Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 348
  Aikamoinen ääriesimerkki tosiaan. :D

  Oletan etta kyseessä oli epäonnistunut yritys vitsailla/trollailla, mutta siltä varalta että olet lukutaidoton/ymmärryskyvytön höpsykkä, niin eikö muka "lähes kymmenen" ole kutakuinkin sama asia kuin 9,5? En minä jaksa jokaisen muroviestin takia lähteä mitään tarkkoja lukuja kaivamaan. Kunhan suuruusluokka menee suurin piirtein oikein.
   
 2. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 048
  Oisko ollut kuitenkin sarkasmia?
   
 3. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Sehän tässä nykymenossa hassua onkin, että koskaan et voi tietää onko joku sarkastinen vai onko joku oikeasti tosissaan.

  Tuolla Trumppiketjussa ihan tosissaan väännettiin siitä osaako jenkit enkkua, kun joku kotimainen trumpisti osasi tulkita trumpin sanoja juuri oikein ja naureskeli muiden enkuntaidoille.

  Seuraavaksi siellä luultavasti väännetään sivutolkulla siitä tarkoittaako "Swedish defence and national security advisor" titteli oikeasti, että on Ruotsissa syntynyt yhdysvaltalainen rikollinen jolla on turvallisuusalan yritys.
   
 4. Justin Case

  Rekisteröitynyt:
  23.04.2011
  Viestejä:
  483
 5. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Aikamoinen onnenkantamoinen Persuilla kun löysivät tuollaisen virheen, ovat varmaan jo pidempään etsineet jotain syytä erottaa ko. ihminen.
   
 6. Ugrilainen

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2008
  Viestejä:
  93
  Persujen alamäki senkun jyrkkenee. Jääköhän sinne kohta yhtään edustajaa.
   
 7. Jarlaxle

  Rekisteröitynyt:
  24.12.2002
  Viestejä:
  3 475
  Ota huomioon, että hennpecked puhui sekä lähi-idästä että afrikasta. On itseasiassa vaikea kuvitella että missään lähi-idän maassa olisi kristittynä valkoisena ja/tai naisena turvallisempaa mitä Venäjällä ellet sitten mene Venäjälle arvostelemaan Venäjän hallintoa hyvin näkyvästi (mutta vähintään saman kohtelun saa kyllä lähi-idässäkin jos menee hallintoa arvostelemaan). Afrikan valtiot ovat poikkeukselisen rasistisia valkoihoisia kohtaan ja lähi-idän maat poikkeuksellisen vihamielisiä sekä naisia, että kristittyjä kohtaan.

  Se että onko maa sisällissodassa tai ei niin sillä ei ole mitään väliä eikä vertauksen subjektiivisilla käsitteillä kuten "reiluudella" varsinkaan. Yhtä hyvin voitaisiin soveltaa sopivia kulttuuritelativistisia käsitteitä ja höpötellä että lähi-idässä on ihan yhtä turvallista kuin euroopassa keskiajalla, näin ollen ne ovat aivan yhtä turvallisia kuin eurooppa ja vastaavasti afrikka on yhtä turvallinen kuin eurooppa 2000 vuotta sitten jne jne => yhtä sivistyneitä ihmisiä.

  En ole käynyt niin afrikassa, lähi-idässä kuin venäjälläkään ja mielipiteeni eivät siis perustu omaan kokemukseen kyseisissä maissa tai alueissa vaan kyseisissä maissa käyneiden ihmisten kertomuksiin ja/tai netistä saatavilla olevaan informaatioon.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017
 8. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 348
  Ihan hyvä huomio Afrikan osalta, mutta rohkenen olla hieman eri mieltä mitä tulee turvallisuuteen Venäjällä ja Lähi-idässä. Tämä tietysti riippuu hieman siitä, että mitä lasketaan turvallisuuteen ja mitä Lähi-idän maita otetaan vertailuun mukaan. Käytännössä kaikissa Lähi-idän maissa valkoisena/kristittynä tulee todennäköisesti kokemaan enemmän tai vähemmän syrjintää (etenkin jos puhutaan koko elämän käsittävästä ajanjaksosta), mutta varsinainen väkivallan uhka ei vakaana aikana ole kovin suuri jos mietitään vaikka niitä muutamia rikkaita öljymaita. Toisaalta sisäisten levottomuuksien alkaessa väkivalta Lähi-idässä usein kohdistuu vähemmistöihin, jotka ovat mm. niitä kristittyjä tai vaikkapa expattina olevia ulkomaalaisia (riski sieppaukseenkin on olemassa). Monessa osassa Afrikkaa terveysuhan aiheuttaa ihmisten lisäksi myös taudit.

  Venäjällä turvallisuusriskit eivät rajoitu mihinkään hallintokoneiston arvosteluun, vaan esimerkiksi ihan kanssaihmisten suorittama väkivalta on huomionarvoinen riski. Vaikka Venäjällä ollaan hyvin vieraanvaraisia vaaleaihoisia ulkomaalaisia kohtaan, niin ei se humalainen Igor välttämättä ala siellä kadulla sinulta passia ja kotiosoitetta kyselemään. Venäjällä suhtautuminen väkivaltarikollisuuteen on muutenkin hieman erilaista mitä Euroopassa yleensä on totuttu ja väkivaltarikoksista asetetut tuomiot saa suomalaisenkin rangaistuskäytännön näyttämään tiukalta etenkin mitä tulee lievempiin väkivaltarikoksiin. Huomionarvoista tosin lienee mainita se, että Venäjän sisälläkin on hyvin suuria alueellisia eroja mitä tulee esimerkiksi siihen henkirikollisuuteen. Esimerkiksi Moskovan alueen henkirikosten määrä per 100,000 on kutakuinkin samaa luokkaa Viron kanssa, kun taas Siperiassa puhutaan reilusti yli kymmenen menevistä lukemista.

  No mulla oli vähän taka-ajatuksena se, että jos lähdetään tekemään kansanryhmiä koskevia yleistyksiä, niin kyllähän silloin sillä on väliä kuinka ihmiset käyttäytyy rauhan aikana. Sisällissodissa sitä nyt yleensäkin tapetaan ihmisiä kaduille ja tehdään muita typeryyksiä. Se ei kumminkaan kerro mitään siitä kuinka nämä samat ihmiset kohtelevat toisiaan rauhan aikana. Toki konfliktien esiintymistiheys pitää ottaa kanssa huomioon jos mietitään maiden yleistä turvallisuutta, mutta eipä niiltäkään osin jatkuvasti sotiva Venäjäkään mikään pumpulinen linnake ole. Yleisesti sotaisana pidetystä Lähi-idästäkin löytyy muutamia huomattavasti sopuisampia maita. Tunnetuinpana näistä Oman.

  Ja muutenkin jos verrataan Venäjän turvallisuutta kokonaiseen maanosaan, niin totta kai sen vertailun saa kääntymään Venäjän eduksi jos joku sotaa käyvä valtio otetaan verrokkikumppaniksi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017
 9. villevirtanen123 Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2014
  Viestejä:
  361
  Tekosyyltähän tuo kuulostaa, oikea syy lienee ne vähän hölmöt julkisuutta saaneet facebook-kirjoitukset.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------​

  Kommentoin aiemmin Huhtasaaren epämääräisiä facebook-kommentteja, nyt Huhtasaari on selvästi kieltänyt yhteistyön Bäckmanin kanssa.
  https://seura.fi/isanpikajuna/2017/...hteistyosta-backmanin/?shared=7536-c1663b2e-1

  "Suomi ensin" -liikkeen johdossa pyörii sellaista sakkia (ainakin de Wit), että itse en kyseisen ryhmän mielenosoituksessa puhetta pitäisi, vaikka molemmat olisivat turvapaikkarallia vastaan.


  http://sss-radio.ee/fi-blogi/kirjee...istaa-putinin-turisteja-ja-suomi-ensin-ryhmaa

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------​

  Iltalehti teetätti tutkimuksen eri puolueiden äänestäjien asenteista, persujen äänestäjillä oli yllättävän paljon Putin-sympatioita.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201701192200056496_uu.shtml

  [​IMG]

  No onhan se tietysti parempi, että Putinin sympatisoijat äänestävät persuja, eivätkä esimerkiksi "Itsenäisyyspuoluetta"(onko se edes pystyssä enää?) tai Janitskinin tulevaa Reformipuoluetta.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Hallituksessa olo ja siellä tehdyt päätökset ovat syöneet persujen kannatusta, saa nähdä millaiset lukemat tulevat nyt kuntavaaleissa. Toki kuntavaaleissa teemat ovat lähinnä paikallisia. Itsekin äänestänen Tampereen Rantatunnelin ja raitiotien vuoksi protestina persuja.
   
  Viimeksi muokattu: 26.02.2017
 10. Calle

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2003
  Viestejä:
  1 881
 11. villevirtanen123 Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2014
  Viestejä:
  361
 12. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  No tässä tapauksessa varmaan enemmänkin ongelmana tuon Kiemungin osalta on se, että akka on ihan hasardi ja aika tehokkaasti syö persujen ääniä kaikilta normaalimmilta äänestäjiltä. On vieläpä omalla paikkakunnallaan puheenjohtaja, eli näkyvyys on taattu kun vie persuja kohti vajukkien (rajat kiinni porukka) marginaalia.

  Soini ei voi voittaa pj-vaaleja millään, siihen ei jonkun rajat-kiinni hörhön erottaminen puolueesta vaikuta suuntaan tai toiseen. Ja sama ongelma Kiemungin kanssa sillä persujen uudellakin puheenjohtajalla olisi, eli miten hiljentää Kiemunki tai hankkiutua siitä eroon.

  Tosi munattomastihan persut tuon asian teki, ja vieläpä juuri ennen vaaleja.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 13. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Aika outo veto mielestäni tuokin, että jonkun yhdistyksen hallitus sooloilee tuolla tapaa. En tosin tunne puolueiden alle kuuluvien yhdistysten toimintaa.

  Ellei kyse ole sitten vain tiedotuksesta ja oikeasti ole laitettu yhdistyksen jäsenille kutsua ylimääräiseen kokoukseen jossa yhdistys päättää saako Kiemunki jatkaa tehtävässään, kuten hallitus esittää vai haluaako yhdistys valita uuden pj:n.

  Sillä eikös tuo ole Kiemungin tehtäväänsä valinneen yhdistyksen, eikä suinkaan yhdistyksen hallituksen tehtävä päättää jatkaako Kiemunki ainakin vaalien yli tehtävässään.
   
 14. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  No eipä se mene Keskustallakaan Paavo I Suuren erottaminen ihan onnellisten tähtien alla.
   
 15. jurristi

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2007
  Viestejä:
  718
  Vaikuttaisi kyllä siltä, että yhdistyksen hallitus on yksinkertaisesti vain päättänyt olla kutsumatta ylimääräistä yhdistyksen kokousta koolle. Ainakaan Kiemunkia ei voida yhdistyksen sääntöjen mukaan valita enää uudelle toimikaudelle, koska hallituksen puheenjohtajan on yhdistyksen sääntöjen mukaan oltava puolueen jäsen.
   
 16. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Mutta sanamuoto niiden tiedotteessa on:

  Boldaus minun tekemäni. Hallituksella kun tuollaista valtaa ei ole, vaan yhdistyksellä. Hallituksen vallassa on vain nimenomaan se, ettei se omaaloitteisesti edistä puheenjohtajansa vaihtoa.

  Mikäköhän tampereen persuissa on rajana montako yhdistyksen jäsentä tarvitaan yhdistyksen kokouksen koolle kutsumiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 17. jurristi

  Rekisteröitynyt:
  16.04.2007
  Viestejä:
  718
  Melko lailla samantekevää, mikä päätöksen tarkka sanamuoto on ollut. Tiedotteessa kuvailtu päätös merkitsee joka tapauksessa käytännössä sitä, että hallitus ei katso aiheelliseksi kutsua yhdistyksen ylimääräistä kokousta koolle päättämään puheenjohtajan vaihtamisesta. Luonnollisestikaan hallitus ei pysty estämään puheenjohtajansa vaihtamista, jos riittävän moni yhdistyksen äänioikeutettu jäsen vaatii yhdistyksen kokouksen koolle kutsumista ja yhdistyksen kokous päättää vaihtaa puheenjohtajan.

  Jos yhdistyksen säännöt on laadittu puolueen internetsivuilla olevan Perussuomalaiset rp:n paikallisyhdistyksen sääntöjen mallin mukaisesti, oikeus vaatia yhdistyksen kokouksen koolle kutsumista on yhdellä kymmenesosalla yhdistyksen äänioikeutetuista jäsenistä.
   
  Viimeksi muokattu: 27.02.2017
 18. Calle

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2003
  Viestejä:
  1 881
  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005114390.html

  Soini luopuu puheenjohtajuudesta, miten käy persuille nyt?

  Mielenkiintoista seurailla puheenjohtajapelin käänteitä, toivottavasti muitakin kuin Halla-aho lähtee ehdolle että saadaan käänteitä ja yllättäviä tilanteita. Kaikki ainekset kasassa kevään kovimpaan poliittiseen draamaan. :kahvi:
   
 19. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Halla-aho ei ole toistaiseksi ilmoittautunut puheenjohtaja kisaan ja veikkaan että ei tule sitä tekemäänkään, vaan hakee 1. tai 2. varapuheenjohtajuutta.

  Sampo Terho Facebookissa:
  "Puheenjohtaja Soini on tänään ilmoittanut, että kesän puoluekokouksessa hän luopuu puolueen puheenjohtajuudesta. Olen itse jo aiemmin kertonut, että jos Soini päättää luopua, harkitsen ehdokkuutta puolueen puheenjohtajaksi. Käyn tänään keskustelua niin perhe- kuin työpiirissä ja kerron omista aikeistani huomenna maanantaina."
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017
 20. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 492
  Kyllä varmasti lähtee muitakin. Veikkaisin ainakin Niinistöä ja Terhoa.

  Ja jos nuo kaksi eivät lähde, niin sitten lähtee joku muu.
   
 21. KameIeontti

  Rekisteröitynyt:
  25.05.2006
  Viestejä:
  1 752
  Oli ihan odotettavissa että Soini jättää uppoavan laivan jotta pääsee sitten syyttelemään muita ja kehumaan kuinka hyvin asiat oli hänen aikana.
   
 22. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Vastaavaa taktiikka käytti muuten Aatu jouduttuaan vankilaan - ei palannut johtajan pallille vapauduttuaan vaan antoi puolueen kärvistellä hiljaa omassa liemessään. Mielenkiintoista tulee, melkein toivon että H-A voittaa niin nähdään joko mieletön takinkääntö tai linjariitoja / marginalisoituminen yhden asian puolueeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017
 23. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Kas. Soini oikein alleviivasi, että hänen tavoitteensa on aina ollut vain ja ainoastaan ulkoministerin paikka. Eipä ihme, että takki kääntyi heti vaalien jälkeen.

  Toisaalta nyt Soini antaa PS:lle uuden mahdollisuuden, koska kukaan järkevä ihminen ei olisi äänestänyt PS:ää edellisen takinkäännön jälkeen, jos puheenjohtaja olisi pysynyt samana.
   
 24. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Halla-Ahon mahdollisesti noustessa puheenjohtajaksi tulee persuista helposti kahden asian puolue. Maahanmuutto on Halla-Aholle toki se pääteema, mutta yksi ryhmä puolueen sisällä tuntuu olevan kokoajan hyvää pataa mamukriittisten kanssa eli ääriuskovaiset hihhulit. Ja aikapaljon on ristikkäisyyttä noissa ryhmittymissä, eli mamukriittiset on hihhuleita ja hihhulit mamukriittisiä

  Ja ei Halla-Ahokaan koskaan hihhulismia vastaan ole ollut persuissa, eduskunnassa ollessaan oli mukana uskonnon lisäämis kampanjoissa.
   
 25. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 922
  Ei siellä mitään hihhuleita ole juuri sen enempää kuin muissa puolueissa. Eikä ne nyt muodosta mitään ryhmää. Huono yritys leimata mamukriittisiä joita käytännössä kaikki perussuomalaiset ovat, joksikin hihhuleiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti