Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 290
  Mahtaa sinuakin sitten harmittaa kun nykyiset turvaloiset vievät budjettia kehitysyhteistyön varoilta miljardi vuodessa. Sillähän saisi paljon enemmän aikaan kuin mitä täällä Suomessa saadaan pienelle ihmisjoukolle. Eikun niin, aivan. Tätä Suomen sisäistä kuluahan ei edes lasketa mukaan kehitysyhteistyö menoiksi... Siinä se syy siihen miksi meitä normaaleita Suomalaisia vituttaa - touhussa ei ole suhteellisuudentajua. Ei kukaan aiemmin pahemmin inissyt kun rahaa meni kehitysyhteistyöhön. Nyt inisee - koska summa on moninkertaistunut kiitos turvapaikkaloisten.
   
  rane58 tykkää tästä.
 2. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Kieltämättä harmittaa, persut kun näyttävät vähät välittävän Suomesta tai edes siitä hyvinvointiyhteiskunnasta jossa elävät. Persujen politiikalla nimittäin Suomi olisi alta aikayksikön varaton, köyhä ja kaikkea muuta kuin hyvinvointiyhteiskunta. En tiedä kumpi on järjettömämpää, se politiikka jota ajavat vai ovatko sittenkin itse äänestäjät.

  Luulisi että jokainen vähänkin älykkäämpi ymmärtää perusujen politiikan vaarantavan julkistalouden rahoituspohjaa, sitten aina kun vähän joku uskaltaa muistuttaa faktoista vedetäänkin jo raiskauskorttia esiin.

  Viidellä eduskuntaan nousseella uudella kansanedustajalla on tuore sakkotuomio rikoksesta. He ovat kaikki perussuomalaisia.
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019
 3. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 290
  Näkisin itse että tämä "radikaali" puhe johtuu suoraan siitä tilanteesta, joka Suomeen on syntynyt. Jakautuminen suvakkeihin ja "maahanmuuttovastaisiin", kuten media tykkää sen sanella. Ei ole vaikeaa löytää sitä vastakkaista öyhötyspuhetta suvakkien leireistä SEKÄ mediasta. Tämä ajaa minun näkemyksen mukaan myös "maahanmuuttovastaiset" öyhöttämään, kun eivät tajua että ei kannattaisi alentua samalle tasolle.
   
  rane58 tykkää tästä.
 4. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 290
  Todisteena tässä se, sekä Suomesta että muualta Euroopasta, on että etenkin kun ajaudutaan väkivaltaisiin yhteydenottoihin sekä mellakoihin niin se "rasistien vastustajat" ovat enemmistönä yhteenottojen aloittajana.

  Vaikka onkin vähän korni esimerkki, niin jos tarkastellaan vaikka soihtukulkuetta: väkivallan osalta sitä VASTAAN hyökänneet aktivistit ylittävät selvästi määrällisesti soihtukulkueen osallistujien väkivallan määrän.

  Näistä voi sitten vetää aika suoraviivaisen johtopäätöksen kumpi on se suurempi agitoiva osapuoli.
   
  rane58 tykkää tästä.
 5. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 986
  Laitatko linkin niin voi arvioida muualtakin kuin sinun quotesta mitä Halla-aho on sanonut.
  Sikäli se taitaa olla varsin laajalti tunnustettua että käytettyyn rahamäärään verrattuna kehitysapu on ollut äärimmäisen tehotonta ja valtaosa avusta on päätynyt korruption ym. seurauksena ns. "parempiin taskuihin".

  Ulkoasiainneuvos Matti Kääriäinen näki kehitysavun arkea vuosikymmenten ajan.
  Kaivoja tehtiin, tehtaita nousi, mutta köyhyys ei kadonnut mihinkään. Lopulta hänen oli myönnettävä kiusallinen totuus: kehitysapu ei toimi, eikä sen tehottomuus kiinnosta ketään.
  https://www.lassi.fi/uutiset.html?a100=42


  Suomi jakaa kehitysapua runsaat miljardi euroa vuosittain. Teemme köyhien auttamiseksi vähintäänkin tarpeeksi, vai?

  - Rahaa on jaettu ympäriinsä ilman, että avun todellista vaikuttavuutta on kyetty valvomaan, sanoo ulkoasiainneuvos Matti Kääriäinen.

  Virallisen näkemyksen mukaan kehitysapu kannattaa, koska äärimmäinen köyhyys maailmassa on puolittunut.

  - Onhan se, mutta näin on tapahtunut Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa - ei siellä, mihin kehitysapua on eniten annettu.

  Tutkimusten mukaan näissä maissa, eli Saharan eteläpuolisessa Afrikassa, äärimmäinen köyhyys on jopa lisääntynyt. Bruttokansantuote henkeä kohden on alempi kuin 1970-luvulla.

  - Afrikka on yhä ainoa manner, joka ei pysty ruokkimaan kansalaisiaan. Tämä johtuu siitä, ettei afrikkalaisia ole opetettu viljelemään maata. Sen sijaan länsimaat ovat vieneet oman ylituotantonsa Afrikkaan kehitysapuna.

  Kehitysavun tehottomuus on paljastunut Kääriäiselle vähitellen.

  - Kesti yli 30 vuotta, ennen kuin pystyin tunnustamaan, ettei keisarilla ole vaatteita
  .
   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 6. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Ei huolta, Jussi lupautui jo et pakolaiskiintiötä voidaan kasvattaa tarvittaessa.
   
 7. slv

  Rekisteröitynyt:
  18.11.2000
  Viestejä:
  770
  Persut ei persettään myy jne! Hyvä että linja pysyy vaikka johto vaihtuu.
   
  1001001 tykkää tästä.
 8. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 986
  Ei pakolaiskiintiö ole ollut Halla-aholle kynnyskysymys. Tässä Rahapodin haastattelusta helmikuulta:

   
  Viimeksi muokattu: 16.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 9. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 115
  Se haastattelu missä tuon lupauksen näin ei vielä pitkälle riitä, eli joustaminen maahanmuuttoasioissa tosiaan tarkoitti mahdollisuutta harkita pakolaiskiintiön kasvattamista, en ihan tarkaan seurannut yksityiskohtia, mutta siinä taisi olla myös tiukennuksia nykyiseen. Ei tuolla ehkä vielä hallitukseen päästä.

  "Lookinen" esitystapa oli sen tapainen että kuulu esitykseen, eikä tarkoitus olla hallitukseen pyrkiä, vaihtoehtoinen tulkinta voi olla että viestii omalla tavalla että meidän kanssa kannattaa neuvotella ja meiltä löytyy aitoa halua.

  Mitä uutta hän sitten tarjosi ? Juu katsoin vain pätkän.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2019
 10. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Lähinnä et nämä sanomiset alkoi tulla vaalien jälkeen. Monikohan äänestäjä olisi jättänyt äänestämättä jos olisi markkinoitu realistista politiikkaa, eikä populistista huutelua.
  Ja kyllä, toki tuollekin oli ehtonsa nyt laitettu, mutta ennen vaaleja oli aivan eri asenne.
   
 11. tosi_huolestunut

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2015
  Viestejä:
  669
  Perussuomalaiset puolueena haluaa lopettaa humanitaarisen maahanmuuton kokonaan ja työperäisestä maahanmuutosta sen osan joka tulee matalapalkka-alalle. (ja nyt pitää huomata se tosiasia että muista EU maista tuleva työvoima EI ole maahanmuttoa).

  PS puolueena on valmis menemään osaksi sellaista hallitusta joka sitoutuu humanitaarisen maahanmuuton vähentämiseen. Tällöin kohteena on (isoimmasta pienimpään) perheenyhdistämiset, turvapaikanhakijat, kiintiöpakolaiset. Jos isompia ryhmiä saadan suitsittua, niin pienemmästä ryhmästä voidaan joustaa.

  PS:llä kaikkein tärkeintä on se että kun seuraavan kerran koetaan 2015 kaltainen vyöry, niin meillä on lait siinä kunnossa että Ruotsista tulleet ihmiset joilla ei ole maahantulodokumentit kunnossa käännytetään rajalta takaisin.
   
  rane58 tykkää tästä.
 12. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 115
  Vaalien alla esitetään tavoitteita joiden ei edes ole tarkoitus olla mitään tiukkoja kynnyskyysmyksiä, ei edes niiden kynnyskysymysten.
  On ihan poliittista tyhmyyttä jumittua joihin vaaliedeltäneisiin lupauksiin.
  Jokin kiintipakolais shoppailu on lillukan varsia.
  Kuten tosi_huolestunut mainitsi niin huminitäärisessä maahanmuutossa iso kuva on ne tilanteet missä on kriisejä joiden seurauksena on pakalaisvyöryjä.

  PS on tosin ajanut itsensä aika hankalaan nurkkaan hallitukseen pääsemiseksi, ei osoita neuvottelu hakukkuutta on vaaleissa/puheissa naulannut itsensä niin tiukkaan paikoilleen että jokin muutaman sadan pakolaisen shoppailu on heistä jo todella suurta.

  Maahanmuutto ei ole ainoa ongelma, siellä on lista muitakin + asenne. Tällä viittaan siihen jos PS johdollaan pääsisi yhteisymmärrykseen hallitusohjelmasta jossa olisi ne kipeät kohdat sovittu ja PS siihen sitoutuisi , niin sen lisäksi pitäisi saada muut luottaan että PS olisi sen takana ja pitäisi rivit kurissa ja yhtenäisenä. En tarkoita jonkin Hakkaraisen törttöilyjä

  Halla-ahosta luodaan mielikuvaa että on suuri johtaja/mesteri jne. onko hänen asemansa kuinka tukeva jos lähtisi hallitukseen, siis viittaan siihen että joukoissa on myös nuortavoimaa
   
 13. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Kyllä, mutta kun ei nuo toiveet ole kovin realistisia siltikään. Kansainväliset lait ei muutu paikallisella lailla ja ajamme itsemme nurkkaan. Meidän pidettävä huolta siitä ettei ulkorajojen yli kuljeta, Tornion sulkeminen ei ole ratkaisu tai edes mahdollista itse ongelmaan.
   
 14. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 683
  Hesari on näemmä ryhtynyt tekemään parhaansa, ettei Persuja otettaisiin hallitukseen, jos vahingossakin sinne haluaisivat. Tonki esille vuosikausia vanhat kontekstistaan irrotetut lainaukset ja yhdistäen niiden taustalle median keksimiä motiiveja.

  Toki median tai hesarin kaksinaamaisuutta ei sovi arvostella Hesarin keskusteluissa.

  Eipä näytä minkään tasoinen poikittainen kommenttini menevän läpi tästä masinoinnista ja maalittamisesta.
   
  Viimeksi muokattu: 17.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 15. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Juu hallitusneuvottelut käydään hesarin välityksellä. Te se jaksatte aina rakennella mitä ihmeellisimpiä salaliittoja.
   
 16. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006084891.html

  Politiikan jättävä Timo Soini ei usko, että ”fillarikommunistin näköinen” Jussi Halla-aho pysyy viittä vuotta perussuomalaisten johdossa. Hänen mukaansa puolue on nyt oikeistolaisempi – eikä Teuvo Hakkarainen sovi Brysseliin.

  Niin siis mitähän tästä pitäisi päätellä - että persut ovat ihan OK henkilökulttipalvonnan kanssa? Oletusasetuksena siis puheenjohtaja on yksi ja sama aina 20-30 vuotta? Kieroontunutta, P- korean meininkiä tuollainen muutenkin. Eikö se vain ole hyvä asia että puheenjohtaja vaihdetaan muutaman vuoden välein.
   
  rane58 tykkää tästä.
 17. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  6 986
  Aina hienoa tällainen Soinin harrastama ihmisten haukkuminen ja ad hominem hyökkäykset.
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 129
  Ihan tuttua persua siis.

  Vai voiko joku sanoa kirkkain naamoin ettei tällä(kin) foorumilla persuhenkiset hyökkää ikinä verbaalisesti ihmisiä kohtaan? Osa jopa toivoo ihmisten kuolemaa ( milloin välimerelle, milloin saunan taakse jne ) ja milloin kuka tahansa tulee leimatuksi "vihervassariksi". Katsoo vain sinne peiliin. Luulisi olevan ihan peruskauraa & ennen kaikkea tuttua juttua persuille.

  E: eiku siis onko kyse siitä että minä saan sanoa pahasti mutta auta armias jos joku muu niin tekee- syndroomasta?
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2019
 19. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 512
  Soini peilaa narsistina ja egoistisena ihmisenä jälleen liikaa itseensä. Halla-aho sanoi, että puolueen ei pidä keskittyä henkilöpalvontaan ja hän itse on johtaja vain jos siitä on puolueelle hyötyä. Toivoisin itse että vetäisi vielä 2023 vaalit läpi. Hän ei ole vallassa oman edun takia.
   
  rodder ja rane58 tykkäävät tästä.
 20. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Soini on egoisti ja narsisti. sillä mitään oikeaa agendaa ole koskaan ollut.
   
  rane58 tykkää tästä.
 21. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 738
  Viimeksi muokattu: 27.04.2019
  rane58 tykkää tästä.
 22. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  439
  Soini nyt ei ymmärrä, ettemme enää elä SMP:n aikaisessa maailmassa. SMP:stä tulikin mieleeni, että mahtaa olla entisellä SMP:llä eli Perussuomalaisten pj:llä samanlainen olo kuin Hitlerillä Ranskaa nöyryttäessä kun Ranska antautui, kun ensi vaalien jälkeen muodostaa hallitusta ja Keskustasta on tullut se alistettava.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2019
 23. 1001001

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2010
  Viestejä:
  1 118
  Katsos vain, Soini laukonut fiksuja. Noinhan se on, talouskurimusta Eirasta ja jengi ei silti tajua. Itsehän toki arvostan tuota politiikkaa kokoomuslaisena.
   
 24. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  439
  Miksi sitten Soinin ajatukset ovat sinusta fiksuja? Eikö päinvastoin Halla-Ahon ajatusten pitäisi kuulostaa sinusta fiksulta? Oletko kuullut Leevi and Leevingsin biisin "olen poika nimeltään Päivi, enkä tiedä oonko Roomeo vai Julia"? Ajattelusi muistuttaa sitä.
   
  rane58 tykkää tästä.
 25. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  4 151
  Onko Soini koskaan lausunut oikeasti fiksua? Soinin letkautuksista saisi ainoastaan 1/2 sivua tekstiä teekkareiden mukahauskaan vappujulkaisuun.
   
  rane58 tykkää tästä.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti