Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. johnspawn

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2005
  Viestejä:
  695
 2. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 030
  Tällä hetkellä uudet vaalit jeesaisivat ainakin Kokoomusta ja Vihreitä gallupien mukaan. Persuja lähtökohtaisesti haittaisi, mutta H-a:n vaikutus on tietenkin suuri kysymysmerkki. Veikkaan, että H-a:n valinta auttaa erityisesti Vihreitä. Tulee kyllä todella jännä tilanne hallituksen kannalta.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 3. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Gallupit näyttävät erilaisilta ensi viikolla... Kannattaa huomioida, että vain kuutisenkymmentä prosenttia on vastaillut noihin gallupeihin. Kunnallisvaaleissa PS ei ole ikinä kummoisesti pärjännyt, ja pettymys Soiniin on ollut kova, monen maahanmuuttokriittisen jäädessä nukkuvien puolueeseen kunnallisvaaleissa. Taksikuskit saattavat kyllä jättää äänestämättä seuraavissa vaaleissa - vaikea nähdä heitä SDP:tä, tai ubertakseja hinkuvia Virheitä tai Vasemmistoliittoakaan äänestämässä (kai 40 000 kpl - vaan tuossa taitaa olla osa matuja).

  Mutta jos jotkut pitävät kynsin ja hampain kiinni hallituksesta, niin Kokoomus ja Kepu. Kokoomuksessa ei anneta orpojen tai vapaavuorten matumielisyyksien haitata talouspoliittisten tavoitteiden ajamista, ja Kepulle on tärkeintä maakuntapolitiikka, lypsämiset maataloustuilla ja "uusiutuvilla energioilla", muu on pelkkää sanahelinää näiden rinnalla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 4. Ugrilainen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2008
  Viestejä:
  93
  Perussuomalaiset pettyivät hallituksen linjauksiin erityisesti maahanmuuton räjähdyksenomaiseen kasvun tyrehdyttämisessä. Sipilän kommentit asuntonsa luovuttamisessa muslimi-invaasion tukikohdaksi sinetöivät Soininkin kohtalon ulkoministerinä ja puolueen kannattajien pettäjänä. Halla-ahon valinnan myötä puolue palaa itseasiassa suomalaisuuden säilyttämisen uralle.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 5. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Mielenkiintoista seurattavaa lähipäivinä, paitsi hallituskuviot, on myös tuo kabinettivallankaappaus sekä suvakkirottien pakeneminen laivasta (useimmat SDP:hen). Joku näistä antoikin jo haastattelua jollekin punikkilehdelle.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 6. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Hakkarainen 2. vpj. Onko nää nyt ihan toissaan? :D
   
 7. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Ja Huhtasaari 1. vpj, löi puolustusministeri Jussi Niinistön selvästi, että ihan puukot suussa tuonne on porukka lähtenyt äänestämään ja kostamaan esim. sitä, että Soini ei uhannut hallituksella lähdöllä jos Ruotsin rajaa ei suljeta.

  Sitten seuraa kysymys, onko puoluekokous edustuksellinen, jos kaikilla on äänioikeus mutta vain murto-osa antaa äänensä. Onhan se nyt ihan selvää, että Huhtasaari ja Hakkarainen eivät edusta mitään timantin terävintä kärkeä henkilö-osastolla. Nuivan vaalimanifestin aikoinaan allekirjoittanut puoluesihteeri piti paikkansa vain täpärästi, se kertoo, miten kaikki vanhat patsaat haluttiin repiä alas samaa soittoa.

  Se on selvää, että tällä porukalla Soini olisi kärsinyt pökäle-tappion, jos olisi yrittänyt uusia puheenjohtaja mandaattinsa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 8. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Jos päättävät asettaa presidenttiehdokkaan, niin Hakkarainen vai Hirvisaari?

  Hakkaraisen puolesta puhuisi se, että hallitsee illanvietot ja näin valtiovieraiden viihdyttämisessä aivan suvereeni. Naispuolisten varsinkin. (juu Hirvisaari ei ole tällä hetkellä jäsen, mutta eiköhän tämä virhe muutenkin korjata piakkoin)
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 9. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
  oishan se kun olisi halla-aho pääministerinä ja hakkarainen presidenttinä :D
   
 10. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  En nyt ulkoa muista näistä toteemeista mikä oli kukin - olisko tuo ollut joku Virheiden turkkilainen mahdollisesti? Mutta boldattuna se miksi ansaitsee näkyvyyttä.
   
 11. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621


  Erittäin hyvä kirjoitus Saulilta.
   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Tiukkaa teksti, eikä ihan väärässäkään ole.

  Juha Sipilä, kaada hallituksesi heti – persut tuo jatkossa vain ongelmia
  "Nyt puoluetta johtaa Korkeimman oikeuden (KKO) kansanryhmän kiihottamisesta ja uskonrauhan rikkomisesta tuomitsema EU-edustaja Jussi Halla-aho ja ykkösvarapuheenjohtajana on Halla-ahoakin kiivaampi maahanmuuttokriitikko, suorastaan fanaattinen kansanedustaja Laura Huhtasaari. Huhtasaari pomppi ilosta, kun presidentti Donald Trump irroitti Yhdysvallat Pariisin ilmastosopimuksesta. Halla-aho on samoilla linjoilla. Tämä on vain yksi esimerkki, eikä edes pahimmasta päästä. Tämä sakki kulkee omia polkujaan.

  Älkää menkö siihen halpaan, että Halla-aho tyytyy hallitusohjelmaan eikä halua siihen muutoksia. Älkää eläkö lapsenomaisessa unessa, että kaikki päättyy hyvin ja hallitus jatkaa kuin ennenkin. Älkää haaveilko, että tämä vielä iloksi muuttuu. Ei muutu. Jos ongelmia ei tule tällä viikolla, niitä tulee taatusti viimeistään syksyllä. Jo sitä ennenkin. Ja taatusti sen jälkeen. Paljon.

  Nyt seurataan, ovatko Sipilä ja Orpo periaatteen miehiä, sillä heidän on pantava persut ulos, ihan vain yleispoliittisilla perusteluilla. Perussuomalaiset ei hallitukseen henkisesti tai poliittisesti enää mahdu. Ja takuumies lähti Soinin mukana, kuten Orpo itse sanoikin. Kokoomukselle nykypersut on ilmeisesti joka tapauksessa mahdoton vaihtoehto - jos Orpo hyväksyy, eduskuntaryhmä ei. Hirveintä seurattavaa on, jos hallitus jää uuden, maahanmuuttovastaisen, pitkän askeleen kohti suoraa rasismia ottaneen puolueen panttivangiksi."

  Lähde: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005249157.html

  Ja ai niin, onnittelut Halla-aholle.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 13. jebou86

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  965
  Hyvä. Nyt rajat kiinni ja uunit tulille!:hammer:


  Nyt saatiin aidosti maahanmuutto vastainen puolue, saas nähdä miten pärjää. Valitettavasti halla aho on oikeistolainen joten en tiedä pystynkö äänestämään häntä. Toivottavasti hajoaisisi kahteen osaan ja tulisi toinen vasemmistolainen mamu kriittinen puolue soinin johdolla.
   
 14. Teepee1

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2014
  Viestejä:
  3 236


  Hyvin tulee pärjäämään.. Nyt ps muodostuu sellaiseksi puolueeksi jota äänestää vähintään se 500 000 ihmistä. Jos arvata pitää niin tämä saa aikaan sen että nyt alkaa se vaalea ns roskaväkikin ilmestyä uurnillle. Soini oli varmasti suurimpia syitä miksi persujen kannatus yleensäkkin on laskenut.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 15. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
  Soini oli kyllä hupiukko koko mies. Pelkkää hihhulointia ja selkärangatonta takinkääntöä.
   
 16. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Niin, mielestäni Halla-ahon kannattaisi pyörtää kantansa ja palata Brysselistä. Täällä olisi myös helpompi korjata perheasioita. Samoin hänen kannattaisi ryhtyä ministeriksi (mikäli kabinettivallankaappaus ei tätä estä). Hän sanoo, että hänellä on mielessä joku ulkoministeriksi, ja Terhoa on arveltu, mutta oma veikkaukseni mustaksi hevoseksi (Halla-ahon pitäisi varmaankin tosin, jos ei salkkuja vaihdeta ja valtiovarainministerin paikkaa saa) kuitenkin Jussi Niinistö (joka ei taida loikata Kokoomukseen ainakaan ihan heti, kun oli varapj-ehdokkaanakin).
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 17. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Jos Halla-aho ottaa ministerin salkun, se todennäköisesti ylittäisi ärsytyskynnyksen Keskustassa ja Kokoomuksessa, eikä Halla-aholla varmaan mitään erityistä hinkua ole nahkatakapenkille.

  Mutta mutta, eräs Halla-ahon heikkous on aika ajoin liika loogisuus ja kykenemättömyys ymmärtää niitä, jotka ajattelevat emotionaalisesti. Esim. Soinin ajolähtö puolueesta on osalle jäsenistä emotionaalisesti herkkä paikka, sitä olisi pitänyt laastaroida Jussi Niinistön jne.. varapuheenjohtajuuksilla, eipä tehty niin. Halla-aho on myös emotionaalisesti ongelmallinen hallituskumppaneille, onko tätä otettu laskelmissa huomioon, vai onko ennalta suunniteltu yhtälö vain nojautunut puhtaaseen sulle-mulle logiikkaan, että mamu-tiukennukset sujuvat, kun Kokoomus saa yksityistää terveydenhuollon ja Keskusta saa maakuntavaalit?

  Mitä kannatukseen tulee niin perinteisesti vaalit on voitettu ja hävitty keskilinjaa hieromalla, ei esim. pidä unohtaa miten paljon SDP ja Keskusta ovat vuotaneet Persujen suuntaan. Toki Suomi on jossain määrin hyvin kansallismielinen maa, mutta kaikkein kansallismielisin aines on myös se, joka herkimmin jää sohvalle vaalipäivänä.
   
 18. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Luuletko, että Suomesta oikeasti löytyisi kannatusta jollekin "Trump-tyyliselle"
  'Suomi nousuun, Suomen asia on ainoa asia'-politiikalle nykyisen
  'Maailma ensin, Eurooppa sitten ja jos murusia vielä jää niin annetaan ne kehitysmaille'-konsensuspolitiikalle?
  Kaikkihan on nykyään jotain maailmojasyleileviä, heinäsirkkoja popsivia vihervegaaneja, eikä suomessa ole tarvetta millekään vanhakantaiselle kansalliskonservatismille.
   
 19. ryon

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2003
  Viestejä:
  147
  Hienoa hienoa Suomella on vielä toivoa! Siitä kattokaa mikä meininki on Ruotsissa:
  https://diversitymachtfrei.blogspot.fi/2017/06/swedish-feminists-systematically-having.html
  Nimim. Entinen unessa ollut suvakki.

  Huvittavaa katella näitä kommentteja rasismista. Eiköhän tuo ole päättäjien ensimmäinen velvollisuus huolehtia oman kansan turvallisuudesta ensin ja vasta sitten jaella avustuksia. Onko Halla-aho edes varsinaisesti rasisti virallisen määritelmän mukaan? Toki näitä viiripää/vajakilta kuulostavia oikeita rasisteja löytyy MV-lehden lukijoiden FB kommenteista yllinkyllin. Jos olisin kaikille hyvää haluava musta mies joka yrittää kehittää itseään ja tekee parhaansa elämässään arvoa luoden olisiko Halla-aholla jotain minua vastaan?
   
 20. Vekkis

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2002
  Viestejä:
  632
  luulis ettei sosialistina haittaa jakaa rahoja ja naisia matujen kanssa :D
   
 21. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Tarkoitit varmaankin että velvollisuus huolehtia etnisten suomalaisten turvallisuudesta. Koska mamuhan voi olla Suomen kansalainen.

  Voisi ehkä ottaa nokkiinsa jos päättäisit uskoa allahiin.
   
 22. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  En Trumpistä tiedä, mutta muistan nähneeni useampia tutkimuksia, missä Suomi on kansallismielisyyden eri mittareilla korkealla, viimeisenä tämä:

  https://yle.fi/uutiset/3-9651345

  "Suomalaisista neljännes voisi äänestää äärikansallista populistipuoluetta, kertoo tutkimus."

  Mutta sohvalta on paha äänestää.
   
 23. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 642
  Kyllä on suvakeilla kusi sukassa. Katsokaa vaikka IS:n etusivua, siellä on Timo Haapala SUURELLA etusivun jutulla inisemässä kuinka yksi mies kaataa koko hallituksen. Kommentointimahdollisuuksia ei toki ole, ja kirjoittajan profiiliakaan ei sattumalta löydy kun sitä klikkaa. Muutenhan artikkelin kirjoittaja voisi saada jopa negatiivista palautetta. Nämä sitten kutsuvat itseään vielä joksikin toimittajiksi. Medialla on joku pakkomielle osoittaa olevansa vasemmistoa. Mistä johtunee? Ainiin, se kusi siellä sukassa...

  Valtava ininä kun kansan väärä mielipide tulee julkisuuteen asti.
   
 24. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Joo, luin kanssa tuon muutama päivä sitten. Artikkelin loppuosassa muutakin mielenkiintoista:
  Yhteensä nuo tekisivät 25+11+7 = n. 43%

  Toki terrori-isku Suomeen, riittävän iso Ruotsiin, tosi iso muualle Eurooppaan tai länsimaihin, sekä seuraava ison sarjan matuvyöry sitten taas liikuttavat noita prosentteja (mikä todellinen tarkkuus niillä sitten onkaan).

  Edit:
  Jossain myös tutkimuksia ja artikkeleita niistä eri opiskelualojen vaikutuksista poliittisiin kantoihin - kuten perussuomalaisten kannatukseen, joka oli vähintä sosiologian yms. kommunisti"tieteiden" sekä tiedotusopin opiskelijoiden parissa, ja suurimmat joudutte kaivamaan googlella, mutta Kokoomus tai Perussuomalaiset saivat kannatusta ainakin joukosta kauppatieteet, oikis, lääkis, luonnontieteet, tietojenkäsittely jne. Lisäksi selkeä vaikutus: maalta kaupunkiin opiskelemaan -> poliittiset kannat Kepusta samoiksi kuin muilla opiskelijoilla ympäristössä. Kansallismielisten siis soisi aktivoituvan opiskelijapiireissä, ettei ihan vihervasemmistolaiseksi väestönvaihdoksi kehitysmaalaisiin ja banaanitasavallaksi menisi Suomen tulevaisuus.

  Anyways, väestörakenteen kehittymisellä näkisi Kepun tulevaisuuden olevan heikolla pohjalla. Tuskin ne matutkaan Kepua äänestävät, paitsi jos suoraan lupailevat niille kaikenlaista kivaa - mutta eiköhän tämäkin vaihe vielä tulla näkemään Kepun auringonlaskua kohti laukatessa.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017
 25. RaakaRepe

  Rekisteröitynyt:
  17.07.2014
  Viestejä:
  176
  Vituiks mennyt lainaus.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti