Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. edv

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2004
  Viestejä:
  512
  Hyvää yötä, viimeinen sammuttaa valot.
   
 2. Popolo

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  407
  Rähähähähähä! Vihreät JA Vasemmisto mennyt Perseistä ohi. Kukas nyt on takiaispuolue, läski-Timo ja juntut läskiperserasistit? :rofl:
   
 3. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Johan se Sonni "plokissaan" veikkasi, että "vihreiden ja vasemmistoliiton yhteishyrinä on pian ohi. Kuudessa tunnissa."
   
 4. Korvapuusti

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2015
  Viestejä:
  1 059
  http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/a...-tuloksiin-heikkouskoiset-eivat-kesta/5979752

  Soini ottaa kantaa kannatuskyselyn tuloksiin: "Heikkouskoiset eivät kestä"

  KOTIMAA JULKAISTU 07.07.2016 14:24
  4
  Jakoa
  [​IMG]
  Ulkoministeri Timo Soini ei ole järin tyytyväinen tuoreen gallupin tuloksiin.Lehtikuva


  Ulkoministeri Timo Soini kommentoi tuoreessa blogikirjoituksessaan Ylen teettämän kannatuskyselyn tuloksia. – Tulos ei ollut hääppöinen, Soini kirjoittaa.

  Ylen Taloustutkimuksella teettämään puolueiden kannatuskyselyyn vastanneista 8,6 prosenttia kannatti perussuomalaisia. Puolueen suosiossa on noin 0,4 prosenttia laskua verrattuna edelliseen alkukesällä tehtyyn kyselyyn. Ulkoministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kirjoittaa blogissaan olevansa kerrankin samaa mieltä politiikan tutkija Erkko Railon kanssa: Puoluekokousten vaikutus näkyy kyselyn tuloksissa. Soinin mukaan kyselyn tulos ei kuitenkaan kerro tulevaisuudesta.

  – Maailma on seuraavien eduskuntavaalien aikana hyvin toisenlainen, sinne on yli 1000 päivää aikaa. Onko Iso-Britannia silloin uponnut? Veikkaan, että päinvastoin.

  Mainos (uutinen jatkuu alla)
  Soinin mukaan perussuomalaiset ovat voittaneet vaaleja "liukuhihnalta", mutta viime vaaleissa tuli silti yhden paikan tappio.

  – Ei elämä ole pelkkää voittokulkua. Nyt on erämaan aika ja sen halki mennään. Osa pysyy kyydissä ja osa ei. Heikkouskoiset eivät kestä.

  Hallitusasema tuo vastuuta – ja haastetta
  Ådo Akademin valtio-opin professori Kimmo Grönlund kommentoi MTV Uutisille, että perussuomalaisten suosion laskussa näkyy niin kutsuttu hallitsemisen hinta: Perussuomalaisten kannattajat ovat tyypillisesti vaatineet muutos vallitsevaan poliittiseen ilmapiirin, ja kun puolue on hallituksessa, sitä muutosta on yhä vaikeampi saavuttaa.

  Soini kirjoittaa, että puolueen on kestettävä hallitusasema, samalla hän haukkuu oppositiota.

  – Siinä (hallitusaseman kestämisessä) auttaa kummasti, että punavihreä vaihtoehto on niin surkea, ettei sitä isänmaan edun vuoksi voi päästää sotkemaan Suomen orastavaa nousua. Jos veikata saa vihreiden ja vasemmistoliiton yhteishyrinä on pian ohi. Kuudessa tunnissa.

  Soini kuitenkin sanoo ottavansa puheenjohtajana vastuun puolueen suosiosta, mikä sekin viestii, ettei Soini ole kovinkaan tyytyväinen kannatuskyselyn tuloksiin.


  Ylen tänään julkaistun kannatuskyselyn suurin putoaja oli SDP, jonka suosio on kutistunut liki kahdella prosenttiyksiköllä. Parhaimmista luvuista nautti jälleen keskusta ja toiseksi suosituimmaksi puolueeksi nousi kokoomus.
   
 5. Hartzu63 Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2013
  Viestejä:
  1 512
  Minähän sanoin vasemmisto ohittaa vielä perussuomalaiset. Siihen se jää noin 6 prosenttiin PS kannatus. RKP olis vielä mahdollisuus samaan kunhan vähän muuttaa politiikkaa, mutta onhan niillä muutosta tulossa, kun meikki veikko väistyy muihin hommiin! :D

  Kyl määkin seuraavaksi äänestän vasemmistoo! :)
   
 6. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Missä Soini siellä ongelma. Voittoisina aikoina siedetty mutta ei ikinä pidetty.
   
 7. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 217
  Viimeksi muokattu: 07.07.2016
 8. Henkilö X

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2001
  Viestejä:
  590
  Persut pettivät äänestäjänsä. En noita itse kyllä ikinä äänestänyt, mutta nykyinen tahti on ihan ymmärrettävä. Timppa koittaa esittää, että ei ole mitään ongelmia, mutta kaipa se alkaa näkyä jossain kohtaa.
   
 9. ValtiasM

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2004
  Viestejä:
  3 627
  Hulliskin kirjoitteli näistä tuoreista gallupeista. Saas nähdä mikä on Hulliksen seuraava siirto.
   
 10. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  Missä tahansa normaalipuolueessa puheenjohtaja olisi vaihtunut jo vuosia sitten. Soini otti mielellään vastaan uuden kannatusaallon mutta kieltäytyi millään tapaa ajamasta niitä asioita jotka oli uusille kannattajille tärkeitä (mm. maahanmuutto joka Soinia ei ole koskaan kiinnostanut pätkän vertaa) ja nyt kun se alkaa vihdoin selvitä hitaammallekin porukalle niin kannatus luonnollisesti sukeltaa. Persujen kannalta toki ikävää ja melko varma sinetti puolueelle.
   
 11. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Soinia on kyllä todella vaikea käsittää. Mies tuhosi tietoisesti puolueensa ja elämäntyönsä, jota oli rakentanut +20 vuotta.

  Ehkä mies kuolinvuoteellaan suostuu kertomaan, miksi lähti EU-Keskustan ja EU-Kokoomuksen kelkkaan ja myi kaikki periaatteensa. Audin penkki ei voi olla ainoa syy, täytyy olla muitakin syitä.
   
 12. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Perehtyi asiaan ja tajusi sen mikä on Suomelle parasta?
   
 13. hennpecked

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2012
  Viestejä:
  1 253
  Jos nykyinen vajaa 600.000 ihmisen työttömyys ja lähitulevaisuudessa syntyvät mamu ghetot ja no-go zonet ovat Suomelle parasta, niin sittenhän sen täytyy olla niin.

  Suomessa ei ole enää ainuttakaan todellista oppositiopuoluetta. Kun tarkastelet mitä tahansa eduskunnassa vaikuttavaa puoluetta RKP:sta, Demareihin ja Kokoomukseen, niin huomaat niiden väliltä löytyvän vain pieniä sävyeroja.

  Tänä päivänä todellinen oppositio on eduskunnan ulkopuolella. Paha vain, että tällä oppositiolla ei ole hallussaan ainuttakaan televisiokanavaa tai radiokanavaa. Tilanne on yhtä huono kuin Venäjän oppositiolla, jolta on viety kaikki vaikuttamisen välineet. Valtamedia jauhaa päivästä toiseen sitä ainoaa oikeaa totuutta.
   
 14. NGF Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2014
  Viestejä:
  2 782
  Soini vaan hyödynsi maahanmuuttokriittisten ääniä päästäkseen ministeriksi. Ei hän ole kiinnostunut maahanmuuttokriittisen puolueen luomisesta.
   
 15. Lexer

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2013
  Viestejä:
  211
  Miten niin? Eikö se persujen tukisäätiö ole ihan hyvissä voimissaan ja sinne ole testamentattu kohtalaisen kokoinen siivu persujen puoluerahoituksesta pesämunaksi?
   
 16. TuuSaR

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2000
  Viestejä:
  3 597
  Jos PS olisi profiloitunut nykyistä enemmän mamu-kriittiseksi puolueeksi, noin julkisesti, niin kannatus olisi romahtanut vielä enemmän maahanvyöryn hetkellä, ei sitä Ruotsin rajaa olisi laitettu kiinni, vaikka Soini olisi päällään seisonut. Kansallismieliselle yleispuolueelle on Suomessa selkeä, n. 15-20% tilaus kannatuksellisesti.

  Toki jos höylää ja viilaa sieltä täältä lakeja mieleiseen suuntaan, niin tämä työ voi hyvinkin jäädä huomaamatta keskiverto-äänestäjältä, joka ei seuraa politiikkaa juuri mitenkään ja sitten ihmetellään, että mitä siellä audin takapenkillä oikein touhutaan.

  Jos seuraavaksi tulee punavihreä-hallitus, on minusta aika selvää, että esim. näitä PS:n ajamia mamu-kiristyksiä tulorajoineen aletaan purkamaan, eli tässä on ihan selkeä vaihtoehto taas sohvien sankareille seuraavissa eduskuntavaaleissa.

  SDP:n nousu ja PS:n lasku kertoo minusta vahvasti punaisesta paluumuutosta, KOK+KESK hallitus oli näille ihmisille liian kova pala, ihan jo imagollisesti, pakkolait tai ei, eli kotiinpaluun aika koitti. Vaikka kaikki somalit ja irakilaiset laitettaisiin huomenna lentokoneisiin omalle kotimatkalleen, ei se tee näihin vasemmistolaisiin juuri mitään vaikutusta, he pysyvät SDP-leirissä koska oppositiota kannattamalla he samalla vastustavat KOK+KESK mikä on heille tärkeintä.

  PS:llä on nyt hankala strateginen valinta seuraavan puheenjohtajan valinnassa, miten paljon vasenta laitaa yritetään paikata. Esim. Sampo Terho ei villitse vähän kouluja käyneitä vasemmisto-äijiä, päinvastoin.
   
 17. NGF Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2014
  Viestejä:
  2 782
  Juu, Soinilla varmaan hyvät rahat jemmassa. Tämä myös yksi hänen motivaationsa tietenkin.
   
 18. NGF Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2014
  Viestejä:
  2 782
  Jos Persut olisi lähtenyt kovin sanoin hallituksesta kesällä 2015, niin kannatus olisi nyt yli 30%.
   
 19. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Ja jos eivät olisi ikinä hallitukseen menneetkään, niin kannatus olisi 50%
   
 20. Aikalainen

  Rekisteröitynyt:
  14.09.2013
  Viestejä:
  534
  Viime syksyn täysin kontrollivapaan maahantulemisen aikana oli ihme ettei syntynyt mitään suurempia mielenosoituksia tai väkivaltaa. "Hallitus yllätettiin housut kintuissa." Ei yllätetty vaan hallitus jähmettyi toimimattomaksi.
   
 21. Daemoni

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2009
  Viestejä:
  1 189
  Taitaa olla niin, että niillä joilla ei ole mitään menetettävää, ei ole mitään kiinnostusta maan kohtalon suhteen. Ne joita edes etäisesti kiinnostaa, sitoo kaikenlaiset perhe- työ- ja muut siteet, jotka rajoittavat barrikaadeille nousua. Minusta tuntuu, että saattaisin pistää ranttaliksi ilman lapsia ja asuntovelkaa, mutta ehkäpä joisin vain sitä kiljua ja piikittäisin kannabista, niinkuin muutkin kaltaiseni, jos noita siteitä ei olisi.
   
 22. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Eihän Timppa ole koskaan ajanut mitään muuta kuin omaa etuaan. On hämmentävää, ettei jengi ole tajunnut sitä kuin vasta nyt.
  Onko tämä jotain piiloparodiaa vai oletko ihan tosissasi?
   
 23. NGF Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2014
  Viestejä:
  2 782
  En usko. Kaikki oli pelastettavissa vielä silloin, kun se pakolaistulva oli alussa. Olisi varmaan jopa lisännyt kannatusta sellainen pikavisiitti hallituksessa, kun olisi lähtenyt ovet paukkuen.
   
 24. BloodyMary

  Rekisteröitynyt:
  17.01.2009
  Viestejä:
  219
  Kerrotko mikä puolue vastustaa maahanmuuttoa, globalismia ja itsenäisen päätäntävallan luovuttamista ulkomaalaisille tahoille (EU)?
   
 25. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  http://skp.fi/

  ole hyvä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti