Pelikehittäjät: "Google Stadialle ei kannata julkaista pelejä"

Viestiketju alueella 'Peli- ja elokuvauutiset sekä artikkelit' , aloittaja Muropaketin toimitus, 02.03.2020.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Muropaketin toimitus Ylläpito

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2016
  Viestejä:
  31 535
 2. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  Ahneet megakorporaatiot tietenkin yrittävät päästä mahdollisimman halvalla. En näe miksei Stadia voisi onnistua ja myydäkin hyvin jos Google ottaisi dollarilasit silmiltään.
   
 3. Atros

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2012
  Viestejä:
  876

  Korjaa jos olen väärässä, mutta ymmärtääkseni tuo Stadia on streamauspalvelu. Niissä on monta hyvinkin arveluttavaa asiaa, kuten se että streamaus vie huomattavasti enemmän sähköä kuin perinteiset levyiltä tai xDD:ltä pyöritetyt mediat (huomioiden energiankulutukseen liittyvästä ongelmasta nimeltä ilmastonmuutos), se että pelit eivät pyöri ilman jatkuvaa nettiyhteyttä ja jopa single player jää väliin jos on ongelmia nettiyhdeyden kanssa (jos esimerkiksi myrsky katkoo sähköt serveriltä Euroopassa, joltakin välityspalvelimelta välissä tai kotoa, tai Venäjä häiritsee yhteyksiä kesken NATO:n harjoitusten) ja se että kun maksat kuukausimaksua, menee maksu vaikkei sinulla olisi aikaa pelejä pelata. Tietenkin siinä on sellaisia ongelmiakin kuten serveri-lag, datayhteys-lag ja oman laitteiston lag jotka yhdessä moninkertaistavat lagin aiempaan verrattuna.

  Itse en ole noihin streaming-palveluihin lämmennyt elokuvien kanssa ja vielä vähemmän pelien kanssa. Sitä kun on riittävän monta kertaa verkkopeleissä nettiyhteys pätkäissyt juuri surkeimpaan mahdolliseen aikaan, jota ei toivo enää lisäominaisuutena myös yksinpeleihin.

  Muutenkin sitä on oppinut että omat järjestelmät pitää olla mahdollisimman riippumattomia muista järjestelmistä ongelmien minimoimiseksi ja ongelmanratkaisun ja analysoimisen helpottamiseksi. Sehän nyt vielä puuttuisi jos en voisi pelata Fallout vitosta omassa pommisuojassa kolmannen maailmansodan laskeuman hälvenemistä odotellessa... ;)
   
 4. Zade

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2019
  Viestejä:
  58
  Me asutaan muijan kanssa ihan hornan tuutissa ja ei ole kyllä kertaakaan Netflix pätkinyt vaikka aikamoinen myräkkä täällä ollut. Ja olen samaa mieltä kyllä siinä, että pelit, jotka vaativat jatkuvan yhteyden toimiakseen tapaavat jäädä hankkimatta.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti