Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Poissa silmistä, poissa ajatuksista. Ei katsos meidän ongelma jos raiskaisivat vaikkapa Ahvenanmaalla.
   
 2. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 227
  Tai vaikkapa kotimaissaan.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Hama AC81

  Hama AC81

  49,08 €
  -17 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Eiköhän tarkoituksena ole pikemminkin luoda valtavan iso ja näkyvä ongelma jota ei pysty koskaan ratkaisemaan samoin kuin Australiallekkin tuottaa suuria vaikeuksia päästä eroon näistä saarista kun sitä porukkaa joka on siellä ollut vuosia ei pysty enää minnekkään päästämään.

  Ihan sama idea kuin vihreät ehdotti 10-20 vuotta sitten ydinjätteen avovarastointia maanpinnalle loppusijoituspaikaksi. Siitä tulisi hieno paikka järjestää kokovuotisia mielenosoituksia ja siten taata vihreille jatkuvaa julkisuutta kun pääsevät sormella osoittamaan kuinka tilanne on kauhein mahdollinen.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 5. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Jos abdullah laitetaan eritykiin suoraan suomeen tultuaan, hän ei voi raiskata lindaa sinä aikana, mitä hänen prosessinssa kestää. jos hän saa turvapaikan ja raiskaa sitten, niin sille ei mahda mitään. Idea on pitää abdullah ja tunnetusti rikoksiin paljon syyllistyvät maanmiehensä eristettynä prosessinsa ajan.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 6. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Tämä lause pitää varmaan muotoilla jotenkin uudestaan kun just tästä lauseesta ei syntynyt vaikutelmaa että saavutettava hyöty olisi mitenkään suuri tai edes että tästä välitettäisiin.

  Eli X ideologialta kuulostava juttu tehtäisiin ihan vain X ideologialta kuulostavan jutun vuoksi.

  Kukin voi sijoittaa X:n paikalle haluamansa ideologian mikä parhaiten sopii.
   
 7. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Ei vaan juttu tehtäisiin rikollisuuden vähentämiseksi. Raiskaukset ovat vain yksi ja näkyvin osa näiden rötöksistä.
   
 8. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  No nyt päästään sujuvasti takaisin siihen beatme:n esittämään kysymykseen miten tämä siis saavutettaisiin. Raiskauksen sijaan Beatme voisi kysyä samalla tavalla vaikka varkauksista tai jostakin muustakin rikoksesta.

   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 9. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Ei vaan tuo "ideasi", joka ei toki sun ole vain siirtää sitä rikoksen tapahtumahetkeä. Mitä eroa on mielestäsi ottaa miljoona pakolaista nyt tai pysäyttää ne ensin saarelle ja päästää sitten myöhemmin maahan? Mielestäni ei mitään.

  Lisätään nyt esimerkki. Sulla on paskavettä ämpärillinen. Tuleeko siitä juomakelpoista jos laitat sen jääkaappiin viikoksi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 10. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 056
  Aika hyvin oiottu mutkia :D
  Ei, maailma ei ole binaarinen järjestelmä.
   
 11. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Skenaario A: 100 pakolaista lasketaan yhteiskuntaan vapaana olemaan ja elämään. Voivat syllistyä kaikkeen prosessinsa käsittelyn aikana, mistä nyt ikinä ollaan rikastusketjussa mm. luettu.

  Skenaario B: 100 pakolaista pidetään eristettynä käsittelynsä ajan, jonka jälkeen näistä 20 saa ehkä jonkun perusteen jäädä. 80 ei siis ole merkittävästi läsnä yhteiskunnassa koko prosessinsa aikana. ne 20 maahan päästettyä voivat toki myhöemmin syyllistyä rikoksiin ja siksi pitäisi olla oikeus perua maassaoleperuste ja suorittaa karkoitus.

  Kumpi näistä skenaarioita vähentää rikollisuutta?


  Eikä tätä tehdä nimenomaan raiskausten torjumiseksi vaan kaiken muun pienemmänkin pahanteon.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 12. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Nyt päästään takaisin siihen kysymykseen mihin et vastannut että voidaanko tällaisesta yhteiskunnan ulkopuolella olevasta "saaresta" koskaan päästää ketään pois. Vastauksessa voi käyttää esim Australian esimerkkiä lähtökohtana ja mitkä on heidän kokemuksensa tästä asiasta.
   
 13. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  No minä väitän että voidaan. Eläväthän ihmiset pakolaisleireilläkin vuosia josta pääsevät sitten jonnekkin. Miten vankilasta uskaltaa päästää ketään ulos jos ei tuollaisesta, vaikkei siellä oltaisi kuin ehkä maksimissaan vuosi, eikä kyse
  edes ole vankilasta vaan enemmän inttityyppisestä asumisesta.

  joku muu voi olla eri mieltä ja se on hänen mielipiteensä.
   
 14. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Eli EU:n tavoittelema selvityskeskus alkupisteen lähelle, mutta nyt Saimaan saaristoon. Meinaa lähteä pyörimään ympyrää keskustelu, kun molemmat jankkaa eri asiaa, joten ehkä parempi laittaa stoppi.

  Tuota logiikkaa auttaisi tilasto, että onko rikoksiin syyllistyneet päätöstä odottavia vai turvapaikan/pakolais tai minkä ikinä statuksen saaneita onkaan. Jos taas käännytyspäätöksen saaneita, niin se ei taas liittynyt aiheeseen, jossa tänne tulevat lukitaan.

  Kyse on kuitenkin siitä, että jatkossa haluat 80% vähemmän maahanmuuttajia. Tietenkin silloin vähenee myös heidän aiheuttamat rikokset 80%, mutta ei sillä "saaren" sijainnilla ole merkitystä. Itse en sitä tänne perustaisi, koska kustannukset. Parempi jos jokainen EU maa maksaa sinne alkulähteelle sen selvityskeskuksen, kuin raahata niitä Finnairilla edestakaisin pohjoisen perukoilta.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 15. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Australian esimerkki vain jäi edelleen puuttumaan. Pointti on se että sellainen hallitus joka tekee päätöksen tällaisen leirin rakentamiseksi rikollisuuden estämistarkoituksessa ei pysty päästämään sieltä ketään pois koska heti kun ensimmäinen sieltä vapautunut kaveri tekee rikoksen nousee meteli että sieltä ei saa ketään päästää pois. Esimerkkinä tällaisesta on Australia (minä luulen). Ja etenkin kun Australia on nostettu tämän hankkeen puolestapuhujien toimesta esille esimerkiksi niin minä todella haluasin kuulla mitkä on ne hyvät kokoemukset joita toitotetaan.

  Jos taas pakolaisleiri pystytetään humaanissa tarkoituksessa sellaisen hallituksen toimesta joka ei joudu paniikkiin ensimmäisestä rikoksesta niin tällaiselta leiriltä tietenkin pystyy päästämään. Ei tällainenkaan leiri taatusti sitä rikollisuusprosenttia vähennä vaan lisää. Siellä ne imaamit pääsee vapaasti käännyttämään porukkaa joka muuten olisi ihan normaali. Vankilatkin on rikollisuuden korkeakouluja niinkuin sanotaan.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
  beatme tykkää tästä.
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Australian esimerkki ei nyt kovin onnistuneelta vaikuta. Eikä kovin havalta.

  Pakolaiset eivät suostu lähtemään Australian kiistellystä pakolaiskeskuksesta – pelkäävät henkensä edestä
  https://yle.fi/uutiset/3-9910455
  Australian Guantanamoksi kutsuttu Manus-saaren keskus päätettiin sulkea sen jälkeen, kun Papua-Uuden-Guinean viranomaiset totesivat sen perustuslain vastaiseksi. Turvapaikanhakijat ovat haastaneet Papua-Uuden-Guinean oikeuteen keskuksen sulkemisen johdosta.


  Mielivaltaisia pidätyksiä, itsemurhayrityksiä – Amnestyn mukaan Australia laittaa pakolaiset kärsimään
  https://yle.fi/uutiset/3-9234368
  Järjestelmä ei tule Australialle halvaksi. Turvapaikanhakijoiden vastaanoton ulkoistaminen Naurun saarelle sekä Manusin saarelle Papua-Uudessa-Guineassa on maksanut Australialle miljardeja dollareita. Järjestelmä maksaa vuosittain yli 392 000 euroa henkilöä kohti.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 17. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ei niin, ja juuri siksi tuon huru-ukon fasistiunelma ei kestä lähempää tarkastelua. Tuollainen setämies kun päästetään vallankahvaan, niin alkaa löytyä aika paljon lisää ”vääränmielisiä” ihmisiä, ja aika hyvin nopeasti myös. Henkilö joka haaveilee sotilasdiktatuurista ei ajattele kansakunnan parasta, vaan puhtaasti omaa parastaan. Sairasta.
   
 18. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Australia maksaa epäonnistuneesta pakolaispolitiikastaan vieläpä todella, todella kovaa hintaa.
   
 19. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 056
  Tunge nyt lisää mietteitä ja aatteita toisten suuhun, eivät parat saa edes puheenvuoroa tältä aatteiden tuputukselta :D
   
 20. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ei ole tarpeen, Halla-aho hoitaa homman ihan itse, omilla julkisilla kirjoituksillaan ja puheenvuoroillaan.
   
 21. Turmelo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  1 004
  Kyllä tämä on myös tärkeä pointti tulevaisuudessa. Sen takia mm. eläkeikää on nostettu, sekä meillä on yli 200 miljardin eläkevarat. Vielä olisi tekemistä mm. eläkeiän kanssa, sekä myös voisi eläkekaton ottaa käyttöön, niinkuin esim. Ruotsi ja Norja yms.

  Mutta kun asian otit esille, ja siteerasit alkuperäisestä viestistä vain osan. Ilmaisin alkuperäisessä viestissä, että voimme hyötyä maahanmuutosta. Kyllä se on mahdollista, mutta nykyisellä systeemillä voi olla hankala korjata tilannetta. Minun matematiikkani ei siihen taivu, että miten me korjaamme huoltosuhdetta esim. turvapaikanhakijoilla, jos niistä työllistyy 20-26 % ? Eikös se laske meidän huoltosuhdetta ? . Jos otetaan maahanmuutto kokonaisuudessaan ja niistä työllistyy 52-58 %, niin ei sekään vielä oikein leiville lyö. Sitten otetaan vielä huomioon verokertymät, sekä se että iso osa heidän työpaikoistaan on julkisella sektorilla. Suomen kaltainen maa tarvitsee työpaikat teollisuuteen ja parhaassa tapauksessa vientiteollisuuteen, jotta voimme pitää elintasomme yllä.

  En todellakaan ole kaikissa asioissa Perussuomalaisten kanssa samaa mieltä, mutta tällähetkellä se on vain ainut puolue jolle voi antaa äänen johtuen näistä edellämainituista syistä.   
 22. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 056
  Miten voi ihmisellä olla näin paljon vihaa sisässään, ettei vihaltaan ymmärrä lukemaansa?
   
  intelops79 tykkää tästä.
 23. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Talous ei ole noin yksinkertaista onneksi. Välillinen vaikutus unohtuu lähes aina näistä keskusteluista. Lasketaan vain paljonko on "nettomaksajan" raja, mutta ei huomioida miten se raha liikkuu ja työllistää muitakin. Kun maahan tulee 20 000 siivoojaa, niin heidän työvaatteet ja työvälineet työllistävät heti muita firmoja ja niin edelleen. Kun tässä ketjussa päästään siihen asti, että siivooja käy leffassa illalla, niin jokainen varmaan tajuaa jo mistä kyse.
   
 24. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Ennemminkin kysyisin, että miten voi olla niin paljon vihaa sisällään, että on valmis kieltämään syyttömiltä ja viattomilta ihmisiltä samat perusoikeudet kuin muilta vain siksi, että ”voihan se ollakkii tai voihan se olla olemattakii”. Kysäse Jussilta, mikä on mennyt elämässään pieleen.
   
 25. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 056
  Jostain syystä 99,998% maailmasta ei jaa näkemystäsi ulkomaalaisten perusoikeuksien kattavuuden osalta, mutta eipä kukaan näitä hauku natseiksi tai muuksi vastaavaksi pohjasakaksi. Vain täällä pienessä maassa riittää naiviutta avata lompakkoa enemmän kuin se antaa myöten.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 26. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Saanko lähteen esittämääsi tilastoon?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti