PCI-e WLAN-kortti.

Viestiketju alueella 'Rauta' , aloittaja Lapasorsa, 15.03.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Lapasorsa

  Rekisteröitynyt:
  27.12.2012
  Viestejä:
  1 923
  Moi! Pitäisi saada pöytäkoneeseen langaton optio hommattua, kun kämpän ethernet pistokkeet on sen verran ikävästi toisella puolella huonetta, ettei viitsisi johtoa vetää huoneen poikki. Langattomia verkkokortteja taas on niin monenlaisia ja hintaisia, että josko täältä joku osaisi neuvoa, että mikä olisi hyvä kortti niin hintansa, kuin toimivuuden kannalta. Saisi löytyä tuki 5Ghz taajuudelle, mutta kaikkein tärkeimpänä kuitenkin luotettava toimivuus. Mitä nyt pikaisesti katsoin Jimssiltä, niin onko raadilla kokemuksia tästä Asuksen tekeleestä?

  https://www.jimms.fi/fi/Product/Show/106596/pce-ac56/asus-pce-ac56-wlan-adapteri-ac1300-pci-e-x1

  Hintaluokka tuossa olisi sopiva ja ominaisuudet, mutta onko tiedossa jotain parempaa, tai vastaavasti jotain huonoa sanottavaa tuosta. Wlan-reititin on noin 3-4 metrin päässä samassa huoneessa, joten matka ei niin kauhean suuri ole.

  Kiitän jo valmiiksi!
   
 2. ile82

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2003
  Viestejä:
  196
  Morjensta,

  Itselleni päätyi tuo hankintaan kun meni Asuksen USB-väyläiseen WLAN kikkulaan hermo. En ole katunut kyllä pätkääkään. WLAN futaa just niinkuin pitää. Yhteysnopeudet ihan toista luokkaa ja vahvempi signaali ihan reilusti verrattuna tuohon aikaisempaan. Eli painat vaan kuule sitä add to cart -taikanappia ja laitat liikkeelle :)
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti