PC, PS4, Xbox One & Wii U - yhteinen väittelyketju.

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Man1ac, 24.05.2013.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Sinä olet kyllä häpeäksi koko PC-kommuunille. Voisitko vain rikkoa sen tietokoneesi vasaralla jos noin ahdistaa. Helvata mikä yön sankari täällä on. :facepalm:
   
 2. Takumi-

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2015
  Viestejä:
  2 668
  Eikö toisiin päde fysiikanlait? :D Onko sinusta helpompi juosta 100 metriä betoni painot jalassa kuin tennareilla, ajaa autoa toinen silmä peitettynä, tai laittaa rattiin puoli kierrosta klapia? Yhtä päättömiä lässytyksiä kuin esittämäsi. Aika tuuhio tarinaa alkaa tulla konsohessuilta tänään. Faktat on kyllä kurjia, varsinkin ku ne puhuu vasten omia perversiosta. Tosin ei tässä ketjussa mikään enää yllätä. Jutuista päätellen lauatain voimajuomaa on kaadettu ihan kiitettävästi sopparööriin :think:
   
 3. HeZaH

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  8 439
  Ei tarvitse, kun aimbotit on defaulttina päällä. :)
   
 4. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 190
  No taasko ahdistaa? Koita hyvä mies relata ja laita ennemmin yv:tä jos haluat purkaa mieltä äläkä tänne kiukuttele. Kun kaverisi ei löytänyt toista esimerkkiä niin laita sinä kun kerran lainasit kommenttiani?
   
 5. Helppoheikkinen

  Rekisteröitynyt:
  08.03.2013
  Viestejä:
  1 902
  Ahdistaa kun sun viestit on pelkkää paskanjauhantaa yhdestä laitteesta ja kovasti väitetään olevan usean laitteen pelaaja. Olet todellisuudessa pelkkä sony-fanipoika ja et näe mitään keijupölyn ja fanilasien takaa. PS on parasta ja muut paskaa asenne paistaa joka viestistä. Myönnä vain rohkeasti.
   
 6. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  Älä laita provoja jos et tykkää että niihin tartutaan. Sinulla on isoja ongelmia PC huijareiden kanssa, kumma juttu kun satoja tunteja kolmeen viimeiseen upottaneena koskaan ei ole ollut häiriöksi asti. Paljonkos olet itse näitä PC:llä pelannut?
   
 7. Quantum

  Rekisteröitynyt:
  30.10.2003
  Viestejä:
  9 190
  Kuten itsekin sanoit provoihin vastaa herkästi provoilla. Minkäs teet. En nyt sanoisi isoja ongelmia mutta yksikin on enemmän kuin toisen nolla. Näistähän täällä väitellään.
  Kuten varmaan hyvin tiedät pelaan ohjaimella mieluiten pelini eli moninpelit menevät konsoleilla suurimmaksi osaksi jo siitä syystä. Toinen merkittävä seikka on tietysti se huijausvapaa alusta nykykonsoleilla johon toivottavasti ei tule muutosta. Muista eduista pari mainitakseni on pelien varma toimivuus ja suurempi kaveripiiri konsolipelaajissa.
   
 8. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  No niin tietenkin :think:
   
 9. M_M

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2002
  Viestejä:
  2 542
  Etkö tosiaankaan erota omaa mielipidettäsi faktoista, vaikka useampikin nimimerkki on sinulle asiaa vääntänyt rautalangasta? :facepalm:

  Tämän väittelyn aikana esittämääsi esimerkkiä lainaten: ne "20€ pinpong merkkiset kuulokkeet" saattavat jonkun mielestä olla loistavat ja hän saattaa nauttia kuulokkeistaan yhtä paljon kuin joku "ammattikseen musiikkia tekevä" jostain tuhannen euron kuulokkeista.
  Olisi suorastaan typeryyttä vaatia tätä "20€ pinpong merkkisistä kuulokkeista" pitävää vakuuttamaan ammattikseen musiikkia tekevälle, että ne 20€ pinpong merkkiset kuulokkeet ovat loistavat. Miksi hänen edes pitäisi niin tehdä, jos hän on kuulokkeisiinsa tyytyväinen eikä kaipaa parempaa? :smoke:

  Usein on toki olemassa faktoja, joiden perusteella eroja löytyy, mutta jokaisella on oma vaatimustasonsa, mikä vaikuttaa oleellisesti siihen, mitä kukin pitää riittävänä.
  Omia mieltymyksiään on aivan turhaa tyrkyttää muille faktoina - varsinkaan sellaisille henkilöille, jotka eivät koe samansuuruisia eroja merkittävinä kuin mitä itse kokee!

  Ja tiedän kyllä mistä kirjoitan, koska olen "haaskannut" tuhansia euroja esimerkiksi äänentoistoon, mitä monet tuttavani pitävät lähinnä rahan haaskauksena... ;)
   
 10. Takumi-

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2015
  Viestejä:
  2 668
  Ymmärrän kyllä ihan sata prosenttisesti pointtisi, ja tämä on ihan pätevä monessa asiassa, joissa aidosti on kyse makuasiasta. Tässä vain keskustellaan niin päivän selvästä asiasta. Jos tämä parjattu 30fps autopeleissä olisi niin "nautinnollinen ja riittävä", miksi kaikki suurimmat genren pelistudiot (gt, forza, pcars, assetto, dirt rally) käyttävät aivan älyttömästi resureseja ja aikaa, jotta saavuttaisivat tämän 60fps targetin, laitteella jolla se on hyvin vaikea saavuttaa. Jos sillä ei olisi mitään väliä, edes massoille niin miksi he ovat valinneet tämän polun? Eivät he sitä huvikseen tee. Näin menetellään, koska kyseisissä peleissä sillä on huomattavasti enemmän väliä. 30fps on ihan siedettävä monissa toisen tyyppisissä peleissä, ja riittää varmaan paatuneimmallekkin pc-hessulle. Täysin sama asia, kuin joku tulisi kertomaan silmät kirkkaina, että cs:ssä 30 fps on riittävä ja että se ei vaikuta mitenkään pelttavuuteen. Tietyn tyyppisissä peleissä sillä on ihan oikeasti väliä. Ei tarvitse ottaa yksi kerrallaan näitä provona tai vittuiluna. Tuntuu kuin porukka yrittäisi tarkoituksella ymmärtää asian väärin, tai sitten esittää tyhmää. Niin tai näin, mielestäni olen pointtini kertonut, eikä sillä ole mitään tekemistä makuasioden kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2016
 11. Inkvisiittori

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  4 269
  20€ vs tuhansien eurojen laitteisto :D Siitä väliltä ei varmaan löydy mitään järkevää haastamaan niitä 20€:n kuulokkeita... 5€ lisää ja superluxit jotka laittaa hanttiin satasen kuulokkeille, mutta eihän kukaan moisia edes harkitsisi yli 20€:n mallin, vaikka tietäisi eron :D
   
 12. onnenpekka

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2000
  Viestejä:
  1 547
  Tässä on vaan se ero kuulokkeisiin tai äänentoistoon, että konsolistit ostavat absoluuttisesti parasta, mitä rahalla saa (koska vaikka maksamalla miljoonan, et saa parempaa konsolia, kun semmoista ei vaan ole yksinkertaisesti olemassa). Eli riittävyys = paras sen hetkinen konsoli.
  Kohta tulee uusi konsoli, jolloin se on riittävä (koska parempaa konsolia et vieläkään saa, vaikka maksaisit sen miljoonan).
   
 13. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  Juu 60 vs 30 ei kyllä ole todellakaan makuasia. 60 fps on paremman näköistä ja parempi pelata. Mutta konsoleilla 60 fps vaatii selviä uhrauksia kuvanlaadun suhteen eikä välttämättä silti päästä tasaiseen ruudunpäivitykseen. Se onko fps:n tuplaus näiden uhrausten arvoista voi toki olla makuasia.
   
 14. SMB

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  9 928
  :D

   
 15. svrn

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2004
  Viestejä:
  1 845
  DC on kyllä niin surkea ajopeli, että olisi kannattanut niistä graafisista herkuista karsia, jolloin olisi saanut sitä surkeaa pelattavuutta parannettua. Tämä on mielipide, joka sisältää faktaa.
   
 16. Sinulta on jäänyt kokematta paras Forza. Oli erittäin hyvä omalla alallaan (konsolit) ja omana aikakautenaan. Toisaalta minulla on kokematta Forzat 5-6, niin en täydellä varmuudella voi väittää parhaaksi sarjassaan.
   
 17. Hesemonni

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2003
  Viestejä:
  3 477
  AutoPELIT :facepalm:

  Autopeleistä tappelu :facepalm::facepalm:

  Seuraavaksi varmaan tappelette jostain konsoli-FPS:stä?
   
 18. M_M

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2002
  Viestejä:
  2 542
  Kun viestihistoriaasi katsoo, niin eipä yllätä, että et ymmärtänyt viestini pointtia... :facepalm:
  Taito se on tuokin...

  "20€ pinpong merkkiset kuulokkeet" olivat vain esimerkki. Voit vaihtaa alkuperäiseen kommenttiin "20€ pinpong merkkisten kuulokkeiden" tilalle 20 euron Superluxit tai vaikkapa vajaan satasen Sennheiserit ja silti viestin pointti pysyy samana... ;) Joko ymmärsit? :hammer:
   
 19. M_M

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2002
  Viestejä:
  2 542
  Niin kukaanhan ei tuosta ole edes väitellyt. Jokainen ymmärtää, että 60 > 30... ;)
  Eiköhän kaikille ole selvää, että monia asioita voidaan mitata numeerisesti ja mitattavat numeeriset asiat voidaan todeta, kuten sinä yllä - varsinkin silloin, jos vertaillaan kohteita, joiden ainoa ero on joku yksittäinen mitattavissa oleva arvo.

  Sen sijaan on edelleen makuasia, kuinka merkittävinä kukin erot kokee tai huomaavatko kaikki edes numeerisella tasolla selkeiltä näyttäviä eroja.

  Tilannehan on monien kohdalla nimenomaan kuten nimimerkki tagman toteaa:
   
 20. Inkvisiittori

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2014
  Viestejä:
  4 269
  Ei pysy. 100-200€:n kuulokkeet ovat jo sitä luokkaa, että aletaan mennä hifistien placeboihin se ylitettäessä.
   
 21. M_M

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2002
  Viestejä:
  2 542
  Pysyy!
  :facepalm:
  Kun joku mainitsee "vajaan satasen kuulokkeet", esität vastaväitteessäsi "100-200€:n kuulokkeet" ja osoitat suorastaan tuskallisen selkeästi, ettet edelleenkään ymmärtänyt alkuperäisen viestin pointtia. Ja valitettavan ilmeiseltä vaikuttaa myös se, ettet osaa verrata edes yksinkertaisia numeerisia arvoja (vajaa 100 € ei ole sama asia kuin 100-200 €). Ja väännetäänpä rautalangasta sinulle vielä pikku vinkki: Viestin pointti ei todellakaan ollut joidenkin halpiskuulokkeiden absoluuttinen hinta, vaan aivan joku muu... ;)
  Huomautettakoon, että samaa viestiä kommentoidessaan nimimerkki Takumi- totesi: "Ymmärrän kyllä ihan sata prosenttisesti pointtisi." :hammer:
  Toiset ymmärtää - toiset ei...
   
 22. ITN007

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2013
  Viestejä:
  4 815
  Ei kai tätäkään kukaan ole kiistänyt. Samoin perus kuluttajat ostaa enemmän DVD:tä kuin Blu-rayta. Kuten sanottu niin vaatimustasosta pitkälti kiinni nämä asiat.
   
 23. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Sinällään ihan valideja pointteja, vaikkakin näen pelaamisen fiksumpana vaihtoehtona pelkän töllön edessä passiivisesti makaamiselle. Katsoin toisenkin videon tuolta sankarilta, ja uskovaishörhöhän se oli eli ei jatkoon. Silloin kun aletaan periamerikkalaiseen tyyliin puhumaan mitä Jumala haluaa meidän tekevän niin mulla menee aivot solmuun.
   
 24. opelmana Banned

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2016
  Viestejä:
  462
  Kyllähän se dcn 30 fps on kauheeta. Toisaalta ite kiinnitin asiaan huomiota kun luin netistä siitä. Sen jälkeen en ole dctä pelannut.
   
 25. Man1ac Banned

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  5 109
  Huoh, sitten vedetään palkokasvi nenään kun ei ymmärretä että asiaan on useampi lähestymistapa. Jotenkin käsitteen kustannus ymmärtäminen täällä murossa on selkeästi liian hankalaa, kun kuvitellaan massoille suunnitellun laitteen taipuvan lähes mihin tahansa alle 300 euron hintaan.

  No entä sitten jos jäähdytysratkaisu olisikin optimi tuohon konsolikokoluokkaan nähden ja sillä saataisiin tuo 66 pinnaa kasvanut TDP hanskattua? Lopputuloksena olisi marginaalisesti tehokkaampi konsoli kalliimmalla jäähyllä, joka joko tarkoittaisi kalliimpaa laitetta tai enemmän tappiota valmistajalle. Kumpikin on käytännössä huonompi tilanne, sillä kalliimmalle laitteelle ostajakunta on vähäisempi ja kalliimpi BOM taas tarkoittaa enenmmän persnettoa valmistajalle. Joten tuo nykykelloihin päätyminen ei ole sattumaa, vaan siitä on tehty kattavat laskelmat mitä kellotaajuuden nosto vaikuttaa koko järjestelmän kustannuksiin.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti