Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  21 luopiota. Todellista viemärirottaa. Ensi vaalien jälkeen moni rotta ei viemäristä päätään pinnalle pulpauta kuten itsekin arvelivat.

  Käy sääliksi jussia ja yhteishenki puolueessa lienee olematon tällä hetkellä. Mistä lähteä uuteen nousuun kun parhaimmat kaverit puolueesta lähtivät ja ilkkuvat päälle.
   
 2. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 523
  Itse asiassa 22, kohta varmaan 23.
   
 3. reba

  Rekisteröitynyt:
  04.11.1999
  Viestejä:
  352
  http://www.ksml.fi/kotimaa/Perussuomalaisten-konkaripoliitikko-Puoluetuki-voi-siirtyä-soinilaisille/1001239?pwbi=127b274565151abd3c4fa5dabc58dd70

  "Perussuomalaisten sääntöjen mukaan puolueella voi olla vain yksi eduskuntaryhmä. Tuupaisen mukaan perussuomalaisten puoluehallitus joutuu nyt erottamaan jomman kumman eduskuntaryhmän."
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 4. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Sipilällehän arvoista höpöttäminen oli oikeasti vaan toissijaista, koska he ei kyenneet/halunneet noudattaa yhdessä sovittua hallitusohjelmaa mikä oli ainoa mitä Halla-Aho vaati. Tän koko keissin vois kitettyttää "me ei enää leikitä sun kanssa"-tyyliseks lapselliseks kiukutteluksi jonka seurauksena hallitus käytännössä kaatui tai oli kaatua hallitusohjelman noudattamiseen. Kukaan ei edes kyennyt kumoamaan perusteita Halla-Ahon toiminnan takana. Ei minkäänlaista asiakeskustelua. Vain populistista hyvesignalointia Sipilältä ja Orpolta. Hauskaa myös, että Sipilä puhuu arvoista, kun itse ei ole valmis suomaan homoille samoja oikeuksia kuin muille. Halla-Aho sentään puhuu turvallisuudesta eikä perusta argumenttejaan satukirjaan.

  Jännä myös, että Orpolle kelpaa pahoinpitelijä ja rattijuoppo pormestariksi, mutta ei mies hallituskumppaniksi, joka on sanonut pahasti jostain.

  Soinia Sipilän on helpompi ohjata. Halla-Ahoa se ois pystyny käsittelemään, koska on liian fiksu noille molemmille ja ne ties sen.


  Loppujen lopuksi kaikki tietää, että Halla-Aho on oikeassa. Kysymys on vaan, että millloin se myönnetään. Siihen asti me ammutaan itseämme vaan nilkkaan, jos me ei pistetä kuriin haittamaahanmuuton vaikutuksia ajoissa. Jos ollaan valmiit hyväksymään jotain vitun EU:n taakanjakomekanismeja samalla, kun esim. jo Afrikan väkiluvun ennustetaan nelinkertaistuvan tän vuosisadan aikana, niin ei me kovin fiksusti toimita. Kovin ison osan noista miljardeista ei tarvitse lähteä liikkeelle, että täällä ollaan kusessa. EU:ssakin on vain 500 miljoonaa asukasta. Maailman köyhien määrä kasvaa jo vuosikymmenessä EU:n väkiluvun verran. Tulijoita siis riittää, mutta ei tahtoa tehdä vaikeita päätöksiä. Kaikenlisäks meillä ei ole varaa enää yhteenkään uuteen discomamujen aaltoon, kun me otettiin just vuositasolla velkaa 5,5 miljardia samalla, kun huono-osaisilta leikattiin.

  Saa olla ihan vitun kehitysvammainen ihminen, jos ei ymmärrä, että Hallis on oikeassa ja mussuttaa jostain helvetin arvoista.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 5. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  Voisitko kertoa miten äänestys junailtiin kun sellaista epäilet?
   
 6. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  23 jo kasassa, kohta varmaan 24.
  Eikös tätä kaapausta juonittu salaisissa fb-ryhmissä? Kannattaa kysyä sieltä miksi äänestystulos oli mikä oli. Toki vastaus löytyy lehdistäkin. Tietääkö kukaan ketkä kaksi henkilö junailivat nuivien vallankaappauksen/kapinan?
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 7. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 769
  On tua Soini ihme ukko, kun ei tunnu mikään luvatusta pitävän! Miten voi toimia ministerinä, koska kukaan ei vissiin ota vakavasti kyseistä persoonaa?
  Ja ny jännittää, miten käypi juuri valitulle Jussille? Loikkaako myäs? Oiski ihan puolueen maineelle oikein.
   
 8. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 523
  Kukas on tuorein lähtijä? Alkuperäisten kahdenkymmenen lisäksi Juvonen ja Ruoho ovat loikanneet, ja Kankaanniemi on ilmeisesti kanssa lähdössä, vaikkei olekaan vielä virallisesti eronnut.
   
 9. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Aivan varmasti tuostakin tulee vielä porukkaalähtemään muihin puolueisiin.
   
 10. HardWarez

  Rekisteröitynyt:
  24.05.2000
  Viestejä:
  252
  Arvot onkin sellainen asia, mitä te Halliksen kannattajat ette ymmärrä kun ei teillä sellaisia ole. Vai mihin arvoihin sisältyy raiskausten toivominen, ihmisoikeuksien kyseenalaistaminen, julkinen väkivallan ihannointi edes "huumoritarkoituksessa" ja erään vähemmistöryhmän geeniperimän pseudotieteellinen arvostelu? Kai mä olen sitten kehitysvammainen kun mielestäni tuollaiset asiat ei kuulu eurooppalaiseen sivistysvaltioon. Mielestäni tosin kehitysvammaiset ovat pääsääntöisesti ihan mukavia ihmisiä.
   
 11. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Itseasiassa olin liian aikaisessa / uutisankka. Uudessa eduskuntaryhmässä on 20 jäsentä.
  "Uusi vaihtoehto -ryhmän puheenjohtaja Simon Elo painottaa, että ryhmän jäseniä ovat ne 20 kansanedustajaa, jotka siihen tänään perustamiskokouksessa liittyivät. Elon mukaan kiinnostuneita on muitakin ja heidän hakemuksensa voidaan hyväksyä tai olla hyväksymättä vasta ryhmäkokouksissa.
  – Ei tähän ryhmään tulla kuin hollitupaan julkisuudessa ilmoittautumalla, Elo sanoo STT:lle.
  Hän ei kertonut, kuinka paljon kiinnostuneita on tähän mennessä ollut. Elon mukaan seuraava eduskuntaryhmän kokous on normaaliin tapaan ylihuomenna iltapäivällä.
  Elo sanoo, että uusi vaihtoehto -ryhmällä ei ole tällä haavaa tarvetta pitää enää tänään ylimääräistä kokousta."
  Lähde: http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/Elo-Ei-tähän-ryhmään-tulla-kuin-hollitupaan/1001320
   
 12. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Miten tää liittyy mitenkään siihen onko Halla-Aho oikeassa maahanmuutosta vai ei?? Onko siis haittamaahanmuuton kritisointi ja sen tiedostaminen, että tietyillä maahanmuuttajaryhmillä on huonompi integraatioennuste kuin muilla nyt jotenkin ihmisyytensä menettämistä?
  Ei sun tarvii olla hyvä tyyppi kertoakses faktoja politiikassa.

  Mites noi Kokoomuksen arvot, kun Helsingin pormestari on saanut tuomion pahoinpitelystä ja rattijuopomuksesta? Mielestäni toi on paljon pahempi asia kuin joku, että sanot toiselle pahasti. Siis mieti nyt itekkin, että tässä russutetaan jostain väärin sanomisesta vs. pahoinpitely?

  Tää on niin typerää metakeskustelua, joka ei liity mitenkänä Halla-Ahon ajamaan politiikkaan. Etenkin, kun se on tapahtunut vuosia sitten. Eduskunta on täynnä tuomittuja rikollisia ja nyt yhtäkkiä ihmisten tunteiden loukkaaminen on kaikista pahin rikos mitä sä voit tehdä. Säälittävää ja heikkoa toimintaa aikuisilta ihmisiltä joiden pitäisi toimia rationaalisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 13. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Kansaedustajat ovat vastuussa ensisijaan äänestäjilleen, ei puolueelle. Esim Kun Arhinmäki liittyi oikeistohallitukseen, kaksi vakaumuksellsita vasemmisoedustajaa ei sitä hyävksynyt, vaan erosi ryhmästä ja perusti oman ryhmän. Esim Timo soinin äänestäjät tuskin äänestivät häntä rankemman maahanmuuttolinjan persuteella, vaan koska hän on pienen ihmisen asialla, köyhien ja elkeläisten.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 14. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Periaatteessa jossakin mielessä ymmärrän miksi loikkarin tekivät mitä tekivät. He katsoivat, että perusteella eivät tule pääsemään hallitukseen ja siten vaikuttamaan asioihin niin kauan kuin halla-aholaiset muodostavat puheenjohtajiston. Ja todennäköisesti persut olisivat tämän myötä muuttuneet peruuttamattomasti sellaisiksi, koska pääosa perussuomalaisten jäsenistä on maahanmuuttokriitikkoja. Luultavasti moni lähtijäkin on maahanmuuttokriitikko, mutta katsoi että maahanmuuttokriittisyys jäisi eristyksiin Suomessa jos ei nyt tehdä eroa halla-ahoon. Jossakin mielessä siis pragmaattisuus voitti arvot.

  MUTTA! Tapa jolla asia hoidettiin oli törkeä. Kyllä tuosta olisi pitänyt ilmoittaa Halla-aholle itselleen etukäteen, ja hän olisi saattanut jopa jollakin tasolla asian ymmärtää. Mutta että keskenään suunnitellaan tuollainen teko ja ilmoitetaan siitä jättämällä kokouksen aluksi vain erolappu pöydälle ilman mitään selityksiä. Halla-aho ei kuitenkaan ollut tehnyt mitään väärin tuossa, vaan oli voittanut rehelliset demokraattiset vaalit.

  Kaikesta siis haisee Soinin katkeruus ja henkilökohtainen inho Halla-ahoa kohtaan. Pyrkimys on selvästikin ulostaa hänet nyt koko puolueesta ja nöyryyttä häntä. Se miksi Terho ja kumppanit suostuivat hoitamaan asian näin on minulle suuri kysymysmerkki. Terho, kuten myös ainakin Lohela ja Mäntylä ovat kaikki poliitikon urastaan kiitollisuuden velassa juuri Halla-aholle, joka heidät nosti tunnetuiksi suosituksillaan. Itse äänestin Terhoa molemmilla kerroilla eurovaaleissa, mutta enää en kyllä hänelle ikinä tule ääntäni antamaan. En siis niinkään tuon loukkaamisen takia, koska JOS taustalla olisi maahanmuuttokriittinen agendan ajaminen (joka tullaan näkemään ainakin siinä hyväksyvätkö taakanjaon), niin hyväksyisin että tarkoitus pyhittää keinot, vaan koska tuon olisi voinut hoitaa ilman tällaista nöyryyttämistä ja oman auttajansa selkäänpuukotusta.
   
 15. Tenho

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2002
  Viestejä:
  223
  Rationalisuutta ilmeisesti edustaa kreationisti ja pippelikuvia lähettelevä metsuri puolueen johdossa?
   
 16. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Itse taas uskon, että jos Perussuomalaiset Halla-Ahon alla olisivat pitäneet yhtä, antaneet Halliksen hoitaa argumentoinnin ja esiintyneet loppu hallituskauden ajan altavastaajina, niin heillä ei olisi ollut mitään ongelmaa saavuttaa potentiaalisten äänestäjiensä suosio. Mä en ymmärrä, että miten se maahanmuuttokriittisyys voi jäädä eristyksiin, jos Halla-Aho käyttää keskustelussa vain faktoja. Tuollaista ajojahtia ja lokakampanjaa vastaan pitäisi taistella yhdessä tuumin ja pitää hermonsa. Nyt jengi meni ihan paniikkiin ja antoi itsestään vain pellemmän kuvan. Ainoa voittaja tässä oli Halla-Aho joka tälläkin hetkellä istuu kotonaan marttyyrin viitta tai kaksi päällään ja valmistautuu nousemaan sen puolueen johtajaksi, jolla on mahdollisuus saada 25% kansan äänistä. Soini, Terho ja muut pilasivat kertarysäyksellä maahanmuuttokriittisten asian alistumalla lestan pompoteltavaksi.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 17. INY

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2016
  Viestejä:
  97
  No eipä oo Timppa tuossakaan kovin onnistunut :D milloin on köyhiä,sairaita,eläkeläisiä ja työttömiä potkittu näin kun tällä kaudella?
   
 18. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Miten tuokaan taas liittyy siihen onko Halla-Aho oikeassa vai ei? Meillä on hallituksen johdossa LESTADIOLAINEN äärihihhuli, jos siitä lähdetään. Vittuako ne varapuheenjohtajat vaikuttavat siihen puolueen linjaan yhtään mitenkään. Tämä koko farssi oli demokratian päälle kusemista ilman yhtä ainutta asiaperustetta. Henkilöt ei mielyttänyt, vaikka puolueen linja pysyi samana. Siitä tässä oli kyse.
   
 19. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Tässähän se kiteytyi, ja samalla antoi muille puolueille 100% varmuuden ettei Halla-Ahon kanssa voi tehdä yhteistyötä. Halla-Ahon olisi pitänyt ehdottaa vähintään toiseksi varapuheenohtajaksi Sampo Terhoa. Mutta vanha koulukiusattu halusi sitten antaa takaisin kun on mahdollista. Mieheltä puutuu empaattisuus täysin, sen huomaa mös siitä että pystyy vuosikausia pettämään. Myös vaimon reaktiot Jussin voittoon kertoo todella tunnekylmästä ja tilannetajuttomasta kaverista. Halaamisen sijaan tarjolla kylmää kättä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 20. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  SMP-fraktion puuhastelu ei välttämättä ole edes laillista (kts. lainaus alempaa).

  Kyllä nuo SMP:läiset osaavat, ihan samoin kuin vuosikymmeniä sitten. Ja Pekka Vennamo Sonera-sotkuineen. Tuossa loikkareiden ryhmässä, vaikken läheskään kaikista paljoa tiedä, erottuu jo etukäteen niljakkaina pitämiäni opportunisteja, kuten Terho ja Elo. Näköjään mielikuvani näistä osoittautuivat oikeiksi arvioiksi.

  Missäs Soini muuten roikkuu? Kattolampussaan?
   
 21. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Illan kevennys:

  Mitä Timo Soini sanoi Jussi Halla-Aholle?
  - Sitä saat mitä tilaat

  :rofl:
   
 22. Tenho

  Rekisteröitynyt:
  08.11.2002
  Viestejä:
  223
  Miksi oletetaan että nämä "loikanneet" eivät kuuluisi puolueeseen? Käsittääkseni yhdistyksestä ei noin vain ihmisiä eroteta, joten ainakin yhä ovat jäseniä.

  Ja jos Soinilla ja kumppaneilla on enemmistö päättävissä elimissä niin tuskin itseään erottavat. Erota tietenkin saattavat.
   
 23. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Itsekin uskon, että persut olisivat saattaneet hyvinkin olla suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa Halla-ahon johdolla. Jos kuitenkin on niin, että muut puolueet kategorisesti kieltäytyvät tekemästä hänen kanssaan yhteistyötä hallituksessa, niin isoimman puolueen tittelistä ei olisi hyötyä kuin vasta saavutettua yli 50% kannatuksen. Toki on mahdollista, että järki olisi voittanut, mutta kun katsoo muiden maiden esimerkkejä, tai nykyisten puoluejohtajien kapasiteettia, niin ne eivät anna kovin positiivisia signaaleja sen suhteen.

  Kyllä minustakin loikkarin tekivät virheen. He toimivat nyt täysin Soinin kärryjen vetäjänä, koska Soinillahan ei ole aikaa tai kiinnostusta katsoa miten isoksi perusut Halla-ahon avulla voisivat kasvaa tai kuinka hyvin hän saisi muita puolueita liennytettyä. Soini tarvitsee ulkoministerin tittelinsä ja hallituspaikkansa nyt tällä vaalikaudella, jotta hän saa varmistettua diplomaattnimityksensä. Ei häntä kiinnosta miten perusut voivat ensi vaaleissa. Soinilla vain on joukoissa niin uskollisia alamaisia, että he ovat valmiita vaarantamaan oman uransa seuratessaan uskollisesti Soinia.

  Se mitä alunperin yritin sanoa oli se, että omaa kuppia ei vetänyt nurin edes se mitä tehtiin, JOS, ja tällä hetkellä se on iso Jos, sillä saavutetaan esimerkiksi se, että pakollinen taakanjako torpataan. Se jos tulee voimaan, niin maahanmuuttokriittisintä puolueella ei ole enää edes mitään merkitystä, koska Suomi ei pystyisi enää omaan maahanmuuttopolitiikkaansa vaikuttaa. Minua häiritsee siis kaikkein eniten tuo tapa jolla se tehtiin. Demokraattisesti valittu johtaja sysätään syrjään puukottamalla selkään, vaikka tosiaan asian olisi voinut hoitaa sivistyneemminkin saavuttaen kuitenkin saman lopputuloksen.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 24. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 523
  Pari lähti jo ryhmästä tuon listan postaamisen jälkeen.

  Sipilä sanoi tarkistaneensa valtiosääntöoikeuden emeritusprofessori Mikael Hidénilta ja eduskunnan ex-pääsihteeri Seppo Tiitiseltä, onko käytäntö laillinen - ja heidän mielestään se on sitä. Ja jos professorit Minkkinen ja Djupsund ovatkin toista mieltä, niin enemmän he kuitenkin tuossa taitavat viitata menettelytapoihin. Eli pitääkö nykyisen hallituksen (Sipilä I) protokollan mukaan erota ja sitten presidentti nimittää nimellisesti "uuden" (Sipilä II) käytännössä samalle pohjalle ja samoilla ministereillä. Siitä lienee kuitenkin turha haaveilla, ettäkö joku lakipykälä tekisi Uuden vaihtoehdon hallituksessa mukana olosta yksiselitteisesti mahdotonta.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 25. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti