Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

 1. juujuunaas

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2018
  Viestejä:
  448
  Olet niin pihalla, että en tiedä kannattaako edes vastata:rolleyes:

  Puhutko turvapaikanhakijoista vai maahanmuutosta yleensä? Jokainen tänne elinkelpoisilta alueilta muuttava joka muuttaa entiset kulutustapansa länsimaiseksi on ilmasto. ja ympäristökysymys. Pakolaisia tulee auttaa kriisin lähialueilla, ei kärräämällä heitä toiselle puolen maapalloa. Tämä on myös pakolaisen oma etu, ellei sitten ole kyse elintasopakolaisesta.

  Samoin jos maahan tulee lisää työvoimaa se lisää tarjontaa työmarkkinoilla ja tietenkin laskee palkkoja ja tietenkin työnantajien on helppo polkea työehtoja, koska tulijat ovat tottuneet olosuhteisiin jossa työehdot ovat kurjat. Nyt ihan oikeasti! Odottaisin vähän älykkäämpää keskustelua ja argumentointia.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
  intelops79 tykkää tästä.
 2. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Li Andersson & Antifa. Kukaan ei välitä, vaikka julkisesti kannattaa rikollista äärijärjestöä. Tavanomainen päivä vasemmalla. En ole kuullut esimerkiksi Halla-ahon kannattavan natseja, saati kiikuttelevan näiden tunnuksia julkisuudessa.
   
  kusiainen ja intelops79 tykkäävät tästä.
 3. Turmelo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  1 004
  Jänniä kommentteja nuo "yhden asian puolue" toitottamiset yms.

  Maahanmuutto ja varsinkin pakolaisvirrat tulevat olemaan suurin ja eniten esim. meidän suomaisten elämään vaikuttava asia lähitulevaisuudessa.

  Varsinkin työpaikkojen ja palkkojen osalta näkee esim. rakennusalalla, että ne pärjää jo nyt, jotka ei vaadi ja tekee pienemmällä palkalla vrt. Viron, Latvia, Liettua, Puola jne. Maista saapuvat työntekijät. Niillä on eniten töitä, kuka tekee halvimmalla. Ja ongelma ei ole aina alakohtainen, vaan heijastuu pidemmällä tähtäimellä myös muualle.

  Palkkaerot kun kasvavat, kasvaa myös eriarvoisuus luonnollisesti. Myös sosiaalitukiin kuluu entistä suurempi osa rahoista, tästä seuraa se, että niitä on pakko leikata ja tiputtaa tuilla elävien elintasoa. Jossain tapauksissa tämä on hyvä, mutta joukossa on myös niitä, jotka haluisi osallistua yhteiskuntaan mutta eivät vain työllisty. Nämä asiat vaikuttavat paljon myös kulutukseen/ostovoimaan ja sitä kautta taas eteenpäin.

  Järkevä maahanmuutto ja pakolaisten ottaminen on meillekkin monessa tapauksessa etu, mutta tämä nykyinen öyhötys jos jatkuu ja ennusteiden mukaan myös lisääntyy, niin ollaan 15 vuoden päästä aika erilaisessa yhteiskunnassa, mihin ollaan maassa nimeltä Suomi totuttu. Tietysti jotkut tahot tästä hyötyvät ja haluavat kehitystä sinne suuntaan, mutta iso osa tulee myös kärsimään, ja tod. Näköisesti kärsivät ei ole se "ylin kymmenys" kansasta.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 4. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Tämä toki vain sinun subjektiivinen mielipiteesi. Moni äänestäjä ei koe maahanmuuttoa lainkaan niin merkittäväksi asiakaksi saati uhaksi kuin moni Persujen kannattaja.
   
 5. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  2 057
  Näin sitä Ruotsissakin on tyydyttiin asia kuittaamaan. Kaikki eivät vain ole yhtä kaukonäköisiä, vaan reagoivat vasta sitten, kun ongelmia ei voi enää kieltää. Nyt asia on aikalailla kiinni Tanskasta ja EU:sta, miten persujen kannatus tulee menemään. Niin kauan kuin Tanska pitää portin kiinni, niin Suomessa voidaan jatkaa nykyisen politiikan toteuttamista ilman kummosempaa huolta. Kunhan EU ja vasemmistohallituksemme eivät keksi ryhtyä laivaamaan nk. pakolaisia tänne. Seuraava hallitus, jos on täysin vailla vastuuta ja järkeä, voi hyvin olla tämän vuosituhannen tähän mennessä tuhoisin hallitus (vahvasti vasemmistopohjainen).
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 6. Turmelo

  Rekisteröitynyt:
  24.08.2002
  Viestejä:
  1 004
  Kyllä, tämä on mielipide, mutta pelkään olevani vahvasti oikeassa. Viimeaikojen uutisointi ja tapahtumat myös vahvistavat tätä mielipidettäni ja kertoo, että asiat jo vaikuttavat suomalaisiin. Jos mietitään muita poliittisia asioita/päätöksiä, niin en usko että elämääni tai jälkikasvuni elämään tulee enemmän vaikuttamaan vaikka sote-uudistus tai autoverotusmuutokset, teiden yksityistämiset jne, nämä ovat ihan näpertelyä.

  Ruotsista voidaan vaikka tilannetta peilata tänne, siellä on aika paljon muuttunut asiat jo ennen meitä, mietitään vaikka ihan alueena Växjö, Malmö, Linköping, Södertälje jne. Aika moni ruotsalainenkin on tilanteeseen tyytymättömiä, se nähdään protestiääninä mm. Ruotsidemokraattien äänimäärissä.
   
 7. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802

  Kukaan ei ole muuta väittänyt. Olen johdonmukaisesti sanonut että PS on Suomen äärioikeistolaisin puolue. Ja persut on yliedustettuna äärioikeistolaisten joukossa. Jos äärioikeisto nousee Suomessa valtaan niin PS on se kanava mitä kautta se tapahtuu jos tapahtuu. Muut puolueet tekevät niin selkeän pesäeron äärioikeistoon että niitten kautta se ei onnistu.
   
 8. lolleropallero

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Viestejä:
  1 148
  Halla-aho kannattaa ihan avoimesti fasistista yhteiskuntaa, mikä käy hyvin ilmi hänen uusimmasta ulostulostaan. Käytännössä hän olisi valmis eristämään kaikki ”vääränlaiset” ihmiset, ihan vain varmuuden vuoksi. Ei tarvitse sanoa ääneen ”olen fasisti”, kun puheet osoittavat sen selvästi todeksi. Eikä tämä ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kyseinen kaiffari ihannoi ääneen väkivallasta ja diktatuurista. Faneille se on:
  A) mahdoton myöntää
  B) mahdoton tajuta tai
  C) sama ideologia kuin itsellä
   
 9. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518

  Mutta mites kun Australia käsittelee hakemuksensa mantereen ulkopuolella ja Tanskassa on juuri keksitty sopiva saari, jolle meinataan myös laittaa kaikki maahantulijat? Ovatko nämä mielestäsi "avoimesti fasistisia yhteiskuntia"?

  Ideahan on eristää ainaostaan siksi ajaksi, kunnes on määritelty onko suojelin tarpeessa vai ei. Näin voitaisiin ehkäistä aika monta ryöstöä, raiskausta, näpistystä, perseenkourimista, ahdistelemista jne. rikosta. Ilmeisesti täällä monelle ne ovat vain hyväksyttävä asia, mille ei voi eikä saa tehdä mitään.

  Jos meillä on 100 kehitysmaalaista maahantulijaa, niistä 90 ei välttämättä syyllisty mihinkään, mutta sitä ei voi tietää ennakolta keitä ne 10 ovat, jota syyllistyvät johonkin, joten siksi viisainta pitää heidät poissa yhteiskunnasta, kunne on eroteltu maahan pääsemiseen oikeutetut.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 10. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Höpö höpö, Suurin ja eniten suomalaisten elämään tulevaisuudessa vaikuttava asia on suuren ikäluokan ikääntyminen. Miten selvitään tulevasta eläkepomisita. Siinä joku nykyinen truvapaikakturismin hinta on kärpäsen pieraisu. 2040 meillä on suurin piirtein saman verran eläkeläisiä kuin työntekijöitä. Mietippä sitä.

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 11. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Meinaat siis, että siellä saarella odotetaan et joku raiskaa toisen, jotta tiedetään kuka on raiskaaja? Mahtava idea.
   
 12. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Ei nyt ihan auennut, mutta oletan, että jos saarella on 20-30v geelitukkia, niin ne tuskin raiskailevat toisiaan. jos raiskaavat, niin sitten raiskaavat ja kyseinen oraiskaaja on helppo käännyttää jo saarelta. Ihan hyvä idea itseasiassa, koska ei pääse yhteiskunnan keskuuteen raiskaamaan.

  Sen sijaan tällä voidaan ehkäistä, sitä että eivät ahdistele ja raiskaile naisia siihen tyyliiin, mitä ollaan luettu vaikka menneellä viikolla uutisista.
   
  intelops79 tykkää tästä.
 13. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Mutta sanoit, että eka saarelle, jotta tunnistat ne 10 ongelmallista siitä 100 joukosta. Miten sä erotat sieltä ryöstäjät, raiskaajat ja vaimonhakkaajat jos ne "geelitukat" keskenään pelaa korista siellä? Kuinka hyvin ajattelet sen saarireissun edistävän integroitumista yhteiskuntaan niiden 90 osalta.
   
 14. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mä en ymmärrä miksi tämän idean kanssa pitää leikkiä tyhmää?

  Idea on rautalangasta tämä: Maahan tulee 100 kehitysmaalaista hakemaan turvaa, joiden taustoista emme tiedä yhtään mitään. Nämä henkilöt on hyvä sijoittaa Australian tai kohta Tanskan mallin mukaisesti alueelle, josta heillä ei ole pääsyä yhteiskuntaan. Kun yksitellen on määritelty ne 10-20 ketkä ovat kv-suojen tarpeessa, heidät voidaan päästää maahan ja loput käännyttää.

  Jos laskemme kaikki 100 kerrallaan yhteiskunnan keskuteen, niin tiedämme kokemuksesta, että Oulun kaltaisia tapauskia voi tulla ja muuta rikollisuutta siihen päälle. Tällä eristämismallilla tätä riskiä voidaan vähentää.

  Toki ne 10-20 ketkä ovat saaneet suojelua, voivat myös syyllistyä rikoksiin, mutta ne 80, jota ei ole päästetty väestön sekaan, eivät voi.

  _______________

  Ne 10 ongelmatapausta voivat olla näistä sadasta ihan ketä tahansa. Myös niitä suojelua saaneita, mutta sitä emme voi tietää.

  Toistan kysymyksen, että ovatko tanska ja australia muuttuneet fasistiksi valtioiksi, sillä siellä tämä ei ole ongelma?
   
  intelops79 tykkää tästä.
 15. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  "The boat has been towed outside the environment" sanottiin eräässä kuuluisassa videossa.

  Mites nämä loput sitten kun he ovat oppineet tällä leirillä elämään yhteiskunnan ulkopuolella yhteiskunnan ulkopuolisilla tavoilla niin mites tämän opin jälkeen heitä uskaltaa päästää mihinkään yhteiskuntaan koskaan.
   
 16. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Niin eli "saarireissu" ei välttämättä vähennä suhteellisesti yhtään tapahtuvaa raiskausta. On toki eri asia se, josta ymmärtääkseni Tanskassa oli ideoitu ja tänne haluttu kopioida, että käännytyksen saaneet eristetään tarkemmin ennen palautuksen toteutumista. Tästä ei liene epäselvyyttä ja tätä kannattanee suurin osa kansastamme.
  Kuten Tanskan ideasta pystyi lukemaan, saarelta saa päivät käydä kaupungilla. Miten se siis eroaisi vastaanottokeskuksista ympäri Suomea jos vain niihinkin ehto, että yöksi palattava takaisin "kasarmille". Mielestäni ei mitenkään.
   
 17. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518

  Ei se ole mikään loppuelämän keskitysleiri vaan käsittelykeskus, josta osa päästetään maahan ja osa käännytetään. Uskoakseni ne, keille Australia on esimerkiksi myöntänyt suojelua, sopeutuvat yhteiskuntaan hyvin.
   
 18. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518

  Jos ja kun nämä 100 pyörivät vapaana yhteiskunnassa sen pari vuotta, mitä hallintoprosessi ja oikeusprosessi kestää, niin siinä ajassa on helppo tehdä vaikka mitä. Jos nämä eivät ole vapaana, vaan esimerkiksi saarella, niin silloin näiden on vaikeampi syyllistyä rikoksiin. Eristäminen todennäköisesti vähentää raiskauksia verrattuna siihen, että kaikki ovat vapaana.

  Tässähän on yksi pääidea tehdä maasta epähoukutteleva. Jos irakilainen tietää joutuvansa suomessa eristetylle saarelle, niin hän luultavasti ei tule tänne ollenkaan vaan menee muualle
   
 19. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Sehän on se persukuplasssa eläminen siitä kivaa, että voidaan itselle ja muille valehdella maahanmuuton olevan se kaikista tärkein ja suurin ( ja kallein, mitähän vielä ) ongelma.

  Todellisuus onkin sitten jotain muuta, jopa homekoulut ovat tällä hetkellä suurempi ongelma tai teiden korjausvelka, ja vaikuttavat huomattavasti useamman ihmisen henkeen ja terveyteen.

  Sillä aikaa kun niin Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa väkiluku joko kasvaa tai pysyy tasaisena talouden ollessa näin turvattu, Suomesta muuttuu pohjoismaiden väkiluvultaan pienin maa erittäin nopealla aikataululla ( jos islantia ei oteta lukuun ).

  Väestökartta paljastaa karun tilanteen: Suomi erottuu selvästi muista Pohjoismaista - "erot pikemminkin kasvaneet"  Sanomattakin selvää, että kaikki mihin liittyy julkisrahoitus tulee olemaan todella suuressa pulassa, eikä tähän mene enää kauaa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
  shaminy tykkää tästä.
 20. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Uskoakseni? Onko sinulla tietoa että Australia on päästänyt nimenomaan näiltä saarilta henkilöitä maahan ja että heillä menee hyvin? Vai onko sellaisilla henkilöillä jotka eivät ole olleet näillä saarilla asiat hyvin?

  https://www.amnesty.org/en/latest/n...-refugees-to-a-life-of-uncertainty-and-peril/
  https://edition.cnn.com/2018/06/19/opinions/australia-manus-refugee-opinion-intl/index.html
  https://www.bbc.com/news/world-asia-45327058

  Minä en nopeasti löydä mitään tietoa että näillä saarilla oleskelleilla menisi hyvin millään muotoa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 21. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  En vain oikeasti tajua, että miksi yhtäkkiä otatte (persut) vastaan kaikki ja maksatte mukisematta niiden vuosien saarireissun, joka sisältää majoituksen, terveydenhuollon, vaatteet ja ruokailun. Eikö tuo nyt ole järkevämpi toteuttaa alkupisteissä, kuten EU pyrkii ja/tai selventämällä ehtoja. Mikä kumman houkutus se nyt on kärrätä ensin ne sata rajan yli tänne ja leirittää, jotta voi valita ne 10-20 tulijaa? Luulisi parempiakin ratkaisuja löytävän.
   
 22. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Luultavasti tälle ei ole kovin suurta tarvetta, koska kukaan ei halua tulla tänne. Kohtahan se nähdään miten Tanskassa käy sitten tulijamäärille.

  Nuo kustannukset ovat pienempi hinta mielestäni kuin rikosten uhreiksi joutuneiden kärsimykset, joille on vaikea antaa hintaa.
   
 23. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Kerta vielä. Tanskassa ei ole juuri keksitty sopivaa saarta, jolle meinataan myös laittaa kaikki maahantulijat. En tajua mitä hyötyä on näinkin räikeäastä vääristelystä. Saarella on paikat 100 pakolaiselle joten antaa osviittaa minkä suuruusluokan ongelmasta kyse. Ihmisoikeuspuoli on vielä hakusessa, koska esiin nousi välittömästi kysymys siitä, pysyykö Tanska toimillaan YK:n ihmisoikeussopimusten rajoissa. Ainakin rajalla keikutaan. Mielenkiintoinen kokeilu ja aika näyttää miten toimii.
   
 24. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 230
  Australiakaan ei suinkaan laita hakijoita autiolle saarelle, vaan käsittääkseno on ulkoistanut vastaanottokeskukset Nauruun, joka on köyhä saarivaltio. Eli fosfaattikaivosten paskoma pieni saari joutuu sitten vielä kestämään niitä oletettuja raiskaajiakin. Ei se ole millään asteikolla ole inhimillinen ratkaisu.
   
  Viimeksi muokattu: 09.12.2018
 25. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Kertaa nyt vielä. Abdullah Abdullahin poika siis on taipuvainen raiskaamaan baarireissulta kotiin palaavan Lindan. Abdullah laitetaan saarelle käsittelyn ajaksi ja todetaan, että hän saa turvapaikan. Abdullah muuttaa saarelta Kouvolaan ja raiskaa seuraavana viikonloppuna Lindan, kun ei ole nähnyt naisesta edes vilausta viimeiseen kahteen vuoteen saarella ollessaan.

  Miten tuo saari ehkäisi siis tuon raiskauksen? Ja kyllä minä sen ymmärrän, että jos jatkossa otetaan 90% vähemmän maahanmuuttajia, niin raiskaukset vähenee maahanmuuttajien osalta myöskin 90%. Se vain ei oikein liity tuohon saari-ideaan, koska itsekin sanoit ettei tuollaisia voi etukäteen suodattaa pois turvapaikanhakijoista.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti