin maahan he haluavat mennä ja asettua. Heitä voidaan siirtää hallinnollisilla päätöksillä Puolaan tai Latviaan, mutta ennemmin tai myöhemmin heillä on taipumus päätyä omin avuin Saksaan, Hollantiin, Ruotsiin tai Suomeen. Taakanjaosta ei ole ratkaisuksi, joten ei kannata hakata päätä seinään, Halla-aho sanoi.
   
  rane58 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti