PC, PS4, Xbox One & Wii U - yhteinen väittelyketju.

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Man1ac, 24.05.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 696
  Taisi olla nvidialla joku isompi päivitys expriensin puolella kun tuli tälläinen:
  [​IMG]

  Sulla ei oo koko tietokonetta vaan kirjoittelet sillä applen puhelimella ja googlettelet PC vikoja!

  No läppä oli, jos mies ei halua kertoa ei väkisin.
  PC:llä vain homma menee että ennenkuin voidaa aloittaa auttaminen niin aloitettaan että ongelman kertoja kertoo mitkä osat ja käyttis käytössä.
  Itselläni ei ole tuota bioshock 2 peliä vaan juuri ykkönen ja infinite.

  Itse otin videokuvaa kun witcherissä käytin huppu ja viitta modia joku kommentoi ettei saanut toimii niin jeesasin jotain tuntematonta parhaani mukaan ja se jopa sai sen toimimaan.


  Itse mitä olen oppinut peleistä näin PC:llä niin parhaani mukaan olen yrittänyt sitten omaa oppiani etiäpäin antaa. Jotkut taas eivät jaksa sitä tieto taitoansa laittaa etiäpäin.

  Edit:
  Jaa eikö sitä konsoleilla saataisi 60fps laitettua tauluun vai täh? Kuvattu vakio kelloilla, noin 10fps saisi lisää jos olisi GPU:ta kellottanut
  1)Ultra with hairworks
  2)my settings
  3)all low 1080
  4)1024x768 all low
  Edit2:Tuossa tuo vesi sade tiputti noin melkein 10fps kaikki päällä melkein 40 ja omat oli päälle 60
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016
 2. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  8 569
  Kyllä siellä tyynyn alla pitäisi olla pascal kuvasto :D
   
 3. ExPReS

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2012
  Viestejä:
  848
  Tähän vielä päälle se, että on hyvä kun on pitkät konsolisukupolvet, jotta devaajat saavat rauhassa optimoida :D
  Konsolimiesten argumentit tässä asiassa oli kuin mummon pierut, puolet on ilmaa ja puolet on paskaa.
  Kun todellisuudessa se parempi FPS/resoluutio/detaljit kiinnostaa.
   
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Itseäni ainakin pitkän linjan PC- pelurina aina on kiinnostanut tehokkaampi rauta. Jo niistä 90- luvun alun vehkeistä lähtien. Sama pätee näyttiksiin, ainahan ne kiinnostaa, eri asia sitten mikä on oma päivityssykli/tarve. Pätee konsoleihinkin, teho kiinnostaa aina. Harmi vain kun esimerkiksi joskus reilusti yli vuoden päästä tuleva Scordelaypion on M$ toimesta tehty täysin tarpeettomaksi, joten jos sen julkkarin myötä ei jotain oikein itseä kiinnostavaa pommiexlua pelkästään sille ole tulossa niin taitaapi kauppaan jäädä. Toisaalta, jos se huvittaa ostaa niin varmasti käyn. Edes hetken mielijohteesta.

  Pron myötä on mahdollisuus saada konsolipeleihin parempaa tekstuuria/aa:ta/tarkkuuta/frameratea miten nyt kukin pelipaja päättää, ja koska päivitys parempaan ei ole kenellekään pakollinen vaikea tuosta on mitään negatiivista vääntää.
   
 5. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  Scaleboundista oikeasti kukaan odota edes mitään hittiä. Se on peli muiden joukossa.

  Tosin kaikkeen muuhun:  Johan se nähtiin, että 4K:on ei päästä eikä edes vakaaseen 30FPS:ään, joten karsintaa on tuohonkin tulossa vielä julkaisuun.

  [​IMG]
   
 6. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772


  Käy se näinkin.
   
 7. Jipsi

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  964
  En nyt ihan tiedä oletko hieman yksinkertainen vai miksi näitä twiittejä postailet?

  Kuten on alusta asti hoettu, se ei muuta pelillisesti mitenkään kummemmin, ainoastaan näyttää nätimmältä. Tekisi ihan hyvää xboxillakin, mutta onneksi sinulla on aikaa 1½v aikaa säästellä viikkorahojasi :kahvi:
   
 8. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  Tämähän ennustettiin jo kauan sitten. Tosin silloin vielä arveltiin tämän tapahtuvan PS5 kohdalla, kun ei näistä päivityksistä ollut hajuakaan. Omasta mielestä pelkästään hyvä, että konsolipuolellakin saa valita halvempaa jos se riittää ja kalliimpaa jos haluaa parempaa. Tietyille konsolimiehille tämä oli aikoinaan kauhistus, mutta ääni alkaa tosiaan muuttumaan kellossa sitä mukaa mitä iki ihanat suuryhtiöt tekee.
   
 9. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Ongelma on osalle varmastikkin se, että parempaa tekstuuria/aa:ta/tarkkuuta/frameratea nautitaan väärässä leirissä väärillä peleillä (jotka ei kiinnosta). Tämän piti olla MS:n PR slaidin mukaan mahdollista vasta 18kk päästä ja exclusiivisesti MS:n alustalla. Toki tähän astihan argumentti on ollut se että resoluutio on menettänyt merkityksensä eikä ole väliä onko peli 720p, 900p tai jotain siltä väliltä kun scaler tekee kuitenkin priimaa. Sitten kääntyi hattu että ainoastaan 4k on ainut pelattava reso ja kaikki sitä alle on pelikelvottomia. Samaan aikaan pelataan 720p pelejä omalla alustalla. :think:

  Hitto kun pitäisi piirtää flow chart että tajuaisi mitä "yhdessä" leirissä ollaan mieltä.

  Ei helvetti mitä pelleilyä. Eikö saatana MS:n kokoinen softa talo saa oikeaa spotify appia laitteellensa? Säälittävää kun spotifyn saa joihinkin paskoihin vanhoihin nokian puhelimiinkin puhumattakaan 15v vanhasta PS3 konsolista.

  "Spoticast is not available and contains in app purchases!" VITTU JEE MIKÄ ALUSTA!
   
 10. Zanious

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  68
  Henkilökohtaisesti olen vähän kyllä pihalla siitä mihin suuntaan näitä konsoleita oikein nyt viedään. Omat pelilaitteet olen omistanut järjestyksessä NES -> PS1/N64 -> Original XBox -> PS3 -> Teho-läppäri -> Wii -> WiiU -> PS4 -> Tehomylly-PC. Ensimmäinen XBox tuli Halon ja tehojen takia hankittua. PS3 oli must-have blu-ray soittimen takia. Nintendon konsolit tuli hankittua ihan pelkästään niiden exclusive-pelien takia. Nyt näyttää ja tuntuu siltä, että jää niin PS4 Slim kuin Xbox One S hyllyyn. Samoin tuo PS4 Pro kuulostaa vähän erikoiselta. 4K telkkua en omista ja epäilen, ettei semmoista tule hankittua vielä vuoteen tai pariin. PS4 Pro 30fps/4K ei kyllä erityisesti houkuttele, etenkin jos tuo Boxin Scorpio on tulee johonkin fiksuun hintaan ja on tehokkaampi. Saa nähdä joutuuko PS+ -palvelun sulkemaan ja tilaamaan boxin vastaavan. Toisaalta jos tuolle Win10 alkaisi tulla noita "Xbox Exclusive" pelejä reippaasti, niin eipä Mäsän konsolille olisi tarvetta kun PCllä voisi ne pelata. Vähän näistä uusista päivitetyistä koneista jää orpo olo. Etenkin jos omistaa jo Onen tai PS4sen, asia erikseen jos ei omista.

  Oikeastaan tuo Nintendo NX on tällä hetkellä ainoa rauta jota konsolipuolella odotan. Vaikkei teho olekkaan kilpailijoiden tasolla ja konsoli taitaa olla joku hand-held hybridilaite niin ihan mielenkiinnolla ja luottavaisin mielin tässä ollaan. Epäilen, että se löytää tiensä olohuoneeseeni.
   
 11. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  Ai Microsoftinko pitäisi tehdä toisen valmistajan APPit? Tuskin heillä siihen on mitään oikeuksia. Vähän kun Microsoftin pitäisi tehdä Last of Us Xboxille.

  Sehän nyt on tiedossa, että Spotify on ainakin timed exclu ollut PS4:lle.
   
 12. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 548
  Kyseessä on PS-exclu, joten lähes yhtä kumma juttu, kun ettei MS:llä nähdä Unchartedia.
   
 13. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  Nipa osaa tehdä pelejä, laitteita valitettavasti ei. Tämä hybridi malli toki voisi toimia, kannettavilta Nipa-koneilta löytyy monia kiinnostavia pelejä mutta niillä koneilla pelaaminen ei kiinnosta pätkääkään.
   
 14. Zetbo

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2003
  Viestejä:
  491
  Vittu mitä paskaa tää threadi... No_fail2000:lla menee kasetti yli ja ympäri kun Sony julkaisee jotain ja alkaa spämmää lirpaketta jollain vaporware "Scorpiolla", joka tulee joskus 2vuoden päästä ja ketään ei kiinnosta. Muutama kuukaus sitten kun Neosta oli huhuja se selitti kuinka MS ei kuseta xbonen käyttäjiä päivittämällä kesken genin konsolia! Nyt ne on päivittämässä sitä 2 kertaa. Niinku mitä vittua?! Ellei sille makseta tuosta sekoilusta niin toi ei ole tervettä...

  Kyllähän nää nykykonsolit on kyllä huvittavia. Vähän sama ongelma kun Android puhelimilla pitää työntää 8core prossua sisään vaikka hyöty on nolla vrt. 4 coreen + parempi IPC + enemmän kelloja. PS3:lla pelannu noita diashowpelejä ihan tarpeeks ja ei kiinnosta NextGen-konsolille pelata nippanappa 30fps pelejä. PS3 sukupolvesta oppineena homma menee vielä paskemmaksi kun geni etenee ja pitää grafiikkaa ruuvata eteenpäin, mutta myllyssä ei riitä vääntö == diashow vaan pahenee.
   
 15. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  Se Flow chart olisi tosiaan hyvä olla, kun SDF pyörii eri suuntiin kuin tuuliviiri. Milloin 900p on kamalaa, millon 720p on kamalaa. Frame-rate 26 FPS on ihan tarpeeksi hyvä. Xbox One on paskaa sub-FHD:lla, mutta PS4 Pro on aivan loistavaa nyt SUB 4K:lla ja paskalla frame-ratella. Skaalaus on nyt tosi hip ja pop.

  Xbox One S:än ja Scorpion julkistaminen on päätä sekoittavaa ja tappaa myynnit, mutta Sony julkaisee aivan saatanan torson Slim-mallin ja vielä 2011 rautaan perustuvan "PRO" mallin on jotain todella mahtavaa, joka jo ensi testeissä vaikuttaa isoimmalta failurelta koskaan. Tämä ei sekoita päätä.

  HDR sekoitti päätä kesällä kun Xbox One S malli tukeesitä, mutta ei sekoita päätä ollenkaan nyt kun Sony sen julkaisi. Sekään ei sekoita päätä kun Sony pukkaa formiksen vanhoihin malleihin vaikka mikään speksi ei sitä salli eli ei tule olemaan mikään standardi.

  Elokuvastudio Sony jättää 4K Blu-ray aseman kokonaan pois ja siinä ei ole mitään ihmeellistä. Netflixistä saa leegopalikoilla sen 4K materiaalin, mutta keltään ei ole kysytty että paljonko se kaistaa vaatii.

  Peleillä ei ole väliä, kunhan ne myöhästyy aina sen 3-4 vuotta ja vähän downgradea tulee tai videoilla vahvistetut 60FPS:t putoaa 30FPS:ään. NMS hypetetään kuuhun asti ja todellisuus on jotain aivan uskomatonta paskaa. PS4 gen loppuu lokakuussa ja siitä taaksepäin kun katsoo mitä ovat saaneet aikaiseksi on varsin vähän. Vain UC4 loistaa ehkäpä eikä tuolle PS4 genille saatu edes yhtään 60FPS lukittua autopeliä.

  Ja vieläkään ei haluta tai nähdä, että kuinka päin helvettiä Sony teki koko genin Sony-faneilleen torppaamalla EA Accessin ja nyt varsinkin tuorein Falloutin modit. Esim. Call of Dutyn rahoittaminen oli isoin virhe ikinä, kosko Xbox Onella peli myi eniten. Ihan jo peliskenen takia tuo olisi pitänyt jättää tekemättä, jota siitä roskasta oltaisiin päästy vihdoin eroon ja FPS:ään olisi saatu jotain uutta eikä pelkkiä COD kopioita, mikä nyt seuraava TitanFall 2 tulee olemaan hyvän ykkösen jälkeen. Hinnan nostot PS+:ssa sekä PS+ pelien anti ollut aivan hirveää paskaa. PSN down 3 kertaa parissa viikossa jne.

  Jack Tretton joka oli iso ja uskottava johtaja PS3en aikoina lähti melko pian talosta. Adam Boyesin valehdellessa korvat punasena kaikkea glorious 1080peeta yms roskaa lähti pari kuukautta menemään. Muiden Sonyn johtajien lausunnot "give me 1080p or death" tai 60FPS lupaukset PS4:lla olivat varsin ikävää luettavaa tai aivopesut jostain, että olet jotenkin parempi pelaaja PS4 alustalla.

  Nyt kun katsoo PS4 Pro/Neon tilannetta, niin koko konsoli hyytyy aivan täysin jo alkumetreillään

  #4theplayers my ass.

  Ja kaiken tämän jälkeen ei edes asiaa nähdä, siitä ei uskalleta puhua eikä siitä sanota mitään kritiikkiä. Kaikki on hyvin.

  Keisarilla ei ole vaatteita, mutta kukaan ei halua nähdä sitä.


  [​IMG]

  Threadi on paskaa, minä olen paskaa koska Sony feilasi tai ei ole ihan sitä mitä nyt taas kuvitellaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016
 16. Zetbo

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2003
  Viestejä:
  491
  Mitä vittua sä nyt taas selität? MS on ryssiny ihan samallalailla, mutta siitä sulla ei ole mitään sanottavaa? Jotkut vois sanoa, että MS on ryssiny vielä pahemmin tän genin aikana kun Sony ja en väittäisi vastaan, mutta se ei ole mun pointti nyt.

  EDIT: Typo
   
 17. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Taidat nyt vähän sotkea käyttäjiä toisiinsa. Se että yksi, yksityinen henkilö (ihminen) on jotain tuollaista joskus sanonut, ei sitä voida yleistää kaikkiin. Ei se 720p sen paremmaksi ainakaan muutu, vaikkakin 900p on jo siihenkin nähden selkeä parannus, kuten on 1080p verrattuna edelliseen. Kahta ensimmäistä noista olen vältellyt kuin ruttoa (=bäfä ja watch dogs ovat ainoat ostamani 900p pelit, Pron myötä ongelma poistuu sillä kaikki pelit ovat vähintään ainakin 1080p+ok- tason AA tai jopa 1440p + downscaled , näyttää todella hyvältä ). 4k on sellainen juttu johon mun ei ole vielä aika ottaa kantaa, köyhiä kun ollaan. 4K töllöttimen laitan sitten kun vähän reilulla tonnilla saa 4k OLED + kunnon HDR, siihen menee vielä tovi. Mutta se on varmaa että PS Pron checkerboard renderöintitekniikka on huomattavasti parempi kuin Xbone S- mallin skaalaukset. Sulla jotenkin logiikka menee varmaan niin että koska Pro on noin 4x xbonen tehot niin siitä syystä se on huonompi pelialustana?
   
 18. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  Mäsä ryssi siinä, että oli Kinect pakko eli konsolin budjetti poltettiin Kinectiin eikä rautaan.

  Se on asia mitä ne ei voineet korjata (eli päivittää rautaa), mutta ovat korjanneet lähes kaiken muun ja kehittäneet laitteensa ympäristön sekä palvelunsa niin pitkälle kun se vain on ollut mahdollsita eikä loppua kehityksellä näy vaan päin vastoin. Suurin osa tästä johtuu Spencerin ottaessa ohjat käsiinsä, mutta ei hänkään voinut tuota korjata muutoin kun ensimmäiseksi droppaamalla Kinectin pois.

  Xbox One S oli hyvä refreshhi tuolle mallistolle ja Xbox Scorpio tulee olemaan melko hyvä reboot.

  Sony on nyt samassa tilanteessa kuin MS oli vuonna 2013, tosin ongelmana on talous, joka Sonyllä taas on kuralla.

  Se missä MS:llä on vielä parannettavaa on viestintä, se ei ole kyllä ollut aina hirveän hyvää ja paskan puhumiseksi parikin juttua mennyt.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016
 19. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  Tuota samaa resoluutiopaskaa saa lukea SonyGaffistä ja muilta saiteilta ihan tarpeeksi. Huvittavintahan tässä oli se, että viime geni meni 95% peleissä sub-HD resolla (alle 720p) eikä kukaan valittanut tai huomannut mitään. Sony teki tästä numeron vuonna 2013.

  Niin virhe on siinä, että PS4 Neo/Prosta tulikin nyt yhtäkkiä Xbox One S:n kilpailija eikä huippumalli vaikka Xbox One S on pelkästään last-gen SLIM malli. PS4 Slim-malli taas niin karsittu, että jää OG Xbox Onen tai OG PS4:en taakse.

  Noh onneksi Zombie Taxit tulee PSVR:llä pelastamaan kaiken.
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2016
 20. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 696
  Ooksä ihan tosissasi?
  Proo mallihan syö aamiaiseksi scorppareita ja paskaa One s:änä.

  Ja ei ei, teho ei määrittele konsolin hyvyyttä Vaan pelit. Tätä ei ole vissiin mikkis vieläkää tajunut. Tuli ekalla boxilla leijuu tehoillansa ja sai turpaansa, samalailla tulee käymää nyttenkin.
  PS1, PS2 ja PS3 ja pelkkää timanttia. X360 tuli hyvänä kakkosena.
   
 21. Clayton Bigsby

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2010
  Viestejä:
  1 312
  720p on yksinkertaisesti paskaa suttua isolla telkulla. Kymmenen vuotta sitten se oli aito parannus sd paskaan, mutta ei vaan riitä tänään.

  Kyllä se xbone on ainoa joka jää jalkoihin, ei ässän leffat auta asiaan yhtään. PS4 on edelleenkin 30% nopeampi ja Pro 200% tjsp. Yritä vähän rauhoittua, vuodessa ehtii saamaan sydänkohtauksen tuolla menolla :psmoke:
   
 22. Zetbo

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2003
  Viestejä:
  491
  Se ryssi myös drm-kusetuksessa ja monessa muussa. Xbox Crushed Black-ongelma jota sinä, et myönnä kun MS-lasit on niin syvällä aivoissa, että pahaa tekee.

  Muistaakseni puolustit villisti tuotta InnovaatioKinectikiä? Eikös se ollut olennainen osa XboxKokemusta(tm)?

  Hyvä refreshi kun pelit tulee vuonna 2016 720p ja 900p? Sun mielestä nää refreshit oli täyttä paskaa ku Neo huhut pyöri villinä! Nyt kun Mäsä refreshaa tuplasti nää onki yllättäen hyvä juttu?! Luonnollisesti sä et nää tässä ironiaa tai mitään ongelmaa?

  Scorpio on ~2vuoden päästä ja siitä ei tiedetä juuri mitään. MS:llä runsaasti aikaa ryssiä se ja turha laittaa sitä sun 6TFlops paskaa tähän argumentiksi. Puhutaan 4K:sta kun nykyinen matolaatikko ei pääse edes [email protected] kaikissa peleissä, mut ~2vuoden päästä kaikki pyörii 4K + HDR + muut kivat lyhenteet tähän... 6TFLOPS!!!!!!

  Täh? Miten niin on samassa tilanteessa?

  No hyvä, että sä löydät yhen virheen Mäsän toiminassa.
   
 23. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772

  Mitkä pelit? Nämä remasteritko vaiko pelit, mitkä tulee nyt PC:lle? Tai suurin osa näistä PS4 peleistä, joita väitettiin excluiksi eivät olekkaan sitä vaan PC tai pelkkä timed ja loput tulee nyt PSnow kera PC:lle.

  Voi olla, että pelimakuni on jotenkin varsin erilainen, mutta kun itseäni eivät kiinnosta nuo indie/japski-roskat yms niin en näe vieläkään, että jään hirveän paljoa paitsi varsinkin kun Gran Turismo on valmiiksi torso versio eikä sekään tälle Genille tullut.

  PS4 Pro syö aamiaseksi Skorppareita ja nythän ollaan todella asian ytimessä taas. Nyt menee kovaa.

  [​IMG]
   
 24. no_way2000

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2015
  Viestejä:
  6 772
  En ole koskaan Kinectia puolustanut vaan se on täysin turhake ja olisi pitänyt olla erikseen eli et vissiin ymmärtänyt sitäkään osaa tekstistä, korkeintaan olen sanonut, että se on jenkeissä melko suosittu ollut. En oikein ymmärrä, että miten vuoden 2011 Jaguar CPU voi olla hieno juttu vuoden 2016 laitteessa (PS4 Pro) ja pelit pyörii 25-26 FPS jo nyt.

  Vuosi on varsin lyhyt aika ja ensivuosi noin 3rd partyiltäkin näyttää ihan hyvältä. Scorpio ei ole pakkopäivitys edes kaikille Day 1, se on vaihtoehto. Xbox One S tarjoaa kaikki vuoden 2016-2017 muut tarpeet, kuten 4K BR:n sekä HDR:n myös.
   
 25. Sadness

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  9 696
  Anna minulle todistetusti yksi uutinen joka viralisesti ilmoittaa että uncharted 4 ja siten myös last of us 2 tulevat PC:lle

  Niin minä lupaan ottaa videokuvaa kun syön omaa paskaani ja lähetän sen youtubeen ja laitankin linkin tänne.

  Tai lopeta höpö puheet.
  [​IMG]

  [​IMG]
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti