Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Tunkkix

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2013
  Viestejä:
  1 513
  Aikamoista että parlamentaarista vaikutustapaa heikennetään henkilöhyökkäyksiä käyttäen, kieltäytymällä edes keskustelemalla koko aiheesta ja estämällä demokraattinen vaikutustapa.

  Miten Halla-ahon ajamat asiat hoidetaan? Ruotsin malliin että tuhotaan kaikki eri mieltä olevat ja liittoudutaan niitä vastaan?

  Jossain vaiheessa kansan mitta tulee täyteen, jos parlamentaarista väylää käyttämällä ei Suomen kehitysmaalaistamista pystytä pysäyttämään.
   
 2. Calamity

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2010
  Viestejä:
  48
  Uusi Vaihtoehto. Veikkaan että puolueen lempinimi tulee olemaan Uuvatit. Ehkä olisi kannattanut miettiä joku toinen nimi.
   
 3. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Siis nyt vain erottiin eduskuntaryhmästä, ei puolueesta. Tulevien päivien asia on että kumpi ryhmä erotetaan puolueesta, soinilaiset vai halla-aholaiset.
   
 4. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Kaikkein pahin vaihtoehto olisi, että nyt syntyisi kaksi vähintään mukamaahanmuuttokriittistäpuoluetta. Ne söisivät vain toistensa ääniä ja jäisivät marginaaliin. Ehkä tuon järjestämisestä on Soinille se diplomaattipaikka luvattukin.
   
 5. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Tai sitten nimeksi tulee kovin tutun oloinen Perussuomalaiset, ilmeisesti puoluehallitus ja valtuusto on edelleen "Soinilaisten" hallussa, eli tilanne on kaikkea muuta kuin ohi ja selvä. Ja jos ylimääräinen puoluekokous järjestetään, ei ole kirkossa kuulutettua mitä siellä tapahtuisi, jos paikalle saapuu tuhansia jäseniä, jotka eivät vaivautuneet paikalle viime viikonloppuna.
   
 6. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Suomessa on edustuksellinen demokratia. Kansa valitsee kansanedustajat ja nämä muodostavat hallituksen kuten parhaaksi katsovat. En ymmärrä, millä tavalla tuota demokratiaa nyt olisi mitenkään rikottu. 20 edustajaa ilmaisi halunsa erota eduskuntaryhmästään ja pysyvänsä Sipilän hallituksessa. Tämä kävi Keskustalle ja Kokoomukselle ja nyt saadaan toimintakykyinen hallitus. Halla-ahon PS jatkaa pienempänä ryhmänä ja varmaan äänestää välillä hallituksen mukaisesti ja välillä opposition mukaisesti. Tai mitä nyt sitten päättävätkin. (Ihan mielenkiintoista kyllä nähdä).
   
 7. Komikk

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2000
  Viestejä:
  89
  Nyt on näköjään käsikirjoituksesta jouduttu luopumaan ja kaikki imrovisoivat... Näyttää melkein joltain saippuasarjalta, pakko seurata mikä onkaan jutun seuraava käänne. Jospa taustalla onkin vielä jokin juoni, joka paljastuu myöhemmin. :)

  Tuli joskus pyyntö Halla-ahon Facebook-tukiryhmään ilmeisesti kun jonkin verran on perussuomalaisia kavereina. Tuossa aeimmin linkitetyssä uutisessa väitettiin soitellun tuhannelle ihmisellekin, mutta ainakaan en saanut puhelua.
   
 8. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Ehkä osa persuista tajuaa vihdoin, että tuloksia saadaan paremmin yhteistyöllä, ei räksyttämisellä?
   
 9. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Melkein suosittelisin Halla-aholle eroamista puheenjohtajan virasta. Järjestettäisiin uudet vaalit ja kaikki äänestäisivät kiltisti Terhoa.
   
 10. Lazlo_

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  2 379
  Tämähän onkin mielenkiintoista, kun persujen puoluehallituksessa on sekä soinilaisia että halla-aholaisia. Periaatteessa kummatkan eivät voi erottaa toisiaan, koska yhdistyksen hallituksen jäsenet eivät voi erottaa toisiaan, sen voi tehdä vain yhdistyskokus/puoluekokous.
   
 11. harism_

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2006
  Viestejä:
  73
  Halla-aho varmaankin ajaa itse niitä niin vimmatusti ettei ole kuunaan nähty. Vai luuletko että esmes minä niitä ajan?
   
 12. komendantti

  Rekisteröitynyt:
  17.06.2009
  Viestejä:
  1 141
  "Uuvatit" taitavat jäädä ilman puoluetukea, mikä käytännössä tekee heidän läpimenonsa seuraavissa eduskuntavaaleissa hyvin vaikeaksi elleivät he pääse muiden puolueiden listoille. Näytelmä tuntuu saavan uusia käänteitä eli en enää yllättyisi, jos paljastuisi, että halla-aholaiset ovat itse asiassa hakeneet tämänkaltaista ratkaisua. Tiukan linjan maahanmuuttokriittinen puolue näyttää jäävän puoluekartalla hyvinkin pitkäksi aikaa.
   
 13. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Mitenkäs voimasuhteet menee PS:n puoluehallituksessa?
   
 14. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Mahdollisesti. Mutta siitä suurimmankaan puolueen ja pääministeripuolueen asemastakaan ei ole mitään hyötyä maahanmuuton torppaamisessa, jos itse harjoitettu toiminta on jotain muuta.

  Päämäärähän ei ole - siis maahanmuuttokriittisen näkökulmasta - se, mikä näillä oinosilla ja muilla SMP-fraktiosta puheidensakin perusteella, hallitusasema ja valta. Vaan sen maahanmuuttopolitiikan kova kiristäminen.

  Jopa silloinkin tavoitteisiin päästäisiin, jos oppositiossa oltaisiin, mutta pelko matukriittisten vallan kasvusta pakottaisi muut puolueet tilkitsemään rajat nykyiseltä kehitysmaalaisten invaasiolta. Koska se on se päämäärä, eikä valta tai tienestit. Ainakin tiukan maahanmuuttokriittisillä - SMP-fraktiollahan on ihan toisin (eli valta ja omat edut).

  Tämä on mielenkiintoinen ajatus. Nyt kehitysmaalaisten tunkiessa vuosi vuodelta isompina aaltoina Eurooppaan, ne jotka jo ovat tiukasti tätä vastaan, kannattavat puolueita, jotka ovat tiukimman maahanmuuttolinjan kannalla (tosin de facto -kaksipuoluejärjestelmässä voivat joutua valitsemaan pienimmän pahan). Jos muut puolueet kuitenkin liittoutuvat tällaista puoluetta, kuten Ruotsindemokraatteja vastaan, ja matuinvaasion pahetessa RD:n ja vastaavien kannatus kasvaa kasvamistaan, yhä suurempi osa kansasta rupeaa olemaan helvetin vihainen tästä eristämisestä.

  Ja jossain vaiheessa se purkautuu. Siitä voi seurata jopa sisällissotia jossain päin Eurooppaa. Mikäli EU jatkaa nykyisellä linjallaan.

  Tämä on sinänsä vain puolueen sisäisiä selvittelyjä. Tuo mihin viittasin ylempänä, on sitten jo ikävempiin asioihin johtavaa.
   
 15. Jipsi

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  964
  Ei http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005252436.html
   
 16. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Joo tosiaan parasta varmaan olisi, että Halla-aho ja UV sopisivat, että kaikki loput Perussuomalaiset otetaan mukaan uusi vaihtoehto ryhmään. Sitten Halla-aho ja muut puheenjohtajat äänestävät puoluevaltuustossa siitä, että UV on perussuomalaisten oma eduskuntaryhmä. Perussuomalaiset eduskuntaryhmää ei enää edes olisi. Sitten järjestettäisiin uudet vaalit ja Terholle annettaisiin tuki. Varmasti söisi miestä, mutta parempi olla vaikuttamassa mukana. Ja kahden vuoden päästä kun Soini häipyy, niin Halla-ahon asema puolueessa voi parantua. Nyt vain pitäisi halla-aholaisten nöyrtyä ja nuolla haavat. Vanha kettu voitti tämän erän.
   
 17. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Terho kertoi että usea kansanedustaja vielä noista jäljelläolevista on esittänyt kiinostuksen liittyä Terhon uuteen tryhmään. Aikamoiseksi tyngäksiä jäämässä Hallisken Opositioryhmä. Itseasissa alkaa näyttää siltä että Halliksen ryhmä tullaa erottamaan puolueesta. Sillä niin pieneksi se on jäämässä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 18. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Hyvä kommentti. Ja muistetaas tätä tuoretta tutkimusta:
  Ei taitaisi olla lähelläkään tuota 25% kannatusta SMP:läistä politiikkaa, tai jotain SMP-painotteista keskustalaista tai keskustavasemmistolaista puoluetta kannattavien määrä.

  Vaikka heillä onkin enemmän kansanedustajia (soinilaisilla eli SMP-fraktiolla), tämä johtunee vain siitä, että moni luuli näiden loikkareiden olevan aidosti maahanmuuton reilun kiristämisen kannalla. Näin tiedän varmuudella luulleen esim. monen Terhon ja Elon äänestäjän.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 19. Frn

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2014
  Viestejä:
  350
  Uusi puoluehallitus on päivitetty tuonne -> https://www.perussuomalaiset.fi/yhteystiedot/puoluehallitus/

  Itsellä ei ole sen tarkempaa käryä, kuka noista kannattaa ketäkin.
   
 20. Komikk

  Rekisteröitynyt:
  25.09.2000
  Viestejä:
  89
  Seurattuani persujen kommentointia FB:ssä, en olisi ollenkaan varma tajuaako. Ainakin räksytystä riittää.
   
 21. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  [​IMG]

  Hommassa ollaan jo profiilit päivitetty
   
 22. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Se voi olla, että vielä tulee liikehdintää. Vielä mielenkiintoisempaa on nähdä jäsenistön liikehdintä ja tietenkin äänestäjien. Ei H-a yksin tule pitkälle pötkimään vaikka kuinka saisi vaalipiirinsä kaikkien öyhöttäjien äänet.
   
 23. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Alko kyllä vituttaa tuo Sampon puhe tuossa tilaisuudessa. Toimittaja kysyi, että mikä ero hänellä on Halla-ahoon kun he aiemmin sanoivat ainoan eron olleen, että syntyivät eri paikkakunnilla. Sampo ei ottanut kantaa asiaan mitenkään. Selitti jatkuvasti miten ollaan halukas yhteistyöhön hallituksen kanssa. Orpo haukkui joka välissä Halla-ahoa henkilönä ja jäljellejäänyttä perussuomalaisia. Teki pahaa katsoa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 24. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  https://sebastiantynkkynen.com/2017/06/13/ploki-soinille-olet-poliittisen-historian-suurin-huijari/
   
 25. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Sepä olisikin hauska nähdä mitä perussuomalaiset puoluekokousäänestäjät ajattelevat siitä, että heidän äänestyksellään ei ole mitään merkitystä puolueen toiminnalle.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti