Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Ei kun tuomi tuli tuosta, syytteitä oli muitakin, ne hylättiin.

  En sanonut pitäväni, sanoin että ulkonäkö antaa viitteitä, en ole vielä kuitenkaan tehnyt lopullista päätöstä.
  Tarvitaan lisää todisteita (ja on myös olemassa vastatodisteita jotka puhuvat epämihekkyyttä vastaan).
  Epämiehen mahdollisuutta ei kuitenkaan voida sulkea pois.


  Ei kun ne eivät pidä halla-ahoa rasistina, halla-ahoa pitävät rasistina vain äärilaidan suvakit joille kaikki ei valkoisista/länsimaisesta kulttuurista kritiikkiä esittävät ovat rasisteja.
  Se sama porukka joka keksi islamofobia sanan (joka nyt on kuitenkin lukuisten euroopassa nähtyjen terroritekojan takia jouduttu hiljaa hautaamaan ja on palattu vanhaan kunnon rasistiin lisäämällä sen määritelmään kaikenlaista mistä ei haluta keskustella avoimesti).


  Ihan rauhassa, joku toinen taas väittää että Obama on muslimi ja joku kolmas että Englannin kuningatar on lisko.
  Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä.

  Olen samaa mieltä, toiminta (vilpitön sellainen) kertoo ihmisestä enemmän kuin se mitä joku netissä väittää tuon ihmisen olevan.
  Minä esim. kritisoin islamia niinkauan kun se ei muutu sellaiseksi että sitä ei enää voi kritisoida (ja osaltaan myös muslimeita, koska islam on uskonto ja näin ollen valinta. Ymmärrän tosin että se ei ole samanlainen valinta kuin vaikkapa se minkä värisen auton ostaa, asia on paljon monitahoisempi).
  Viime kesänä kun lomalla käpyttelin kauppaan hakemaan lisää lomaolutta törmäsin matkalla about 10-12v muslimi poikaan (näin arvelin kun oli arabin näköinen, voi toki olla vaikka kristitty) jolta oli ketjut lähtenyt fillarista.
  Siinä se hikoili ja sääti tuskaisen näköisenä. Vaikka kuinka monta ihmistä, naisia ja miehiä käveli ohi, sanomatta sanaakaan, ei mitään.
  No, minä menin kauppaan ja ostin kaljaa ja takasin tullessa se poika oli vielä siellä sormet mustana vääntämässä, eikä kukaan "hyvä ihminen" ollut viitsinyt pysähtyä auttamaan vaikka tuosta olisi voinut saada hesariin hyvän mamutusjutun etusivulle.
  "Jarno pelasti ahmedin päivän" siihen sitten kuva hymyilevästä ahmedista ja pikku juttu jossa Jarno kertoo kuinka hänen vaimonsakkin on lähettänyt sukkia afrikkaan.
  No minä kuitenkin käppäilin pojan luo, kysyin että tarvitko apua, se huonolla suomella sanoi että "joo, ketjut on kiinni". Siinä sitten yhdessä (minä väänsin pitkällä varaston avaimella eturatasta hampaat irvessa että tulee vähän rakoa ja poika nosti ketjut sieltä rungon ja rattaan välistä pois kun sanoin että hep) hoidettiin fillari ajokuntoon.
  Poika sanoi "kitos", minä sanoin "ei mitään" ja kumpikin jatkoi matkaansa.
  Ei tullut sellaista oloa että "olenpa minä hyvä ihminen", tein vain sen minkä koen että jokainen joka pelaa täydellä pakalla tekisi kun näkee lapsen joka tarvii apua.

  No niinpä teki joo, oli sen verran kova poliittinen painostus että piti näpäyttää uutta ja uhmakasta kansanedustajaa.
  Myönnön virheeni, tuo korkeimman tuomio on se viimeinen ja virallinen.
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2017
 2. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  http://www.aamulehti.fi/kotimaa/hal...-harha-minusta-yhden-asian-ihmisena-24204111/

  "En usko, että perussuomalaiset voi poliittisesti saavuttaa kovin paljon sillä, että lähtisimme hallituksesta ensi kesän jälkeen. Samaan aikaan olen sitä mieltä, että meidän pitää nykyistä voimakkaammin korostaa hallituskumppaneillemme hallitusohjelman henkeä. Kielivapauden lisäämiseen ja maahanmuuttoon liittyvillä kirjauksilla on mielestäni vähän pyyhitty paikkoja, tai hallituskumppanit ovat yrittäneet olla tekemättä niiden suhteen kovinkaan paljon, Halla-aho toteaa."

  Terävöittämistä tarvitaan, oli puheenjohtaja syksyllä kuka tahansa.
   
 3. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  "– On syntynyt harha minusta yhden asian ihmisenä. Aina kun minut kutsutaan puhumaan politiikasta, keskustelu juuttuu maahanmuuttoon, koska toimittaja kiihottuu maahanmuuttoa koskevista mielipiteistäni. Olen esittänyt mielipiteitäni monista muista kysymyksistä, mutta ne eivät ole isommalla tavalla kiinnostaneet, koska julkisuus on niin tavattoman kohuhakuista, Halla-aho arvioi."

  Mistäköhän toi johtuu? Johtuiskohan siitä että Halla-Aho on avoimen rasitinen ja on joidenkin mielestä jopa aateperimältään fasistinen. Rinnastus fasimiin on aika rajusti sanottu mutta vaikka tuo ei pitäisikään paikansa niin kertoo aika paljon siitä kuinka äärilaidalla hänen mm. maahanmuuttopolitiikansa on. Paikka hallituksessa edelyttää Halla-Aholta kantojen lievennystä ja enkä usko että takinkääntö edes riittää - tarvittaisiin koko takin vaihto. Mutta aika näyttää pääseekö Halla-Aho perujen johtoon. Ja vaikka pääsisi niin siitä on piiiiitkä matka ministerin salkkuun.

  Mediakulttuurin professori Mikko S. Lehtosen mukaan Halla-aho on tekstiensä perusteella ”yksiselitteisesti ulkomaalaisvastainen ja rasistinen”, koska hän jakaa ihmiset kahteen ryhmään, ”meihin” ja ”muihin”, joista ensimmäinen samaistuu ”hyvään yhteiskuntaan” ja jälkimmäinen ”pimeyteen”. Lehtosen mukaan nykyaikaisen rasismin silmiinpistävin piirre on, että oma rasismi kielletään, kuten Halla-ahokin tekee. Fasismia tutkinut professori emeritus Tarmo Kunnas arvioi vuonna 2013, että Halla-ahon edustama ”kovien arvojen perussuomalaisuus” on ”aateperimältään fasistinen”

   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2017
 4. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 407
  Eurooppalaisista populistipuolueista vain persut olivat artikkelin tekoaikaan Venäjä vastaisia (eipä taida linja muuttuneen).
  http://www.economist.com/news/briefing/21643222-who-backs-putin-and-why-kremlins-pocket
  [​IMG]
   
 5. Paapaa

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2005
  Viestejä:
  11 048
  Vanha ja nuori polvi kohtaavat persuissa. Timo Soini Tynkkyselle:

  http://www.savonsanomat.fi/kotimaa/.../911798?pwbi=2eaa9153b5ecf71445fe5d8c79c5c8ee
   
 6. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Viimeksi muokattu: 18.01.2017
 7. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 922
  Loistavaa suomenruotsalaisten nöyryytystä. :comp:
   
 8. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 903
  Juu aivan uskomatonta. Eli tässäkin tavallinen kansa joutuu maksumieheksi. Eipä pystynyt muut tuohon, ei.

   
  Viimeksi muokattu: 18.01.2017
 9. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 296
  Oma juppikuunari saa sentään vielä olla vapaana verosta. Onhan siinä sentään vuoristoneuvos-luokkaan kuuluva 20hp keskimoottori, ja se on tehty aidosta männystä vasta 40 vuotta sitten.
   
 10. duck

  Rekisteröitynyt:
  14.10.2002
  Viestejä:
  418
  Sama, onneksi täältäkin löytyy ilmeisesti veron alle jäävä moottori (tarkalleen 37.3 kW @ 50 hp). On tuo veneily/kalastus muutenkin jo sen verran hintavaa touhua, että ei siihen mieluusti enää tällaisia lisäveroja makselisi, kun ei tuolla veneellä hirmuista arvoa ole muutenkaan.
   
 11. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
 12. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  No, mutta sehän meni hienosti. Perussuomalaisten ajama moottoripyörä- ja venevero maksavat suomalaisille veronmaksajille kadonneina verotuloina JO NYT järkyttävät 100 miljoonaa euroa vuodessa, vaikka kumpikaan vero ei edes tulisi koskaan voimaan. 10 vuodessa se tekee miljardi euroa. Sillä olisi saanut aika monta poliisia ja vanhustenhoitajaa.

  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/v...ltion-miinus-jopa-85-miljoonaa-euroa/5bxafE2g

  Miten meni noin omasta mielestä?

  Kyllä kateusverot on aina toimivia.
   
 13. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 375
  no mutta sitä kannattanee kysyä liikenneministeri Berneriltä, joka ei siis ole perussuomalainen käsittääkseni... vaan kyllähän se taisi joo soini ääneen lausua moottorivene ja juppiskootteriverosta joka ei ehkä ollut se viksuin liike.
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2017
 14. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 269
  Eikös Soini jotain sanonut, että nyt laitetaan pohatat maksamaa. Ei kyllä näköjään taas työtät tekevä kansa maksaa. Ja akikenlisäksi tyhjästä.
   
 15. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 375
  niin varmaan olikin tarkoitus, mutta kun soppaan lisätään kokoomus ja keskusta, niin arvaahan sen mitä siittä tulee...
   
 16. Sponssi

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2006
  Viestejä:
  4 045
  Ullatus, että asia jota persut ovat ajaneet jo oppositiosta saakka onkin susi, on syynä kaikki muut kuin persut.

  Jos me saadaan muitakin persuille tärkeitä kateusveroja tässä seuraavien vuosien aikana, niin niidenkin huonous on sitten vaan muiden syytä.
   
 17. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Persut on kyllä huonossa positiossa koko ajan.
  Oppositiossa ei voinut tehdä mitään ja kaikki oli silloisen hallituksen vika ja nyt hallituksessa ei voi tehdä mitään kun on huonot hallituskumppanit.
  Että voikin yksi puolue kärsiä niin paljon.
   
 18. hati

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2001
  Viestejä:
  1 293
  Soini vois käydä Paavin kanssa juttelemassa. Tää nykyinen Paavi taitaa olla selväjärkisin porukosta. Tais laittaa muutaman piispan häpeämään tuhlailua ja pisti muutaman asumaan luostarissa. Itse asuu kaksiossa siellä Vatikaanissa.
   
 19. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Espoon Persussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Seppo Huhta on kai ennenkin sekoillut, mutta nyt on äijällä aika tuuheaa argumentointia tasa-arvoisesta avioliittolaista Ozan Yanarin FB:ssä. Eiköhän tuosta jotain harjattavaa tule. Alkuperäiset kommentit ovat ainakin vielä myös Yanarin seinällä.

  [​IMG]

  Vaikka Yanarista olisi mitä mieltä niin tietääkseni hän kuitenkin on Suomen eduskunnassa, eikä Turkin parlamentissa.
   
 20. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 922
  Veneveron hautaaminen taisi olla viimeinen niitti Soinin jatkolle Puheenjohtajana. Halla-aho varmaan voittaa lentävin värein.
   
 21. erihyva

  Rekisteröitynyt:
  28.07.2002
  Viestejä:
  2 759
  Politiikka | Kommentti
  Pystyvätkö tähän vain perussuomalaiset? Puolue iloitsee sekä moottoripyöräveron tulosta että sen torjumisesta
  Vain runsaat puoli vuotta sitten Timo Soini ilkkui, miten hänen puolueensa onnistui laittamaan herrojen pelit ja vempeleet verolle – nyt sama puolue kehuu peruneensa moottoripyöräveron.

  Näin Soini kertoi vene- ja moottoripyöräverosta 1.9.2016

  http://www.ruutu.fi/video/2906703

  Nyt toistetaan: Näin Soini kertoi vene- ja moottoripyöräverosta 1.9.2016
  Piia Elonen HS
  Julkaistu: 15.2. 12:32 , Päivitetty: 15.2. 14:01

  PERUSSUOMALAISET ovat
  [​IMG]
  (KUVA: MITRO HÄRKÖNEN / HS)
  halunneet brändätä itseään politiikassa rehellisiksi. Takki ei kuulemma käänny ja lupaukset pidetään. Näistä puheenjohtaja Timo Soini jaksaa muistutella säännöllisin väliajoin.

  Ja ei hätää, en ole tässä kommentissa syyttämässä heitä valehtelusta tai takinkäännöstä.

  Mutta voidaanko poliittiseen rehellisyyteen laskea kuuluvaksi myös tietynlainen johdonmukaisuus? Jokin sellainen linja tai vakaus, että äänestäjä voi luottaa puolueensa kannattavan tiettyjä asioita edes saman vuoden aikana?

  PERUSSUOMALAISET laittoivat tänään keskiviikkona tiedotteen, jonka otsikossa puolue peräti ”riemuitsee”, että juuri heidän aloitteestaan hallitus torjui itse päättämänsä moottoripyöräveron. Samalla hallitus luopui myös veneverosta. Eli kumpikaan vero ei etene eduskuntaan eikä siten myöskään käytäntöön.

  Tiedote on lähetetty perussuomalaisten eduskuntaryhmän eli puolueen kaikkien kansanedustajien nimissä. Sen on allekirjoittanut ryhmänjohtaja Sampo Terho.

  EI TARVITSE mennä kuin kuusi ja puoli kuukautta taaksepäin, kun perussuomalaisten ilonaiheet olivat täysin toiset. Tai itse asiassa täysin samat, mutta totaalisen vastakkaisesta näkökulmasta!

  Palataan ajassa syyskuun ensimmäiseen päivään ja hallituksen tiedotustilaisuuteen. Kun puheenjohtaja Timo Soini sai tiedotusvälineiden edessä puheenvuoron, hän totta kai käytti sen omien voitonmerkkiensä esittelyyn. Näin hallituksen budjettiriihissä on tapana.

  Hän muun muassa puhui pitkään ja lämpimästi puoleen ajamasta ”Lex Lindströmistä”.

  Samoin hän puhui moottoripyörä- ja veneverosta. Mutta ei suinkaan kriittiseen tai harmistuneeseen sävyyn kuten puhutaan ikävistä asioista, joita joudutaan yhteisen edun nimissä nielemään.

  Ei. Soini piti suoranaisen karnevaalin, jossa hän juhli sitä, miten perussuomalaiset ovat onnistuneet laittamaan verolle herrojen ”huvikuunarit ja juppiskootterit”. Hän mainosti tätä saavutuksena, joka todistaa, ettei ”soinilaisuus täysin pääse pöhöttymään”. Ja kyllä, nämä ovat sanatarkkoja sitaatteja tiedotustilaisuudesta, suoraan Soinin suusta.

  ”Tähänkään ei vasemmiston aikana ole pystytty”, Soini otti kunniaa omalle puolueelleen sekä hallitukselle, jossa istuu.

  Moottoripyöräveron osalta Soini korosti sitä, miten mopot saatiin tältä verolta suojattua.

  Voit katsoa Soinin sanomiset jutun alussa olevalta videolta.

  Soinin puheenparsi tiedotustilaisuudessa oli sen verran itsetyytyväistä, että se kiinnitti huomiota jo tuoreeltaan.

  PERUSSUOMALAISET ovat toistuvasti esittäneet julkisuudessa kysymyksen, miksi tiedotusvälineet eivät kerro heidän onnistumisistaan ja saavutuksistaan.

  Tällä logiikalla onnistumisia toki riittää: perussuomalaiset onnistuvat riemuitsemaan sekä siitä, että maahan saadaan herroille moottoripyörävero, että siitä, että sama vero onnistutaan torppaamaan.

  Takki ei ehkä ole vuoria myöten kääntynyt, mutta älyllisesti epärehellisenä ja epäloogisena puolueen linjaa ja etenkin viestintää voi pitää.

  KAIKKEIN kirkkaimpana ei kyllä voi pitää kokoomuksenkaan poliittista viestintää vene- ja moottoripyöräveron kohdalla.

  Kokoomuksen kansanedustajien ryhmänjohtaja Kalle Jokinen otsikoi oman tiedotteensa ”vene- ja moottoripyöräveron poistamisella painetaan talouden kaasukahvaa”.

  Todellako? Perumalla vero, joka ei vielä ole voimassa?

  Toisaalta tämä on iloinen uutinen. Valtionhoitajapuolue kokoomus on keksinyt taikakeinon vauhdittaa Suomen talouskasvua loputtomasti.

  Riittää, että hallitus innovoi ison kasan erilaisia takka-, työmaakone-, uima-allas-, valmismatka- ja muita veroja. Näitä kun peruu säännöllisesti jo ennen niiden voimaantuloa, niin saa painettua talouden kaasukahvaa vaikka joka kuukausi.

  MUTTA ENTÄ otsikon kysymys? Pystyvätkö tähän vain perussuomalaiset?

  Valitettavasti älyllinen epärehellisyys ja asioiden vääntely täysin päinvastaisiksi ei ole mikään yhden puolueen paha tapa.

  Tuoreessa muistissa esimerkiksi on, miten julkisen talouden kurista pitävä kokoomus oli muun hallituksen mukana korottamassa päivähoidon maksuja. Tämä(kin) päätös peruttiin, ja nyt nimenomaan kokoomus hakee profiilia pitämällä esillä peräti maksutonta tai osin maksutonta päivähoitoa. Niin se suunta kääntyy ja mieli muuttuu.

  Äänestäjän ei ole tällaisessa kyydissä helppo pysyä perässä. Eikä moinen taatusti paranna politiikan jo muutenkin tahraista kuvaa ihmisten silmissä.

  Kirjoittaja on HS:n politiikan toimituksen esimies.

   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017
 22. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Mielenkiintoinen on tosiaan tämä tuleva kevät, sillä jos tai kun PS vaihtaa puheenjohtajan Halla-ahoon, taitaa Sipilän hallitus olla melko pitkälle taputeltu. Halla-aho jo melko suureen ääneen kertoi, että nykyiset ministerisalkut eivät hänelle kelpaa, joten uudet hallitusneuvottelut alkaisi joka tapauksessa. Aika monelta suunnalta on myös kaikunut huhuja, että Halla-ahon kanssa samaan hallitukseen olisi vaikea sopia Keskustan tai Kokoomuksen, muut puolueethan ovat aivan suoraan asian jo tuoneet esille.

  Kuntavaalien jälkeen päästään siis varmaankin jo heti kättelyssä uusien eduskuntavaalien kimppuun, ei nimittäin Sipilällä taida kovin montaa kaveria tällä hetkellä eduskunnassa olla.
   
 23. seebra

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2002
  Viestejä:
  4 296
  Halla-ahon kannatus muualla kuin perussuomalaisten keskuudessa voi olla aika hiljaista, jos hän tosiaan ottaa teemakseen irti EU:sta ja eurosta. Tyyppi on kuitenkin profiloitunut jonkinlaisena älykkönä, ja olisi voinut vetää kannattajia sellaisestakin joukosta joka ei näe em. instituutioita pelkästään pahoina vaan vain hienosäätöä kaipaavana.
   
 24. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ymmärsinkö oikein PS:n puheenjohtajavaalin, että jokaisella puolueen jäsenellä, joka raahaa itsensä kokouspaikalle, on yksi ääni? Eli periaatteessa jäsenäänestys, mutta vain yhdellä äänestyspaikalla ja paljon tietenkin riippuu siitä miten mahdolliset ehdokkaat saavat masinoitua kannattajiaan tulemaan paikalle. Muilla puolueillahan puoluekokousedustukset on jaettu jollain määrätyllä perusteella jäsenyhdistyksille. Vihreillä on ihan kattava jäsenäänestys puheenjohtajasta, mutta sekin taitaa olla virallisesti vain neuvoa-antava.
   
 25. Lazlo_

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  2 334
  Ehkäpä ei halua? Ehkä tuollaisen keskikokoisen puolueen johtaminen riittää Halla-Aholle.

  Soinihan jo ehti Ylen haastattelussa todeta, että kyllähän hän tämän voittaa jos ehdolle jaksaa asettua.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti