Peliaddiktiosta

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja beltone, 24.05.2019.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. beltone

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  123
  Kyseessä olisi sisarenpojan(19v nuori aikuinen) liiallinen liimautuminen koneeseen. On aivan uppoutunut verkkopeleihin. Viihtyi paljon koneella jo teini-iässä mutta vasta nyt ittekin olen huolissani pojan jatkopoluista. Lukion joutui keskeyttämään ja lennosta siirtyi ammattikouluun, tosin ei kuulemma sekään paljoa kiinnosta. Mitään osa-aika-tai kesätöitä ei ole luvassa.
  Itse olen yrittänyt vakuutella pojalle kuinka tärkeää olisi ottaa koulunkäynnit vakavammin ja tommoiset monen tunnin paikallaan istumisen terveydelliset haitat.
  Eli, annetaanko pojan jatkaa tota elämää vai pitäiskö ehdotella siskolleni vähän rajumpia toimenpiteitä poikaa kohtaan?
   
 2. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Poika voi muuttaa pois kotoa. Ongelma ratkaistu. Ei tuollaisia loisia pidä hyysätä ollenkaan.
   
  Huuhaa-setä ja Juhamies tykkäävät tästä.
 3. Juhamies

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2013
  Viestejä:
  953
  ^^ei luulis olevan kovin vaikeaa. Ulos kämpästä jos duunit tai koulut maistu.
   
 4. ZZRX

  Rekisteröitynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  424
  Tuo on vähän ongelmallista. Itse nuorempana tuli myös istuttua paljon koneella, vanhempien hiillostuksesta huolimatta. Ei se käytännössä mitään auttanut, hermostutti vaan kun kokoajan oltiin kyttäämässä istuuko koneella. Pelaaminen loppui melko luontevasti kun useamman vuoden pelattua kyllästyi jonka jälkeen vähänkuin luisui erilleen peleistä. Ei tuommoinen ulos heittely tms ole välttämättä järkevää. Välinpitämätön asenne vaan päälle ja tietty ei kannata rohkaista lisää pelaamaan. Rahahanat kantsii lyyä kiinni että jos jotain haluu niin saa itse lähtee tienaamaan.
   
 5. Kubbih

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2003
  Viestejä:
  988
  Pojan ollessa kerrankin jossain muualla, särkee esim. näyttiksen koneesta, jolloin varattomalla pojalla ei ole mahdollisuutta hankkia korvaavaa näyttistä. Ellei sitten tyydy prossun graffaohjaimeen ja pelaa Nethackia. Onko tämä oikein vai väärin saa päättää ihan itse. Voit sitten 10v päästä paljastaa salaisuuden jos luvut on alkaneet maistua.
   
 6. Rullis

  Rekisteröitynyt:
  25.04.2007
  Viestejä:
  711
  Täällähän kasvatustieteen maisterit on jo parhaat vinkit antanut, eli kone rikki ja kadulle. Siskolle voit sanoa et tämän jälkeen sinappia ja voimavirta, jos vielä poika pelejä pelaa.
   
 7. FiKasinot Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2018
  Viestejä:
  14
  Meillä sama ongelma kotona, jämptit ajat koska voi pelata. Meillä on pojille 90 minuuttia päivässä, jos ei toimi 90 minuuttia niin kokotietokone / pleikkari jäähylle pariksi päiväksi ja uudestaan 90 minuutin peliajat käyttöön. Muutaman kerran jälkeen varmasti oppii kunnioittamaan sääntöjä.
   
 8. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Juuri noin. Näinhän se on kaikissa älykkäissä ja rakastavissa perheissä, ei siellä mitkään jonnet sanele miten toimitaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti