Perussuomalaiset

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Tiedonlouhija, 08.10.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. SMB

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  9 928
  Eiköhän suurin syy äänestää persuja ole konsensuspolitiikkaan tympääntyminen.

  Tältä kantilta äänestäjälle on ihan sama, vaikka siellä muutama natsi olisikin. Pääasia on horjuttaa nykysysteemiä.
   
 2. Ziizaah

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  1 315
  Kovalla tohinalla hommattu lisää ehdokkaita niin tuossahan se tulos on, muutama vajakki löytyy väkisinkin yli neljästä tuhannesta ehdokkaasta. Tarvis pistää nää idootit samantein pihalle.
   
 3. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Tietenkin kannatamme sellaista kulttuuria, että omamme säilyisi mahdollisimman hyvin. Emme siis kannata sellaista systeemiä, että kulttuuri tuhotaan pitämällä sitä yhtä hyvänä kuin erittäin huonoiksi osoittautuneet meille sopimattomat aavikkopaimenten verenhimoiset ihmisuhrikulttuurit.

  Ruotsin opetus on paikallaan Ruotsissa. Suomi on suomalaisten maa, ja täällä menestyäkseen olisi opeteltava suomen kieli, kieli jota suomalaiset puhuvat. Hyväksymme myös, jos jokin vamma estää opettelmasta suomea, muitten kielien puhumisen, ja ehdotamme, että valtiovalta järjestäisi näin vammautuneille puhelintulkkauspalveluita, jotta he voisivat saada palveluita ja asioitaan hoidetuksi omalla kielellään.

  Homoseksuaalisuutta ei voi kannattaa tai vastustaa, se olisi yhtä idioottimaista kuin sanoisi kannattavansa hörökorvaisuutta tai reisiluuta. Vain idiootti kannattaa tai vastustaa homoseksuaalisuutta.

  EU-tukiaisia ei tietenkään kannateta, se nyt on sanomattakin selvää. Kaikki se raha menee täysin hukkaan, kaikki velaksi ottamamme raha, jonka lahjoitamme ulkomaille, menee lyhentämättömänä huijareitten ja pankkikeinottelijoitten tileille. He ovat alun perin ajaneet talouden tähän tilanteeseen, ja se on heidän rahaansa, jota meitä nyt itketään pelastamaan. Menettäkööt rahansa, kun kerran ovat sellaisen riskin ottaneet, että ovat lainanneet maksukyvyttömälle maalle.

  Jos puolueessa on "pikkunatseja", niin minulla ei ole mitään sitä vastaan, että heidät viskataan niskaperseotteella ulos. Itse en ole "pikkunatsia" vielä nähnyt, enkä isoakaan. Olen kyllä kuullut vastustajien (kokoomus, demarit, vihreät ja muut kommunistit) haukkuvan milloin ketäkin persua natsiksi. Kommareille nyt kaikki on natseja, jotka ei kannata liittymistä Neuvostoliittoon.
   
 4. lolapua

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  207
  Joko saa viskata?
   
 5. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Oletpa tyhmä! :(

  Meinaat, että jos puolustaa rikasta suomalaista kulttuuria köyhää, väkivaltaista, alistavaa monokulttuuria vastaan, on jonkinlainen natsi?

  Käypäs kirjastossa ja lainaa sieltä muutama kirja, kysy kirjastonhoitajalta kirjoja joissa kerrotaan kulttuureista ja natsismista. Luettuasi ne tule uudestaan inisemään, jos aihetta on.
   
 6. Damless

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2008
  Viestejä:
  819
  psssst:-)
  Ei se minä ollut vaan kaveri
   
 7. kalle921

  Rekisteröitynyt:
  04.06.2012
  Viestejä:
  365
  Vitun suomi :( ja jotkut vitun idiootit äänestää näitä :(:(
   
 8. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Muuta pois jos niin vituttaa IRL rölläys. :smoke:
   
 9. CFGauss

  Rekisteröitynyt:
  18.04.2011
  Viestejä:
  504
  Kyllä semmosia kirjotuksia, että en tiiä miten noita vois kukaan puolustella. Vaikka kyllähän sen taas arvaa, että "yksittäisiä, pois kontekstista olevia kommentteja" ja "median persujen ajojahtiahan" tää taas on.
   
 10. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 879
  Tuommoisia paskaläjiähän media todellakin etsii, ja kun löytää, nostaa ne kaikkien haisteltaviksi huutaen: katsokaa, tällaisia ovat kaikki persut, suoraan perseestä ja tuoreena!


  Tuohan on aivan selvä tapaus, korvien välissä sillä luultavasti kusi virtaa ja paska tekee patoja. Se ei ole onneksi ainoa ehdokas, SAA toki häntäkin äänestää, jos jakaa hänen mielipiteensä ja arvelee, että tuommoinen tyyppi tarvitaan valtuustoon.  Toivon kuitenkin, että äänestäjät osaavat valita ja äänestävät sellaista ehdokasta joka parhaiten edustaa heitä.
   
 11. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Persuttajathan tykkävät prosentuaalisesta laskennasta ja sen perusteella vedettävistä johtopäätöksistä.
  Nythän on niin että kaikista rasistisista ja rasismilla flirttailevista möläytyksistä suurin osa on persujen möläytyksiä. Osuus prosentuaalisesti on erittäin suuri vaikka lukumääräisesti ei kovinkaan merkittävä kun puhutaan persuista kokonaisuutena.
  Mitä johtopäätöksiä voimme siis tästä faktasta vetää ?
  Toivottavasti samankaltaisia johtopäätöksiä kun persuttajat tekevät mamuista yhdistettyinä prosentuaalisiin osuuksiin. Vai ollaanko taas todistamassa tekopyhää persuttelua ?
  Jos käytämme persuttajien mamu kaavaa niin on aivan oikein ja faktoihin perustuvaa sanoa että rasisti ja natsimielinen ihminen on todennäköisimmin persu.
  Turha urputtaa, prosentuaaliset osuudet kertovat kaiken tarvittavan.
   
 12. KarmaPoints

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2012
  Viestejä:
  114
  Se että Suomessa on maahanmuuttajia vain muutama prosentti ja raiskauksista 2006-2009 tuomituista oli 34% ulkomaalaisia (optula). Ollaan kyllä vähän eri sarjassa näiden maahanmuuttajien kanssa jos aletaan prosentteja katsomaan.
   
 13. Darvi

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  170
  Ei ihmisiä tympäännytä konsensuspolitiikka, vaan sen seuraukset. Jos tilalle otetaan randomisti ei-konsensuspolitiikkaa, niin seuraukset eivät parane ehkä jopa pahenevat.

  Ihmisiä kiinnostaa miten maata hallitaan eikä ollaanko samaa mieltä asiasta eduskunnassa.
   
 14. Lukkoperä

  Rekisteröitynyt:
  26.07.2006
  Viestejä:
  2 013
  Entäs me entiset kilpaurheilijat kumpaa porukkaan me kuulutaan ja onneksi mä olen juoksija niin mullakin toivoo vielä ja olenhan viittä vaille ylioppilas sen lisäksi siis meriittejä on ..... :rolleyes:
   
 15. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  Kävinpä lukemassa nuo kommentit ja tässä pari huomiota:

  1) Kaveri puhui hiekkaneekereiden keittämisestä. Mitä ne hiekkaneekerit ovat? Jos joku tuosta haastaa oikeuteen, niin silloinhan haastaja itse vetää yhtäläisyysmerkit hiekkaneekerin ja XXX:n välille. Eli oikeudellisesti tuollaisesta kommentista ei oikein ketään voi rangaista

  2) Lehdistö kuitenkin väitti kaverin puhuneen muslimien keittämisestä, joka taas ei pidä paikkaansa. Onko tässä siis lehdistö syyllistynyt valehteluun ja kunnianloukkaukseen?

  3) Ampumisjutussa tämä kaveri puhui Käteisestä ja Kyrpiläisestä. Tällaisia henkilöitä en tiedä olevan, joten mitenpä kukaan voi syytettä nostaa mielikuvitushenkilön uhkaamisesta.

  4) Tässäkin lehdistö väitti kaverin uhanneen ministereitä, mikä ei pidä paikkaansa. Onko tässä siis lehdistö syyllistynyt valehteluun ja kunnianloukkaukseen?

  Ja en siis millään muotoa tarkoita että komppaisin tätä kaveria, kunhan vain pohdiskelin tätä oikeudelliselta kannalta.
   
 16. smee

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2009
  Viestejä:
  13 600
  Ketjun aiheen, eli perussuomalaisten kannalta lienee aika sama saako tuo tuosta sakkoja vai ei sitten joskus, ellei sitten jostain syystä tule valituksi. Uskaltaisin jopa toivoa syyttämättäjättämispäätöstä, koska nuo heitot eivät olleet tarkoitettu millekään suurelle yleisölle. Mutta jos tuo oikeudessa puidaan, niin siinä oikeus tuskin mihinkään semantiikkaan, hiekkaneekerin määritelmään tai siihen että kuka on "Kyrpiläinen" takertuu. Tai ainakin kaverin täytyy pystyä sepittämään todella uskottava tarina siitä että viittasi johonkin muuhun kuin mitä syyttäjäpuoli pitäisi ilmiselvänä.

  Voihan sitä yrittää selittää että Käteinen ja Kyrpiläinen ovat itse asiassa naapurin kissoja ja pahoitella sitä, että kehoitti kavereitaan eläinsuojelurikokseen, mutta aika useassa oikeuden pöytäkirjassa lukee että "ei pidetä uskottavana"
   
 17. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656

  Kun lukee koko tekstin niin asiayhteys on selvä.
  Hän halusi keittää jokaisen mullahia palvovan hiekkaneekerin.
  Mullah on islamilainen uskonoppinut.
  Toki voit intää että sinäkin voit palvoa mullahia vaikka et ole muslimi, mutta oikeudessa se ei vain toimi, ehkä jenkki lakisarjoissa mutta ei oikeassa oikeudessa.
  Samoin voidaan päätellä kun puhutaan miljardeja eurooppaan hussanneista käteisestä ja kyrpiläisestä ketä siinä tarkoitetaan.
   
 18. Boack

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2004
  Viestejä:
  2 874
  No tuota minä lähinnä pohdinkin, että voiko oikeus lähteä tulkitsemaan asioita, mikäli niitä ei ole selkeästi ilmaistu?

  Esimerkiksi, jos joku sanoo "kaikki kusipäät pitäisi hirttää", niin voiko joku toinen nostaa tuosta syytteen sillä perusteella että pitää itseään kusipäänä ja näin ollen väittää uhkauksen kohdistuneen juurikin häneen itseensä?
   
 19. Mikko Laine

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  1 485
  Toivottavasti Suomen oikeus ei koskaan tule toimimaan kuvaamallasi tavalla.

  Eikö näitä ikuisuustrolleja voisi jo ikibänniä?
   
 20. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  Lehtineekereillä on ilmeisesti todella paha pula uutisista kun kännipäissään facebookkiin kirjoitetut juttut pääsee lehtiin?.Siellä on taas toimittajat säveltäneet omiaan että saisivat porukkaa ostamaan lehteä.
   
 21. Keljumus

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2007
  Viestejä:
  1 065
  Ai nyt on tullut esille jo "kännissä ja läpällä"-selitys? Tuliko ennen vai jälkeen "se oli vain sarkasmia"-selitystä?
   
 22. Melbac

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2001
  Viestejä:
  10 374
  No oletko edes lukenut mitä se kirjoitti?.Ilmiselvästi ollut jurrissa kun on tota kirjoitellut.
   
 23. Mikko Laine

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  1 485
  Vapauttaako se vastuusta?
   
 24. cam70

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2006
  Viestejä:
  5 768
  Suomen talous menee jatkuvasti huonompaan suuntaan ja silti nillitetään persuista. Miettikää nyt ihan itse onko EU, euro hyväksi vai ei. Vastaus on selkeä, haitaksi ne ovat olleet.
   
 25. TlTTELINTUURE Banned

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2009
  Viestejä:
  1 254
  Sinä voit kuulua ihan mihin porukkaan haluat tai muodostaa vaikka oman. :confused:
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti